underbar och älskad av alla

har fått lite klagomål om att jag skriver för sällan. men vafan, då kan ju ni börja kommentera lite oftare! in ya face!

idag följde jag & anna med carro när hon skulle på dressyrkurs. så vi satt och kollade på henne när hon red runt på KARL. hihihihihi *busigt fnitter*. okejdå, kalle heter han faktiskt. flåt xP jag passade även på att pussa lite på min gosis :) han fick morot av mej, då blev han tiggig haha. han er soetigast.


kollade på film med mamma för en stund sen. underbar och älskad av alla. den var väl sisådär.

nu tänker jag göra lite sallad och kolla på min stora kärlek. (ja, jag försöker vara/låta nyttig.)



Det är med kärlek som med tidningsprenumerationer - om man inte läser varje dag kan man lika gärna köpa lösnummer. Eller läsa grannens!



Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejdo


hopptävling

här sitter jag med en mörbultad arm. jag undrade nyss om min ömma och stela arm kommer klara tävlingen idag. men då påminde jag mig själv om ett av mina ordspråk, DET ÄR BARA ATT HÄRDA. what doesn't kill you makes you stronger. om jag inte blir förlamad eller nåt, för då blir jag ju inte starkare :S vem kom på det "what doesn't kill you makes you stronger". vilket skitsnack.

klockan 2 ska jag vara i stallet. då ska det byggas bana. sedan måste jag såklart gå den och lära mig den utan och innan, annars kan det lätt bli missförstånd mellan mig och harry den store om jag är osäker. men det ska det inte bli. såhär bra kommer det gå: galopp - skutt - galopp - skutt - galopp - skutt osv. det här med stilbedömning skrämmer mig lite. jag har bara hoppat på tid förut. vet inte ens vad eller hur dom bedömer. scaaaary shit. men vi ska bara ta det lugnt och försöka se snygga ut. haha.

nu ska jag äta pizza och ladda inför tävlingen. peppad som ett as :D uppdaterar när jag kommer hem, så ni får veta hur det gick.

upd
honey, i'm home!image73
ojojoj vad duktig min gosis var idag :) han hoppade fint. men killen har ju noll kondis :p började flåsa efter 6 hinder. och då var ju halva banan kvar. jag trodde helt seriöst att han skulle ramla ihop vilken sekund som helst. men han höll ut, tapper som han är.
nu undrar ni ju säkert hur det gick. vi var felfria i grundomgången. men när vi sedan skulle hoppa sista hindret så blev det ett litet missförstånd mellan harry och mig. jag ville svänga, men han ville hoppa ett annat hinder. det blev en dragkamp. häst vs människa. vilken svenne som helst kan ju lista ut vem som vann den dragkampen.. hästen såklart. såå jaaaa, han hoppade fel hinder och jag höll på att flyga åt helvete. men jag höll mig kvar. det resulterade i att vi blev uteslutna.
att han var helt felfri ända fram till sista hindret är ju inte fy skam :) det var ju trots allt hans första tävling. "lillen" :) jag tog hans tävlings-oskuld. nu är han en riktig man ;)
jag är nöjd med min insats. höll ihop galoppen ganska bra tycker jag. även fast jag hade lite ont i min arm. men somagt, häääärda är det enda rätta.
titta vad fin han är min gosis :)


matdax nu. magen skriker.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramis


today is not yesterday

imorgon har en hel vecka av jullovet runnit iväg. det sägs att tiden går fort när man har roligt. men då ska jag berätta för er, att tiden går även fort när man har tråkigt. fast på ett annat sätt. på ett mer "dagarna känns som en seg kola, men när lovet är slut känns det som att det har gått fort"-sätt. den mörka sanningen.

imorgon ska jag tävla :D jag ska hoppa med harry. första gången han tävlar, sötnosen. jag kommer ta hans tävlings-oskuld, woho! men jag tänker inte pressa honom att prestera som ett proffs så här första gången. utan mitt vårat mål är att komma runt hela banan, och det är ett plus i kanten om vi gör det felfritt :) det vore inte illa pinkat, om jag får säga det själv.

