back in G

Tillbaka till verkligheten idag, efter långledigt hemma i the big S. Fokusen var på noll. Inte bra. Men tar igen det imorgon. Då kommer fyra blonda flickor hit och ska plugga. Och jag har varit snäll och bakat negerbollar (negernegerneger! försök stoppa mig!) som jag ska bjuppa på :) Då kommer det bli farrrt på plugget ska ni se!

Ser ut som att kvällen kommer spenderas framför tvn. Top model x 2. Det här händer ju inte!!


förlängt hyresavtal

Goda nyheter! Har fått förlängt hyresavtal till 30 juni 2012 :D Ska ringa Gavlegårdarna imorgon och be dom skicka det nya hyresavtalet.
Men that's it. Det verkar inte som att jag kommer få bo här ett tredje år (om jag nu ska plugga tre år, det är ju inte bestämt). De ska tydligen göra om lägenheterna till något dom kallar "Startbo". Aja, den dagen den sorgen.


plugg & pack

Hellu

Idag har jag och resten av flickorna skrivit klart vårat PM. Räknade ihop att det tog ca 6-7 timmar. Snacka om effektivt! Ute i god tid dessutom. Det ska skickas in 7 mars. Redovisning 9 mars.

Har börjat packa också. Kommer inte hinna det imorgon. Har föreläsning till 16:00, sedan ska jag gå hem och tåget går 17:17. Ska lämna mitt ena hem för mitt andra hem.

Ses i Sundsvall! :D


buuuuurn!

Raggningsreplik: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”




besök från svallet

Hallilåja!

Det har inte blivit mkt uppdaterat här inte. Anledningar: i torsdags hade jag myskväll med Johanna & Annika. Vi gjorde tacopaj och sedan kollade vi på skräckfilm, sedan sleepover på det :) Och sedan i fredags kom Bea & Carro hit. Så dom har bott här hos mig till idag. Vi har hängt på stan och partajat både fredag och lördag. Så nu tycker man nästan att det räcker med fest :P onsdag, fredag, lördag. Lite lagom sådär ;P

Ikväll ska jag ha rehab. Haha.

Puss då!


club nv

Idag har jag och resten av blonda ligan pluggat här hemma hos mig. Riktigt flitiga var vi. Klar med uppgifterna till både imorgon och på måndag. En fet tumme upp!

Om en stund ska jag gå till Ankan, sedan ska vi tillsammans med Johanna gå till Nya vall för lite Club NV (musik-quiz och party). Skoj! :D Men det blir ganska lugnt. Börjar 08:15 imorgon... Så typiskt.


midvinternattens köld blablabla

Damn! Kylan har kommit tillbaka med besked! Temperaturen har gått från -4 till -18. En väldigt frisk promenad till skolan idag med andra ord. hehe. Men man är väl en viking från norrlands huvudstad. Långkallingar är inget för mig. no no.

Förgyller kvällen med att läsa rättsfall. (på tal om gurkans gröna skal)


acne

vill ha! snälla'rååå! *puppy eyes*







musik när den är som bäst

Kenny Loggins - Danger Zone



Cheap Trick - Mighty Wings



Dio - Rainbow In The Dark



alla hjärtans dag

Happ. Idag är det alla hjärtans dag. Kul. Känns som vilken måndag som helst. Whatever liksom. "Firade" med en semla. Kunde inte hålla mig till fettisdagen. Har gått och hållt mig i flera veckor i hopp om att fettisdagen är i februari. Men tji fick jag, den är i mars. Så då köpte jag en nu ändå. Vilken rebell man är!

Har inte gjort så mycket vettigt idag. Det var rea på toapapper på ica, så jag passade på att köpa det. Satt lite med lagboken på eftermiddagen. Målade naglarna. Aaa, det var väl det.

Happy valentine!


Godmorgon

img_5794 (MMS)

Godmorgon




mission completed

Är nu hemkommen från dagens äventyr; åka buss och handla. Det var ett jävla projekt :P Vilken buss? Var är busshållplatsen? När går bussen hem? Man måste liksom försöka tajma allt, eftersom bussarna bara går 2 gånger i timmen. Det gick väl hyffsat bra iaf. Jag får godkänt :P Den största missen var väl att jag inte hade några mynt med mig. Så kunde inte ta någon kundvagn. Men det gick helt ok med en korg också. Faktiskt.

Det tog ca två timmar att handla (inkl. resa dit och hem). Det kan ju vara bra att veta. Om man nångång har två timmar över liksom.

Nu får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)


handla mat

Hej lördag.

