dåligt!

vilket jävla skämt årets gatufest kommer bli! jill johnson, patrik isaksson, sven-ingvars, E.M.D och Amy diamond på stora scenen! medan riktiga band och artister som millencolin och petter får vara på scenen vid fisktorget! och varför i helvete får millencolin spela på torsdag?! dom förtjänar stora scenen på lördag!! jävla idioter!

image203


idag har jag iaf varit och vandrat på en myr. utan gummistövlar.....

imorgon är det naturdagen. jag ska spela ultimate HAHAHAHAHAAHAH! .................... HAHAHAHAHAHAHAHA!

ikväll kommer släkten mfl hit och firar moi! detta resulterar i: ännu mer tårta. har ju trots allt bara ätit tårta varje dag den här veckan..


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussen




sommaren i city 1990



sommaren i city 1990, kommer du ihåg mig? minns du vad som hände, minns du vad du sa när du träffade mig?

Nostalgiiiiiiiiiii på hög  nivå!



staden hela dagen

ey!

soft dag idag. hade bara medicinksgrundkurs (sista lektionen någonsin) och drama. plus en föreläsning på miun. slutade typ en och en halv timme tidigare. har väl mest gått omkring på stan idag känns det som. först på lunchen. matte bjöd mig på subban. sedan följde jag och jessi med jonte på snusjakt. fick gå runt halva stan för att hitta ett ställe som tog kort OCH som hade snusen han skulle ha. sedan blev det stan efter miun också. olivia gick och spärrade sitt kort som hon tappade bort i fredags. illa :P

annars har jag bara käkat hamburgare och spelat yatzy med syrran, varit ute med skrället, hämtat mormor & morfar på navet(hemkomna från tallinn), och ja.. det var väl typ allt.

deep blue sea nu.. haaaajjjjjjar.... tycker inte om hajar

4 lektioner, en exkursion och en NV-dag kvar till helg! den eviga nedräkningen...


Don't just look on the bright side of life; Live on it / krams


artonåring

idag är ingen vanlig dag
för idag är jossis födelsedag!! :D


image202


tänka sig! idag räknas jag som myndig. jag kan nu lagligt gå in på krogen, köpa cigg/snus, dricka alkohol osv. synd att man nästan har gjort allt det där redan då haha :P

imorse åkte jag till vägverket och klarade teoriprovet. känns grymt bra :D så nu är det bara 1 steg kvar till körkortet! uppkörningen! scary shit..

skippar biologin idag. det är ju trots allt min födelsedag ;) börjar halv 2. fett skönt. fast det skulle ha varit skönare om jag hade kunnat sova till dess. men aja.. lika bra att vara vaken nu ju.

ikväll ska jag spela korpen. hahaha JA! du läste rätt! fotbollsmatch mot nå typ trasdockorna. hahahaha! dom ska ha spö!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / PUSSAR FRÅN ARTONÅRINGEN!



grym helg

ojojoj det har varit en fullspäckad helg!

fredagen bjöd på halkbanekörning i söderhamn med jessi. jävligt kul. vi körde ihjäl lilla kalle, men det gjorde tydligen inget för båda två blev godkända. det betyder att 1 av 3 steg av körkortet är avklarat.
ridning var det ju också såklart. red gadd i dungen. hoppa fick vi göra också. det gick så jävla fort att jag knappt hann se nånting. haha sååå jävla kul :D
efter ridningen drog jag hem och duschade sedan skjutsade pappsen mig till klassfest på södermalm. alla var ju måttligt packade när jag kom dit. hahahaha. sedan blev vi utkastade pga att någon hade spytt i handfatet! fyfan va vidrigt! så då drog vi ner på krogen istället. jag fick åka snålskjuts på jontes rygg. det blev iaf två besök på irish och ett besök på bk, innan vi drog på subban och åt fyllekrubb.
sedan tog jag och anna taxi hem typ 4.
det var en himla trevlig kväll. en mobil rikare blev jag också. hahahaha! okej.. han ska få tillbaka den imorgon.

