live-tv

Matfors ryttarförening har livesändning från deras hopptävlingar på internet. Har nyss suttit och kollat på Emma & Corinne när dom hoppade 1,10m felfritt. Asbra! Får se om det kanske räcker till en placering :) Hoppas!

Sen ikväll ska jag faktiskt träffa Emmsan. Carro och Anna också. Vi ska äta på Bite line. Sista måltiden. Typ.


Emma & jag (och lite Anna)




packa på hej å hå

Jag och mina päron har packat som dårar hela helgen. Snaaaart är allt färdigpackat. Imorgon klockan 06:45 åker flyttlasset härifrån. Ner till Gävle och skriva på hyreskontrakt och hämta ut nycklarna, sedan är det bara att packa upp allt igen. Oherre...

I'm so excited!


jag & majken myser framför datorn



och Majken sket??




mulberry bayswater-kopia

Helst skulle jag vilja ha en äkta Mulberry bayswater, MEN känner inte att jag har råd att punga ut ca 7-8000 kr för en väska. Däremot så har Modekungen en kopia. Den går på 1199. Känns dock för dyrt det också. Men den är juuuu såååå fiiiin!

Så här ser den från modekungen ut iaf:





turridning

Idag har jag varit och ridit islandshäst. Fick sitta på en ganska liten pålle. En tvåtimmarstur med mycket tölt och galopp. Roligt! :D


Den här snyggingen red jag:


Glampi

(bild från riibygard.se)




rida hest

Imorse tänkte jag ta mig en löprunda, men då pratade jag med Anna i telen och då sa hon att jag kunde få rida Vector :D så då fick det bli dagens träning (förutom dansen ikväll!), hehe. Han var jättemysig att sitta på :) sötot.

Nu är jag hemma hos ma & pa. Ska hjälpa till att vara lite barnvakt. Sedan ska jag göra mig iordning för avskedsmiddag/party hos Petra.

byebye!


gud vilken bra dag!

◊ För det första är det bra väder
◊ För det andra fick jag nyss en cykel av en jättesnäll granne
◊ För det tredje ska jag hämta ut ett paket från h&m efter 17:00

Sammanfattningsvis: Mycket bra dag! :D




can i be the one

Norlie & KKV ft. Lazee




slowly starting to feel real

Hejhopp!

Har varit och hämtat flyttkartonger. Snälla Anna hade 3 st som jag kunde få :) Sååå det blir till att börja packa lite idag. Herregud... Tänk att jag ska flytta! Tänk att jag ska lämna staden jag är född och uppvuxen i! Tänk att jag ska lämna familj och vänner, alla jag känner! Jag undrar hur lång tid det tar innan man "lär sig" Gävle...


min nya bff

Har ju inte visat min nya dator! Here it is:






Och så har jag köpt en jättefin mus :D





besiktning

Idag har jag varit iväg och kontrollbesiktat beach buggyn. Det gick bra. Blinkersen höger fram var felande, men behöver inte komma tillbaka utan vi ska bara byta den. Annars såg allt bra ut :)

Håller nu på att rensa min garderob och byrån. Kläder och saker ska kastas/ges bort. Så snart  är det bara fina grejer kvar ;P

Ska åka hem och sova inatt. Tycker katta har fått tillräckligt med sällskap ;) Kommer på eftermiddagen imorgon istället. Måste ju kolla mailen! och facebook haha!

See ya!


har fått bostad!

Fick precis ett mail om att jag har blivit tilldelad bostad! På Söder kommer jag bo i en etta på 41kvm + balkong ;D Det verkar asbra! Ganska nära till skolan också. Det enda negativa är väl att det inte ingår internet (men det är väl inga större problem att fixa själv) och att det är visstidskontrakt (dvs jag får bo där ett år sen får jag ställa mig i bostadskö igen år 2). Men somsagt: inga större problem :)

Nu ska jag bara svara ja också! Får inte glömma det! ^^ Hoho aspeppad nu! :D

Så här ser lägenheterna ut:




(Bild tagen från geflestudentkar.se)




what's up?

Vad är det som händer egentligen? Bloggen har typ gått och dött...

Den senaste tiden har väl mest bestått av planering inför flytt Men jag har också hunnit klämma in supernatural- och harry potter-maraton, ett casino-besök, ett kattköp (eller ja, ma & pa köpte), jaaaa vad mer? Har glömt vad jag har haft för mig.

Vädret har iaf börjat lägga av. Kommer inte ens ihåg sist det var stekar-väder. Början av juli?

Anywaaaay. Ska kolla om Majken har klivit upp ur sängen så jag kan bädda...






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0