you're so beautiful




vad är oddsen?!

vi fick skulle se samma jävla skitfilm på 111 minuter på mental träning som vi såg förra veckan på historian! alltså va i hela***¤&/RFDRT&¤%##!!?? ska jag måsta se den här skitfilmen igen?! gick efter en timme...

jag, jessi och olivia var flummigast ever på fysik- och historialektionerna.. ojoj. skrattattackertretusen.


biologiprovet gick iaf bra tror och hoppas jag. det var nog tack vare den stadiga frukosten; GRÖT! gröt är så underskattat att jag inte vet var världen är påväg! lättuggat o allt.


18,64:- på kontot tack vare en flaskbeställning och blev kallad blixten för att jag är ute i så god tid och jaa.. but a man's got to do what a man's got to do.




bling-bling




hästhyrning

hyra häst i påsk eller inte? lutar åt att göra det. men då kommer den stora frågan; vilken häst ska få äran? höh. gaddis, monis eller kalmis :) det spelar inte så stor roll, så länge det är någon av dom. gnäääggggg


snart lov

imorgon vid den här tiden är det i princip lov. redan vid lunchtid imorgon är det i princip lov. gyyyy vad skönt.

har pluggat i en halvtimme sedan jag kom hem från skolan. måste plugga mer. men nu kollar jag på top model och sedan ska jag kolla på sex and the city. men efter det hinner jag plugga lite innan det är middag. provet ska nog gå bra. får vi hoppas. annars går det åt pipsvängen. sånt är livet.


cheap monday




fettisdag

...även kallad fettis-dagen. den dagen då man får äta hur många semlor man vill! har redan hunnit trycka i mig två stycken :))) (←dubbelhaka) en till ligger och väntar på mig i kylen. semlor<3



friluftsdagen var JOBBIG. från v-malm - till ip - uppför baldersvägen - genom skogen - till g-hodden - genom hela g-hodden - till hulistugan - tillbaka hela vägen till v-malm. dryga milen var det. gaaaah. spagettibentretusen.

jag och syrran har iaf varit och köpt present åt pa-pa som fyller år idag. congratzz! efter mycket om och men så kom "vi" på vad vi skulle köpa.

nu: korv & mackisar

sen: biologiplugg




timrå-frölunda

låååååååångsam skoldag idag. religion (SPY!), historia och bioteknik. men imorgon är det friluftsdag! ska gå på en "vinterpromenad" sedan ska jag och syrran iväg och köpa födelsedagspresent åt pappa.

om en timme ska jag åka iväg på hockey. timrå-frölunda. (heja timrå!)


dålig planering

jiiiiiiiisses. prov på torsdag som sagt. imorgon slutar jag halv fem, hinner väl hem och äta sedan bär det av till eon-arena för att kolla på timrå-frölunda. kommer hem seeeent. (=ingen tid för plugg). på tisdag måste jag köpa en present åt pappa som fyller år. måste alltså böörna direkt efter skolan och göra detta. kommer sedan hem för att äta middag. sedan fika med diverse släkt. (=minimalt med plugg). sedan återstår bara onsdag. då blir det plugg3000!

försökte hetsplugga förut, i hopp om att hjärnan skulle snappa upp lite information om cellmembran, enzym och allt vad det är. men istället satte den sig på tvären. hjärn-jävel!

och ja, jag kanske skulle ha varit hemma hela dagen och pluggat. men vad är det för liv?


grattis svante johansson


...till världscupsegern!



dressyrtävling

hey you!

mina första 5 vakna timmar spenderade jag i stallet. från elva till fyra. jag var och stöttade carro både när hon tävlade och skulle vara funktionär ;P och det gick ju bra för henne på tävlingen. en fjärdeplats och en röd rosett fick hon, minsann :)

satte mig och kollade på hoppning från göteborg horse show när jag kom hem. var liksom tvungen att väga upp med lite hoppning när jag hade varit och kollat på dressyr hela dagen ;P

har varit duktig och fixat ihop laborationsrapporten till biotekniken någorlunda iaf. det kan vara något som saknas. men jag och jessi kollar över saken just i denna stund. sedan hade jag tänkt att skriva utvärderingen till janne och sedan får det räcka med skolarbeten för idag. lämnar biologiplugget till imorgon. prov på torsdag. kewljewl.




nya ridstövlar

gissa vem som har fått nya ridstövlar! :D me me me! jag har världens bästa föräldrar! men jag tänker betala tillbaka en summa iaf, med tanke på att dom kostade typ två och en halv lax. men det får bli när jag får studiebidraget.