vad ska jag säga, jag tycker om att skriva om framtiden. eller nåt hähähähä. jagärdrygsomettcpochbordesovanu, men först måste jag berätta om denna dag. torsdag den 27 december 2007.
image72


idag har jag varit i sundsvallcity och shoppat loss. för att precisera: en brun kofta från gina tricot (se bild!), en brun huvtröja från gina tricot (för endast 74.50kr!!!), en lång grå tröja från jc, ett svart armband från cubus och ett bronzing powder från h&m. nöjd med mina inköp :)



idag klockan 13:00 infann jag mig på skönsmons vårdcentral för att få min sista gardasil-spruta. för er som inte vet, så är det en spruta som förebygger livmoderhalscancer. så förhoppningsvis slipper jag livmoderhalscancer, nu när jag har varit duktig och tagit mina 3 sprutor. men som alla redan vet så finns det ju typ 102374963847 andra olika cancersjukdomar man kan få. det där kändes inte särkilt uppmuntrande. oh no.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss


lill-lördag

en gastande mor kom in och väckte mig 11. vaknade med ett ryck. låg kvar tills hon tjatat x antal gånger att jag skulle kliva upp och göra mig klar. när jag var klar skjutsade pappa ner oss till stan. oja, vi var på stan precis som alla 894637384890399 andra. fast vi skulle bara till cleo. mamma skulle byta kedja till sitt halsband och jag skulle byta min ring som var förliten. jeffla korvfingrar. men ringen fanns inte i nån annan storlek, självklart! kollade på andra ringar men hittade ingen jag ville ha. blev lite smått less. fick ett tillgodokvitto och åkte hem.

har nyss ätit lite frukost. kollar nu på tv. det är bara massa skit på teven som vanlig. blubb. får väl komma på nåt annat att göra.

upd
nu sitter jag här igen. sorgligt men sant. jag hade så tråkigt förut att jag syselsatte mig själv genom att rensa bland mina kläder. det blev faktiskt en hög med kläder som jag inte ville ha. antingen var de för små eller för fula. två bra anledningar att göra sig av med det illa kvickt tycker jag. bara onödigt att dom ligger och skräpar och tar upp en massa plats i min byrå. så nu känner jag peppingen att köpa nya kläder :D nya kläder is the shit! jag vill gå på mellandagsrean imorrn. and i think i will :) måste bara hitta någon som vill följa med mig, inte så kul att gå själv. känner du dig sugen är det bara att höra av sig till mig :)

well, ska se om jag kan hitta nåt annat att syselsättamig med medan jag ändå håller på. tjingeling

call me


Don't just look on the bright side of life; Live on it / byebye aj


dagen efter

heyhey hoes
åt pizza till frukost, juldagen till ära liksom. det var riktigt gott. fettdrypande gott. när jag hade borstat gaddarna pillade jag lite på mina nya saker. la ner mitt smink i min nya sminkväska, stoppade ner alla sedlar i samma kuvert och alla körlektioner i ett annat kuvert. sprutade på mig lite av min nya parfym. den luktar mmmums. plockade sedan med mig lite marsipan och chokladkolor till sängen, där jag satte mig och kollade på ett avsnitt av andra avenyn. nu vill jag se nästa avsnitt det verkar sjuukt spännande. tihi.

det är trollkarlen från oz på ettan nu. där kan vi snacka om en film som är jävligt skickligt gjord. eller.. iaf för att vara så gammal. toto är sööötis, påminner om elvis :D

såhär "dagen efter" ska man ju bara ta det lilla lugna. och det är precis vad jag tänker göra. äta godsaker och kolla på tv, typ. om ni har tråkigt kan ni ju alltid slå en pling så kan vi ha tråkigt tillsammans.



pics from yesterday.
1. frukostbordet 2. gröten 3. elvira glad 4. pappa skär upp skinkan, elvira vill ha 5. pappa äter kanel&socker med gröt (inte tvärtom) 6. jag fick mandeln!! 7. mormor&morfars julgran 8. matbordet (kolla dom snygga chokladrenarna) 9. glögg 10. vi kollade på simpsons 11. morfar glad 12. julklappsutdelning 13. tre generationer: syrran, mamma och mormor 14. elvira fick också julklapp



So long!

Don't just look on the bright side of life; Live on it / kjamz




julafton

ojoj. idag är det julafton. snart är julen slut, finally. nääerå.

