nu är jag hemma

Idag fick jag arslet ur vagnen än en gång! Har spenderat dagen i mondeon. Tillsammans har vi tagit oss till Nacksta, Skönsberg, Birsta och stan. Sökte lite jobb. Varför är det så satans svårt att få ett jobbhelvete?? Som belöning för att jag varit så duktig och varit på jobbhunt, la jag undan en bustier på h&m. Den ser ut ungefär som den här:


nice huuuh? ;D




dammråttorna ska bort

God morgon.

Klev upp för en stund sedan, och har sedan dess hunnit äta frukost och läsa igenom ST. Nu ska jag tämja dammsugaren och efter det ska jag göra mig iordning för att åka iväg på äventyr. Återkommer senare.

Ha en bra dag!


extrainsatt hoppträning

Egentligen skulle vi inte ha haft någon hoppträning idag, men eftersom det är klubbmästerskap nu i helgen flyttade vi lektionen så vi har den den här veckan istället för nästa vecka. Vi hoppade med galoppbommar innan hindrena. Och som högst hoppade vi ca 90 cm, vilket nog är det högsta jag har hoppat med Masse än så länge. Det gick bra hela lektionen rätt igenom. Fick verkligen igång galoppen och han var så duktig så, lillkillen :')
Dom har ju lagt upp en bild på honom på hemsidan nu också:

Maserati

f 2002
Robin Z - Mas Media xx
Halvblod
Kom till ridskolan -09




bli en rosa hjälte

Som ni ser så har jag fixat ett rosa band i hörnet av bloggen. Om ni klickar på det så kommer ni till rosa bandets hemsida, där ni bland annat kan skänka en slant :) Jag funderar själv på att köpa ett rosa band som man kan sätta fast på t.ex jackan. Dessa finns att köpa nästan överallt och kostar 20 kr, tror jag. Tveka inte att hjälpa till! Många bäckar små...




modo-timrå

Tjingeling!

Idag har det inte hänt mycket. MEN om ca två timmar ska man infinna sig på Bite Line för gott käk, hockeymatch (modo-timrå) och självklart trevligt sällskap :) Jag tror faktiskt att jag ska slå till på en tacobuffé den här gången. Är jättehungrig redan!

ps. heja timrå!


the blueprint 3, track 5

Jay-Z feat. Alicia Keys - Empire State of Mind




kämpar på

God kväll fellows!

Är lite ledsen för att det inte är Svenska hollywoodfruar ikväll. Dessutom har jag sett klart alla avsnitt av Supernatural säsong 3. Illa! Men ska se alla avsnitt en andra gång. SÅ bra är dom! Jag är mycket medveten om att det är ett evigt tjat om denna serie, men vill ju inte att ni ska gå miste om ett sådant underverk ;)

Nu har jag underhållit mig själv ett tag med att finputsa mitt CV och skrivit ett nytt personligt brev. Detta ska jag imorgon maila iväg, i hopp om att jag ska låta tillräckligt intressant för att få komma på en arbetsintervju.
Det är mycket möjligt att min jobbjakt fortsätter imorgon. Ska kliva upp i tid och skriva några personliga brev och ta bilen och åka ett varv runt stan. Den här tjejen behöver ett jobb, ok?


influensavaccin

Ni måste se det här klippet! En tjej som vaccinerade sig mot influensa och fick 10 dagar senare en neuroligisk sjukdom. Så nu kan hon bara gå baklänges. Tydligen så är det en på miljonen som får den här "biverkningen". En på miljonen är ändå ganska mycket tycker jag. Efter att ha sett detta är jag ännu mer övertygad om att inte vaccinera mig mot svininfluensan. (och ja, jag vet att hon fick det efter att ha vaccinerat sig mot den "vanliga" influensan)


Hemskt!




fika

Idag har jag varit på stan och fikat med Sophie. Det var väldigt länge sedan vi umgicks så det var trevligt :) En latte och blåbärspaj fick det bli för oss båda. Gött. Vi pratade på om allt möjligt. Och mitt upp i allt ihop så får killen vid bordet mitt emot oss ett psykbryt och slår det hårdaste han kan rakt ner i bordet. Sedan reser han sig upp och säger något i stil med "Skämtar du med mig igen så sticker jag kniven i dig" till den andra killen vid bordet. Shiiiiiet! Vi höll ju på att skita ner oss! Dom drog därifrån illa kvickt efter den incidenten och dom stackarna som jobbade på Cafét fick städa. Ojoj, Sundsvall alltså...




this is luck




converse light white leather

Måste ju visa vad jag fick av min snela mamma igår när vi var på stan. Ett par Converse light. Vita. Läder. Grrrrr! Expensive shit. Just the way I like it, mihihihi. Tur man är bortskämd :)) Men till mitt försvar så var det faktiskt mamma själv som föreslog att jag skulle försöka hitta ett par Converse. Så här ser dom ut iaf:




tänk om

morrn morrn!