inte nog med det så fick jag den där rosa adidasjackan av mor min :D <3333

senare blir det middag hos familjen sandström. vi ska väl gå dit om 45 minuter. vi kommer att spendera resten av kvällen där med, så det blir nog ingen mer uppdatering idag. ni får ha överseende.


ha en fortsatt bra dag!




snygga nyheter från nelly.com




morgondagen

imorgon ska jag och min mor gå på stan en sväng. om jag inte missförstod henne helt. lika bra att vi två fördriver tiden när pappa ska hålla på att fixa i vardagsrummet med ny tapet och grejer. han slipper gå på stan. och lika glad för det är väl han.

måste skriva en liten lista på saker jag (kanske) ska införskaffa imorgon.

♦ ögonmakeup-remover
♦ dust-it
♦ face mist
♦ adidaströja
♦ läppenna och läppstift (nude)
♦ randig oversizetröja
♦ trosor


kalma

kom nyss hem från stallet. jag hoppade Kalma, som planerat. det gick jättebra :) hon hoppade muren för första gången också. och det gick ju, lite tittig, men över kom vi :)

nu ska jag kolla på let's dance i brist på annat. vissa kan bli chockade nu; men jag ska INTE ut och festa ikväll. big shocker! jag är inte sjuk, jag känner mig bara allmänt fattig och kroppen måste få vila någon gång den också.

ha en bra kväll!


timrå krossade skellefteå!

minst sagt! ojojoj säger jag bara.
jag behöver inte säga mer än TIMRÅ IK-SKELLEFTEÅ 8-0!!!!!!!!!




(läs mer HÄR!)



fy joss!

gud vad dålig jag är! det enda jag har gjort på min to-do-lista är att jag har kollat på Du är vad du äter. hittade inte orken. skjuter upp det till på söndag. men då ska jag ju iofs kanske till stallet.. hmm.. lördag då? näää det kommer jag inte ha lust med. ja ni hör ju! det där kommer aldrig bli gjort... ska ta mig i kragen! sen...........


randig



funderar på att införskaffa något liknande den ovan. fast typ köpa en L så att den blir lite oversize :) det vore najs.



TO-do TO-night

jag är trött och hungrig.


detta ska göras kväll:

→ skriva en utvärdering till Mental träning
→ läsa två kapitel i "Träna mentalt och förbättra ditt liv"
→ göra klart biotekniklaborationsrapporten(?)
→ kolla på Du är vad du äter



tvätten är tvättad

nu är tvättningen klar för ikväll. det gick bra. skulle nästan vilja påstå att jag är en naturbegåvning. eller vad säger du mamma? ;) är ju fortfarande i upplärningsstadiet. but i'm getting there! snart ger nog mamma mig fria tyglar.

(på tal om flygande elefanter...) vi fixade till oss en sovmorgon imorgon. min klass är bra på sånt. men vad är vi inte bra på? haha ellerhur! bäst i test lixxx.


röd klänning




(från stylebystars.com)



veckans horoskop

Tvillingarna




Korten är otydliga på ditt tecken. Du är inblandad i någon form av trafikolycka. Om du blir överkörd, eller är den som kör bilen är oklart. Men en annan kul detalj - den som kör bilen kommer också dö. Dagen efter. Halkar i duschen och slår nacken i kranen. Sudden death. Trist. Men ändå. Wow.



garanterat tandstensfri mun nu iaf...

tjing-tjong!

tandläkaren var brutal! när hon var klar hade jag blod runt och i hela käften :S och inte hade hon på sig några handskar heller. ganska disgusting, med tanke på att hon var och grävde i min mun! och nej, jag är 100% säker på att hon inte tvättade dom innan! äckel.
skrev på en tandvårdsförsäkring också. så nästa år behöver jag bara betala 360kr och då får jag alla behandlingar jag behöver. även om jag måste borra 10 hål behöver jag inte betala mer än årsavgiften (360kr). bra skit.

kom ju somsagt försent till första lektionen, som var fysik. inte bra att missa fysiklektioner. jag kom mitt i genomgången. behöver jag säga att jag inte fattade ett jota av vad som försegick? jag sket i att ens försöka förstå, satt och snackade en massa skit med jessi och olivia istället :P
sedan hade vi ingen svenska så då hade krister biologilektionen på svenska-tiden istället. vilket resulterade i att vi fick sluta tidigare. najs bajs. börjar bli ganska van. man blir ju mer chockad om vi måste gå hela skoldagarna.