dagen har sett ut på följande vis:
vaknade typ 11 av att sängen var tom, YES. (eller jag var ju i den såklart, heh). låg och sträckte på mig ett tag. sedan kom dom in och gastade och tände lampan rätt i ögonen på mig. öppnade då mina paket som låg i julstrumpan, hihi. sedan var det dax för julgröt. pappa åt nog mer kanel&socker med gröt, istället för gröt med kanel&socker. det påpekades även för honom. men det brydde han sig inte om. och vår älskade hund elvira satt på sin vanliga plats - nedanför pappa när han stod och skar upp skinka xP när jag hade varit duktig och ätit upp min gröt osv, så duschade jag och fixade mig. målade naglarna. ringde jessi och frågade om hon hade nightmare before christmas. det hade hon icke. men det löste sig iaf. syrran laddade hem från sf anytime. så efter att hon stressat på mig som en galen ko, satt vi där i soffan med datorn framför oss. haha, fattigt. klockan 14:30 åkte vi till mormor & morfar.
Klockan 15:00 satt vi självklart bänkade i tvsoffan allihopa och kollade på kalle anka. för att citera Just D: Och när dom återigen rullar Kalle Ankas spratt till mer gråt än skratt, Ja då vet man att Nu är det jul igen. så jävla sant. det är mer gråt än skratt. less på kalle anka så jag vill nästan spy. men vad gör man inte för traditioner.. när kalle anka var slut åt vi god julmat. prinskorvar, köttbullar, potatis, lax, skinka, ägg. yeah you know the deal. ett tag senare kom vi till det alla hade väntat på. höhö. JULKLAPPARNA. mycket fina fick jag i år. för att nämna en piss i mississippi: ett vitt hoppschabrak (för er som inte vet:en sån där fin grej som man har under sadeln), massor av körlektioner, typ spa-kit från body shop, sminkväska, en jättefin röd scarf, pengar m.m.
när alla hade slitit upp sina paket som galna vargar kollade vi på en film med robert gustafsson. han är grymt rolig. för er som inte visste liksom. sen åkte vi hem. då var väl klockan 11.

värt att påpekas är att jag fick mandeln i gröten :D två år i rad nu tror jag (minst!). viktigt! :D jag önskade såklart nånting. hehehehe *hemlighetsfull*. hoppas önskningen går i uppfyllelse. då blir jag lycklig :) fast det är jag ju redan. eller? är jag lycklig? är jag verkligen lycklig? shit, svår fråga. men jo det tror jag att jag är. jag är nog lycklig :) även fast några små pusselbitar fattas i mitt stora familjepussel på 1000 bitar.

jag bjuppar kanske på lite fina fotografier från julafton 2007 imorgon. för jag orkar inte nu.

Åååh, när grannen står och ylar som en skållad katt
Nått om Stilla Natt
Ja då vet man att
Nu är det jul igen
Ju-ju ju-bu-di jul igen.


en applåd till den som orkade läsa igenom alltihop. well done.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / julkram och julpuss


dan före dopparedan

yeas, that's today. känner noll julkänsla, och det är piss.

förmiddagen spenderade jag med mina flicks äääna and cäääro. jag åkte till carro vid 12. med mig hade jag pepparkaksdeg ;) som jag hade bakat heeelt själv. (pause). naaaaaat. köpte den på ica på kuken. iaf så bakade jag & carro pepparkakor (eller var det negerkakor?) medan vi väntade på anna. jag vill pointera att anna sa att hon skulle komma 1. hon kom halv 3. hahaha. jävla tidsoptimist :p när hon äntligen fått sitt äässss till carro så fixade vi med glasyr. eller det var jag som fick kleta på haha ^^ det vart inte särskilt vacker. typ 10 pepparkakor fick glasyr, resten av dom fick ingen. och med resten menar jag ca 50st haha.
carro blev iaf glad för sitt stora paket tror jag, och josse blev avundsjuk ;) för att ni ska få ett humm om hur stort paketet var så kan jag meddela att det var ca 80x75x25cm x)

klockan kvart i 4 så kom mamma & pappa och hämtade mig hos carro. då åkte vi och hämtade syrran i skönsberg. sedan bar det av till kungsnäs och farmor & farfar. min farbror roger var där också. vi åt lite julmat osådär. fick två kuvert med mig hem, höhö :)

now here i am. i väntan på bättre tider, som jag brukar säga. men nu väntar jag väl på syrran. vi ska se nightmare before christmas eller va den heter. den med skeletten. hon har tydligen det som tradition. så fine with me. den är ju lite bra. sova här ska hon göra också. i MIN säng! hon får skylla sig själv. jag rör mig som en jävla ål på natten. har jag hört.. haha


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussen


harry boy

ikväll har jag hoppat harry. det gick jättebra :) förutom att han rev ett hinder, men det är ju sånt som händer. skulle först inte få rida han idag, för han travade inte "rent". det såg ut som att han hade ont i ena frambenet. men det fanns ingen annan häst jag kunde ta, så skulle rida bara dressyr på honom istället. men då travade han "rent". lyckan var gjord :D och han hoppade finfint, storharryboy<3
så om en vecka ska jag hopptävla honom. första gången han tävlar. startlistorna har redan kommit ut på hemsidan, här går det undan! det är 19 startande i min klass. och jag är sist. men dom vill ju såklart spara de bästa till sist ;) hähä

idag har jag & syrran varit på stan och köpt lite julklappar. så nu är alla fixade. känns bra. när vi var klar på stan åkte vi och hämtade morfar, då åkte vi ut till birsta en sväng. han köpte en dataväska till syrran, för 699 SPÄNN! inte billigt inte :O sedan åkte vi hem till mormor & morfar där mormor bjöd på julgröt :) det var gott.

nu tittar jag på bruce den allsmäktige. är trött så ska väl snart sova.
GUD vilket ointressant blogginlägg det här blev. förlåt. skriver kanske ett roligare imorrn.

Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusshej


magnus betnér är kungen

"du ska hålla käften stängd och suga min kuk! jaa men hur hade du tänkt att jag skulle göra då?"


nu är klockan 22:00 och Magnus Betnér-inget är heligt är slut. mer klockren människa får man ju leta efter. jag bara älskar honom. så jävla rolig, kärlek på han. bara för att han är så jävla bra så tänker jag börja och avsluta min blogg idag med 2 citat från dagens program.

naturdagen idag var.. ja va var den.. obeskrivlig. min grupp vann iaf julmobil-grejen. de gick ut på att man skulle bygga typ ett ängla-spel av en träbit, ett kopparbläck, en metallgrej och några små provrör. den skulle alltså både snurra och ge ifrån sig plingande ljud. och yes, vi lyckades. förstapris till oss - en medalj! (av choklad, men det hör inte till saken..)

jag blir ledsen. julen känns inte som den gjorde när man var yngre :( ååh, den där känslan. jag vill tro på tomten igen, jag vill längta så mycket till julafton att jag går och lägger mig 5 timmar tidigare än i vanliga fall, jag vill tycka att kalle anka är bra igen. jag vill älska julen igen. nu känns den mer som en börda. köpa julklappar till varenda jävel man känner för att få nånting helt ovärt tillbaka. nä nu var jag för hård. så är det inte alls. jag tycker om att ge bort saker till andra. det gör jag. men ändå.. julen är inte densamma :/


jag bjuder på en bild av våran julgran (det hänger faktiskt polkagrisstänger i den). känn julstämningen nu.



"jag tycker inte om när det går för fort. nä, men ta ett varv till då och kom tillbaka sen"


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pössi




jag är inte snäll( ????)

here i am! missed me? didn't think so :p

dagen började med argumentation. arrrrggghhumentation. det är inte min starka sida inte. men först fick jag vara debattledare, hah :D satt där i mitten och styrde upp allt ;) fast det fanns inte så mycket att styra upp om jag ska vara ärlig, mina klassisar var snela hestar. när det väl blev min grupps tur att argumentera EMOT FÖRBUD mot friskolor så söööööög jag kattpiss :( stammade som ett cp och visste inte vad jag skulle säga. jakerdålig, men det står jag för.

vad kan sägas om skoldagen förövrigt då? mjoo, vi fick ju glögg & pepparkakor av Biggan P, hon är gullig :) lätt den gulligaste läraren jag någonsin haft. jessi: teo ge jossi en pepparkaka så hon blir snäll teo: då måste hon ta hela burken!.. vaaaaaah?! är jag dum? :'|

image56


när jag kom hem ringde jag upp *censur*. dom hade ringt mig 2 ggr. sedan gick jag dit och hämtade *censur*. hihihihihihihihihihihihih *nervöst fnitter*

följde med mamms&papps och handlade på ica maxi förut. vi köpte köttfärs. (pause) naaaaaaaat! ofta lusekofta liksom, hahaha. att köpa köttfärs på ica är som att skjuta sig själv i tinningen och tro att man kommer överleva.

imorgon är det den otroligt roliga NATURDAGEN. på förmiddagen ska vi tydligen göra nån gruppaktivitet av något slag. hmmm. väldigt hemligt. på eftermiddagen bjuds det på juldans. för att förtydliga juldans: polka, vals och ringdans. jettekeeewl. hör min ironi.



Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusselikram


dan före dan före dan före julavslutningen

efter lite påtryckning från min sida, har roy äntligen lagt ut laborationen/dissekeringen av hönan på sin fina hemsida (netkurs.se). så nu kan ni, alla TACKSAMMA(?) classmates, skriva eran labbrapport. VARSÅGOD!

åt nyss helvetiskt (är det ens ett ord?) starka biffar. fysatan vad starka dom var, det brann i käften på mig! eller det kändes som det iaf. det var nog inte långt borta. sofie skulle förmodligen ha dött. vem kom på att man skulle äta stark mat egentligen? vad är det för fel på mild mat? jag vet iaf att jag inte tkr om att äta mat som känns som en jävla brännässla i min lilla mun. nejtack till det. slutsats: stark mat is not the shit!

pappas julklapp är köpt. ligger just nu i min lilla svarta (min lilla svarta är inte en klänning, utan i själva verket en väska). i birsta införskaffade jag denna geniala julklapp. mer än så får ni inte veta. för man vet ju aldrig vem som läser. någon kanske skvallrar för min stackars lilla pappa, och då blir ju han ledsen, utan någon som helst spänning på julafton. så därför väljer jag att hålla trut finger.

