dalarna here we come!

hela sverige åker till norrland för att gå på storsjöyran i östersund, medan vi åker söderut till dalarna. outsiders.nu? är liiiite avis på dom som ska få se lady gaga. skulle gärna ha stått där och sjungit "p-p-p-p-poker face!" eller kanske "poke her face"? jaja.. vi kommer få superdupermegajättekul i dalarna hoppas jag :D

nu ska jag fortsätta med min packning. imorgon 07:00 gasar vi neröver. kommer hem på söndagkväll. don't be a stranger!


tips: make up-blogg

min favoritblogg när det gäller make-up är definitivt micromiss
kika in där om ni vill ha inspiration :)




sunshine

hello sunshines idag är det sunshine ute. klockan tio blev man nästintill uppdragen ur sängen. "det är sol ute, vi ska sola!" suuuuuuure tänkte jag. låg ute ett par timmar, men sedan blev jag less då jag hela tiden var tvungen att flytta mig pga cp-träd som skuggade överallt!

ikväll måste det handlas inför dala-resan. imorgon åker vi :D




plus i vardagen

+ imorgon får jag förhoppningsvis min nya (mörkare) foundation från i.d
+ imorgon skickas mina nya skor (likadana som gick sönder)
+ bara två dagar kvar till dalarna




supernatural-maraton

todilooo!

idag har jag varit på en snabbvisit på el hospital med mormor och mamma. träffade stor-joss också, hon jobbar på hej och hå. sedan åkte jag och mamma vidare ut till birsta. det blev noll shoppingkassar, men däremot en påse hundmat.

nu väntar jag på käk, och senare kommer anna hit, då ska vi ha Supernatural-maraton :D hoppas hon gillar det lika mycket som jag ;) jag har ju trots allt sett säsong 1 två gånger redan (och då vill jag påpeka att jag fick den typ i maj). älskar Supernatural<3



nu: fisksoppa.



jag & mona

här kommer lite bilder från i lördags då anna var snäll och erbjöd mig en ridtur på mona :) (ni får ursäkta min sits på bilderna. på vissa rider jag lätt och på andra sitter jag bara himla konstigt haha.)












thaimat

här regnar det minsann. kom nyss hem från stan där jag har ätit thaimat med flicksen :) det var trevligt och mätt blev man. kul att få komma ut, imorgon blir däremot inte så rolig... kommer bli blött. ett sista farväl<3





timrå gårdsbutik


vid 11:00-tiden idag åkte jag, mamma & mormor till timrå gårdsbutik. där kollade vi på allt fint och fikade. stannade en sväng hemma hos mormor & morfar innan jag och mamma fortsatte ned till stan för att möta upp syrran. det blev bara en snabb visit på stan, där jag förövrigt fick en mascara av min mor. snel mor. fick jordgubbar av mormor också, icke att förglömma! snel mormor.

ikväll ska jag umgås med anna. får se vad vi hittar på. kanske hyr en film eller dylikt :) men ni får hare så bra!


är man grym eller är man grym?

behöver jag säga mer än 2 i.d bare minerals foundation & 2 i.d-borstar för 532 kr (inklusive frakt!) och detta får jag direkt hem i brevlådan!



(ordinarie pris ca 1700 kr)



asos.com




dumma jävla sko!

morrn morrn!

ligger här under täcket och äter frukost; chips! haha. det var faktiskt det enda jag kunde tänka mig att trycka i mig.

kvällen igår var himla rolig. vi var hos anna och spelade "Jag har aldrig" och "Sanning eller konsekvens". nog gick vi in i dimman alltid! ena stunden lekte vi kurragömma och andra studen låg vi på annas altan och kollade upp i himlen och diskuterade hur stort universum egentligen är. hela kvällen kunde ha blivit kanonbra, om det inte vore för att en av mina nya skor gick sönder(!) klacken är helt lös :( som tur var så hade ida med sig ett par extraskor. platta. kände mig så vilsen i ett par platta 37:or (har vanligtvis 39!). blev så jävla less på mina dumma skor (då jag knappt gått nånting i dom alls, kanske 20 minuter) så jag tog 01:15 bussen hem. partypooper kan ni kalla mig, det är lungt. när jag kom hem var jag tvungen att kolla på ett avsnitt av Supernatural, för jag kunde inte gå och lägga mig på en gång eftersom jag fortfarande var waaaasted. men 40 minuter hjälpte inte för att nyktra till så jag sket i vilket och somnade sött iaf.

idag blir det till att kontaka MODEKUNGEN.SE och fråga vad i helvete det är för kvalitet på deras grejer!


partymusik










sovmask


godmorgon!


inatt har jag sovit med min nya sovmask, och fyyyyfan vad den var bra! jag har sovit som en gud. nu när jag är helt utvilad kommer jag kunna partaja gärnet ikväll/inatt ;D är astaggad! tema för kvällen: sommaren -08.




