nu kan du få mig så lätt

Du var sötare än dom men jag slängde bort det igen
jag slängde bort nån slags vän...

Det var så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något
HOPPATS PÅ NÅÅÅÅÅÅGOT!


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt






nagelförlängning

wiiie, jessi verkade bli glad över min lilla överraskning :) det var en nagelförlängning hon fick, som tack för att jag har fått åkt med henne så ofta till skolan :) riktigt snyggt tycker jag. men tyvärr så kan inte jag ha det pga ridningen, skulle bara bryta av dom :/ får ta och fixa det till sommaren kanske.




årets horoskop



Tvillingarna:
Du dör i augusti. Till dess - carpe diem, din jävel!



..................................? happ.



vänliga veckan

tredje dagen i rad som vi får sluta tidigare. idag slutade vi fyra och en halv timme tidigare. det ni! :D

drog på staden och fixade en liten överraskning till jessi. surprise surprise :D hoppas hon blir glad :)

ha en bra dag!
just ja! vill passa på att tacka min snälla syster som kom och hämtade mig på skolan idag, då jag varken hade busskort eller visakort med mig.


snel hest



ha en bra dag!



hur duktig får man bli?

att först dammsuga hela lägenheten är ju en sak, men att sedan plocka ur och i diskmaskinen också! guldstjärna till mig :)


laborationssammanfattning

har gjort ett tappert försök till att skriva en laborationssammanfattning. nej, inte en laborationrapport. vad är egentligen en laborationssammanfattning? liiite svårt att skriva nåt som man inte ens vet vad det är. meeeeeen. jag gick in på Chalmers hemsida (HAHA) för att hitta något proffsigt som liknade en laborationssammanfattning. och det gjorde jag faktiskt! men om jag ska utgå från den så kommer min laborations"sammanfattning" att bli 10 sidor om jag ska få med all materiel.
gjorde det istället på "mitt" sätt. det blev nästan en halv A4-sida. är det lagomt? vem vet? ingen vet!

hehe lyckades skriva laborationssammanfattning 6 gånger i det här inlägget (inkl. rubriken) x)


kom igen nu gubbar!

heja timrå friskt humör, skjortan hänger utanför! nu när ni är uppe på slutspelsplats så tycker jag att ni kan hänga kvar där till slutspelet börjar. det är väl inte för mycket begärt?

det vore phettt att åka till ö-vik och se modo-timrå på torsdag. alltid bra tryck på derbymatcherna.
men det får väl räcka med att jag och anna fick värsta impulsen och åkte dit sist :p typ två och en halv timme innan matchen skulle börja i ö-vik (vi befann oss på stan), då baaa: "jag orkar inte åka hem, vad ska jag göra hemma? ääääääh, vafan vi åker och kollar på modo-timrå" hahaha det är så det ska va :D man ska inte planera så jävla mycket. tyvärr så förlorade timrå så det var ju minst sagt lite taskig stämning i bilen hem. menmen, det är smällar man får ta.





röd och vit - hockeydynamit!



"kocken"

lyckades åstadkomma något som liknade makaroner och falukorv till middag. i mitt tycke dög det gott och väl, men det är nog inget som skulle ha blivit godkänt av gordon ramsay direkt...

om typ tre timmar är det dags för dansträning. ska bli kewl. har dock glömt hela koreografin. tur att vi repeterar innan dom nya stegen kommer in. alla dansare har förresten fått varsitt film-tema inför "vårshowen". vi fick rocky ;) rocky balboa thaaa man. han är hård.





bara så ni vet...

New moon (aka. twilight 2) har biopremiär 20/11!! I'll totaly be there!




over and over I fall for you

YOYOYO!

alltså jag drömmer så knepiga drömmar om nätterna. invecklade satans drömmar. jag förstår ingenting. hilf mir fliegen!

jag har börjat lyssna på three days grace igen. efter ett litet uppehåll är jag nu fast igen. gamla dängor så som I hate everything about you, never too late och over and over. lovely. älskar texterna.

det är väl bäst att jag läser den där texten i svenskaboken nu, eftersom jag var så oduktig och inte läste den förra. heh.


stick i fingret å hare bra!

