hemmaspa

hola!
är precis klar med min lilla spa-kväll. har rakat benen, peelat, duschat och smörjt in kroppen. använde produkterna jag fick av carro & anna i julklapp. clementin/satsuma-doftande duschpeeling och bodybutter. så nu luktar jag mkt mums :)
image93
måns möller vann jeopardy ikväll. han är rolig, man vill bara skratta så fort man ser honom. på tal om komiker så ska jag se magnus betnér när han kommer till tonhallen 1 mars :D jag älskar honom, seriöst!

imorgon slutar jag 11:55 :D då ska jag vara med anna? :D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusskväll




losing my way

Hi my name is Bob and I work at my job, I make 40 some dollars a day.

onsdagens skoldag är nu avklarad, även kallad naturdagen och anledningen till det är att vi bara har trevliga naturvetenskapliga ämnen på onsdagar. Biologi A, Matematik D och sist men inte minst Fysik B. you can't help but love naturdagen :') eeeeeeeeeeeeh(?!)

slutade 13:35 idag. sen jag kom hem från skolan har jag bara ätit kakor, druckit mjölk och kollat på gossip girl avsnitt 10. jag måste ha avsnitt 11!!!! jag har avsnitt 12 och 13. men inte 11!!!! ANNA GEEEEE MIG AVSNITT 11!!!!!!!

bara för att jag känner mig generös idag (och det är ju trots allt lill-lördag) så tänker jag bjuppa på ett låttips: justin timberlake-losing my way. ni fick ett smakprov i början av detta inlägg.

ikväll är det fråga olle höhöhöhöhö. bänkad framför teven ooooja!

när börjar top model?

köttebullar bjuds det på idag. och mackisar såklart. pärmosen får päronen behålla för sig själva.

"I never should have let you let me go" aaaaaaaaaaw väärsta gulligt sagt av honom :')


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusss




skinnjacka

en sväng ut till birsta blev det efter att magen blivit mättad. medan jag stod där inne på hm och hjälpte mamma med att hitta rätt färg när hon skulle köpa dream matte mousse, så träffar vi jessi + hennes pappa. hejhej på dom blev det.
och det bästa av allt: jag köpte en skinnjacka :D:D jättefin är den :D kommer nog en bild imorrn, så håll ögonen öppna ;D oså hittade jag en underbartjättesöt blus på kharma. blev kär i den. men här kommer en hake: den kostade 1399 jävla spänn! buhuhuhu :'| får se om jag unnar mej den även fast den inte va så billig (A) 'cause money is no problem for me ;)) hahahha jag låter som en brat. pengarna har jag jobbat ihop helt själv! så kom inte med några spydiga kommentarer!

första avsnittet av gossip girl på teven nu. jag sitter och kollar på det även fast jag har sett typ 9 avsnitt x) kewl att man är 9 veckor före, yey!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejhej


daddycool+fool+d-l = daddyfood

har fått klagomål från någon, nämner inga namn (jessica sandström), att bilderna på travhästen var lite stötande. så därför tänker jag skriva ett litet inlägg här så att bilderna kommer längre ner. allt för mina trogna läsare!

sitter just i detta nu och väntar på käk. pappas speciallité - korv & pommes. haha. när pappa ska fixa mat finns det 3 alternativ: korv & pommes, pizza eller max. förut fanns det hela 4 alternativ, då även gröt var en i gänget (kornmjölsgröt för att vara specifik). men det verkar som att han har lagt ner grötkarriären..

ikväll är det i huvudet på gynning. jag missade ju förra veckan(!!) :O fast jag såg reprisen hehehehe. så jag behövde inte dö.

jak er duktik hest. (inte travhest...). för jag har skrivit klart kemilabbisrapporten. magnesiums atommassa mmmmh!<3 så ska bara "klicka iväg" den till biggan P, sen är den ur världen.

jag har fått jessi beroende av gossip girl. mohahahah!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pyssen


gör nånting!!

image92

Efter kollisionen under Prix d´Amerique fick Lutfi Kolgjini ta hårt i sin häst - så hårt att Going Kronos blödde kraftigt ur munnen. - källa: aftonbladet.se



skratta din gamla kratta

eeeeeeey lääääään! ey yo mannen!