Tänkte faktiskt försöka bussa till ica maxi om en stund. Får se om jag lyckas. Och mer än två (möjligtvis tre, KANSKE) kassar lär man ju inte få med sig. Jag tänker inte ljuga, det här känns väldigt jobbigt. Sånt här ska man ha bil till.

Nu skulle man bo i Sätra så man har nära till ica kvantum. Men det är ju som att säga; Nu skulle man bo i Nacksta så man har nära till ica kvantum... Det håller ju inte.


livet kändes bra orättvist...

... imorse när man klev utanför dörren 07:45. Det var mörkt, kallt, snöstorm (som blåste åt ALLA håll) och snö halvvägs upp till knäna. Inte plogat någonstans. Det var inte en rolig promenad till skolan.

Grupperna som har senare tider fick inte bara sovmorgon, nej nej, dom fick plogat och solsken (utan snöstorm!) också. Men jag ä int' bitter.


me and my crew



Perra, Anna, Ankan, Korre & Jojo




jöken - check

Jag säger bara YATZY! Klarade jöken-tentan!! Woooohoo! Slog till och med till med ett D. Är hyffsat nöjd med det med tanke på hur svår tentan var. Så nu kan man lägga den bakom sig. Skönt :) Full fokus på Fastighetsrätten.


mäklardagen - dagen efter

Tjänna!

Jisses vilken kväll igår haha. Drickat flödade. Drinkar hit, flaskor dit. Och inte en enda spänn la jag ut mohahaha! Glassigt. Trerätters bjöds det på också. Kalvytterfilé till huvudrätt. Smarrigt :)

Kom i säng runt 03:30 efter att ha stått och snackat skit med Madde i trappen (för ovanlighetens skull ;p) i säkert en timme. Stackars grannar, haha.

Var riktigt taggad när man klev upp 08:30 imorse... Gaah. Knäckt tjej. Men det var bara att gå till Annika och göra lite seminarieuppgifter. Gick väl sisådär med det :p Det blev mest snack om kvällen innan och allt sjukt som hände. Hahaha kan inte sluta skratta :D Living the dream


mäklardagen - dagen före

Imorgon är det årets händelse för oss mäklarstudenter. Mäklardagen. På dagen kommer massor med mäklarföretag att stå i sina montrar på högskolan. Ska passa på att ställa lite olika frågor om praktik osv. Se vad dom har att erbjuda mig. Dessutom klockan 14:00 ska Charlie Söderberg (känd från Lyxfällan och Plus) föreläsa. Interesting.


Klädseln för dagen blir lite proper med jeans och kavaj. Kvällen till ära tänker jag dock
ha en ljusrosa spetsklänning och ett par svarta pumps.
Och allt detta hittade jag i min garderob. Duktigt av mig att inte köpa något nytt.


Så här ser schemat för kvällen ut:

18.30 Bussar till bankett på Engeltofta Herrgård avgår från Konserthuset.

19.00 Välkomstdrink och mingel

20.00 Middag

22.15 Eftersläpp

02.00-02.30 Buss tillbaka till Gävle avgår


Hörde att det kommer vara 100 mäklare och 200 mäklarstudenter.
Plus att det lär bli fler studenter till eftersläppet.
Riktigt roligt kommer det garanterat att bli :)




mer utförsäljning - scorett

Även dessa fanns på utförsäljningen för 200 kr:




(Fast i färgerna blå, silver, röd, lila och grön.)

Tänkte slå till på ett par silverfärgade med träklack, MEN.. gjorde inte det. Rean håller på till på söndag så jag har några dagar att fundera. Dom är ju så himla fina.




skorna med stort S

Kom typ nyss hem. Var på skolan till 16:00. Sedan följde jag med Johanna på stan.

Och vet ni vad! Scorett hade utförsäljning (för de ska stänga en av sina butiker) och gissa vilka skor jag hittade! I MIN STORLEK. Både Anna och mamma borde känna igen dessa skor. Så många gånger som jag har varit och klämt och kännt och provat dessa skor. Men har alltid tyckt att 799 kr har varit lite för dyrt. Ojoj. Blev helt till mig. Och gissa vad jag fick betala för dom! 200 spänn(!) Galet. Det här händer ju inte!!

Ni kanske inte tycker att de är så märkvärdiga, men dom är väldigt fina. Och dom är skorna jag aldrig trodde att jag skulle köpa.







tacogratäng

Tjena!