idag har jag stuckit mig själv i fingret fem gånger. med flit(!) hör och häpna. trodde nästan att lindgren skulle tuppa av där ett tag. han tyckte att det såg läskigt ut. haha :D men nu är väl projektrapporten klar. eller iaf första utkastet. vad blev det, 30 sidor? aa, nånting sånt.


men jaaaaha, nu juckar hunden på mitt ben. hahahahahaha. gotta love her.


imorgon blir det vårshow på hedbääärsccchhka!

keepin' it short.


t-pain - church






dressyrclinic

gaaah, vet ni vad?! jag höll på att döda min mobil imorse! min nya fina, älskade mobil. såhär gick det till: alarmet gick igång och jag skulle stänga av det. lyfte upp mobilen, men handen var bortdomnad efter att jag hade legat på den, såå jag tappade den!! den for mot golvet. MEN som tur var så har jag ett par duntofflor alldeles nedanför "sängbordet", så den landade som på ett mjukt dunmoln. pjuuuuuuuuh! hade hjärtat i halsgropen innan hjärnan hann koppla att det faktiskt inte hade blivit någon duns i golvet.

efter den insidenten åkte jag och carro till färsta och kollade på en dressyrclinic. den var väl lärorik, i guess. körde fast gjorde vi också. snöhelvete. men vi kom loss efter en stund :p sedan följde jag med carro hem en sväng. och nu sitter jag här. väntar på käk. sedan får vi se vad som händer.


framtiden

lördag den 28 mars ska jag skriva högskoleprovet. tänker prestera bättre den här gången. en utgång dagen innan, och jag är fit for fight på lördagen. haha det funkar faktiskt lite så. iaf när det gäller hopptävlingarna :p

har börjat fundera lite över framtiden. som det ser ut nu så tänker jag flytta till gävle efter gymnasiet. tänkte först att jag skulle styra min kos mot umeå, men det sket sig så jävla HÅRT. så istället gör jag ett försök med gävle. annan utbildning, annan stad. jag har en bra känsla.


"dagen efter"

råkade sova till 14:30 då anna ringde och väckte mig. hon ville att jag skulle följa med henne och rida. men hon fick dissen. jag kan inte hitta en enda muskel som jag inte har ont i idag. DÖD åt boxningsfys! sedan blev det ju ridning på det också. och man stod ju knappast still hela kvällen/natten heller. jiiiiiiises. men himla trevligt hade jag iaf i princip hela dagen :)

jag måste ju säga att jag tycker ganska synd om dom som blir bakis varje gång dom har varit ute. poor bastards. en annan mår ju prima skinka dagen efter, nästan bättre än vanligt :D

sitter hemma nu, helt övergiven. jävligt skönt. bara jag och skrället. ska väl ta och kraffsa fram nåt ur skafferiet och sätta på nån bra film snart.

hare förjävla bra hörrni! XOXO / "jessicas lillasyster"


19-årsdagen

idag fick jag en inbjudan (som de få fint kallar det) till folktandvården för en "19-års kontroll" av Mina tänder (viktigt med ett stort M). och detta är tydligen ingen vanlig undersökning. "Förutom undersökning, tandhälsoinformation och frågetävling bjuder vi på förfriskningar och presenter". Låt mig gissa. Det bjuds på mjölk och vi får en varsin tandborste?

aaanyway, jag ska dit den 18 februari. nån fler som ska dit då? :D





pest och pina

vaaaaaad ska man säga? en dag kvar till helg. den eviga nedräkningen...

dock är fredagar från och med denna vecka en pestdag, big time. vem fan vill sluta halv 5 på en fredag? kul jävla skitjul! lagomt peppande lixxx. blir iaf utgång efter ridningen. det är peppande!




thailand

jag vill tillbaka till thailand! visst, resan är a pain in the ass (bokstavligt talat!). men det är såååååå värt det! när åker vi?




mamma, köp ett par skor åt mig snälla!

slutade tidigt idag pga av att svenskan utgick. då kom anna och hämtade mig på skolan i sin "tysta" bil. hehe. vi drog en repa på birsta. fikade gott och shoppade en tisha var. jag hittade även ett par fina vita tygskor på bianco för 400 pix. mammmaaaa? (A)

systeryster var på besök förut. åt lax och norpade ur min chokladask gjorde hon, minsann!

skrev nyss klart den halva A4-sidan om mig och vad jag vill få ut av kursen, som jag ska lämna till min lärare i mental träning. han verkar förövrigt helbra. tänkte bjuppa på avslappningsövningar på lektionerna. HELBRA, eller vad?! :D

nu: andra avenyn

tjingtjong!


ska're va kort så ska're va kort

kan kort sammanfatta min dag.