klockan är 19:28. jag sitter och kollar på reklam på kanal 5. vänner börjar snart :D:D:D

ikväll ska jag se american idol. och skratta åt alla som sjunger dåligt :D eller så kan jag bara lyssna på mig själv när jag "sjunger". hahahahahahah! jag förlänger livet varje gång

nu ska jag skratta lite åt ross. heheheheheheh


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejhej


tired of teachers

heeeelt trött i huvudet nu. har suttit och skrivit en debattartikel om globalisering. började skriva idag, den ska vara inne imorrn. great. har skrivit i nästan 2 timmar i sträck. fast det gick jävligt trögt i början. satt länge och funderade hur jag skulle börja. resultatet måste vara bland det sämsta jag någonsin skrivit. menorkabry. om den här jävla debattartikeln påverkar mitt slutbetyg in any way så tänker jag skjuta en viss idiot som gav oss denna uppgift efter att kursen slutat. beware

igår var jag med min knöbbiz. vi åt KÖTT och kollade på film, mysipys :D

senare ska vi åka till mormor & morfar och äta middag.

aaaaaja, det får duga för tillfället. eller kanske till och med för dagen om ni har otur.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / bajbaj


unga st

har ni läst unga st idag?? min käre klasskamrat viktor nåvik var med :D han berättar stolt vad han har i sin väska (mobil, necessär, skolgrejer, träningskläder, kläder/ombyten).
men det bästa av allt var när jag läste svaren till frågan "Vad är det bästa med dagens ungdom?", Bo agerup 62+, pensionär i Sundsvall svarar: "Att de verkar ha roligt. Och att de inte är religiösa, det är det värsta jag vet." Det måste vara det klockrenaste jag hört på länge. skön snubbe! :D

idag hade vi ingen drama = första lektionen = vi kunde ha haft sovmorgon till typ 10. !!#XQ&%/)!!!=#
så vi vandrade in till staden och fick tulpaner på hemköp. höhö. så nu har jag snittat om dom och satt dom i kallt vatten. var tvungen att ringa mamma och fråga om vattnet skulle va varmt eller kallt eller ljummet (A) sånt kan jag inte haha. i don't have green fingers.

jessi var snäll och lånade mig pengar så jag kunde köpa en macka på subban. eftersom mina föräldrar har övergett mig var jag tvungen att fixa mat själv. buhuhu.

stallet väntar. skriver kanske när jag hopplat klart på pållen. hejsålänge


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss


gossip girl<3

sitter här med en känsla i magen som känns pretty good. anledningar: 

  1. biologi/engelska-redovisningen är över
  2. jag fick vg på mitt kemiprov (vilket kan betyda vg i slutbetyg), wey!
  3. jag är mätt

var glad för min skull :) men nu kom jag på att jag måste skriva en debattartikel om globalisering. som förövrigt ska vara klar på måndag. bluuä. elakt av våran lärare att ge oss uppgifter när kursen är slut! dumma :(


på tal om ingenting så har jag sett flera avsnitt av gossip girl. är nog lite beroende tror jag. lite jobbigt att vara före avsnitten som går (*ska börja gå. va petig då!) på tv. jag antar att jag får skylla mig själv. typiskt mig att vara före.


sjukhuset har jag besökt idag. lung-somethingsomething. hon som gav oss en guidad tur och all information man behöver om syrgas i hemmet var nog den dryyyyyyygaste personen jag träffat. och med dryg menar jag långsam och seg. ville kliva fram och ruska om henne och säga åt henne att hon faktiskt har 5 växlar till!

ikväll tänker jag fira med popcorn och dipp. mmmmmh! vad jag firar vet jag inte. nåt finns det alltid. haha


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss och kram




drama in my life

for the first time in my long nature-life hade jag drama på schemat. det var ju lite mysigt sådär. att sitta allihopa i en ring och säga vad man heter och vad man gillar att göra på fritiden. lite dagisnivå. men lite mysigt. för dagis var ju mysigt eller hur? iaf på min tid.. det var bättre förr

jag har lite panik över engelska-biologi-arbetes-helvetet just nu. för asssåå såhär ligger det till: alla i min grupp skulle skicka det dom hade skrivit till mig ikväll. OCH NU ÄR DET KVÄLL! men jag har inte fått nått i min lilla mailbox. :'/ snorungar!

