Tvillingarna v14



Du funderar på att skaffa barn. Det kan du ju göra om du vill, det är ingen lag mot det, men är det en så bra idé om vi ska vara uppriktiga mot varandra? Du är ju dum i huvudet, du? Och frågan är om sådana som du ska ha "rätt" att skaffa barn? Man vill ju inte ha en massa rain mans och idiotungar springande på gatorna. Tänk över det här. Riktigt jävla ordentligt.
(källa: 1000apor.se)



heja heja

kom hem från min enda lektion för ca tre timmar sedan. har sedan dess suttit och typ sammanfattat alla sidor vi ska kunna till historiaprovet. 32 sidor blev drygt 4 sidor. bra jobbat! nu ska jag bara försöka nöta in dom där 4 sidorna också.. plus bildspelet som man fattar så mycket av. NOOOOOOOT.


imorgon är det uppsatsskrivning (NP svenska B) som gäller hela dagen. eller ja, vi har fem timmar på oss. det lär kanske ta max 2 timmar? inte allt för ansträngande början på den här veckan. hehehehehe. men då har vi istället prov på torsdag och prov på måndag. så det jämnar ut sig, tycker jag.




pusher



I am the ultimate high
I am the rush you've been waiting for your whole life



vårväder

man måste älska vädret som är ute nu. sju plusgrader och sol. är våren äntligen här för att stanna?
jag längtar till all snö är borta och de börjar sopa bort allt grus. vår<3

imorgon har jag bestämt mig för att bara ha en lektion. mental träning 08:30-09:50. kanske man skulle ta och gå en sväng på stan då? det var jävligt längesedan. någon som har lust att följa med? :)


död åt historia!

min hjärna orkar inte. fuck Upptäckternas och enväldets tid!



supernatural

22:30 på kanal 5





sooooft

skön start på veckan som börjar imorgon. 3 lektioner (+ NP i svenska B) på 3 dagar.
är det skönt eller är det skönt??



joss rekomenderar


supergod!



i lost an hour

tjabba tjena hallå!

inatt har vi tappat en timme! kändes förjävligt när man vaknade halv tolv men klockan i självaverket var halv ett...

"party"kvällen igår var.... ja, den var helt enkelt. det var fullt på stadhuset så vi fick inte komma in och se petter :( och det var fullt på aveny, och det var fullt på svenssons. såå ja då återstod BK och o'learys. det fick bli o'learys. vi kom iaf fram till att vi inte ska gå ut nykter nästa gång...

det var ju tänkt att jag skulle plugga till historiaprovet idag. men nääääe, slutar ju tidigt imorgon så då har jag massor av tid. istället har jag varit duktig och gjort lite annan nytta, så som att ställa om klockor, plocka ur diskmaskinen och börjat på min skrivuppgift i mental träning. duktigt värre!


ha en bra söndag! vi hörs senare!




sa nån party?!

ida sa party! det är bara att ta av sig mysbrallan och sätta på sig klackarna! ner mot stan bär det av. det spelar ingen roll att jag har varit vaken sedan klockan 07:00 och skrivit högskoleprov hela dagen och att jag har sårskorpor och sveda i knävecken, nej. det som inte dödar härdar! party like a rockstar!


onda knäveck

godkväll.

vill börja med att säga AJ. mina knäveck är helt söndertrasade! mina ridstövlar var på mördarhumör... men jag på atlas rygg gick prima ballerina när han väl började springa med sina små ben :) han skuttade finfint över alla hinder. söötiizzz.
kom att tänka på att jag har ridit alla hästar i stallet nu. f1!

imorgon blir det ingen sovmorgon. 08:30 ska jag vara på folketshus redo att skriva högskoleprovet. hejaheja!


tomorrow can wait




fråga olle

det är ju förfan säsongspremiär av Fråga olle ikväll! gattttdämmmmit! måste ses! och efter det blir det Sex and the city.