när mamma kommer hem ska hon och jag tvätta. till dess tänker jag bara sitta här och dega.


då har ni fått en liten update om mitt liv idag. återkommer senare. take care, tjaaarååå!




tisdagkväll

dansträningen gick hyffsat bra idag. satte alla steg utom det allra sista. fick nääästan till det, men min hjärna hade lite svårt att hänga med i tempot där på kvällskvisten.

har duschat och ätit cornflakes så nu är jag redo för sängen. imorgon ska jag till tandläkaren innan skolan. kommer förmodligen komma sent, men det är tur att eva är förstående. i hope? jorå. då får jag väl säga godnatt då. godnatt.


födelsedags"barnet"

idag fyller min snygging 11 år :D ojoj, hon börjar bli riktigt gammal.




noliamässan

är hemma från noliamässan nu. kikade först runt på lite uf-företag. träffade både anna och sophie :) sophies uf-företag verkar riktigt bra ju! funderar nästan på att slå till på ett sånt där health card. man får rabatt på många bra ställen.

kollade ju självklart runt bland alla högskolor också. gick till hig och snackade allvar med dom. frågade bland annat om det var bostadsgaranti, då svarade han nåt i stil med "Har påven rolig mössa?" haha. verkar himla bra där iaf. har läst lite i katalogerna jag fick med mig hem. så Gävle ligger högst upp på min lista just nu.


grattis mormor

ikväll har jag firat min gulliga mormor som fyller 72 år idag :) hon bjöd på tårta och kakor. så jaa, jag har ätit tårta två gånger idag. hehe. jag ♥ tårta

dagen har varit chill med dill. har inte gjort många knop. imorgon står noliamässan på schemat. inte allt för ansträngande det heller. härlig start på den här veckan måste jag säga.

nu ska jag dega framför teven innan jag ska gå och lägga mig. ha det fint!


I'm blue da ba dee daba die...



hästar är farliga djur...




mmmmmmmm



jessi vet precis vad som förgyller min dag.



jag har kommenterat mitt eget länk




morrn morrn!

vaknade för en stund sedan. har hunnit äta frukost och duscha. det fick bli fiberhavregrynsgröt till frukost (och självklart ett glas berocca). bättre start på morgonen kan man inte få.

ska väl skriva lite på laborationsrapporten till biotekniken nu. vi har tydligen ända till på måndag på oss. det känns inte så stressigt med andra ord. men väldigt skönt att ha den undanstökad.


skulle inte tacka nej till detta:




ett livsverk

oj vad många besöker det har varit här idag! jätteroligt :) hoppas att ni fortsätter att kika in här.

jag har nyss suttit och kollat på Björn Gustafsson-Ett livsverk med mamma och syrran. vi fick oss allt några goda skratt. han är för rolig den där Björn ;D

har glömt att berätta att jag är ledig imorgon. pheeett skönt. behöver inte se skolan förrän på onsdag(!) för på tisdag ska vi vara på nolia-mässan. ser fram emot det. tänker faktiskt kolla runt och fråga lite när jag är där. inte som alla andra år då man mest går omkring och letar godis, haha.

ha en fortsatt trevlig kväll!


världscuphoppning

nu: världscuphoppning från Vigo




jag vill också hoppa! :|



totally fab




hmm...

visst finns det en likhet mellan dessa två refränger?...

Flo Rida-Right Round



GiGi D'agostino-You Spin Me Right Round



alla hjärtans dag



året alla hjärtans dag kommer att spenderas med mamma, pappa, hund, ett gäng räkor och aioli. det låter ju inte allt för hemskt tycker jag.


tors, fre, lör

long time no see, mina vänner. har inte haft tid att ens tänka på datorer de senaste dagarna, så ni får ursäkta den extremt dåliga uppdateringen.

i torsdags var det ju (som ni omöjligt kan ha missat!) håkan hellström i spegelsalen. han var så bästbästbäst!<33

igår blev det en lång skoldag, spinning, ridning, party och självklart dans. jag tycker att det är lite konstigt att jag inte har ett dugg ont i kroppen idag.
ridningen gick iaf väldigt bra :) kalma skötte sig exemplariskt. hon var dock lite weird i spiltan.. menmen. ser fram emot hoppningen nästa vecka :)
party blev det ju också! oscar var vår slutdestination. före det var vi på nån förfest vid statoil/ip. var inte kvar där särskilt länge innan vi drog oss in mot krogen med mina kära vänninor.