var på stan en sväng idag också. hade håltimme, så det kändes inte mer än rätt. träffade anna :D så vi bestämde att jag skulle dra till henne direkt när jag slutade. sagt och gjort. när klockan slog 15:30 traskade jag iväg med spåbena till anna. (eller ja, anna mötte mig tillsammans med prickan, men det är oväsentligt). vi kockade lite. våfflor blev det. smarrigt :) sedan kollade vi på två avsnitt av gossip girl. hoho. "råkade" få med mig 10 avsnitt hem 8-)

lite havrefras med mjölk, och mycckkee socker, skulle inte sitta helt fel nu. fast kanske inte mycket socker (bara lite).. för jag är ju en nyttig människa. JAG ÅT PÅ DONKEN IDAG HÄHÄHÄHÄHÄHÄH :D *buuuuusig*

imorgon är vi inbjudna att se vårshow på hedbergska (mot deras vilja skulle jag gissa). vi fick tjata till oss biljetter. för i mina ögon är inte heeedbeeeerrsscchhhkas vårshow värt att ödsla pengar på. och dom verkar i sin tur inte tycka att det är värt att ödsla vårshows-biljetter på oss snygga västermalmare. men dom är bara avundsjuka.
hedbergska aka. snobb-bergska
nu kommer jag säkert få x antal hat-mail från x antal heeedbersschhhka-lovers. till er säger jag: BRING IT!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussaa


måndag

dagens biologilektion var mest onödig. vi i min grupp satt och diskuterade krogbesök och om huruvida liquid hade lagt ner sin verksamhet eller ej. och andra intressanta saker. typ.
matten var tråkig och oförståelig.
idag började vi med kemi B. hann inte göra så mkt. kollade på biggan när hon lekte med ballonger, typ.

när vi slutade klämde 5 pers + jessis farfar + hund,  in i jessis fafars bil. det blev trångt. elvis blev nästan klämd, men tur som hon hade fick hon sitta i jontes knä. matte tänkte lägga av en brakskit, men ångrade sig. tur var väl det.

måndagar är tråkiga. vad gör man för att måndagar ska bli roliga?

ääääh. nu tänker jag kolla på tv. jag är för tråkig för det här.


höhöhöhö jag undrar :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciaociao


ny header

hej o hå jungman jansson

helgen är snart slut. jag vet att jag inte har skrivit något på heeela långa helgen. men det har inte hänt så mkt så jag struntar i att resumera.

jag har fixat mig en ny header. den blev väl inte så jättebra. får antingen fixa till den eller fixa en ny när jag får tid.

söndagar är ångestdagar. imorgon börjar skolan igen. och jag har fortfarande inte köpt några rutade skrivblock. måste ha MÅSTE HA.

jag vill se andra avenyn. buhuhuuhu. giiiiiiffffff mä!

upd

nu har jag gjort en ny header. blev mer nöjd med denna :) vad tycks? jag är skillad på paint. hahahahah.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejdå




bussen har gjort det igen

skoldagen har varit sååå jobbig. trodde jag skulle bli utbränd..... NAAAAAAT! började 9 och slutade halv 12. haha. så borde alla skoldagar vara. alla som röstar för mitt förlag skrik TUPPENJA!

istället för att åka hem till min lya efter skolan, åkte jag istället hem till jessi. vi tänkte vara effektiva och jätteduktiga och plugga till kemiprovet som är imorgon. först bakade vi, sen kollade vi på tv, sen... haha nää men vi pluggade faktiskt liiiite. sådeså. lite är bättre än inget.
pappsen kom och hämtade mig när han slutade. då åkte vi på max och köpte mat. mycket mums. mätt som ett jävla svin blev jag. trodde jag skulle behöva rulla till skolan imorgon. men det verkar ha lagt sig..

har nyligen försökt slå in (inte bokstavligt) dom kemiska bindningarna. funkade väl sisådär. dom sitter inte helt. men som jag sa tidigare; lite är bättre än inget.