jag fick inga våfflor av min far... :/ men jag fixade varma mackor och sedan så fick jag ju gott fika av jessi istället så jag dog inte ;)

peppad för att skära i grishjärta imorgon?? HELL YEAH!


våffeldagen

idag har klassen spelat in ganska mycket till våran vagantfilm. jag skrattar ihjäl mig bara jag tänker på den. hahahahahaahahahah

ikväll ska jag knata iväg till jessi och fira henne. hon ska få present och jag ska få kolakaka :D men först blir det middag.
får se om pappa tänkte bjuda på våfflor idag. det är ju trots allt våffeldagen. är dock ytterst skeptiskt till att han ens vet det, och ännu mindre till att han tänker ställa sig och fixa våfflor. men vet vet, pappa kanske överraskar!


IQ

dansträningen var rolig, men jobbig. känns himla skönt såhär efteråt. bara 5 veckor kvar till "vårshowen". jisses!

nu ska jag krascha i sängen och kolla på Den rätte för rosing. det kallar jag underhållning! man kan ju undra vad kvinnan har för IQ. IQ-fiskmås skulle jag gissa på. det kanske ligger på runt 52, MAX! inget illa menat linda! eller jo, det var det nog. haha.



linda i egen hög (IQ) person.



veckans planer

måndag: ♦ framföra mitt svenskatal om miljö och etik (NP svenska B)
tisdag: ♦ lena kommer hit och mäter mig så hon kan sy in mina klänningar ♦ dansträning
onsdag: ♦ projektmöte och fixa till rapporten ♦ fira jessi som fyllt 19 år
torsdag: ♦ redovisa om frälsningsarmén (religionskunskap A)
fredag: ♦ dressyrträning
lördag: ♦ skriva högskoleprov
söndag: ?

utöver detta så är det skola som vanligt mån-fre.


kom så ska vi leva livet!

svenskatalet gick väl hyffsat bra. men man vet ju aldrig vad carina tycker. tyckte iaf att jag höll mig någorlunda bra ifrån att kolla i papperet. nu är det bara en oseriös religionsredovisning kvar att utföra denna vecka. men somsagt, oseriös. tänker inte lägga ner mycket krut på den. nu ska jag bara leva livet resten av veckan. who's with me?!


jensen ackles

har övat lite på talet. imorgon smäller det. np i svenska B delprov A (TAL). håll tummarna för att det ska gå bra!

nu ska jag kolla på supernatural. Jensen Ackles is damn gorgeous! ska lägga mig i min tomma säng och kolla. har inte sovit ensam på hela helgen. så inatt kan jag rulla runt hur mycket jag vill. och det är inte lite hehe :p



Jensen Ackles



bedtime

imorgon ska jag kliva upp 08:00 för jag har nämligen lovat att jag ska följa med pappa när han ska köpa nya glasögon. han surrade till och med om att han skulle köpa två par. karln är inte klok på en fläck.

ska lägga mig i sängen och kolla på singing bee innan jag ska sova.

nattligt besök inatt? kan hända.

GODNATT




fredag hela veckan?

god afton.

skolveckan från helvetet är nu över. okej nu överdriver jag. kanske. lite. religionprov, fysikprov och fixa och leda en idrottslektion. det är vad jag har haft för mig den här veckan. lät ganska kul va? ni skulle ju gärna byta!

imorse gjorde jag ett litet stopp hos tandläkaren innan jag åkte vidare till skolan. satte mig i stolen, hon borrade lite (utan bedövning den här gången! äntligen lyssnade kärringen! herregud hur svårt ska det vara att förstå INGEN JÄVLA BEDÖVNING!!), sedan var jag på språng igen. en hel skoldag, mellan 10:00 och 16:25. bläu.

ikväll har jag dressyrat på kalleboy. gick väl ganska bra. men i början av lektionen skulle han bara galoppera hela tiden :O antingen gav jag helt fel signaler eller så var han överpepp.

mamma vill att jag ska lägga mig och kolla på Hundtricket med henne.. vi får väl se hur det blir med den saken...


grattis jesus!