◊ 3 nya kurser (även 3 nya lärare)
◊ dansträning


okej, det blev kortare än jag hade tänkt det där. haha. kort och gott. eller kort och..... äääääääähh!

jag är nu nyduschad och ska ta och hopp i säng och läsa en god bok. Om jag kunde drömma<3

god natti


nyklippt hund

aaaaaaaaaaw min lillbäääääbis är så söt nu när hon är nyklippt :D min fina bebi<3



sudoku master

takterna sitter sannerligen i! klarade till och med den extrasvåra. ni kan kalla mig sudoku master ;)



sudoku

nyss när jag läste hanapee's senaste blogginlägg så slog det mig att jag inte har löst sudoku på jättejättelänge! jag som är så jävla bra på det! typ bäst skulle jag vilja påstå. nästan så att jag borde börja tävla i det. kan man det? anmäl mig! sist jag löste sudoku var typ förrförra sommaren när jag sommarjobbade, då satt jag och min käre sommarjobbsvän niklas och löste sudoku. eller jag skulle lära honom, men det var väl mer så att jag fick skriva svaren ändå... haha. han var en trevlig prick. undra vad han har för sig nuförtiden.. ja det kan man ju undra.


nu ska jag testa om jag har kvar mina sudoku-skills. återkommer när jag vet.



 


medan kan ni få lösa denna. lycka till!




ny period

matte E-kursen är äntligen slut! jag har räknat mitt sista mattetal på gymnasienivå. men det betyder inte att jag tänker sluta räkna. nejnej. jag har ju fysik B. älskade älskade fysik B<3

ny dag, ny vecka, ny period. den här perioden faller matte E och kemi B bort och istället tillkommer bioteknik, religionskunskap A, biologi B och mental träning. menguuuuuuuud. nu när jag skrev ner det gick det upp för mig att jag blev av med två kurser och fick fyra! jååååbbbiigghht!

peppar för första biotekniklektionen som börjar 14:50 och slutar 16:25. våran enda lektion på måndagar. skulle ha uppskattat om den hade legat liiiiiiiiiiiiite tidigare. men sovmorgon är ju iofs aldrig fel.

ha-de!


send me a sms

ey yo!


är redan tillbaka i lägenheten. hade bara 2 lektioner. så det var ju bra. något som däremot inte var så bra var att bilskrället inte ville starta imorse. ringde i panik till min far som hjälpte mig via telefon. haha. efter två min var jag på språng(?) med bilen nedför backen mot skolan. kom liiiiiiite försent. men det är smällar man får ta.


stressen ikväll då! ska åka till stallet och rida sedan och kommer väl hem halv åtta förhoppningsvis. då är det bara att lägga på ett kol. duscha och fixa sig. sedan kommer anna och plockar upp mig, då blir det allsångs-kväll hos amanda ;D hon fyller förövrigt 19 år imorgon. GRATTIS! sen blir det självklart studentfest!


min mobil befinner sig på ica nu. men jag får inte åka och hämta den än. måste vänta på det där satans smset. hinner kanske (om jag har tur) åka och hämta den innan ridningen. SKICKA SMSET NUUURÅÅÅÅÅÅ!!




good news!

jag behöver inte vänta ända till sista januari! netonnet skickade min nya mobiltelefon idag :D vilket med andra ord borde betyda att den är i mina ägor inom några dagar. åååååh, då ska jag trycka och klämma på den hela tiden :')

mer bra nyheter är att jag nu har pluggat igenom hela kapitlet i matten på två dagar. creds till mig! imorgon på 2-timmarslektionen ska jag plugga in lite integraler också. sen blir det bara mer repetition repetition och åter repetition.


just ja! kommer bo i syrrans lägenhet torsdag-söndag. så flytt imorgon. och första studentfesten på fredag. och sthlm på lördag. häääärliga tider!




