back to g-town tomorrow

Nu är det läggdags. Imorgon bär det av tillbaka till Gefle. Taggad!! See u soon babies :)




sista arbetsdagen

Hallilåja!

Igår var det först jobb som gällde. Sen hem och göra sig iordning och åka iväg på kräftskiva. Vi åt kräftor (ofc!) och så blev det även frågeslinga och lek osv. Kewl! :D När dom andra bestämt sig för att dra in till stan och drakfestivalen, drog jag & emma hem.

Och idag är det jobb igen. Sista arbetsdagen för den här sommaren. Skööööönt. Jobbar till 21:30... Sen ska jag hem och kolla på film och sova. Och imorgon kommer J hit och hälsar på och stannar till på onsdag. Hihi :)

XOXO / Jossip girl.


snaaaart snaaaart

happhapp.. efter en helg i Dalarna har man inte gjort så mycket. Jobbat. Solat en dag. Sen har det väl mest varit pissväder. Men så länge jag jobbar bryr jag mig inte. Jobbar imorgon, sen har jag bara en vecka kvar. Sen en vecka ledigt. Sen back to the big G.

Sommaren har gått så sjukt fort. Folk kommer slå ihjäl mig när jag skriver detta, men; Det ska nästan bli skönt med sensommar/höst nu. Och inte pga värmen osv, utan mestadels för att skolan och allt som hör till börjar igen. Och längtan är stor till att få bo i sin egen lägenhet igen. Slippa bo hos föräldrarna som är upp i en hela tiden och ställer tusen frågor. Inget privatliv här inte. No offence päronen.

Nu ska jag fortsätta vila upp mig efter denna köttar-jobbdag. Ha't bra peeps!






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0