snart ska jag ta annas bil och köra ut till stallet. ska kolla när träningsgruppen hopptränar. vad som händer resten av dagen återstår att se.

hejpa!


snyggt från chicy.se







nya skor



idag köpte jag skorna som jag har tjatat om :) dom ska invigas imorgon. nu slipper jag gå omkring med mina stövlar som är helt släta under. så fort jag går på hälen så glider jag iväg. förstår inte hur jag har kunnat hålla mig på spirorna.

håkan imorgon!!!!!!!! kan inte säga det tillräckligt många gånger! :D

måste gå ner och sätta i motorvärmaren. gruvar mig......


en ynka dag kvar

tjänna!

jag kom precis in, efter en minst sagt uppfriskande promenad med hunden. kylan bet tag i kinderna, näsan började snora.. and yeah, you know the deal.

vad har kvällen att erbjuda en sån som mig? måste ta en tjuvtitt i tv-tablån.. top model och semestersvenskar. på samma tid, of course! dom spelar in från det hotellet som vi bodde på i thailand när vi var där 2007, på semestersvenskar. det var grymt fint där. skulle definitivt kunna åka tillbaka dit.

imorgon är det håkan hellström som gäller på stadshuset!! :D men först blir det middag hos mandis :) ååååh, i can't wait! give me tomorrow!


någon dag är jag din jakttrofé som du övergav




MÄTT

gaaaaaaaaah! jag tror jag spricker! kött, pommes, bea och semla. det satt finfint i kistan. kommer dock bli ganska jobbigt att dansa om 40 minuter. wish me luck...


oförberett prov

min mentaltränings-lärare kom med ett oförberett prov imorse. det skulle vara betygsgrundande och vi fick 3 minuter på oss att göra klart provet. alla fick ett varsitt papper som låg upp-och-ned. sedan räknar han ner "3....2......1......börja!" alla vänder på sina papper. läraren sätter på Roger Pontare-När vindarna viskar mitt namn på högsta volym?! inte nog med det så går han omkring i klassrummet och stressar oss genom att säga saker som "bara 2 minuter och 45 sekunder kvar!", "50 sekunder kvar! jag har aldrig haft en klass som har varit såhär långsam!" osv osv samtidigt som roger pontare skrålade på för full hals. trodde jag skulle dö av stress där ett tag.

hade tänkt att ni ska få svara på några frågor som var med på vårat prov:

♣ Det är en slaktare som är 186 cm lång, vad väger han?
♣ Två stycken spelar tennis. De har spelat 5 set. Båda har vunnit 3 set var. Hur är det möjligt?
♣ Pappa tjur dricker 50 liter vatten om dagen. Kalven dricker 20 liter vatten. Hur mycket dricker mamma tjur?
♣ Hur många djur av varje art tog Moses med sig på arken?

Den som svarar alla rätt får en överraskning! :D SVARA SVARA!


som ni kanske förstår så var inte provet betygsgrundande. han ville bara att vi skulle stressa upp oss innan vi skulle ha en avslappningsövning. att svara på gåtor under stress är helt omöjligt. jag hade inte ett enda rätt :D hahaha. han är allt en luring den där janne.


designförnyelse

jag har knepat och knåpat lite med designen här på bloggen. var lite småless på den förra. är väl inte jättenöjd med denna, men den får vara där tills jag orkar fixa med den mer. men vad säger ni: hiss eller diss? ris eller ros? kanon eller kalkon? tumme upp eller tumme ner?

imorgon ska jag till mormor & morfar och äta middag och semla :D längtar!


livet är underbart

whaaaat apppp? jag sitter här och räknar sekunderna. typ. nedräkningen har börjat! håkan hellström, stadshuset, torsdag! livet är underbart.

pappa åkte nyss iväg för att beställa tapet, eller vad han sa. sen ska vi åka och köpa mat. tror det blir sibylla. muuums! livet är underbart.


underkläder<3

fick ett ryck och rensade i min underklädeslåda efter the break-up. det kastades en del vill jag lova. ni vet väl alla vad det betyder? såklart ni vet! ni är ju inte födda i farstun (får vi hoppas....) det betyder: UNDERKLÄDES-SHOPPING!! åååååh, lovely :')


det eviga skolarbetet

hittade en till grej att skriva in på mina planer för kvällen: uppsatsskrivande om mänskligheten. var faktiskt väldigt effektiv i ca 20 minuter och skrev en halv A4-sida. den ska vara 1-2 sidor lång, så lite mer ordbajsning sen är den färdig.

