on eller off?

hej hej hallå!

Har varit off pga n0llningsveckan. Fullt ös hela dagarna och kvällarna har det varit. Jobbade till och med på onsdagen (17:00-20:00 på Nya Vall och sedan 21:00-03:30 på Kåren). Hyffsat roligt slavarbete iaf ;P Det som var jobbigast var väl att städa när alla hade dragit hem. Ställa tillbaka alla bord och stolar i matsalen (gah! tog forever!), skura toaletter och annat roligt. Liiite tungt att kliva upp och ha föreläsning sedan bara... Men man är väl van!

Den nya kursen har börjat nu; Fastighetsrätt. Våra kursansvariga har stått och predikat om att detta är den svåraste kursen vi mäklarstudenter kommer att läsa. Jippi!(....)

Hade seminarie imorse. 08:15-10:00. Hängde med ganska bra även fast jag var ganska trött. Det måste ha berott på att jag pluggade igår (söndag, i know! men hade faktiskt inte tid att plugga nånting förra veckan).

Tog en power nap när jag kom hem från skolan, för att jag skulle orka plugga lite på eftermiddagen. Det var så himla skööönt! Och liiite plugg blev det också.

Finns mer att skriva, men det här inlägget är redan för långt. Så nu säger jag hej då.


hänt i veckan

→ Blev godkänd på vår pm-uppgift (från när vi var i tingsrätten)
→ Fogdeupptakt (se tidigare inlägg)
→ Köpt ny kurslitteratur till nästa kurs; Fastighetsrätten
→ Köpt tågbiljett hem till Svallet 23-27 februari


fogdeupptakt

TJA.

I'm back in business.

Har en heeelt ledig helg. Jöken avslutades igår (förhoppningsvis! är en 50/50 chans att jag får göra om skiten). Det var jättekul att sitta och skriva tenta 15:00-20:00. Kunde inte komma på nåt bättre sätt att spendera den fredagseftermiddagen/-kvällen liksom... Hö-hö.

Efter tentan var det bara att korka upp, för 20:30 skulle vi på fogdeupptakt. Vi kom dit och fick våra ovar (overaller, för er som inte förstod). Röda fina.
Jag kanske ska berätta hur själva fogdeupptakten gick till?

- Först fick alla ta på sig sina ovar.
- Sedan gick vi ut och delades in i två lag för lek.
- Vi körde norsk fylla. Fört skulle man svepa en öl, sedan springa fram och snurra runt en innebandyklubba och sedan springa tillbaka. Folk ramlade åt höger å vänster haha.
- Sedan fick alla ställa sig på knä på ett led (liiite kallt och ont i knäna) med högerhanden i luften. Vi svor en ed att alltid vara Gavlecon trogen och att Nya vall skulle vara vårt andra hem och att aldrig tvätta vår ove osv.
- Dom sparade självklart det bästa till sist. Alla fick en varsin upp-och-nedvänd ölflaska i bakfickan. Mys.
- Sedan var det partyparty resten av kvällen!

Så nu är man en fogde. Och nästa vecka ska vi nolla alla n0llor! :D


sätter bloggen på paus

Nu äre så att jag har legat i min säng i 2 dygn. Sjuk. Därav ingen uppdatering. Är på bättringsvägen nu.

För att ni ska slippa sitta och läsa mina tråkiga uppdateringar där jag bara skriver om allt mitt plugg, så tar jag härmed en liten bloggpaus.

Vi hörs på lördag då tentan är gjord. (egentligen är den ju gjord redan på fredag klockan 20:00, men då ska jag direkt på fogdeuptakt så kommer inte hem förrän mitt i natta, serrni)


sicko

Fan, hinner man ens komma till skolan innan nån ska kasta nåt jeffla virus över en?? Knappt. Tjock i halsen, snorig och nyser 24/7. Inte så himla farligt, men onödigt kan jag tycka. Lika bra att bli sjuk nu så man får det överstökat innan tentan nästa fredag (då det även är fogdeupptakt, yey!)

Fattar inte att jag inte är stressad än. Tar det lilla lugna. Ska väl börja plugga på riktigt på måndag. Haha, hör ni vilken jävla glidare. Helgen är i vilket fall som helst pluggfri. Det är mitt nyårslöfte till mig själv; Helgen är till för att vara ledig. (Med undantag om jag har tenta på en måndag)

Nähurrni. Nu ska jag dricka lite te och sedan blir det tidigt i säng. Måste gå hemifrån 07:45 imorgon. Oherre...


tillbaka till vardagen

Då kickstartade man med en heldag med föreläsning. Var måttligt taggad. Höll på att slumra till några gånger. Kan inte koncentrera mig. Drömmer mig iväg. Men snart är det slut på skiten. FAST då börjar ju fastighetsrätten istället. 10 veckor till att släpa på stora blå. Hallelujah!

Efter föreläsningen gick vi in till stan och satte oss på waynes och fikade lite och snackade skit. Satt där i typ två timmar. Sen traskade vi lite på stan också. Köpte en överstrykningspenna utifall att jag ska markera "lite" grejer i lagboken till tentan.

Imorgon blir det heldagsplugg hemma hos Jojo. Har massor med uppgifter till torsdagens gruppövning som måste göras. Kewl...


saw

Beställde precis en Saw-box (film 1-5, blu-ray) för 199:- (!)
Hur galet är inte det priset?! Blev helt överlycklig när jag såg det.




Ett tips är att kolla in cdon's vinterrea. Massa galna priser!




long time no see

Ja, det kan man ju verkligen säga. Tog ett litet jullov från bloggen. Med andra ord så är jag tillbaka i Gävle. Har haft ett väldigt bra "jullov" hemma i S-vall, men tre veckor räcker gott och väl. No offence. Trivs bara så himla bra här :)

Tänker inte sitta här och rabbla allt jag har gjort. Massa roligt helt enkelt. Så alla som jag har umgåtts med kan ju ta och ta åt sig :) ♥

Plugget har dock tagit stryk. Har inte ens öppnat böckerna. Tenta om två veckor. Ångest x 3000. Kände att jag behövde lite ledigt. Det kan vara en smäll man får ta senare. Får kötta nu sista veckorna. Lär inte vara omöjligt. Eller hur Gunde? Ingenting är omöjligt.






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0