ett "fint" litet julkort damp ner i våran brevlåda idag. kortet föreställde en unge (ni vet sånt där fint kort man kan göra i en fotoaffär på sina egna "urgulluga"(!) barn) på typ 4 bast. julkortet var skickat till Margareta Lindberg, med rätt adress och hela köret. hmmm.. vart ska jag börja?! för det första: det finns ingen som heter Margareta i förnamn som bor här, dock heter både mamma och jag Margareta i andranamn. för det andra: inte en käftjävel känner igen ungen som tydligen heter Ella. då börjar man ju undra, vem i hela denna julefrid skickar ett julkort till någon som den inte ens vet namnet på?! störda människor finns det vill jag lova. man slutar aldrig förvånas.
OCH NEJ vi kommer inte sätta upp din "urgulliga" unge på vårat kylskåp.

ikväll ska jag fira min and som fyllde hela sjutton år i söndags. vi ska fika lite på stan och så ska hon få sin present :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss & kram


3 provresultat på 1 dag

jag har kommit på att jag underskattar mig själv hela tiden. fick tillbaka 3 prov idag (ett på varje lektion, hah) och på 2 av dom proven så var jag TVÅ jävla poäng från MVG(!)
biologiprovet - två poäng från mvg. nationellaprovet i matte c - två poäng från mvg.
hej mitt namn är josefin "två poäng från mvg" lindberg x) lite småsurt faktiskt. surt sa räven. nu undrar ni säkert vad jag fick på det tredje provet. och såhär gick det: 22,5 poäng av 27 möjliga = VG. bra jobbat av mig. 3 VG på en dag. wiiiho! känner mig stolt äver mig själv när jag är sådär nära och nosar på mvg-gränsen ^^

påväg hem från skolan stannade jag i stan och köpte med mig lite mat från subban, välförtjänt :) och mkt gott, som alltid.

skickade nyss in min utomordentliga engelskafilm-krönika. haha det blev nog G+kvalitet på den. dåligt av mig med andra ord :p


kom ihåg en sak mina vänner: det finns inget botemedel mot livet, det är 100% dödlighet


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramis


julgran

heydär!
sitter här, nyss hemkommen från stallet. skulle egentligen inte dit, men anna tvingade mej! iaf så bjöds det på pizza. inte illa. sedan var det frågesport och skit haha. mitt lag kom näst sist, buhu. men bättre det än sist, CARRO ;)

snart ska vi klä granen tror jag :D myspys. ska sätta på en julskiva sen är det bara att klä på den stackars nakna granen. som i år är en plastgran. längesen vi hade plastgran nu. tror vi har haft riktig gran två år i rad. "men dom barrar ju så mkt" är en anledning till varför vi inte har det i år.

det var meningen att jag skulle ut på lite galej med hanna igår, men så blev det inte. min förkylning satte stopp för det. dumma! så istället åkte jag till anna och målade hennes fotostudio ;D eller det är inte en fotostudio än. men det kommer bli :D med ett lager till vit färg, nytt tak, lampor och grejer. kommer bli fett nice :D

Anna säger:
ja, vi  ska måla hela studion(världen) lilla Joss(mamma)

HAHAHAHAHA!





idag fyller mitt and år :D GRATTIS!! nu är du stor flicka ;D love<3



Don't just look on the bright side of life; Live on it / snörvel och puss


Sammanfattning av år 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? oh yes ^^
2. Höll du några av dina nyårslöften? jag hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? haha nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? thailand, tyskland, österrike, danmark
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? ja..
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? typ 13 juni, don't ask why.
8. Vad var din största framgång 2007? klubbmästare i hoppning :D
9. Största misstaget? att ge HAN en jävla chans!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja, sjuk. halsfluss för första gången i mitt liv. bläfördig
11. Bästa köpet? kamera :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? typ gatufesten ;p
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja massor
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? oj svår fråga. kommer inte på någon
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och..
16. Vad önskar du att du gjort mer? vet inte
17. Vad önskar du att du gjort mindre? hoppats för mycket
18. Hur tillbringade du julen? julen har inte varit än, men kommer vara hos mormor & morfar
19. Blev du kär i år? vad ska jag svara på den frågan. jag vet inte :/
20. Hur många one night stands? zeeero
21. Favoritprogram på TV? yo momma. haha nej nu skojar jag. prison break kanske
23. Bästa boken du läste i år? måste nog bli the dreamworld of a shopaholic som jag läste till engelskan
24. Största musikaliska upptäckten? öööhmm.. vet inte. lyssnar på så mkt blandat :p
25. Något du önskade dig och fick? kommer inte på nåt. vad otacksamt.
26. Något du önskade dig men inte fick? en häst? hähä
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007? var med anna & carro på dagen. var hos jessi på kvällen och natten.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? mja..
30. Vad fick dig att må bra? det är så mkt att det inte ens går att räkna upp allt.
31. Vilken kändis var du mest sugen på? peter reeegin <33 *dreegggla sönder*
32. Vem saknade du? i dunno
33. De bästa nya människorna du träffade? nya människor? he-he-he ehm.. lisa kanske :)