skolarbetet tar aldrig riktigt slut. har inte haft något särskilt ansträngande sen skolan började efter jullovet. (hittills). så ska väl inte klaga. antingen så har jag blivit bättre på att göra klart uppgifter i tid eller så flyter det på bra ändå. tror starkt på det första ;) en historiaredovisning, uppsatsen om mänskligheten och laborationsrapporten som måste göras till veckan. redovisningen är klar, den ska bara "redovisas" och uppsatsen är ju halvfärdig och laborationsrapporten är helt färdig (och inskickad). ingen börda på mina axlar :) *klappklapp på jossis duktiga huvud*

nu: åter till top model 11


bolt



dagen blev inte riktigt som "planerat".
det blev med andra ord ingen trip till stan. jag tyckte att det snöade för mycket för att ens gå utanför dörren idag. tror att det fortfarande snöar.
istället bänkade jag mig i soffan med min mor, min far och min syster. vi såg Bolt. den var soet.

hockeyn är på på teven. lyssnar och gluttar lite. sverige leder med 1-0. heja heja!

kvällens planer:
→ skriva biologi B-laborationsrapport
→ duscha
→ the break-up


goder natt

gästerna gick hem för en stund sedan. så jag antar att det är dags för mig att hoppa i koj. kommer kanske få en nattgäst. cosy..

imorgon ska jag dra till stadium i stan och kolla om dom har "mina" skor där då. fanns ingenstans i birsta. blev lite småless där ett tag. men hittade ett par snygga ridstövlar för två och en halv lax, då blev humöret på topp. give them to me mama!

"andra sidan" väntar på mig nu. dags att återvända till mina drömmar...


simpass

nyduschad och med nyrakade ben sitter jag här. har nyss gjort klart mitt simpass inför morgondagens idrottslektion. hoppas att det duger. bör väl läsa igenom det 10-sidiga mailet (på engelska) som göran hade skickat inför bioteknik-labben också.
sen ska jag packa ner badkläderna (etc.) i idrottsbagen och sedan krypa ner under täcket. god natt.


träningsdagbok

godkväll!

köpte aldrig skorna idag. det blev aldrig av. hittade inte orken. ska göra det i helgen istället.

fick dåligt samvete över att jag inte hade börjat med min träningsdagbok, så jag tog tag i den. lite. blev väl en början iaf. men det som egentligen är mer brådskande är det där satans simpasset man ska göra. det ska både vara klart och utövas på fredag. vad kan man göra i en bassäng? simma bröstsim och ryggsim typ... I better come up with something...


?




årets första semla

ett av två träningspass för den här veckan är nu avklarat. najsbajs :)

idag var mami snäll och köpte en semla åt mig :) eller det var ju till och med två. men ska äta den andra imorgon ^^ det ska va gött å leva!

är i valet och kvalet. behöver ju verkligen nya skor. ja, det får nog bli så att jag böööörnar ut till birsta imorgon efter skolan någongång. sällskap är välkommet. just send me a text or someting.


warp

dom här skorna ska jag köpa :)





KLAMYDIA!!

hehehe nu skrämde jag er va? ;) anledningen till rubriken är den att vi har haft "Klamydia-dag" på skolan. det fanns många roliga aktiviteter. däribland ett sex-quiz, sedan kunde man även ta kondom-körkort och klamydiatest. roliga grejer va? :D keeeeeeeeeeeeewlans! icke att förglömma den ytterst intressanta föreläsningen om könssjukdomar! "använd kondom och slicklapp"

haha. aaaa. vad ska man säga. jag är nog tyst.


häst på tå

min tå mår inte så bra. när jag kom hem från stallet såg jag att jag hade blod igenom strumpan. mysmys. elakt av gadd att kliva på den, och sen stå kvar även fast man försökte flytta honom?!

det var hopptävling idag. och det gick bra :) kändes typ tusen gånger bättre än förra gången. men skulle hellre ha ridit på tid än stilbedömning. fick två poäng från placering. och det var ju såklart bara privathästarna som var placerade. big surprise there! naaaaaaat.

halv sex åkte jag ner till kulturmagasinet och kollade på film om israel/palestina. ska väl redovisa vad vi såg på tisdag, eller när vi nu har religion.

blablabla. enough. tja.






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0