födelsedagsbarn

det ständigt återkommande sjukhussnacket hörs från vardagsrummet och själv håller jag på att fixa mig inför en födelsedagsmiddag. dagen födelsedagsbarn är Petra :) congratz!


<3




sweden's next best friend

tjatja!

nyss kollat klart på America's next top model 12. jag vet vem som vann jag vet vem som vann jag vet vem som vann! men jag ska inte förstöra spänningen för er som följer det på tv3.

idag har jag och mi madre varit på stan och shoppat lite. jag köpte en mysig halsduk från Gina Tricot och så fick jag ett par uggs (fake ofc) av mina snela päron. så nu slipper jag frysa i höst/vinter ^^

imorgonbitti (08:00!!) ska jag följa med Carro till stallet och hjälpa henne att förbereda sig inför dressyrtävlingen. sedan ska jag boka bord till Petras födelsedagsmiddag. who's your best friend lixxxom?!


rädd björnunge

Hittade ett videoklipp hos Foki.

Det är en björnunge som är rädd för andra djur. haha stackarn! björnungen får därför "umgås" tillsammans med andra djur för att bli av med rädslan. tydligen så gav det resultat, för björnungen är inte längre rädd :)




en gammal goding

Gym Class Heroes - Cupid's Chokehold




fredagkväll

godkväll!

ridningen gick bättre än väntat. red Gadd, och jag måste nog säga att det var bland dom bästa gångerna på honom. även om det inte var bra hela tiden. men man uppskattar dom små tillfällena då han var riktigt fin. fick till han hyffsat i alla gångarterna. fast det blev inte så mycket galopp tråkigt nog. men det känns bra att jag fick rida honom iaf en gång innan hopptävlingen som är om ca två veckor.


Gadd



när jag kom hem från stallet satte jag mig med ma-ma & pa-pa och kollade på Idol och åt ost & kex. mumsigt. sedan kollade vi på Skavlan också. haha anna anka, ojoj! vad ska man säga om henne egentligen? man kan ju iaf säga att Jay-Z är en riktig sköning ;D

hoppas att ni har haft en bra fredagkväll!


tatuering

nu är jag hemma. fick tyvärr inte vara med i rummet när han gjorde tatueringen. men jag dog inte, satt ute i väntrummet och kollade på Miami ink :P det gick snabbare än jag hade tänkt. efter ca en timme och tio minuter var det klart. jättesnyggt resultat dessutom :) kanske får en bild av syrran sen som jag kan lägga upp här så ni får se?

innan jag ska åka till stallet ska jag dammsuga lägenheten, gå ut med hunden och äta middag. så det ska jag sätta igång med nu.

uppdaterar ikväll! puss & kram


välkommen att stanna :)

jätteroligt med så många besökare och kommentarer idag, även fast jag har uppdaterat så dåligt. hoppas att ni finner bloggen lite intressant iaf, så att ni fortsätter att kika in :)

har varit barnvakt i några timmar såhär på kvällskvisten. det gick bra :) jag och mamma kollade på idol och lyxfällan medan hon sov, i väntan på att hennes föräldrar skulle komma hem.

imorgon ska jag som sagt följa med syrran när hon ska tatuera sig. ska plocka upp henne 11:30, så det lär inte bli någon uppdatering förrän jag kommer hem därifrån (om jag hinner innan ridningen, annars blir det på kvällen). men ni förstår säkert :)

godnatt!


good dog

tjena!

imorse klev jag upp 09:30 i vanlig ordning. lillskrället skulle få gå på dagens första kiss&bajs-promenad. och ja, under vår 50 minuter långa promenad gjorde hon både nr 1 och nr 2. duktig vovve :)

en bild från dagens första prommis:



jag har inte gjort särskilt mycket idag. suttit och kollat på tv och ätit pommes och kakor. livin' the dream! hehehehe. och nu har vi nyss kommit in från vår andra promenix. hon var en duktig vovve även denna gång :) nu ska jag sätta mig och kolla på Tyra Banks show. sen ikväll är jag the babysitter :)


joli & jeli

goder afton!

dagen har rullat på i ett hyffsat tempo. har spenderat lite tid med min syster. plockade upp henne när jag skjutsade mamma till jobbet. vi var en sväng på City gross, jag lagade mat åt oss (och pa-pa), vi bakade cookies, vi kollade på Miami ink. typ det har i gjort. på tal om tatueringar så ska min syster göra en på fredag. och jag ska följa med(!) förstår inte varför, men jag blir nervös av bara tanken. varför blir JAG nervös? smärta skrämmer mig, i guess. men det går nog bra det där. kan ju vara en bra erfarenhet ifall man någon gång i framtiden skulle få för sig att bli marked for life.

nigga please


subway<3

nu sitter jag och försöker få bort sesamfrön som har fastnat mellan tänderna. resultatet av en uppäten subway-macka. gott!

förut idag var jag med carro. vi var på Grafström's bland annat. där pratade vi om finanskrisen med hon som jobbade. aa, visst serru.