vaknade typ 1 på lördagen. filico ringde på mattes mobil, så jag snackade med han ett tag. sedan duschade jag och for ner på stan. där blev jag, carro, anna, amanda, therese och jennifer sminkade. fick även välja grejer för 300 spänn. fett nice. när alla hade blivit sminkade åkte vi hem till anna och käkade tacolåda och glass o grejer. förfestade lite lätt sådär. kollade på eurovision gjorde vi också. nångång efter 11 åkte vi in till stan. bk fick det bli. typ massa gamlingar när vi kom dit, alla hade varit på roddan förstår ni. men sedan ramlade det in lite folk som sänkte medelåldern.
hahahaha amanda gjorde fulaste grejen! hon råkade kasta sin mobil på en kille som satt snettmittemot oss, och mobilen pajade för några sekunder. sedan fick han för sig att han skulle singla slant för oss resten av kvällen. eeeeehh? plus att vi kom fram till att han också hade haft biggan i matte och kemi. hahahahaha!!
annas brorsa skjutsade sedan hem oss runt typ 2.

imorse blev man väckt av mor & far. dom kom med fika på sängen och paket till mig :) jag fyller inte år förän imorgon men det är ingen som har tid att fira mig då.. jag fick iaf ett halsband, ett armband, sängkläder, ett hoppspö och körkortet :) tack mami, papi och syri (hahaha syri??)


imorgon fyller jag 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Don't just look on the bright side of life; Live on it / pössar


sista provet

gaah va kemiprovet gick dåligt idag. får ångest bara jag tänker på det. men det var iaf sista provet man fick skriva NVN2A på.. vad har jag kvar i skolan egentligen.. hmm.. en redovisning om ormbett, en engelskaredovisning om john steinbeck, två biologilabbrapporter. blä hatar dom där jävla labbrapporterna!

har varit hos jessi och ätit kanelkaka också. smarrigt värre!

gissa vem som har varit duktig och dammsugit hela lägenheten idag då?! japp, JAG! jagjagjag! en applåd till mig.
gissa vem som fick VG på fysikprovet då?! japp, JAG! jagjagjag! en applåd till mig.

bara 1 skoldag kvar till helg. sköööööööönt :) och på fredag är det klassfest, för den som har missat!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussisar


nej tack till kemi

alltså jag får panik! kemin är helt oförståelig och det är prov imorgon! HJÄLP!
jag har försökt, men antingen försöker jag inte tillräckligt mycket eller så är det rena grekiskan. förmodligen en blandning.. någon som förstår grekiska??


och imorgon måste jag och jessi fixa klart våran redovisning om ormbett. det ska redovisas på torsdag och vi fick uppgiften idag. 2 dagar! nemas problemas! naturare klarar allt! överNATURliga...


haha jag hittade nyss ett videoklipp från youtube där jag är med! helt ovetandes har jag legat ute på youtube! okej.. för det första så är jag med i typ 1 sek och för det andra så kanske man inte ser att det är jag. men jag såg direkt! hahaha lite kul :P kan ju visa er... 01:04-01:09 är jag med!!! det är jag som stänger "dörren" till vänster.



min mage kurrar...............



Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejpa!




kladdkaka

mmmmmh.. här sitter jag och avnjuter en varm och kladdig kladdkaka med vaniljglass. inte illa! det fick bli min belöning för att jag har pluggat lite kemi idag. måste dock plugga mycket mycket mer imorgon. blääu

fick tillbaka nationellaprovet i matte F idag. hahah neeeeeeeej vad skrev jag nu??! matte D ska det förstås stå! fingret slant! iaaaf... så blev det godkänt. prima skinka yeppyepp! 8 poängs marginal och endast 5 poäng från VG. himla nöjd :) congratzz till mig


2 saker som är värda att nämna är att..:

det bara är 3 skoldagar kvar till helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag är pepp för klassfest på fredag!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / PÖSS




bowling

image201
bowling blev det igårkväll! jag & syrran drog iväg och bowlade vid 8-tiden. Hon vann med sisådär 100p. hahahahaha! men jag gjorde iaf typ 7 eller 8 strike! alla i slutet, då det redan var pretty much kört för min del :P men vi kastade iaf typ 8km/h snabbare än dom bredvid. hahah vilka pajkastare det var! hahahahahah!
resten av kvällen spenderades framför teven.


