hej då sverige

Tänkte bara säga hej då! Idag klockan 13:00 rullar vi ner till Västerås, för att därifrån flyga vidare mot Turkiet (aka. Turkland).

Vi ses igen om en vecka! Ha't så bra till dess!




grillkväll

Tjappppa!

Igår hade jag och flickorna en grillkväll hemma hos Anna. Flintastek och pommes satt inte fel! Det var meningen att vi skulle spela kubb också, men det blev aldrig av. Istället satt vi och snackade in på småtimmarna.

Idag är det faktiskt ganska bra väder. Sisådär 17-18 grader i skuggan och solen kommer fram lite då och då. Snart ska jag traska ner till tvättstugan och plocka ur dom sista maskinerna och vika den torra tvätten. Sedan hade jag tänkt att packa med mig lite kläder till ma & pa. För på fredag åker vi till TURKIET! :D Det ska bli så himla härligt! Få vara i värmen och bli lite brun. För det verkar ju stört omöjligt här hemma...

Sen ikväll blir det kvällstävling i Matfors. Synd att man inte har en häst... :/


björnstigen

Tjena!

Igår var jag och mina två vänner Anna & Petra ute på äventyr på kvällskvisten. Vi åt glass, klappade hästar och gick björnstigen. Haha roligt :) Innan det var jag och hjälpte till att spåna boxar på ridskolan (det är ju Sundsvall summer horse show nu i helgen).

Idag då! Då ska jag äta och sova hemma med mamma. Pappa är borta på kurs, så jag ska hålla henne sällis. Plus att det är smidigt att jag sover där eftersom vi ska åka till begravningen ganska tidigt... Får panik bara jag tänker på det.


16 cm kilklack

349:- (nelly.com)





*dreeegggeeeelllll...*




klänningar från only/vila




kroppen är full av järn nu

Har precis tryckt i mig litte blodpudding. Det är fina grejer det! Middag för 7 kr (räcker till middag imorgon också). Nu ligger man på plus asså!

Ska strax åka hem till ma & pa. Jag och mamma ska ta oss en promenix. Igår gick vi till nto-stugan och tillbaka. Ca 6 km. Det kanske blir samma idag igen? Får se vad mamma hitt på.


r.i.p elvira

Det har varit urusel uppdatering här. Anledningen är att jag har varit väldigt nere. Två stycken som stod mig väldigt nära har somnat in. Min mormor (som ni vet) och en vecka efter även min hund ♥. Saknaden är enorm. Som ni säkert förstår har jag inte känt för att sitta vid datorn och blogga.



Saknar dig ♥




r.i.p mormor

Igår slutade du kämpa och fick äntligen somna in. Jag hoppas att du har det bra var du än är. Vi kommer sakna dig.

Vila i frid mormor ♥








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0