ääääven imorse! klockan halv 9 skulle jag ta bussen till skolan. när klockan var tjugo i 9 hade det inte kommit någon buss(!!!???)..... någon ringde och frågade vartfan bussen höll hus. till svar fick hon: "bussen som nyss åkte förbi er (åt fel håll), ska åka till bredsand och vända, sedan kommer den och plockar upp er." BAAAA WTF!!!!??? blev less. jessi fick ringa sin farfar i lite halvpanik och be honom skjutsa oss. snäll som han är så gjorde han det. och vi kom i tid. vilket vi inte skulle ha gjort om vi skulle ha väntat på bussjäveln(!). typiskt bussar. dom ska alltid hålla på och dumma sig.

avslutningsvis vill jag berätta att ni är välkomna till öppet hus på västermalms skola imorgon torsdag den 17 januari 2008. från klockan 18:00 till 20:00. om ni vill se ett program med många finesser, ska jag guida er genom naturvetenskapsprogramet. ett sånt erbjudande kan ni ju bara inte säga nej till :D jag har hört rykten om att det kommer säljas fika. nu är ni övertygade. i just know it. så vi ses klockan 18:00 imorgon. och jag vill inte veta av någon diss. so you better be there!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss


studentrabatt vilket skämt


så jävla fattiga studentrabatter det är i sundsvall!



exklusiva stundetrabatter kan man få på så lyxiga ställen som (nu ska ni få höra, håll i hatten!):

~ stjärngrillen sibylla - Big Meal 39:- (ord. pris 50:-) + gratis kaffe till maten.
~ yoga studion (aldrig hört talas om...) - 20% rabatt på alla kurser.
~ två tandläkare wikander (aldrig hört talas om...) - 100:- rabatt på undersökning. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
~ och sist men inte minst.. allas våran favorit MCDONALD'S - Du som är student får mot uppvisande av giltigt CSN- eller Mecenatkort 5 kr rabatt vid köp av valfri...


och då vill jag påpeka att man faktiskt får 5 kr rabatt på både mcdonald's i birsta och på landsvägsallén 10. shiiiiet mannen.

och den där 100:- rabatt på undersökning hos den där tandläkaren behöver jag ju knappast. eftersom det inte kostar nånting att gå till min vanliga tandläkare och "undersöka mig". fast om det är 100:- rabatt kanske det isåfall betyder
att jag FÅR 100:-? om så vore fallet, så är det värt att fundera på att byta tandläkare..




image87
csn-kortet = lika värdelöst som chips utan dipp



jag har fan aldrig använt mitt csn-kort. och jag tänker inte göra det heller. dom får fasiken i min lilla låda, ta o komma på några bättre studentrabatter. om vi snackar mat så vore det inte helt fel med lite studentrabatt på subway. om vi istället snackar kläder så vore det trevligt med lite studentrabatt på gina tricot (for exampleeeee).
men aja, what to do about it? jag får väl anmäla mig till en yoga-kurs och sedan gå till mcdonald's och äta en bigmac (because i'm worth it)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / studentkramar




i huvudet på gynning

nu sitter jag och kollar i huvudet på gynning. eller så kollar jag PÅ i huvudet på gynning. fast egentligen är det reklam. men det börjar snart igen.


image86

"det värsta med barn är att dom är dumma i huvudet!" - alex schulman



GRATTIS ANNA!

jag vill bara säga grattis till anna som fick godkänt på sitt matteprov. GRATTIS! :D bra kämpat. jag visste att du kunde klara det :) <333333333


image85
titta vad glad hon är :'D



*kurrkurr* i lillmagen

fyra dagar kvar till helg. hehe. that's what keeps me going you know. nån (filico) tyckte att vi skulle samla ihop några från gammklassen och typ äta middag och dricka "finsprit". sure, det låter nice. men jag svartlistar några. mohaha.

 jag har tråkigt. har läst alla bloggar jag bevakar så flitigt. men caroline dahlberg och hanna gustafsson ni är så dåliga på att uppdatera mig om vad som händer i era liv, att jag får magsår! do something about it!

nästa anhalt i mitt liv är matbordet. min mage kurrar sönder. poor mage. men jag ska snart fylla den med söndertuggad mat, mmmmh.

plugga kemi bör jag. annars dör jag (när lena kastar svavelsyra på mig för att jag fått IG på provet). så bara för att inte ge henne det nöjet, tänker jag få godkänt på provet. HA! in ya face lökis!



