ett år har gått

Idag är det ett år sedan du lämnade oss. Jag saknar dig varje dag.
Det kommer aldrig finnas någon som dig.
Inget är som det var. Jag önskar du vore här. <3






dåtid och framtid

Gud, vilken efterbliven blogg det här är. Ska försöka berätta lite om vad som hänt och kommer hända.

Detta har hänt:
Har varit i Falun och värderat ett hus
Blev godkänd på byggnadsteknik-tentan
Mamma & pappa var på besök här i Gävle
Har varit på två tunntömningar
HAR FYLLT 21!!

Detta kommer att hända:
Ska skriva min sista tentamen på mitt första mäklar-år (fastighetsvärdering B)
Kommer fira Johannis i Falun som fyller 22
Flyttar hem till Sundsvall (över sommaren)


garden party imorgon

Idag har jag varit ledig. Har tvättat lite o så. Inget intressant.

Imorgon är det föreläsning på förmiddagen. Sedan klockan 19:00 är det Garden Party som gäller. Men först lite förfest innan vi drar oss vidare mot Söderhielmska gården. Där kommer det att ätas mat (någon slags buffé?) och drickas alkohol under bar himmel. Ser ut att bli finväder. Det vore ju fan annars. Det blir nog ett jävla galej :) Skönt att ha krypavstånd hem sen. He-he-he.

Sen på fredag är man ledig, turligt nog. Lär sova bort halva (läs: hela) dagen. Sen lagom till kvällen går man ner på stan och går på bio och ser nya pirates-filmen.

Så nu vet ni vad jag har för mig ett tag framöver. Nu signar jag ut, slut.


kändistätt på hig

Skönt att det var soligt och fint imorse när man cyklade till skolan. Nästan lika skönt som att hela himlen öppnade sig och det spöregnade när jag skulle cykla hem... Hann inte mer än att låsa upp cykelfan innan det var som att jag hade duschat med kläderna på. Det tog 10 min att bara få av sig byxorna när man kom hem. Var verkligen dyngsur.
Sen när man precis har kommit innanför dörren och fått av sig alla blöta kläder, så slutar det såklart att regna och solen börjar skina. VA?! Är det någon som driver med mig?!! Måttligt less.

Fick iaf tårta på skolan. Så det var ju ett plus. Bibblan fyllde 5 år. Kristian Luuk var där och föreläste, men det missade man ju eftersom man hade värderings-föreläsningar hela dagen. Kewl. Mycket kändisar som hänger på hig. (Bert Karlsson, Charlie Söderberg från Lyxfällan, Pasha från Såld på hus (← min idol), Kristian Luuk... ja listan är lång)

Ett till plus var att pappa hälsade på påväg hem till Sundsvall och bjöd på pizza. Gött det.





fest-fredag

Här sitter en sliten tjej. Hade en riktigt rolig kväll igår. Jag och Johanna började med att äta korv (stockholmare, haha), dricka vin och kolla på hockeyn runt 16-tiden. Sedan runt 18 cyklade vi iväg till festen. Det var tre grabbar som hade fest för att dom går ut nu i vår. De fick en överraskning i form av ett guldfärgat badkar fyllt med champagne (säkert 50 flarror) och öl. Galet. Det sprutades en hel del, vill jag lova. Och grabbarna blev liiite blötare än oss andra ;) Mycket trevligt folk, men mindre bra väder. Mulet och senare även regn...

Nu ska jag ta och koka ihop lite lunch. Sen ikväll blir det eurovision-mys med Johanna, Örjan och J :)

Trevlig helg!


sunny day

Idag har jag, Johanna och Annika legat i kvarnparken vid ån och solat i 5 timmar. Är lite ojämnt stekt nu, trots att vi vred oss efter solen... Benen och magen blir som vanligt snabbt bruna. Resten av kroppen hinner inte riktigt med...

Nu ikväll tog vi en prommis runt Brynäs på ca en timme. Det var kallt. Men då har man iaf rört på sig lite idag och inte bara legat som en dö-sill :P

Imorgon ska jag äntligen bli klippt och få slingor. ÄNTLIGEN.

Ha't bra!




schemaändring

Jahapp. Det har tydligen blivit ändringar i schemat. Vi börjar inte den nya kursen på måndag, utan vi börjar på torsdag(!) Jag har väl aldrig varit med om något liknande. Att vara i skolan 2 ggr (en föreläsning och en tenta) på 3 veckor känns liiiite väl slappt, inte sant? Börjar bli lite rastlös...


sommarjobb

Ja men dåså. Då var sommarjobbet fixat. Känns förjävla bra :) Det blir alltså en sommar i Sundsvall. Lite surt att betala hyran här i Gävle när man inte ska bo här dock, menmen. Åker nog ner hit om jag får nå ledigt.

Nu vankas det "hus-fest". Dj-Akdo bjuder på musik här ute och folk grillar och spelar fotboll osv. TREVLIGT!

See ya later!


byggnadstekniken lider mot sitt slut

När det gäller skolan har det varit lugnt under en ganska lång tid nu. Hade "påsklov", sen en föreläsning förra veckan och sen ledigt till imorgon då det är tenta. Det har tyvärr inte blivit jättemycket plugg inför denna tenta. Men hoppas att det ska gå vägen ändå. Sen är jag ledig till på måndag då en ny kurs börjar.

Idag fick vi reda på att vi blivit godkända på vårat villaprojekt. KÖNG. Hur grymma? Grymma.

Håll tummarna för att jag fixar tentan imorgon också. Ok? :) PÖSS


en tillbakablick på sista april

Klockan 06:30 åkte vi tåget ner till Uppsala. Där satte vi oss vid ån och drack champagne och åt jordgubbar samtidigt som vi kollade på fors-racet. Det var så mycket folk att man inte såg så mycket, menmen. Sedan drog vi oss vidare till ekonomikumparken, där vi satte oss ner bland allt folk. Huuuur mycket folk som helst! Musik spelades, alkoholen flödade och alla var härligt glada. Synd bara att det blev lite småkallt när solen gick i moln (alldeles för ofta). Men vi hade det bra ändå :)

Tog tåket hem runt 21-22. Hon som kollade biljetterna missade oss, så vi åkte gratis(!) Det tackar en fattig student för. Tillbaka i Gävle däckade man snabbt i sängen. Först var tanken att vi skulle dra antingen på kåren eller på krogen, men vi var helt slitna haha.

Måste nog hålla med om att man inte har firat valborg på riktigt förrän man har firat i Uppsala.


<








Folkfest på hög nivå. Kan komma mer bilder någon annan gång om ni har tur ;)








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0