21:00 är det Svenska Hollywoodfruar. missa inte det!


god morgon




m&m-middag

just nu håller jag på att fixa mig lite, för om en stund ska vi åka till mormor & morfar och äta middag :) smaklig måltid till oss! och ett låttips till er! :D




helgen

igår var det bara chill med dill. åt middag, hela familjen samlad. sedan satte vi oss och kollade på Freaky friday och åt ost & kex. när syrran åkte hem gick jag och la mig och kollade på House of wax. så klockan 03:05 när filmen var slut somnade jag sött. himla bra film det där alltså.

idag har jag hittils hunnit duscha och lyssna på 80-tals rock. i'm a sucker for 80's music. min musiksmak är så bred som... bredbar vitlöksost(!?) jag lyssnar på allt från Akon till Håkan Hellström till Pink till Queen till T.I till Takida till Adam Tensta till AFI till Crossfire till Black eyed peas till Breaking Benjamin till Bon jovi till Britney Spears till Crossfade till Justin Timberlake till Skid Row till DMX till David Guetta till Eminem till Europe till Foo Fighters till Hinder till Kelly Clarkson till Kings of Leon till Kobojsarna till Lil' Wayne till Magnus Uggla till Maskinen till Michael Jackson till Millencolin till Nomy till The Pussycat Dolls till Roxette till Skillet till Tomas Ledin till Lady Gaga till Imperiet till Sean Paul till The Sounds till Pitbull osvosvosv. get it?


lite nytta

hahaha, älskar Christine! sitter och kollar på det på 5an nu. idag har jag faktiskt gjort lite nytta; varit ute med Elvira på en promenad i 40 minuter, dammsugit hela lägenheten och bäddat ur sängkläderna. dessutom ska jag gå med Elvis på en till prommis innan jag ska åka till stallet.

nu: tv-blodpudding-promenad-stallet.


beroendeframkallande

Kaaaan inteeehh sliiitaaaahh miiiiiig! Spela Mahjong HÄR.




torsdag

09:30 - påklädnad och frukost
10:00 - promenerade med hunden
10:30 - tv/dator
14:30 - promenerade med hunden
15:00 - tv/dator
17:30 - middag
18:30 - umgicks med lill-stina
20:00 - hjälpte petra att hitta en klänning till helgen (fail)
22:00 - sitter här!

intressant? inte direkt va.




jag är i stallet istället

hey, bra uppdatering idag, ney!

men har inte gjort så mycket idag. följde med Carro till stallet och kollade när hon red. anmälde mig till klubbtävlingen som är i oktober. ska hoppa Gadd, då vi tillsammans bestämde att det var bäst att Masse blev van alla olika hinder innan han ska ut på tävlingsbanan. på tal om Masse så blev han halt i början av veckan :( stackars bebi.

what else? nothing else.


vill se nuuu!

New Moon



biopremiär 20 november




nelly shoes



399:-




vidrigt!

titta vad jag "hittade" när jag åt en tekaka!!



en död getingsjävel!!!! om jag skulle ha bitit i den så skulle jag ha dött! jävla äckel! nu kommer jag inte kunna äta tekakor på minst 3 år.




here I am, still waiting...

imorse var det ungefär samma visa som igårmorse. mamma väckte mig och vi gick ut på en promenad med hundskrället. fast idag blev det en kortare runda. kanske 4 km eller något i den stilen. men det är ju inte illa pinkat, nästan en halvmil ju :)

nu har jag nyss kommit in från ännu en promenix med elvira. innan det så skjutsade jag mamma till jobbet.

ringde McDonald's för fem minuter sedan och frågade om de hade tillsatt alla tjänster som de hade annonserat ut. och det hade dom inte. dom höll på med intervjuer och sådär. så då är det väl bara att fortsätta vänta på min tur (om jag får en chans). blir väl att ge Arbetsförmedlingen en chans annars. det känns bara sååå jobbigt...


svenska hollywoodfruar

mat från cherry wooken har gjort mig väääldigt mätt. så allt jag kan göra nu är att invänta säsongstarten av Svenska Hollywoodfruar. haha det måste man ju följa! helt sjuka jävla människor. jag skäms när jag tänker på att folk kan uppfatta alla svenska kvinnor som blonda och dumma.