19 år!



tala mig hit och tala mig dit

hallå i stugan!

jag har nu knåpat ihop en hel sida till mitt tal. behöver säkerligen minst en halv sida till. vad i hela friden ska man säga mer? aja, jag kommer nog på något. och kommer jag inte på det ikväll så kommer jag nog på det imorgonkväll, eller på lördag, eller på söndag. har ju några dagar kvar. men på söndag måste det vara klart! för då ska jag lära mig hela talet så att jag kan det så pass bra utantill att jag inte behöver använda mig av papperet.

förutom att skriva mer på talet (om jag nu ska göra det) så ska jag väl bara kolla på tv. as usual. intressant? very. i'll stop now.


för mycket aktivitet i hjärnkontoret

satte mig och gjorde ett sista ryck med fysiken och till följd fick jag nån slags spänningshuvudvärk. hjärnan gick verkligen på högvarv där ett tag. har typ fått skavsår(!) på fingrarna också.. nu kan ingen säga att jag inte försökte!

ska försöka stå ut med dessa spänningar i knoppen ända till klockan 23:00 då kroppen ska lägga sig i sängen och kolla på sex and the city. morgondagen börjar med fysikprovet. håll tummarna.


kort uppdatering

jag tar mig tid att uppdatera lite nu när jag har tagit ett plugg-break. vad har hänt idag då? vi har gått med raka ben i trappan, lyssnat på biologigenomgång via internet och geggat med äcklig pulvermos (eller som skolan kalla det "hemlagat potatismos" yeah right).

vi lyckades få lärarna att ta bort både religionslektionen och biologilektionen imorgon. min klass alltså... haha. förhandlarna3000.

nu ska jag fortsätta kolla på top model, sedan blir det käk innan jag fortsätter in i fysikens värld...


busy_görl90

off, offare, offast. that's me! jaja, så kan det vara.

ett av två prov för den här veckan är avklarat. på torsdag är det fysik som gäller. måååå-ååååå-ååste få bra på det provet. fick sääämst på förra provet. minst vg måste jag ha! måste ha vg i betyg! bara för att jag vet att jag kan!

inte nog med att vi har två prov den här veckan, på fredag ska jag & jessi ha elevledd lektion på idrotten (fick vi reda på idag!). måste göra en planering och fixa musik o hej o hå. och på måndag ska man stå och framföra sitt svenskanationellatal (som förövrigt inte är färdigskrivet på långa vägar). HEJA!


såååå vi hörs på måndagkväll. typ. hare bra till dess!




turnin' me on




klänningar

slutade tidigare från skolan idag. de tre sista lektionerna blev inställda. lyx. så när jag kom hem började jag plugga lite fysik. höll väl på i ca en och en halv timme. tråktråktråk. har även hunnit skriva typ två rader till på mitt svenskatal. nu kanske jag är uppe i en och en halv minut. bra jobbat! naaaaaaat.

anna var nyss här och snicksnackade lite med mig. kollade på mina klänningar och min fina studentmössa :) min studentklänning kom ju på posten idag. den var superfin i verkligheten också. men måste dock sy in den lite då min hylla inte är allt för stor... mammsen har fixat en balklänning också. denna ska också sys in. studenten here i come!




två toppar



(gina tricot)



timrå is on fire!

yes! timrå vann! nu kommer jag sova gott inatt :)




engagemang och påverkan

talskrivandet gick väl sisådär. inte riktigt som jag hade tänkt mig. men det blir väl aldrig som man har tänkt sig, i guess.. men typ en femtedel är klar. jävligt illa. när ska jag ha tid att skriva klart? typ nästa helg, dvs två dagar innan jag ska framföra mitt tal. jiiiiiisses.

aja nog om det. syrran har varit här en svängiläng. vi åt glass med vit choklad och mashmallows.

nu väntar jag på att matchen mellan hv71 och timrå ska ta slut. sedan måste jag nog börja tänka på refrängen. ska nämligen skjutsa pappa till jobbet imorgon. han ska vara där 07:00(!) men jag måste ifall jag ska ha någon bil till skolan. så man gör vad man måste.