Har precis vräkt i mig tacogratäng. Är proppmätt. Men det var himla gott asså :)




Hade eftermiddagsföreläsning idag. Så hade sovmorgon. Vet inte hur jag ska kunna kliva upp och ta mig till skolan till 09:15 imorgon. Kommer vara TRÖTT. Sen på onsdag är det Mäklardagen. Ska bli sååå kul :D


he's back, the man behind the mask

Alice Cooper - He's back




en söndag i februari

Vad ska man göra denna söndag då tro... Kolla på Ponnyakuten ska jag göra iaf (love ponnyakuten). Diska vore ju bra. Läsa lite i Speciell fastighetsrätt-boken skulle väl vara en bra idé, men jag har ju lovat mig själv att jag ska ha ledig på helgerna. VARFÖR ska det vara så svårt att hålla?? Skyller på prestationsångest.


vårjacka




Gina tricot - 399:-




melodifestivalen 2011

Nä, vad säger ni, man kanske ska ta och bänka sig framför melodifestivalen?





maserati

miss you...








jarhead



Började dagen klockan 12 med att slå på Jarhead. Lite frukost till det. Skön start på dagen.

Nu sitter jag och äter karra och ska ta och uppdatera mitt cv litte.




bad boys

Nu ska jag se Bad boys. Har faktiskt inte sett den. Den går på tv11 om någon annan vill se den :)





onepiece

Det här skulle va nått för mig att mysa runt i :D





1,477:-
(www.onepiece.no)




snygga skor under 500-lappen











(soyoushoes.co.uk & nelly.com)




the fourth kind

Hej alla party-peeps!

Jag antar att ni ska ut och svänga era lurviga ikväll? Själv tänker jag ta det lilla lugna. Sitta med min godisskål och kolla på tv :))

Har haft en riktigt degig dag. Vaknade förvånansvärt tidigt. Runt 10-snåret. Åt frulle och kollade på Tyra banks-show vid 11. Sedan slog jag på The fourth kind (aka. Närkontakt). Hoho. En av filmerna som kom med paketet igår.
Tänker ta med den filmen när jag åker hem. Tror dock inte att det är någon film för mamma, men pappa skulle kanske tycka att den är bra. Han tycker ju att de där Alien-filmerna är "riktiga" skräckfilmer. Tss... Det här är en riktigt läskig film. Baserad på en verklig händelse. Man vet inte riktigt vad man ska tro.

Pappa du kan ju kolla på trailern och se om det ser intressant ut ;) → KLICKA HÄR FÖR ATT SE TRAILER


dvdklubben

Hämtade ett paket idag. Det innehöll fyra dvd-filmer. 39:-/st och den fjärde gratis. Bra skit! Kan verkligen rekomendera denna sida: Dvdklubben (de säljer även blu-ray för 69:-/st)

Dvdklubben säljer hyrfilmer som slipas och poleras i en specialmaskin till absolut nyskick (ingen skillnad i kvalité mot nya). Den enda skillnaden är att du sparar upp till 80% av priset. Hur bra?





årsmöte

Ännu ett kvällsinlägg. Har skrivit så himla tråkiga inlägg den senaste tiden. Det blir bättring nu! Har ju helg nu, så ska försöka lägga lite krut på bloggen.

Imorse var jag som sagt i skolan. Sedan gick jag hem och duschade och åt lunch. Sedan när klockan blev 15:30 gick jag tillbaka till skolan för att gå på årsmöte. Efter årsmötet bjöds det på italiensk buffé. Kvällen är inte slut på Nya vall än, det skulle ha varit roligt att vara kvar men jag är trött. Imorgon ska jag sova uuuuuut. Har inte gjort det på evigheter.

Skypade nyss med mamma. Bara 20 dagar kvar till jag åker hem. Hem? Till mitt andra hem? Säger hem både när jag åker till Sundsvall och när jag åker till Gävle. Nu åker jag hem till Sundsvall. Nu åker jag hem till Gävle. Whatappp?!


good evening

En kort update nu innan jag ska gå och lägga mig.

Idag har jag pluggat hos johanna med henne och ankan. Sedan fick jag besök av johanna på kvällen.

Inget jätteintressant med andra ord.

Imorgon är det skola som gäller. 08:15... Sedan ska jag på Gavlecon's årsmöte 16:15. Guuu vilken engagerad student man är!

Sen äre helg för en annan. Gött.

Tjolahopp nu ska jag hopp' i säng.




mördardag

Har haft föreläsning i 7 timmar idag..... Min hjärna har gått från fast form till flytande. Bööööh. Det var riktigt svårt att koncentrera sig på slutet.

Kom hem 17:30. Då lagade jag lite käk. Middag + matlådor.

HEJDÅ

Nu ska jag vila hjärnan till imorgon.






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0