(würth har sponsrat mig...)

 




det bästa inköpet på länge!



Alla avsnitt jag har sett hittills har varit klockrena. KLOCKrena! Älskar den där härliga blandningen av skräck och komedi. Man är alltid nära till skratt även om det är lite läskigt ibland. Plus att jag älskar Dean. Han är min man! Väl spenderade 299 kronor.

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på ett par avsnitt till för att sedan knocka kudden. Sleep tight!


russian roulette

Rihanna's nya singel:




laddar batteriet

Laddar min gamle vän Sony Cyber-shot nu, vilket lär ta ett par timmar.. Kika in här senare idag så ska jag visa er mitt senaste inköp!


snyggt från nelly



Vilken färg är snyggast?




från anna på andra sidan jorden



Bara 212 dagar 8 timmar 50 minuter 10 sekunder kvar...




mammas pojkar

då har elvispelvis fått varit ute på sin näst sista prommis idag då. både hon och jag var "påpälsad", hehe. hon fick ha sin fina döskalle-tröja. hon har ju inte så jättemycket päls nu, så jag var rädd att hon skulle frysa förstår ni...

var är pappa? om han inte kommer hem snart kommer vi inte att hinna hem till 20:00, och då kommer jag att missa Mammas pojkar. haha roligt att dom hämrar USA's version (momma's boys). följde även det slaviskt! jag kan inte hjälpa att jag älskar såna där program :D




confused

orkade inte åka ut till birsta idag. tror jag tar tag i det där på lördag. istället har jag varit på Abban (blir bara mer och mer förvirrad för varje gång jag går dit), fikat hos mormor och hämtat pappa på jobbet. pappa är och fixar med mondeon nu, och sen när han kommer hem ska han och jag åka och handla lite mat till kylen/frysen/skafferiet.

alltså Arbetsförmedlingen??! idag försökte dom hjärntvätta oss att gå med i en a-kassa. att vara med i en a-kassa kostar typ 200-300kr varje månad. så dom menar alltså att arbetslös som man är (=noll i inkomst) ska man punga upp ett par hundra i månaden?? med vilka pengar då?! är man arbetslös så är man arbetslös och då får man inga pengar! dom kanske vill att man ska ta sms-lån? lyxfällan nästa!


jobbjakt3000

idag har jag sprungit runt som en skållad iller på birsta city. var in i de flesta affärerna och snackade på med butikscheferna. fast oturligt nog var det många som var sjuka, på semester eller rent av inte jobbade idag. lämnade in en del cv:n & personliga brev, men fler ska det bli! ska dit en till dag den här veckan och kolla om jag får tag på några fler butikschefer och lämna lite fler papper, hehe ;P det gäller att lägga i nästa växel nu!

inte nog med det så har jag hunnit vara i stallet i ca fyra timmar. åt toast, åt kladdkaka, kollade när Carro red och pratade med Carina inför klubbmästerskapet i hoppning som är sista oktober. snacka om att jag har fixat och trixat idag alltså.

ingen rast ingen ro; imorgon ska jag och Carro dra oss ner mot Abban för att sitta på "ungdoms-möte". men innan det ska jag skjutsa pa-pa till jobbet 06:45. heja jossi friskt humör, skjortan hänger utanför!!


sunday bloody sunday

TJA!

få se nu, vad har jag gjort sedan senast vi hördes av? jag har... ÄTIT PIZZA. kollat på Ensam mamma söker. that's pretty much it. segdegsöndag. om en timme ska jag se Supernatural (23.05 på kanal 5!!), och sedan sussa på sötörat. mmmmmmmmmmh! skööööööönt.




