bortom min kontroll

But, you know
You watch somebody die, slow
Waste away to nothing
It does things to a person
Horrible things...




konsten att bli knockad av en dator...



Syns inte så bra, men man ser ett litet jack på underläppen och så är den ju lite uppsvullen. Bra jobbat!




varit hos mormor

Hejhej!

Jag har nyss kommit hem från mormor. Var där några timmar, vilket jag är varje dag. Det känns viktigt för mig. Åt middag där också. Stekt fisk, potatis och äggsås. Det satt fint i kistan med lite "riktig" mat.

Kvällen tänker jag spendera framför teven. Biggest loser, Desperate housewives, Cougar town, Christine, How I met your mother. Massa bra program!

Morgondagen kommer att vara fullspäckad! :)


dan före dan

Tänka sig, imorgon fyller jag år. Imorgon har jag levt i 20 år. Tvåa-nolla. Jisses. Blir lite mer vuxen. Får gå på systembolaget. Höhö. Och snart har jag haft mitt körkort i 2 år (dvs min "prov-tid" är snart över, yeah!). Flyttat hemifrån har jag gjort också (i princip). Guuuuud vad vuxen jag är! Det enda som saknas i mitt "vuxna" liv är ett jobb. Men jag verkar ju klara mig rätt bra, trots det.


kilklack

Jag ska ta och införskaffa ett (eller två) par kilklackar.
Gillar dessa:







(den nedersta skon finns i svart också, kan inte bestämma mig för vilken färg som är snyggast)




hästbilder

Tjabba!

Sitter här och kollar igenom bilderna som Anna knäppte på mig & Mira i lördags. Haha, vissa är ju bara för fula. Ska väl försöka plocka ut dom minst fula så ska Anna få redigera. Anna är så snel så.

Om dryga timmen ska jag åka och gå ut med Elvispelvis. Sedan tänker jag åka hem och duscha och smörja mig med bus. Eftersom vädret inte verkar vilja göra mig brun...


ogilla att gilla-knappen inte är överallt

Varför vill inte gilla-knappen synas i översta inlägget??! :(
Får ta och försöka luska ut det.




gilla-knapp

Har fixat en "gilla-knapp" här på bloggen. Nu kan ni gilla mina inlägg! Bra va? :D Så gilla om ni gillar detta hehe ;D

(Knappen är längst ner i varje inlägg)




the human centipede

Den här filmen verkar asäcklig! Både läskig och äcklig.
Se för er själva, här är trailern:




hopp i kvällssol

Kom hem från ridningen för en stund sedan. Ikväll hade vi hoppträning i strålande sol. Riktigt mysigt, men också riktigt svettigt. Red Mira. Det gick väl sisådär. Fick liksom ingen riktig rytm tycker jag. Red som en krattjävel. Men det kändes iaf bättre med sporrarna när det gällde markarbetet idag (sist var hon lite spänd), så ska fortsätta rida med dom.

Imorgonbitti ska jag rida Mira igen. Fast då blir det dressyr. Trimmar väl lite nere på nya banan kanske. Hoppas det blir finväder :)


matlusth

Imorse klev jag upp i lagom tid att hinna kliva in på f.d Ica Norrliden (numera Matlusth) nyöppnades. Tänkte att jag skulle roffa åt mig lite mat till rabatterade priser innan alla pensionärer plockat på sig allt. Fick med mig en gurka, en liter mjölk, korvbröd och jordgubbar. Det känns bra att ha så nära till en affär igen :) Det kan ju vara bra när man har glömt att köpa dipp. Hehehe.


terror på elm street

Ikväll har jag varit på bio med kaffekANNAn. Vi såg Terror på Elm Street. En skräckis. Den var ganska bra. Hoppade till i stolen några gånger. Det är allt jag begär av en skräckfilm. Eller njaa. Typ. Trodde att jag skulle vara mer rädd nu. Helt ensam och sådär. Men inte direkt. Rycker till varje gång det knakar i garderoberna (vilket bara tycks hända på kvällarna? creepy). Men förutom det kommer det nog inte vara några som helst problem att sova. Om nu inte Freddy försöker döda mig i mina drömmar?! Oh my Gooood!




eminem - not afraid



Åååhååå va braaaa! ♥




josefin's enkla pastasås (2 port.)