hjärtat

titta hur min lilla älskling låg med sina framben/tassar, hon formar ett hjärta :') <3




mer paket!

idag fick jag hem det här i brevlådan:


rena rama julafton! :D det som var i paketen var i.d bareminerals foundation, en sovmask och skyddsfilm till mobilen :) naaaaaajs!




röyksopp ft. robyn

let me present: The girl and the robot






barnvakt

okeeej det blev inte så mycket uppdaterat under dagen som jag hade trott. hux flux så blev man barnvakt. lill-stina var lugn och fin och satt mest i knät på mig eller mamma. hade tänkt att jag skulle knäppa en bild på henne, men har man minne som en guldfisk så har man... :P för att kompensera min dåliga uppdatering, tänker jag ge er lite musiktips i nästa inlägg (som kommer inom kort).

först måste jag få tag på anna och fråga henne om det blir party imorgon eller på lördag. måste ju börja fundera på vad jag ska ha på mig till mina nya skor ^^

that's all for now. kika in om en stund igen :)




åska

idag hade jag tänkt sitta och sola lite, och det var faktiskt sol när jag vaknade, men när jag väl fick arslet ur vagnen så började det ju såklart att åska. så då blir det väl till att spendera ännu en dag framför datorskärmen. till er stora förtjusning, right? ;)




båttur

ikväll har jag, mamma och syrran varit och fikat hos mormor & morfar. vi surrade på om allt möjligt, bland annat så ska vi nog åka iväg med m/s medvind eller någon annan båt och äta god mat. låter himla trevligt i mina öron :)


m/s medvind



i paketet fanns...

mina nya skor!! :D




jag har ett paket att hämta!




forever21.com


vill ha!




mätt och belåten


det gick snabbt och smärtfritt
att byta Supernatural-boxen. det var snälla grabbar som trodde på mig när jag sa att det inte funkade som det skulle. vilket det inte gjorde heller, så dom gjorde helt rätt i att tro mig. så nu är jag glad tjej :)

sprang även in på akademibokhandeln och köpte den tredje "twilight"-boken, Ljudet av ditt hjärta, för 199:-. det var rea så jag passade på. sedan åt vi på mcdonalds innan vi åkte hemöver. så nu är man verkligen mätt och belåten :)






jonas special


idag har jag traskat en sväng på stan med mor min. jag köpte inte ett jota. vi avslutade stadssvängen med varsin mjukglass. det fick bli en jonas special för min del; en bägare med karamellströssel och vit chokladsås. mums!

nu ska jag snart åka ut till birsta och byta/lämna tillbaka min älskade Supernatural-box som jag köpte i förrgår. det är ett helt jack i första skivan så avsnitten blir helt fucked up. måttligt less.. aja jag ska ha en ny box eller pengarna tillbaka, så äre.

ni får ha en fortsatt bra dag :)




ny kategori


jag har skapat en ny kategori här i bloggen. tips & trix. där kommer jag att publicera olika tips och trix helt enkelt. hoppas att det uppskattas :)

tänkte börja med att tipsa er om OLW's nya Sourcream & sweet chili chips. farligt goda!





naglarna




maybach



den blir bara bättre och bättre ju fler gånger jag lyssnar på den



den som väntar på något gott...


efter en 11 dagar lång väntan är jag äntligen tillbaka!
gatufesten är över och pissvädret har intagit sundsvall. jag kommer nästan inte ihåg när jag såg solen sist. det har varit mulet och regnat i cirkus en veckas tid. det känns nästan som att det skulle vara bättre att jobba än att ligga här och mögla. eller näääää, who am i kidding? jag njuter av mitt sista "sommarlov" ever(!) plus att jag har tömt min spar-hund, så jag är nu 644,50:- rikare. jag vill bara att ni ska veta att det inte går någon nöd på mig.

vad mer? jag har varit på Nagelkliniken och fått mig en nagelförlängning. riktigt nice :) kan langa bild senare, för nu ska jag fortsätta knåpa med designen. XO





hi eeyore

tillägnat jessica "storasyster" lindberg:



hunden på slutet???? hahah



gatufesten dag 1 (innan)

morrn morrn små kräftstjärtar!

ikväll smällllerreeee! gatufesten 2009 is here! sämst artister, men jag hoppas på kanonkungbäst folk istället. igår ringde jag och bokade bord på o'learys, så idag klockan 18:00 hade jag, carro, emil, anna och petra tänkt sitta ute och käka god mat och få i oss lite gott dricka. eller jaa, iaf alla utom petra hehehehehe ;) men som jag sa; inge fel på cola! sedan drar vi oss in mot "festen". 22:00 ska jag iaf se Ace of base. vad som händer innan och efter... jaaa... only time will tell ;)

uppdaterar er imorgon om kvällen bravader.






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0