Don't just look on the bright side of life; Live on it /
krams




whatta?

mjaaau


igår var jag med jesus. vi åt tacos och spelade yatzy. nya rasistiska påhopp blev det också. jäkla internet alltså. man kan inte ens spela lite yatzy utan att någon skriver "åk hem till ditt jävla land invandrare!". då tänkte jag för mig själv i mitt stilla sinne "är jag inte hemma i mitt land? för sist jag kollade var jag ju en vanlig jävla svenne som knappt varit utanför sveriges gränser". knepigt. mycket knepigt.

aaanyway. dagens händelser hittills: klivit upp - klätt på mig - pissat - ätit frukost - borstat gaddarna - laddat i-poden med tre nya låtar - suttit här vid datorn.
kommande händelser: äta middag - plugga kemi - kolla på singing bee (- kolla på andra avenyn, om tid finns över)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / lillpussen


att rida med tyglar är överskattat

tjeeeenispeeeenis


sitter och surfar runt lite på nätet. as usual hehehehe.
kommer ihåg hur det var på den gamla goda tiden. då man inte kunde prata i telen samtidigt som man var ute på nätet. ojoj det var tider det. det var bättre förr

ridningen & stallet - long time no see. idag var det äntligen ridning igen. såå härligt. lovelovelove<3 hade mona :D ännu mer lovelovelove<33 vi hoppade. ännu mer lovelovelove<333 på slutet tyckte våran ridlärare att vi skulle hoppa utan tyglar. haha tänkte jag. ända tills jag förstod att hon var seriös. då blev det mer ett nervöst he-he-he. mona gasade på uttav helvete, och när jag hoppat 2 av 6 hinder skriker min ridlärare: "TA TYGLARNA TA TYGLARNA!" sedan hon ba: "oj, hon blev lite wild". hahahaha xD
nästa vecka ska vi rida dressyrprogram. jag </3 dressyrprogram. dressyrprogram är inte min starka sida. annat är det med hoppning. hoppning är mums<3 och det blev inte bättre när jag inte fick min gosis :( blev lite ledsen i hjärtat. iiiiiiih! han är MIN!


jag är trött. ja! jag är trött. det betyder att jag kommer somna snabbare än du hinner säga din mamma luktar curry! och det är snabbt. byebye sömnproblem.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussilago


sneezing panda




fika

hejhejhallå!

sitter och väntar på fika. vet inte riktigt vad det blir för fika, men det blir en spännande överraskning. det enda jag ser är en saftkanna och en bunke med ovispad grädde. kladdkaka kanske? jag återkommer om vad det var senare. jag vet att ni vill veta.
jessi hälsar.

nu kommer fiiiiika! måste kila!


upd

har nyss ätit. var inte särkilt hungrig dock. mätt och belåten efter en maffig portion med MARRÄNGSVISS. det satt inte helt fel. tack monika. fast hon kom med 2 nya uppgifter som vi ska göra. så det blev väl typ jämvikt. marrängsviss-plugg. fast dom uppgifterna ska vi göra hemma nångång.

ska berätta lite kortfattat om resten av min skoldag. på matten räknade vi lite med triangelareor. på kemin labbade vi - titrering. på biologin skulle vi jobba i våra grupper. min grupp orkade inte göra nåt. vi bestämde oss iaf för att vi skulle ta reda på valrossens beteende and so on. också bestämde vi att vi skulle ta sovmorgon imorrn. haha. börjar 11:50. yeeees, that's nice.

nu måste jag göra lite samhällsgrejs. ska ta ett allvarligt snack med "kex"-hataren, för lillgrisen behöver hjälp!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / KRAM




little-saturday

vissa kanske påstår att jag är en arab. men det är inte sant! om sanningen ska fram så var det faktiskt en som frågade mig igår om jag var arab(?????!!!!..........). man slutar aldrig förvånas mina vänner.. aldrig!

här följer lite arab-bilder på mig:

image81
arabliknande?


image82
nyvaken arab


image83
posande arab i badrummet



10:20-13:30 befann jag mig i skolan. det var tråkigt och ointressant. vi såg en delfin-film. delfiner är onda :O valar också!

två ynka dagar kvar till helg. jag har längtat ända sedan i måndags vill jag informera er om. ridning på fredag<3333 två veckor sen sist, buhu.

MANNEN MYTEN LEGENDEN! han är så jävla rolig att jag bara vill lägga mig på golvet och brista ut i asgarv. klockren människa.

jag borde göra lite samhälle. men jag förstår inte dom där dumma frågorna. plus att yatzy är roligare. hahahaha. samhälle</3 - yatzy<3

idag är det ju lill-lördag. så dagen till ära har jag bakat niggahballs. nu vet ni det.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / bajjbajj