lucia

lucia är det idag. då ska man lussa. det gjorde inte jag. fy på mig. men jag har fikat lussekatter eller lussebullar eller vadfan du nu vill kalla det. det var gott i vilket fall som helst.

image55



det känns som att jag börjar bli sjuk. tung i huvudet och snorig. dumma immunförsvar! du har ju alltid varit snäll med mig. och nu helt plötsligt ska du backstabba mig helt utan anledning. dålig stil. kommer säkert vara sjuk på jullovet. dummadig!

min i-pod fick nå cpfel idag. och jag fick cpdamp. så allt var cp. den ville inte ladda. varken i uttaget eller i datorn. jag blev så jävla förbannad så jag ville kasta den i väggen. men NU vill den tydligen funka. jaja, tur för den att jag är för förlåtande.

idag hade jag bara en lektion. hähä :D började 12:40. dissekerade höna gjorde vi. den var med ägg! såg ut som (och kändes som!) potatisar, haha. alla ville klämma på dom stackars äggpotatisarna. sedan slutade vi 14:30. skoooent. då mötte jag upp mammsen på stan. jag köpte lite julklappar, så nu har jag inte så många kvar :)

tangentbordet har slagit gnistor. nä nu skojar jag :D men jag har faktiskt skrivit på min samhällsrapport idag. den är nog i stort sett klar :) så jag har i princip bara en engelska-filmanalys-krönika-grej, två biologilabbrapporter och ett diabetesprov kvar att göra i skolan innan jullovet. fast jag måste ju inte göra biologilabbrapporterna innan jullovet, men det skulle va skönt att iaf ha en av dom gjord.

och imorrn jag ska rida nåt bajsdressyrprogram som jag inte orkat lära mig. vet inte ens vilken häst jag ska rida. hoppas johanna är snäll med mig :p


Don't just look on the bright side of life; Live on it / lussepuss


bussjävel

dagen började mindre bra. dumma cptvåan var sen till stan så jag missade både trean och ettan. jävlaskitbuss! så där stog jag och frös i en kvart. när klockan var 08:40 (då vi började) kom schmidt. han trodde att vi började 09:00 som vanligt. bussen kom typ 08:45. kom till skolan typ 08:55. och varken jag eller schmidt visste vilket klassrum lektionen var i. schmidt kom på en smart (trodde vi..) idé. vi skulle börja kolla längst upp sedan gå hela vägen bort till ivik tills vi hittade rätt. efter mkt springande stog vi där i ivik, helt förvirrade. våran klass fanns ingenstans. då kom schmidt på att vi är längst upp i hörnet i fysiksalen. så då vare bara att lägga benen på ryggen och springa dit. då stog johan och höll sitt tal. och då ville vi ju inte klampa in och förstöra hans redovisning, så vi väntade utanför tills han var klar. då gick vi in. sisådär 20min sen hahahahaha!



har nyss ätit lite gooo fika och kollat på sista avsnittet (för den här veckan) av andra avenyn.

final i top model sthlm ikväll. jag vet inte vilken jag vill ska vinna, har ju bara sett några få avsnitt. men finalen måste man ju nästan se. men vad ska jag göra tills klockan blir 21:00 då? det vettefan. typ skriva klart engelskan kanske. kanske. får se om jag hittar orken.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss


worldpeace? naaah. worldFIS

Jessica / säger:
haha :P för du verkar ju inte veta själv vad du önskar dig

JOSS säger:
världsfred

JOSS säger:
HAHAHAHAHAAHHA

JOSS säger:
nooooooot:D

hahaha jag är ond. men vafan, man måste ju va lite realistisk :p plus att jag är för egoistisk för att önska nåt åt nån annan. sådeså.



hade bara en halv skoldag idag somsagt. långtråkig var den. medicinskgrundkurs(skrev flitigt av det hon skrev upp på tavlan), matte(gjorde hänga-gubbe som jessi skulle lösa), mentortid(funderade på förslag till sexualundervisning - porrfilm med utbildningssyfte, teo?). SÅÅÅ rolig var min skoldag. inte alls med andra ord.