effektivitet

ingen söndagsångest här inte! för jag har nämligen ingen skola alls imorgon. hihihihi. men jag och min projektgrupp hade ändå tänkt vara duktiga och jobba med vårat projekt. planen är att skriva klart rapporten. eller iaf få till ett första utkast. vilket isåfall skulle betyda att vi bara behöver knåpa ihop en redovisning efter det. och detta ska egentligen vara klart i slutet av den här terminen. hej effektivaklubben!

ska försöka hålla mig kvar på stan ända till anna slutar 15:25. sex och en halv timme. då borde vi ju hinna skriva klart den där rapporten. eller? vem vet, vi kanske surrar bort hela tiden. hehe. blir lätt så.
men på baristas övervåning hade vi iaf tänkt slå ner våra arslen och knappa på våra datorer. nerds.


my new BFF

jag har redan gjort nytta trots att uret bara är kvart i två. nu när nyttan för dagen är gjord så tänker jag lägga mig och kolla på avsnitt 8 av Paris Hilton's My New BFF (haha pinsamt) och äta toblerone white.


 



hockeymatch

TIIIIIMRÅÅÅÅÅÅÅÅ TIIIIMRÅÅÅÅÅÅÅ TIMRÅ TIMRÅ TIMRÅ!!!!!
idag har jag varit på timrå-djurgården med anna. timrå vann. såklart! haha stackars 08:orna! NOOOOOOT! hahahahahahhaahhahahahahahaahah



Petr Tenkrat stod för 4-0-målet



hiss

måste få hissa min nya rakhyvel; venus vibrance! den är gryyym! har aldrig haft så lena ben i hela mitt liv. rekomenderar den varmt. nu är det bara sommaren som fattas.




vi kan gung-gung-gunga!

jag överlevde resan från helvetet! okej, det var väl liiiiiite överdrivet. lite. men hemresan var inte att leka med. trodde inte att ett så stort fartyg kunde gunga så jävla mycket. sjösjukan fick man på köpet. låg i sängen i hytten i 19 timmar i sträck. och stackars jessi gick till och med in på toan och la sig och sov och spydde om vartannat. en annan hade ju tur att inte må illa. mådde bara allmänt dåligt iaf. ni kan ju tänka er själva när maginnehållet åker upp och ner i magen 14 timmar i sträck. som en berg- och dalbana och aldrig ville ta slut...

aja, nu är jag hemma iaf. och jag har aldrig varit så glad över att få sova i min egen (stilla!) säng.


laddat och klart

i-poden är laddad. och JAG är laddad för att dra härifrån klockan åtta imorgonbitti. måste packa lite grejer jag ska ha med mig.
men först: räksallad som pappa är och köper nu. i'm staaaaarwing!




mysko(xe)

igårkväll när jag körde hem från anna så spelade inte bara p3 och mix megapol samma låt, utan även p4(!) takida-handlake village för att vara mer specifik. och det som var mest mysko av allt var att låten var på exakt samma ställe på alla kanaler :O inte nog med det! sedan spelade mix megapol agnes-on and on två gånger i rad :S wtf?!

detta utspelade sig mellan ungefär 00:36 och 00:43. är det någon där ute som hörde vad jag hörde? börjar nästan tro att man är utbränd eller något. men så kan inte vara fallet. hehehehehe.

nu ska jag ladda i-poden med massa bra musik inför tallinn-resan imorgon. tjingeling!



muuuuuuuuuuuu!



försenad leverans

"Som en liten kompensation för att du får vänta så har jag tagit bort fraktkostnaden på din order och den kommer att betalas tillbaka till dig i samband med att vi skickar ut din order.

Ha en fortsatt trevlig dag."


Tack Daniel G.




jag ska åka utomlands!

fick precis ett inkommande telefonsamtal från nån som kallade sig själv för evert. denne evert meddelade att jag ska få åka på en liten 3-dagarsresa till estlands hufvudstad. helt gratis??! åker på måndag och kommer hem på onsdag. snälla människor det finns alltså.

tallin here i come!




2009

nytt år nya möjligheter.

hade en mkt trevlig kväll/natt igår. var hos ida och partajade. alkohol, kortspel, väldigt intressanta diskussioner om matfors, gemensamma toalettbesök osv.

nu måste jag försöka fundera ut hur jag vill att det här året ska börja. bra? galet? vågat eller play it safe?



gott nytt år!








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0