per holknekt

Imorgon är det Kontaktia på högskolan. Det kommer att finnas massor av framtida arbetsgivare på plats (främst för ekonomerna) för att snicksnacka med oss studenter. Jag själv går väl mest dit för godiset och gästföreläsningen ;) Annat blir det på Mäklardagen (som är i februari) då jävlar ska det knytas kontakter.

Vet att min mor kommer bli lite avis på mig nu. Den som kommer hålla i föreläsningen imorgon är nämligen Per Holknekt. För er som inte vet vem det är så är det han som har grundat både Svea och Odd Molly. Även gift med Lena ph.


Så här står det på Facebook:

"Hur vänder man på livets mynt: Från att skrapa pengar till mat/droger och blir god för 100 miljoner?

Per Holknekt, dåvarande världsmästare i skateboard som blir alkoholist och drogmissbrukare. Idag är han grundaren av märkena Odd Molly samt Svea.
 Han står även i centrum som årets designer av Rosa bandet, ansiktet utåt för Telia och syns i reklampausen på TV3.

På onsdag kommer han till Högskolan i Gävle, till Valhall, till oss! Där han berättar om sin historia.

Framgångsrik entreprenör i våra lokaler. Du missar väl inte?"


Jag missar inte.


back from the dead

Tro't eller ej! Sen senast har jag haft hund, varit i Sundsvall och fått tillbaka Beskattningsrättstentan. + + + på det. Det var roligt och mysigt att ha hund, men samtidigt tidskrävande. Trots att det bara var för en vecka så fick jag skippa vissa saker för att det skulle gå ihop. Livet som student. Just nu är jag i princip aldrig hemma, känns det som. Och värre kommer det att bli. Har en hektisk tid framför mig innan jag får jullov och åker till Aussie.

Fick med nöd och näppe godkänt på beskattningsrätten. Tentan var piss-svår i jämförelse med tidigare tentor. Kursansvarige fattade nog det själv efter en jävla massa klagomål, så hon sänkte till och med godkänt-gränsen. Kunde ha fått ett högre betyg på grund av detta, men orkade inte lämna in min tenta för små rättningsfel. Godkänt är alltid godkänt. Ingen arbetsgivare kommer ändå kolla på mina betyg. Personality is key!

I helgen var jag & J i Sundsvall och hälsade på. Den största anledningen till detta var väl att jag behövde en bild på mig och en Sundsvalls-skylt till n0llningen. Alla nya n0llor måste ju veta var ÖF-Josefin kommer ifrån ;)

Förutom detta har mitt liv kretsat kring marknadsföring och PM-skrivning. Imorgon skriver vi klart skiten och skickar in. Hoppas och tror att det kan bli ett högt betyg :)

See ya!


låna hund

Från och med imorgon och en vecka framåt, kommer jag att prova på livet som hundägare (har ju haft hund med familjen när jag bodde hemma, men en helt annan sak att ha en hund själv). Har funderat länge på att skaffa en vovve. Och nu har jag fått chansen att låna en hund och sen även köpa den om jag skulle vilja.
En vecka blir nog ganska lagom. Har ju ganska fullt upp innan jul så det är nog bäst att vänta med att skaffa en hund på heltid tills jag har kommit hem från Australien och n0llningen är över osv.

Imorgon kommer mamma & pappa hit och ska hänga med mig till på lördag. De tar med sig vovven från S-vall :)

Mer uppdatering om detta kommer. Don't you worry!


sen tisdagsmiddag

Hejsan.

Det blev sen middag idag. Föreläsning, företagspresentation av Erik Olsson fastighetsförmedling och ÖF-möte har stått på schemat. Kom hem efter 20:00. Hade faktiskt varit smart och tagit fram en matlåda som jag kunde äta när jag kom hem. Inte direkt så man orkar ställa sig vid spisen när man kommer hem så sent.

Imorgon är jag ledig. Får se vad jag hittar på. Tror J är ledig också, så då lär vi hitta på nåt :) kewl.

aja, Ni får ha det så bra. Puss & kram.


Middag

Alltid trevligt att komma hem till en tallrik med goda rester. Jag och J lagade en supergod örtkyckling igår. Mums :)




haha, this is for you pa-pa




dagens visdomsord

Du får inte en BMW om du betalar för en Skoda.








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0