4,4

medicinskgrundkurs fick inleda andra skoldagen detta år. vi kollade vårat blodsocker. jag stack jessi och hon stack mig. jag hade 4,4. bra blodsockernivå för er som inte vet. jessi hade 4,2. så vi har bra blodsockervärden vi. det var väl allt vi gjorde. eller, vi kom fram till att vi skulle fika på torsdag, och gå igenom provet. som jag förövrigt fick vg på. jävligt skickligt eftersom jag bara pluggade typ 15 min. hähä.
på matten fick jag reda på att jag kommer få vg i slutbetyg i matte c. bättre än i matte b. weeeey, bra där!
slutade klockan 1. fick jobba på valfri plats. för mig betyder det hemma.

nu har jag sett veckans alla avsnitt av andra avenyn. såå vad ska jag göra nu? i am uttråkad.

sovmorgon imorrn :D:D

har inget mer att tillägga för tillfället.



Don't just look on the bright side of life; Live on it / kjam




sune anropar evert!

nu sitter du här och läser igen, jessi. du undrar om jag ska komma bort och kolla på hockey. men då svarar jag med en fråga: bjuppar du på fika? isf kommer jag :D cookies eller nåt annat gott. nästan vad som helst går bra. hör av dig. du vet hur du kan nå mig (öppna fönstret och skrik).


slut på det roliga

he-he-hey!

jag vill börja med att berätta att jag inte har 109 i score på tower bloxx på facebook. så, då har vi rätt ut det.

idag.. idag.. IDAG? jag vet iaf att jag inte sov bort hela dagen. men vad fasiken har jag gjort idag? thinkthink! jag har suttit här på min säng och syselsatt mig med olika roliga, för att inte tala om KREATIVA things. såsom att använda mina ögon och titta på tv, trycka med mina fingrar på datorns tangenter. och med hjälp av min mun, mina tänder, käkar osv ätit marsipan. förutom dessa otroligt intressanta saker har jag ätit frukost och middag, borstat gaddarna, gått på toa ca 2 gånger, burit ner julsaker till källaren och bäddat sängen. that's pretty much it.

ååååh ja! vet ni vad? :D imorgon börjar skolan igen. hihihi i'm so happy i'm so glad that i got you, i like to thank you and thank you means merci-feelings. (pause). NAAAAAAT. jag skulle hellre sitta här hela dagen och skriva massor med intressanta saker i min blogg. seriously. but a man's got to do what a man's got to do. gå till skolan, dvs.


men ni får ha en bra skoldag imorgon gullrumpor. gör det bästa av situationen. så höres vi.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussipuss




rocky balboa

godkväll allesammans

ikväll har jag varit med carro. vi skulle ha rocky-night, men hon gick hem efter första filmen :/ buhu. så jag har nyss sett klart tvåan. jag måste säga att tvåan var mycket bättre än ettan. fast det kanske beror på att texten var helt knas på ettan och sylvester stallon mummlade så mycket haha. svårt att förstå vad som hände liksom. men tvåan var riktigt bra :)

förut idag, eller igår (ursäkta), var jag på hockey med anna. bajsmodo vann. haaaata! "dom är ÄCKLI" med carros uttal x) internskämt.

i need some sleep. så det blir sängläge för mig nu. men först tänker jag bjuppa på en bild på tha man rocky balboa, som ni kan se till höger i bild. godnatt. uppdaterar imorgon darlings.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciaociao




stamkund

image78
10:00 ringde väckarklockan. jag klev och klädde på mig och allt såntdär. sedan vandrade jag iväg till vårdcentralen. jag & pappa hade värsta tajmingen, vi kom precis samtidigt. vi satt där snällt och fick varsin havrixspruta. så nu behöver vi inte ta nån fler sån på 20 år. sen när vi var nöjda och glada skjutsade pappa hem mig och han åkte tillbaks till jobbet.
jag har gått och blivit stammis på vårdcentralen. och hör och häpna: jag har alltid blivit "inkallad" i tid. liksom vaaaaa?! det är inte likt vårdcentralen. det brukar vara så att man kan va nöjd om man kommer in 20 minuter efter att man skulle kommit in. så därför vill jag ge dagens klapp till skönsmons vårdcentral. *klapp klapp*

pappa står och kollar på broschyrer på vårdcentralen
pappa: allergibesvär.. ledvärk.. sömnbesvär. vaknebesvär skulle du behöva!
hahaha :O


nu har jag så fruktansvärt tråkigt. om det skulle ha varit i vanliga fall så skulle ju klockan iaf ha varit 5 vid det här laget. men nu är den bara halv 2. uuuuuuuuuuhg. vill typ kolla på film, men har ingen bra. och inte fan verkar jessi va vaken heller. vill inte ringa och väcka henne. såå jag får väl typ..... ta tre katter och köra.