hopptävling

idag har jag haft fullt upp i stallet. imorse åkte jag & carro dit och släppte ut ridskolehästarna. sedan var första start till hopptävlingen 10:00. jag kom ut på banan någon gång runt 10:30. jag & Mazerati hoppade 60cm och nollade, så vi fick en vit rosett :) han var superduktig, men lite het på gröten. fick kämpa för att få någon kontroll, det gick väl sådär med den saken haha. jag är stolt över honom att han inte reagerade minsta lilla på varken publiken eller musiken. stort plus! och inte sköt han rygg heller. proud mama :')

dessutom har jag stått i cafeterian och jobbat. och innan jag åkte hem tog jag & carro in ridskolehästarna. bra jobbat av oss eftersom vi inte fick någon hjälp av den tredje personen som också hade in- & utsläpp(...)

till sist vill jag tacka stödet som jag hade idag.
hejaklack på läktaren (♥), pepptalk, allt moraliskt stöd helt enkelt, och snälla päronen som höll koll på när jag skulle in på framridningen osv. puss på er!


most wanted!

varför varför varför skulle jag kolla på sista avsnittet av Supernatural säsong 2 igår innan jag somnade?.. nu känner jag ett stort behov av att införskaffa säsong 3. helst nu på en gång! men enligt Rocks lagerstatus så är den "pågång". så det är bara att vänta...




good mornin'




ridning och bilkörning

ridningen gick väl... jag vet inte riktigt vad jag tyckte. kändes inte särskilt bra. red Masse och han var superfin i skritten, men resten var väl mer eller mindre pannkaka. men enligt Johanna så var han bra ihop i både skritten och traven, men lite lång i galoppen. så det är väl ok. det är bara så svårt när man knappt får ta i honom för då stretar han bara. måste rida mer med sätet. att komma ihåg: rid mer med sätet!

kom nyss hem efter att ha kört från skönsmon till haga till granloholm till haga till railway saloon och hem. skjutsade syrran och hennes gang. får väl se om dom ringer nånting när dom ska hem också. man vet ju aldrig.

nu äre iaf nattinatti för min del. godernatt gott folk.


freitag

helluuuu!

idag äre fredag!!! ridning står på schemat. dressyr. på vilken häst är ett frågetecken. får se när jag kommer till stallet. jag & carro ska åka dit ganska tidigt. jag hade tänkt smörja Masses grejer, så att dom är någorlunda fina till tävlingen på söndag.

nu signar jag ut. slut.


typ döda för denna?




ams

imorgon är det jag & Carro som släpar våra asses ner till Arbetsförmedlingen. där blir det inskrivning, i förhoppning om att antingen få ett jobb eller lite cash. cashen börjar det ju bli ganska ont om. även om man har väldigt snälla föräldrar som bidrar utan att man ens behöver be om det, så vill jag tjäna mina egna pengar. det är tuffa tider, men nu är det dags att sätta hårt mot hårt!


min bästa mail-vän

hejhej!

har precis skickat iväg ett mail till anna-panna :) hon verkar ha det super i Australien och har nu avslutat sitt jobb som majsplockare ;P snart ska dom dyka och göra andra roliga grejer. är något avis :|


miss u<3

idag har vattnet varit avstängt här mellan 09:00 och 16:00. jag klev upp 08:30 bara för att kissa sedan gick jag och la mig igen. sedan var det bara att hålla sig till 16:00 :P jag höll mig sysselsatt med The Sims 3, så det gick bra ändå.

under and in


M<3

ikväll var Maserati guld värd! han hoppade kanonbra hela hela hela tiden :D jätteglad tjej nu :D vi hade lite balanshoppning, dvs hoppa utan tyglar och stigbyglar. läskigt haha. efter ridlektionen övertalade Johanna mig att rida Masse på tävlingen som är nästa helg. Så det blir inte Gadd, utan det blir Masse. känns bra efter ikväll :) är dock lite osäker på vilken höjd jag ska hoppa, men får fundera i några dagar.. hoppas att det går lika bra på hoppträningen på onsdag också.


söto!




varför??!

alltså vad tänker idol-juryn med?! varför ge henne en andra chans? (snarare fjärde chans, men) VARFÖR måste hon göra alla låtar till up-tempo-låtar. snacka om att förstöra låtarna. sämsta ever! hon måste ha nåt fel i huvudet som gör om samma fel om och om igen. inte nog med att hon trodde att hon gick vidare igår, HAHA, vilket skämt (se klipp nedan).



Camilla tror hon går vidare:








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0