idag har jag varit en degklump. bara legat och inte gjort nånting. fast mamma tvingade mig att dammsuga lägenheten nyss. gjorde det motvilligt(!)

käka käk nu då vaa!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss


bort med det gamla

igår var det sista gången jag hoppade innan sommaruppehållet. så jag kommer inte få hoppa nånting förän till hösten.. fyfan va sorgligt! jag kommer bli helt deprimerad! buhuhuh, ge mig en hopphäst!!

jag gav nyss upp mitt försök att rensa gammdatorn. mitt upp i alltihop så dog den. är jag förvånad??! skönt med en ny dator! hittade iaf jävulskt fula kort. hahahahahahaha. skrattar ihjäl mig bara jag tänker på dom. hahahahahahahahahaha....

lördag.. syrran kommer hit och käkar middag. sov här inatt gjorde hon också! i typ 5 timmar eller nåt.
annars ska jag väl bara dega ikväll tror jag. lär få x antal fyllesamtal. det brukar alltid vara lika underhållande :P

nu tänker jag kolla om hanapee har uppdaterat sin blogg. hon gör definitivt min dag! varje dag!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussispuss


adidasjacka

funderar på att beställa hem denna:

image199image200

kanske kan önska mig den när jag fyller år. men jag lär väl måsta beställa hem den själv, annars kanske det blir feeeeeel.



crap

hästfri sommar för mig. det fanns inte plats för en till häst hos ivars i sommar. så det blir ingen hyrning för mig i sommar.. :/ känns lite tråkigt. men vad gör man..

hade nationelltprov i Engelska B imorse. det gick käpp rätt åt h******

Cause you had a bad day. You're taking one down. You sing a sad song just to turn it around

nu ska jag kolla på sanningens ögonblick.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / bye


stämningshöjare




diesel är skit

ställ er upp! hur låter en hund? säg voff!


projektveckan fortsätter.. idag har jag inte gjort ett piss om jag ska vara ärlig. kunde lika gärna ha legat hemma i sängen hela dagen.

var på körskolan klockan 2 och körde lite. hatar dom nya bilarna! jävla dieseläckel! kommer måsta ta typ 982364783289 lektioner om jag någonsin ska lära mig hur den där jävla bilen fungerar! en sak är säker: jag tänker aldrig köpa en bil som går på diesel.

det enda som är planerat för kvällen är att jag ska skriva ut ett papper.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejdå!!


vis

- "oherregud!!"
- "det är den största jag har sett!"
- "gud vad fin den är!"

...sa tandläkaren om min visdomstand. jag trodde först att jag hade fetaste hålet, så som hon skrek! blev fan livrädd! haha hon blev nog lite kär i min stora visdomstand. om den nu är så stor som hon påstår så måste jag vara jävligt vis? heh.

idag svarade dom när jag ringde om stallplats! men hon visste inte. hon skulle höra av sig till mig i slutet av veckan. håll tummarna! (tack på förhand)

nu är anna påväg hit. hon skulle ställa några frågor om reflexer? hahahahaha


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramkram


för-lamad

jag känner mig laaaaaaaaam. det känns som att klockan är typ 23:27. MEN i själva verket är klockan bara 20:45. gaga. dålig tv-dag är det också. får väl kolla på runaway bride. "she's afraid of the one-eyed snake..."

imorgon ska jag till tandläkaren. pepppp. lär väl få höra samma fras som vanligt: "nää du har inga hål, men du har 938874637829 början till hål". har haft det i flera år. det blir aldrig några riktiga hål men dom försvinner inte heller. så jag har helt enkelt lärt mig leva med dom små rackarna.

jag är orkeslös. allmänt less, på ingenting. skulle helst vilja gå och lägga mig, men inte ens det orkar jag. sååååå.... så blev det med den saken.

och inte var det någon som svarade när jag skulle ringa och fråga om stallplats heller. får ringa imorgon igen.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciao


projektvecka

projektveckan började idag. kom till skolan 11:30. snackade med roy. kom fram till att vi skulle fördjupa oss om kärnkraft. fördelade arbetet. och drog sedan hem klockan 13:00, typ. borde väl skriva lite nu.