21:00 på tv3




den nya i-pod nano

Lite av vad den nya i-pod nano har i jämförelse med de äldre versionerna:

› Större skärm
› Videoinspelning med effekter
› FM-radio med live-paus
(gör att du kan pausa i direktsändning utan att missa någonting)
› Stegräknare

Köp den HÄR och få lasergravyr och frakt kostnadsfritt.




skogspromenad

tjena mittbena!

mamma väckte mig 09:30. då drog jag på mig mjukiskläderna och snörade på mig joggingskorna. sedan gick jag, mamma och elvira upp i skogen. det blev en prommis på ca 8 km. nääästan en mil med andra ord. perfekt väder för att vara ute och gå. 14-16 grader och sol.

vad ska man göra resten av dagen då?..


fina häst

jag fick hoppa fina Masse idag :D hoppträningen gick bättre än i onsdags måste jag nog säga. fast han var finare på marken i onsdags än han var idag. men mer taggad idag, vilket är bättre ;) han gjorde ju några så kallade "kvalitetssprång" :D dock så red jag som ett arsel och flög som en vante varje gång han gjorde det haha. måste lära mig att släppa loss knäna. ska tänka på det extra mycket nästa gång.



han är allt bra fin den där Maserati :')



(suddiga pga att dem är printade från videoklipp)




häst-söndag

imorse studsade man upp ur sängen 10:00. Carro ville att jag skulle följa med till njurunda och kolla på dressyrtävling. så det var vad jag gjorde. haha det var väl typ vi plus 10 pers där. vi stannade inte så länge, utan var hemma igen ca 13:00.

senare idag är det hoppträning som gäller för min del. eftersom det inte blev någon ridning i fredags, så ska vi få rida idag. men innan hoppträningen ska jag äta kött och pärgratäng. mööööms.




roligast från idol 2009 hittills






Bite Line

whaaat app ma homiiiiiiiies?!

här sitter jag och möglar. har nyss fixat håret lite. lugnar mig med resten av fixxxet till senare. jag och några flicks ska nämligen till Bite Line och käka middag ikväll. kvart över sex har jag bokat bord. det kommer nog bli himlans trevligt :)

förut idag så skypade jag med annapanna. hon har det bra där nere i Australien och på tisdag börjar hon sitt första jobb som majsplockare. det kan ju vara en upplevelse i sig, hehe :P passade på att skicka lite idol-länkar så hon hänger med allt som händer här i Sverige liksom.

ha en bra lördag. skriver senare ikväll. bye


en fredagskväll med familjen

god fredagskväll.

mätt efter en redig taco-middag är jag. lite sådär lagom mat-gravid. i två timmar tänker jag nu sitta med mina päron framför teven och kolla på idol och kändisdjungeln. jag ♥ idol fooo shoo.

ikväll har Carro lovat att hon ska skicka filmerna från hoppträningen i onsdags. lite blandade känslor inför det. kommer nog både skratta och gråta. men man lär så länge man lever, ska ni veta. kloka ord från mig till er. ta till vara!


på tal om...

... Bilbolaget i Sundsvall, dom har ett erbjudande just nu. provkör en Ford och få 100:- på MQ!
detta gäller t.o.m 13 september. passa på!




5 + 5

hej på er!

gissa vem som klev upp 06:30 imorse! jag! gissa vem som satt och körde bil 06:45! jag! vem har världens snällaste dotter då? jooo min pappa, serrni. och NEJ, det var inte jag som körde bilen när vindrutan fick sig ett "fint" stenskott. helt säker. 100% säker. var bara tvungen att försvara mig här.

när jag kom hem efter en vända till Bilbolaget, tänkte jag att jag skulle lägga mig och sova igen. tyckte liksom att fem timmars sömn inte räckte. men kunde lillhövve somna då?? nääääää! hade lika svårt att somna som inatt. vettefan vad jag har fått för fel. tänker för mycket. hjärnan går på högvarv istället för att slappna av. dumhuvve. men jag tog på mig min fina sovmask och efter ett tag slumrade jag till. och vaknade klockan 13:05. fem timmar till. YES! 5+5=10. perfa.


grymt bra

hur bra var inte den här killen då?! i love you!




det heter inte chokladbollar

denna torsdag har jag umgåtts med Carro. vi har bakat negerbollar (ja det heter faktiskt det. kolla själv i boken Sju sorters kakor) och degat framför program såsom Extreme home makeover, Tyra Banks show och Top model 4.

eftersom mamma skulle på bio, så åkte jag & pappa och åt på Sibylla. efter det åkte vi en sväng ut till birsta, för pappa skulle kolla på en ny mobil. vet inte om han hittade någon som föll honom i smaken. men det ska iaf vara en Nokia och utan touch. herregud. rädd för att följa med i utvecklingen? touch äääääger! älskar min mobil :))

anyway. om en kvart börjar idol. det ska jag se. ska ni?




trött!