precis när jag kommit innanför dörren här hemma så ringer det. "vem fan ringer nu" tänkte jag för mig själv, tror till och med jag sa det för mig själv. mamma. vem annars. hon sa att jag skulle ta bussen ner till stan med hennes byxor som hon skulle byta. baaa yeeeas! klev precis av bajsbussen. väntade en halvtimme sedan satt jag på bussen igen. på staden lämnade jag byxorna till mamma. efter det gick jag, mamma och mormor och bytte byxorna sedan åkte vi till mormor och fikade. klockan 4 åkte vi hem.


här sitter jag nu i godan ro, och försöker få ihop nån slags redovisning till imorrn. vet inte riktigt vad jag ska säga. så därför är det heller inte så lätt att skriva nån redovisning. får väl säga det som står på min rapport. ja. så får det bli. clever.

börjar bli lite småhungrig. ska väl snart äta pizzapajen som jag fick av mormor. det blir nog gött det.

har föresten fixat 3 liter öl till helgen. jag tycker inte om öl :( men en 50-lapp kan det nog vara värt.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejs




bio<3logi

tack amanda för att jag kommer få godkänt på biologiprovet. utan dig skulle det inte ha gått. tack igen.

kemin och matten kändes bara jobbiga och onödiga. eller kemin var jobbig och matten var onödig, rättare sagt. bläblä.

asså kan ni fatta det här: mamma slutade 12:00 idag. och vad får man till middag? torsk och potatis! VAAAAAH?! hon har ju haft halva dagen på sig att fixa värsta gourmémiddagen. men icke. nu kanske jag är lite orättvis. men jag är hungrig, och jag vill inte ha torsk och äckelpotatis!!

på tal om ingenting.. så rev jag mig på ett papper eller nåt liknande för några veckor sen. och det är fortfarande ett jack. det har typ blivit ett ärr :O buhuhu. mitt fingeravtryck på höger pekfinger är paj.

jag vill ha pepparkaksdeg, fast chokladbollar går också bra.. får se vad jag fixar sen ;) jag ska ju trots allt äta äckelmiddag.

imorgon slutar vi innan lunch. 11:30. det skulle ha varit jätteskönt, om man inte skulle vara tvungen att skriva samhällsrapport. fast det behöver jag ju inte göra kom jag på :D för rapporten ska ju inte vara inne förrän typ efter jullovet. yeeees! viktigt!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciaociao


let's dance

jag drömde mysdröm inatt. mmm ^^ ville inte vakna. men tyvärr så kallade skolan. ack o ve.

dans var det på skolan idag. hah. polka, vals och andra roligheter. och med roligheter menar jag inte att det VAR roligt, utan att det SÅG roligt ut. vi vill inte ha några missförstånd här. det där med pardans är inte riktigt min grej.

stack hem lite tidigare från samhällen. man fick faktiskt det! det får vi typ varje fredag. yuppyupp. men då är ju meningen att man ska jobba hemma. HA-HA-HA!

jag har fått skolkatalogen. wiiiiie. fast jag har redan kollat igenom hela :p jag ser lika cp ut som vanligt. inte ens lik mig tycker jag. men vad ska man göra åt saken. jag kan ju bjuda alla andra på ett gott - ett gott skratt förlänger livet

ska skrapa fram nånting ätbart nu. sedan blire stallet. jag & harry är en elefant, det är inte du.

kvällen och natten ska spenderas med mina älsklings flickor :) myspys. love you guys<3


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kjam


you've got to be kidding me!

2 lektioner idag. matte (för det känns ju såå bajsnödigt att ha mattelektioner när vi redan haft nationelltprov) och ääänglish. efter tha school har jag skrivit lite, ytterstlite, på min "filmkrönika".

gott med mat från max idag. mmmmmmmmmm

dags för ett liiitet raseriutbrott. this goes out to you roy! WHAT THE FUCK WERE YOU THINKING??!! hur fan hade du tänkt att vi skulle kunna lära oss 43 punkter (med minst 2 "underpunkter i varje punkt")?! :S jag blir fan mörkrädd. och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. imorgon går vi till attack! om du inte kapar provet så strejkar vi! välj själv. it's up to you roy.

och så till nåt bra. jag fick ett fint litet kuverT från kubenbil idag. där stod det att jag fick 165:-/tim när jag jobbade i lördag. fett värt det :D synd bara att jag inte kunde jobba på fredagen också. det skulle ha blivit en del ;p inte för att det blev lite nu heller. höhö :D

ni måste höra janne smisk-taskigt. så jävla grym haha ;D

upd
och nu får man höra att en av dom andra naturklasserna nyligen haft prov på bakterier. asså BARA BAKTERIER. det är bara 5 av våra 43(!!!!) punkter. du kan lika gärna skjuta mig nu roy!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejdå!