gick in till stan när vi hade slutat. köpte med mig en subb-macka hem. så jävla gooooo! nu sitter jag ute på balkongen och chillar. snackade nyss med anna i telen. hon har inte så kul på sin praktikplats i sörberge. det är inte ens sol där?! stackars anna!

jag funderar på om jag ska hyra häst i sommar. det vore himla mysigt :) plus att carro & anna ska hyra så det skulle ju bli yyyybermysigt :) men 5-6 tusen är en ganska stor summa att punga upp. får säker lite pengar när jag fyller (om prick 2 veckor, värt att notera!). annars får jag väl ta på avbetalning med mina päron.
tänkte ringa till ivars idag och kolla om jag får ha hästen där. blir ju inge kul om jag inte får stå på samma ställe som carro och anna. så om det inte finns plats så blir det nog ingen hyrning för mig.. vill helst hyra harry, men annars går ju gadd också bra, eller varför inte bonita :) aja, hyra eller inte hyra? - det är frågan!

image197image198
(harry & gadd)


nu ska jag göra nytta. so long!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussis


väckt x 3

yesterdaynight var jag hos amanda med anna och jennifer. vi åt tacopaj och spelade spel. mycket trevligt :) vi var även upp till norra en sväng.

klockan 10:20 imorse blev man väckt av nåt cp som borrade! plus att jag blev väckt 2 gånger inatt när en viss johan ringde.

tonight blir det filmmys med carro och anna :)

gud vad tråkigt det här blev. i am so sorry


Don't just look on the bright side of life; Live on it / bye's


jag & anna i sommar

jag & anna ska jobba tillsammans i sommar! :D:D blev så jävla glad när jag fick veta det. nu kommer tiden gå mycket fortare :D

image196



jag ätit center med smak av jordgubb, citron och CHILI. jävligt knepig smak.


grattis mamma!


konstiga fingrar

hejhej!

parrrkade nyss bilen på parkeringen. har varit och gjort birsta osäkert. hehehe. eller inte. hehehe. träffade jonas också, 198745668439 år sen sist. typ. jag köpte inte ett skit. men mamma köpte allt från kökslampa till tvålhållare. jag hittade ett par snygga stövlar, men mina ben är för smala! jävla skitben! kan inte ha några stövlar :( ge mig feta vader!!

imorgon är det fysikprov. men ulla sa åt oss att vi inte skulle plugga nåt ikväll, så det är bara att lyda. ullas ord är lag. eeeeeeeeeeh..... kanske inte.

är det något bra på tv ikväll mina små påfåglar? får väl använda mina korvfingrar till att knäppa lite på dosan och checka läget. på tal om mina fingrar så är dom helt jävla cp! helt plötligt så blir dom kritvita, utan känsel. blodcirkulation som en rökare!

idag har jag ätit kinderägg :D och PEZ


Don't just look on the bright side of life; Live on it / famntag


grattis anna!

image195
18 år!! :D

<3333333333



skabbet

gaaaaaaaaaah! jag försov mig imorse! hade av någon puckad anledning ställt väckarklockan på 07:45 (dvs då jag hade tänkt ta bussen till skolan)??! det var ju meningen att jag skulle ställa den på 06:45. så jag låg där i godan ro och snoooozade. kollar sedan med sömnig blick på klockan. låg säkert och glodde på den i en halv minut. KVART I 8??!!!! det var bara att sprutta upp ur sängen, dra på sig första bästa klädesplagg, kasta ner skolböckerna och fikat till nationellaprovet i väskan, ta lite deo, på med skorna, låsa dörren, springa till bussen!! hann precis med 8-bussen. jag skulle ha dött om jag skulle ha missat den. så jävla typiskt att det var nationelltprov. annars skulle jag ha kunnat lega kvar och missat första lektionen. men icke! sååå yeeeas, idag har jag bjuppat på skabbet. mmmmmmh!

efter skolan gick jag in till stan och köpte en liten födelsedagspresent till mammsen. plus att jag köpte lite kläder till mig själv också. hehehe. var tvungen att trösta mig eftersom dagen inte började på bästa sätt.