ha en god natts sömn allihopa! det ska jag ha i min renbäddade säng :)




studentmössa

idag fick vi våra studentmössor! :D och imorgon kommer klänningen. nu känns inte studenten allt för långt borta!

eftersom jag missade Den rätte för Rosing igår (pga dansträning) så måste jag kolla på det avsnittet nu.

resterande dagen tänker jag försöka (man ska inte säga försöka säger janne) komma igång med mitt tal till nationella i svenska B. det vore ju bra om man åtminstone fick det överstökat så man kan fokusera på alla prov som återstår. jag orkade inte ta hem varken religionen eller fysiken idag heller. hade en fysiklektion idag, det får räcka! någon måtta får det vara!


studentklänning?

vill börja med att säga: grattis till jobbet syrran! (både en syrra OCH en sjuksyrra)

beställde hem min potentiella studentklänning igårkväll. den är här hos mig på torsdag. snabb leverans, det gillar vi.


vad tycks? :)



ur

hittade en fin klocka när jag kikade runt lite. tyvärr var den tillfälligt slut. men jag skulle vilja ha någon liknande. kanske ska önska mig i födelsedagspresent eller varför inte i studentpresent?





måndag

hej o hå i stugan!

idag har jag hunnit med en del faktiskt. sökt sommarjobb, dammsugit, varit på stan och både käkat och fikat. slappdag. men imorgon är det back to reality. jag vet inte om jag orkar ta hem något och plugga imorgon. men på onsdag måste jag nog det. har både religionprov och fysikprov nästa vecka. inte så jättepepp på det. menmen. snaaaaaart studenten :D fan, jag måste hitta nån klänning att ha på studenten. någon som har något tips på någon fin vit klänning?


bikini




död åt toaletten

flicksen har nu åkt hem. och här sitter jag och lyssnar på smack that. frivilligt eller ej, det är det som spelas på mtv nu.

vill döda toan. den har stått och tomspolat sedan 15:15 idag. den spolar för glatta livet. hur ska jag kunna sova när den står där inne och låter?? kan inte stänga toadörren heller, för då kan inte katten gå på sin lilla toa. gaaaaaaaaash! men imorgon flyttar jag hem igen, då slipper jag det aset.

nää nu spelar dom dead and gone för hundrasjuttioelfte gången. det är nog ett tecken på att jag ska försöka sova. godernatt.


prinsesskväll

jag glömde att berätta att jag & anna hade prinsess-kväll igår. vi kollade på another cinderella story och delade på en prinsesstårta. japp, vi åt en halv var. hahahaha man måste älska oss.


prinsesstårta<33



live from haga!

har sovit som en stock inatt. katten höll sig lugn. eller vad vet jag om det? jag märkte inget.

har diskat och stått i här på "morgonkvisten". om någon timme ska jag bööörna hemöver för att kolla på hockey och få lite fläkfilé i lillmagen.

ikväll blir det melodifestivalen och film med anna & petra? jo jag tror att det snackades om det igår. anna kan ju försöka ringa mig när hon vet. hahahahaha. ojoj. hon skulle ringa mig igår när hon hade ätit. MEN täckningen i den här lägenheten är helt störd av någon anledning. så här satt jag och väntade och väntade OCH VÄNTADE. det visade sig sedan att hon hade ringt flera gånger men att JAG inte hade svarat? bara det att jag inte hade fått några samtal. och ja, precis som jag trott så var det noll täckning. bajamaja! men nu är det några streck iaf.. så om ni ringer och jag inte svarar så kan det bero på just detta!


uteritt

mina tår=isbitar. jag och anna har varit i stallet och mockat och fixat mat och ridit oså. vi red ut i typ en timme och tjugo minuter, så mina tår blev liiite frusna. nu har dom snart vaknat till liv helt och hållet. men det var mysigt ändå.