trött i både kroppen och knoppen. det var dööövarm att rida ute idag, men jag flåsade mig igenom hela lektionen. det knäpptes kort och filmades, så man kände sig ju som värsta kändisen. haha nää men skämt åsido. själva ridningen gick väl som det gick. när vi red fram kändes han superfin. mjuk och söt :) när hoppningen började blev det helikopterhopp och flygande skänklar, typ. men det blir nog bättre när vi har lärt känna varann lite bättre. det är iaf stor potential i hästskrället :) vilket inte minst bilderna visar, då han är högt högt över varenda hinder. och personlighet saknar han ju knappast. han är så fin så :)

vet inte om jag kommer våga lägga upp varken filmer eller bilder här. kanske, om ni har tur ;P


Maserati




update

hej no-lifers :)

nu är jag mätt i magen efter att ha ätit resterna från igår. om en halvtimme ska jag hämta carro, sedan åker vi vidare mot stallet. där väntas hoppträning för mig. kulkul :D

ha en bra eftermiddag så skriver jag mer ikväll.


the darker instinct

här är två bra låtar från Takida's nya platta. det verkar som att de inte kan misslyckas dessa grabbar. klockrena varje gång.

Never alone, always alone


Too late





idol 2009

ni missar väl inte Idol om 15 minuter på tv4?





den påklädda kocken

middagen blev succé (som alltid)! gjorde så mycket att pappa fick matdosa och jag har mat som jag kan äta imorgon innan jag åker till stallet. bra ju.

saknar mattes bääääbis. vid den här tiden brukar hon nyss ha ätit och ligga och böka omkring i min säng, som den lilla gris hon är :D


that's all (med samma tonläge som hon i Djävulen bär prada säger hela tiden)




sporröverdrag

hejhejhallå!

idag är det tisdag. för vissa betyder det skola. för andra betyder det jobb. men för mig betydde det idag att jag skulle följa med Carro till equeen. Hon köpte strumpor och la undan ett par ridbyxor, medan jag själv köpte sporröverdrag i gummi för 19 pix (i förhoppning om att sporrarna nu ska sitta på plats). storhandlarN.
förutom denna lilla tripp så har jag suttit och kollar på avsnitt av America's next top model cycle 12. bra skit. och om cirkus en timme ska jag börja med middagen. pasta med tomatsås. väldigt avancerade grejer!




svart och silver är tidlöst



(allt är från h&m)




in- & utsläpp

heeelt slut. 08:30 åkte jag & carro till stallet för att släppa ut hästarna på ridskolan. dessutom mockade och sopade vi. har nog aldrig varit så fint där som det är nu. vi fyllde på vatten ute i hagarna också. duktigt. det var ju a piece of cake när vi bara behövde ta in hästarna som stod i sjukhagarna + svea också.

nu är jag hungrig och vill ha mat!




kansas

Carry on my wayward son
There'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don't you cry no more

Once I rose above the noise and confusion
Just to get a glimpse beyond this illusion
I was soaring ever higher
But I flew too high



underbar.




stall & pizza

goder afton både herre och fru!

det mesta av min vakna tid idag har jag spenderat tillsammans med Carro. först var vi i stallet och kollade läget. jag fick ett myggbett på läppen (← bara en parentes). sedan åt vi pizza. FETT gött.

imorgon ska jag traska ner på stan och fixa både det ena och det andra. det ena är naglarna. och JA, jag hade faktiskt tänkt att GÅ ner till stan. vet dock inte om jag orkar gå hem då det bara är uppför. menmen, we'll see. till sist vill jag tacka mina snälla föräldrar som bidrar till att jag får ha snygga naglar ;) danke schön.




"vi ses"

igår var jag hos anna ända till hon skulle åka. vi trodde att det skulle bli lättare att säga "vi ses" istället för "hej då", men blödig som jag är så började jag såklart böla när det gick upp för mig att det var sista gången jag träffade henne på 9 jävla månader(!!) tillslut stod vi båda där och grät. usch va jobbigt..

nu har jag äntligen fått till skype-skiten också. blev nå knas igår. men tur då att man är värsta hackerN, så jaa det löste sig. så nu kommer vi kunna prata med varandra direkt över internet. ska installera webbkameran också så att vi kan ha videosamtal ;P

VI SES!




sista buggy-turen?

idag har det varit finväder. över 20+ i skuggan. jag som trodde hösten var här, med tanke på att det faktiskt är 1 september idag. men icke. det känns bra att sommaren inte släpper taget så lätt. men på tal om hösten så måste jag införskaffa en ny höstjacka. vill ha en skinnjacka i mc-modell, tror jag. skinnjackan jag har nu har blivit noppig och ful :/

eftersom det var varmt och skönt idag så tog jag ut beach buggyn på en liten tur. kanske sista åkturen innan vi ska ställa av den över vintern. anywaaaay, åkte till Max och åt med anna. sista gången hon åt på Max på minst 9 månader. stackarn :P ska träffa henne för sista gången på 9 månader(!) senare idag. jisses.








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0