fysik-plugg blev det när jag kom hem. det känns ganska bra, faktiskt! I FEEL PRETTY good.

ingen frukost + ingen lunch = hunkrig hest
pappa fixar käk idag. YES! :D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussis


död åt matematik D

matten kan gå och hänga sig! jag varken orkar eller förstår. I'm sick and tired of the shit. men imorgon är det nationelltprov i matte D, sen kan man bara chilla på mattelektionerna ända till sommarlovet. förhoppningsvis spelar det ingen roll om jag får godkänt eller inte på det här provet. har ju fått godkänt på dom andra. men annars får jag väl göra nåt restprov eller nåt. jag orkar inte bry mig just nu. blääääääääääää

vad ska jag göra resten av kvällen då? nåt förslag?

pappa har bokat halkis till mig & jessi nu. ska fixa ledigt bara, sen är det klappat och klart.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / byebye


vi sitter i samma bil

tjabba tjena hallå!

long time no see mina kära läsare! i am so sorry för det. och ändå har jag inte varit för upptagen för att blogga(!?) jag har bara inte orkat.... nothing new att berätta för er liksom.

jag har inte gjort ett piss den här helgen. ingen ville umgås med mig :'( buhuhuhuhhuhuhuhuhuhu!!

idag har jag faktiskt gjort en liten trip till birsta. närmare bestämt RUSTA och ica maxi. jag var tvungen att ha på mig solglajjerna hela trippen, för jag hade nämligen fått finfina märken på näsan av dom. hatar det. dumma breda näsa :(

har varit ute och böööörnat lite också. hehehehe. det var kewl :)

jessi och hennes mor kom och hälsade på oss en snabbis såhär på kvällskvisten. jag fick lite mer körkortsteorifrågor att träna på. det är king! fast det lär inte bli så mycket teoripluggande den här veckan. imorgon måste jag plugga matte som ett as, since i was så smart att glömma matteboken på skolan hela lill-lovet. och det är nationelltprov i matte D på tisdag. smart brud yao. sen så är det väl fysikprov på fredag? eller nåt sånt trevligt. plus att både anna och mammsen fyller år. körig vecka.

jessi och jag ska köra halkis samtidigt :D det kommer bli grrreat! hon, jag och min papps en heldag. bättre kan det inte bli. höhöhöhöhöhö



Don't just look on the bright side of life; Live on it / puzzzzz




körkortsteori

tjooooooo bre!

jag sitter och nöter körkortsteori. det går himla bra. fyller ju snart år så det är dags att börja peppa för körkort. man måste ju liksom börja ta tag i det här om det ska bli nånting.

sen ska jag till stallet och rida. det blir väl halv 5 som vanligt. när jag kommer hem kommer jag nog krascha i soffan och kolla på basketen på svt24. kanske får en glimt av snyggingen :)

det var allt för stunden. nu ska jag fortsätta plugga. jagärduktig.se


Don't just look on the bright side; Live on it / PUSS




valborg

säääämsta valborg ever! eller, iaf från typ 11 till jag gick och la mig.


dagen började med att jag vaknade hos johan. han var mys och spelade gitarr och fixade frulle :) sedan skjutsade han ner mig till stan där jag mötte carro. sedan åkte jag hem och gjorde ingenting. åt sedan middag hos carro, det var gott och trevligt. sedan åkte hon, jag & gurra ner till stan där vi mötte anna och sen tog vi bussen vidare till alnö (så långt det gick). meeen det gick ingen buss från vi så vi fick gå dom där 6km till amanda. det var jobbigt. när vi äntligen kom fram så fick vi glass, det var ju gott. sedan spelades det spel. men efter det var det boooooooooooooooooooooooooring. och både jag och anna ångrade vårat väl "fest". känns piss när dom på den andra festen hade haft skitkul :/ aaja, ibland gör man fel val. inget att göra åt nu lixxx. nää men jag tänker se det från den ljusa sidan.... .....eh....det finns ingen ljus sida. hahahaha


idag tänker jag bara sitta här och vara tråkig. sådeså.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hej








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0