nationelltprov i matematik c

today was the day. världens längsta matteprov. eller kanske inte. men det var långt iaf. 4 timmar. fast jag gick efter 3 :p fanns inte mer jag kunde göra tyckte jag. sista uppgiften var cpsvår. jag fattade inte vad jag skulle göra. så jag drog till med nån liten fin uträkning, fast dom i själva verket ville ha en funktion eller nåt hahaha :D men provet i helhet gick nog rätt okej :)

slutade typ 11:30. då åkte jag hem och bakade lite ^^ mummmsi. niggahballs. alltså inte SÅNA niggahballs. utan asså.. JA MEN ni fattar vad jag menar. går bara att baka en sort haha. så då åt jag dom samtidigt som jag kollade på två avsnitt av andra avenyn. fast innan jag gjorde det så skrev jag faktiskt lite på min samhällsrapport. duktig jossi :)

dagens middag bestod av PRINSKORV och nå ägg-grejs. haha ägg-grejs, va äckligt det lät :p men typ omelett då. noga. varför berättar jag om vad jag åt till middag :S aja. haha. efter middagen så åkte la familia ut till birsta en sväng. där provad jag ridhjälm. som jag ska få i julklapp (A) plus ett vitt hoppschabrak :) kan vara bra att ha när jag ska tävla.
vi gick även runt en sväng inne i birsta city. jag hittade en jättefin röd scarf som jag önskar mig i julklapp :)


just precis nu, sitter min lilla mor och syr elefantöronen och snabeln som jag ska ha på söndag. göllig jag kommer bli x)

det här vart ett ganska drygt inlägg. haha. but i know you love it ;)

nu ska jag duscha. sedan blir det till att bänka sig framför teven och desperate housewives.



Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusshej




peppaaah!

ikväll har jag peppat sönder inför nationellaprovet i matte c. vi har fått två gamla nationellaprov(från 2002 & 2005) som vi har fått kolla på osådär. jag provade göra båda två idag. och jag fick VG på båda haha fan va bra jag är :D bara därför kommer det säkert gå pissunge imorrn. men ni kan ju hålla en tumme för mig :)

jag och pappi var och handlade lite på ica kvantum NACKSTA förut. jag var ju tvungen att köpa nåt som jag kan äta under provet som håller på i hela FYRA JÄVLA TIMMAR. peeeeppppaaaaaaad! jag har iaf nyss gjort iordning en liten baguett med smör och skinka, sen ska jag ha mentos och tuggummi också ;p då klarar jag mig nog, hähä.

vi slutar efter provet. jag funderar på om jag ska glida omkring en sväng på stan då och kanske köpa lite julklappisar. har lite panik, har inte köpt nån än :| julklappspanik ohyeah! jag har ju mina aningar om vad jag ska köpa till några. men vad i hela friden köper man åt en far på 50 bast? en mor på 43 bast? morföräldrar/farföräldrar på 70+? klurigt värre. man vet ju inte vad dom vill ha/behöver. dom har ju redan allt ;/ eller dom har iaf pengar att köpa allt dom vill ha. och inte har man slöjd längre heller. så man kan inte "göra nåt fult som ingen vill ha, så därför ger man bort dom till någon släkting i julklapp". haha. aja, i will figure something out.


 

veckans avsnitt av andra avenyn finns på svt.se nu :D wiie! ska se ett nu.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss




she works hard for the money, so hard for it honey

workworkwork. klockan 07:50 följde jag fridhemsgatan ner mot kuben. det var mörkt, kallt och jävligt. halt var det också. gjorde allt för att hålla mig på spirorna. inte nog med det så var jag  svintrött och frös för två.
i sju timmar flög jag omkring bland hyllor och räknade reservdelar. tiden gick hyffsat fort. lunch blev man bjuden på också. det var nå typ macaronicheese och kyckling, gött. det var ganska besvärligt att sträcka sig upp till dom högsta hyllorna och även böja sig till hyllorna längst ner vid golvet, eftersom jag har träningsvärk som ett cp. undra hur mycket pengar det blir. förra gången jag inventerade så fick jag sjuhelvetes massa pengar iaf :p timlönen var sjuk haha. om ni tror att jag klagar så har ni fel. felfelfel.

när jag har ätit tacopaj så ska jag vandra bort till jesus. där händer det grejer.

det blir inte sent ikväll heller. för klockan 10 ska jag vara i stallet, redo att genrepa till julshowen. då menar jag alltså att jag ska hinna åka dit, byta om, göra iordning hästen osv. och det går inte på en grisblink. jag måste väl kliva upp 8 eller nåt i den stilen. uuäääääh! jag får ingen sovmorgon på hela helgen :( feel sorry for me!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / slängkyss






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0