Don't just look on the bright side of life; Live on it / pözz


i skuggan av din stolthet ska jag resa mig, och gå..

tvingade mig upp klockan halv 1 idag. fast somnade väl om sisådär 6 gånger innan jag kom upp ur sängen. bra jobbat(!) hoppade direkt in i duschen. när jag hade duschat klart så hade jag 3 missade samtal på min mobil. anna vettu, stressen själv. haha närå ;p jag hann inte ens ringa upp henne innan hon ringde igen. när vi hade snicksnackat klart åt jag frukost och gjorde mig klar. klockan halv 4 tog jag bussen/bussarna till anna. hos henne åkte vi pulka, höhö :D vi är lika lättroade som småbarn. men vi är ju småbarn i sinnet ^^ när vi kom in kollade vi på tv, cribs. mamma & pappa kom och hämtade mig halv 6. då åkte vi hem och åt våfflor. och nu sitter jag här och kan inte bättre. eller kan och kan. jag orkar inte. och vad finns det att göra? inte ett jota.

mina blogginlägg blir kortare och kortare. jag får skylla på mina händelselösa dagar. jag ska bättra mig. sen..

upd
klockan är 22:00. det blir inte allt för sent för mig ikväll. för jag ska till vårdcentralen imorrn. igen. ännu en spruta väntar mig. yes. jag <3 sprutor. or something.

kollade på tre stora brudar-en liten klänning förut. det handlar om 3 kvinnor i our precious brrritannia som vill gå ner i vikt till sitt bröllop. typ. och den som lyckas bäst får en bröllopsklänning. det var ju inte det jag skulle berätta egentligen, utan det jag skulle berätta var att jag blev helt anti till fett just då. så jag rörde ihop en sallad för att lugna mitt sötsug. jag tror det funkade. jag känner mig lite sådär skönt mätt. man kanske borde bli vegetarian eller nåt.. (pause) naaaaaaaaaat!
aja ha en fortsatt trevlig kväll alla vegetarianer och köttätare.

btw, vad tycks om mina nya jordgubbshjärtan som är före rubrikerna? ganska fina va?:)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / HEJ




seg som deg

då var det lill-lördag igen då. fan att lov alltid känns så korta, tiden går för snabbt. jag hänger inte riktigt med.
idag vaknade jag runt halv 2. då fixade jag lite frulle som jag åt i sängen. mysi. kollade igenom nya h&m-katalogen gjorde jag också. fanns inget jag ville ha :/ eller jo, en lång skjorta. vet inte om jag ska beställa den. får se. annars så har jag bara legat och degat och kollat på gamla top model-avsnitt.



image75
This is the last night you'll spend alone
Look me in the eyes so I know you know
I'm everywhere you want me to be
The last night you'll spend alone
I'll wrap you in my arms and I won't let go
I'm everything You need me to be





2008

gott nytt år!
image74



igår var de nyårsafton. min familj och jessis familj åt middag hos carro. efter maten spelade vi buzz. jag & jessi vann. vissa sa nybörjartur, vi sa hell nah!
efter efterrätten drog jag, carro, anna och jessi därifrån. jessi drog hem till sig, och resten drog hem till mig.
när klockan var ca 22:50 drog vi ner till bussen. fick vänta 20 minuter innan den kom. vi klev av och gick till hamnen. det var ganska dött där just då, för klockan var bara typ 23:20. men ju mer klockan blev desto mer folk kom det. träffade en del kända ansikten. bland annat lillsebbe, tusen år sen sist. det var mycket trevligt. efter tolvslaget stannade vi kvar en stund, sedan drog vi till max. tinade upp våra frusna tår, sedan gick vi till bussen. men vi kom på efter en stund att vi inte hade tillräckligt med pengar. ganska precis då gick dalle förbi. så vi skrek DAALLLEE! så vi gick hem med honom.
när vi kom hem till mig så spelade vi kort och försökte oss på lite charader, hahaha. misslyckat. istället gick vi hem till carro. där spelade vi buzz.
jag gick hem typ 4.

idag blev jag väckt 15:30. lagom till middagen typ hahaha. skulle lätt ha kunna sovit iaf en timme till, menmen.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussar








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0