tänkte ju att jag skulle gå på hockey ikväll, men jag skiter i det. har ingen ork och hinner inte heller. fick följa med till tildis om jag ville. vet dock inte om jag har någon ork till det heller :/ tror nog jag bli kvar här hemma och halvsover och sedan tänkte jag gå och lägga mig i tid. ska väl åka till stallet vid 10 imorgon.


ni får ha en fortsatt bra dag!




två dagar med sötmulen

då var det bestämt! 10-11 april ska jag få mysa med gadden hur mycket jag vill :) vi ska rida ut på härliga turer i skogen tillsammans med carro och karl och trimma i ridhuset :)


gadd<3



ny bil

efter mycket om och men så har äntligen bilen som vi beställde kommit till stan. den som egentligen skulle bli våran bil (som kom i december) hade dom ju glömt att ta med utrustning på, så då köpte vi den inte utan vi fick istället beställa en ny (SUCK!). men nu kommer vi få den här nångång i början av nästa vecka tror jag. den står på bilbolaget nu och glänser :) men den ska servas oså innan vi får ta hem den. ni ska få se finfina bilder när den äntligen står här på parkeringen ;D


knubbo-dagen

yesterday spenderade jag med knubbo. först vandrade vi på staden en stund, köpte med oss subwaymackor till middag hem hit som vi vräkte i oss. hur hungriga som helst. sedan bokade vi biljetter till bion. dega sedan bara framför teven i några timmar. vi blev lite småhungriga igen så då delade vi på en pizza. haha.

när vi skulle till bion så var vi jättestressade för vi hittade ingen parkering och vi var tvungna att hämta ut biljetterna SENAST 20:30. och tror ni inte att tåghelvetet ska komma så att bommarna går ner precis när vi ska gå över??! då fick vi stå där och vänta i tusen år. när klockan var typ 20:27 så sprang vi upp mot bion. men det var onödigt för det var kööööööööö! ack o ve. men vi fick hämta ut biljetterna även fast vi kom fem minuter sent. pjuuuh. filmen (I taket lyser stjärnorna) var iaf bra :)

idag kommer det inte att hända ett jota, vad jag vet.


slutspels"lottning"

då var slutspels"lottningen" klar. ingen ville ha timrå så hv71 hade inte så mycket till val än att få möta dom. första matchen är på torsdag i eon-arena. jag lär ju måsta gå eller hur? jaaa.

KVARTSFINAL

 vs.  


vad tror ni?




ben & jerry's

bestämde nyss med knubbsälen att vi ska ha en heldag tillsamman imorgon. stan, middag och bio. myspys :D det var verkligen evigheter sedan!


nu ska jag äta ben & jerry's och kolla på tv.




tvillingarnas horoskop



Två härliga veckor väntar. Det är kanske lite tidigt för vårkänslor, men du har dem ändå. Du är inspirerad och framåt både på jobbet och privat. Du tar snabbt till dig nya idéer och dessutom hinner du med en hel del glittrande nöjen. Ovanpå detta har du tur i kärlek. Bättre blir det inte.


kärlek/sex 4/5
kul/nöjen 5/5
tur/pengar 5/5




haha gölli



jag kan seriöst inte sluta skratta åt den här bilden! stackarn hade blivit ormbiten...



hjälpredan

jag har varit ganska off här, det måste jag erkänna. jag har haft annat för mig. ridit, festat, kollat/hjälpt till på hopptävling osv.

idag har jag varit den ultimata hjälpredan. först i stallet. jag fotograferade, höll i häst, tog reda på jacka och täcke, höjde och sänkte hinder på framhoppningen, lånade ut mina spön, hjälpte till att släppa ut hästar i hagen osv osv osv. listan är oändlig.

sen när man kom hem efter att ha varit aktiv i stallet i 6 timmar, då skulle det tvättas minsann! men nu är tvätten klar så nu kan jag äntligen slappna av. andaaaaas. skönt.

och imorgon behöver jag inte kliva upp för att gå till skolan. för vet ni vad?! jag har sportlov!! :D






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0