Det här behöver du:


½-1 lök
1 vitlöksklyfta
1½ msk olivolja
½ burk krossade tomater
1 msk tomatpuré
1 grönsaksbuljongtärning
1 tsk torkad basilika


Gör så här:

1. Skala och hacka lök och vitlök.
2. Glasera löken i olivoljan på svag värme i en kastrull.
3. Häll i krossade tomater och tomatpuré. Smula buljongtärningen. Lägg i torkad basilika.
4. Låt alltsammans sjuda i ca 15-20 minuter.


Koka pasta till ofc :) Superenkelt och supergott!




shorts + regn = fail

Heyheyhey!

Dagen till ära hade man tagit på sig shorts. Det såg ju så soligt och fint ut. Jag hann inte mer än att komma till mormor så var det mörka moln på himlen och sedan började det regna också. Just lovely! Hade tur att det inte var kallt iaf.

Har tagit en dusch och kockat lite mat nu när jag kom hem. Det fick bli the famous tomatsås, hehe. Den är go' den! Tänkte faktiskt dela med mig av receptet. Det kommer upp här på bloggen om en stund.


"smygande ninjakatten"

Beskrivning från youtube:
"En katt smyger sig listigt fram utan att till synes röra sig."




HAHAHAHA!




god afton

Har nyss sett finalen av Anna Anka söker assistent. Happ. Vad ska man se på onsdagar framöver då? Inget Andra Avenyn och inget Anna Anka. Katta-strof!

Idag var jag ner på stan tillsammans med Anna & Jennifer och kollade på alla lyckliga studenter när dom tog på sig sina mössor. Saknar student-tiden så himla mycket! Dör lite i hjärtat när jag tänker på att den tiden aldrig kommer igen :( Oj, vad deppigt. Får se till att rycka upp mig. Fick ju i mig en bit prinsesstårta, så magen blev nöjd iaf :))

Hoppas att det blir sol imorgon. En grå och regnig dag räcker, tycker jag.


leopard eller zebra?

Vilken är snyggast? Ni måste hjälpa mig!





Wonderland 288:- (nelly.com)




pissväder

.. kommer det att vara ett par dagar framöver. Thaaaat sucks!



Och en annan har ju sagt att man ska komma ner på mösspåtagningen på stan imorgon. Jisses. Spoke to soon. Det känns ju inte sådär jättelyckat att man varken har regnjacka eller parraflax...


ponnyakuten

Annapanna har nyss åkt hem. Vi har kollat på Ponnyakuten. Asbra program! Jag har ju iofs sett alla avsnitt, men vill ju att Anna ska få se också ;)




Nu är jag sugen på en macka med ost och gurka. Synd bara att jag varken har ost eller gurka. Var ju och handlade förut, men självklart så var jag inte sugen på det då. Får väl ta en riskaka istället, för det fick jag med mig hem...

God natt mä' er!


här städas det för fullt

Hej å hå!

Disken och dammsugningen är klar. Ska baaaraaa dammtorka och skura badrummet också. Lovely. Lär väl måsta åka och handla lite mat när jag är klar med putsningen av lägenheten. Willys♥ eldorado♥ hahaha det svider inte så jättemycket i plånkan.

Kanske tar och smörjer mig med lite bus efter duschen som jag senare ska ta. We'll see we'll see.

Back to städningen!


grym kille




jag skäms

Har uppdaterat så himla dåligt på senaste tiden att jag skäms lite. Igår var det partyparty! Det var roligtroligt! :D Hade dock så jävla ont i fötterna när jag kom hem. Kunde knappt gå när jag hade tagit av mig skorna. Men man är ju ändå ganska härdad ;)

Nu ska jag snart ta och åka till Anna och hämta min väska och mina converse, sedan bär det av till ma & pa för att kanske hinna fräscha till mig en aning. Klockan fem blir det middag hos mormor :)

Vi höres snart igen. Promise!


idag kommer anna hem!!

I can't believe it! Det är över 8 månader sedan vi sist sågs. Ett tårfyllt farväl (eller vad var det vi sa; "vi ses") och det kommer nog bli ett lika tårfyllt återseende. Är så himla glad! :D Fattar ni hur länge 8 månader är?! Vi har så mycket att ta igen.


Äntligen kommer jag bli hel igen ♥




guess who's back!








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0