snart prov

nu sitter jag på skolan och väntar på att religionslektionen ska ta slut. sen är det biologiprov. håll tummarna.

ikväll blir det partyparty, pepppaaa!



bloggdesign

har suttit och pulat lite med bloggdesignen ett tag. är inte helnöjd än, men får fortsätta när jag har tid. det svåraste är ju att komma på vad man ska göra för header. har ju bara tillgång till paint, så det är svårt att göra något flashigt :P men jag ska fortsätta klura.

vill passa på att säga GRATTIS till alla som är lediga imorgon. en annan ska ju upp tidigt och åka till skolan och slita arslet av sig med prov o grejer. så congratzzzz!

näää, nu blev det dålig stämning. jag tänker helt enkelt se det från den ljusa sidan; jag är ju ledig på fredag.

snart är det dags för sängen och Sex and the city. så då säger jag godnatt.


massage

nu har jag lagt ned mitt pluggande. nu återstår det att se hur provet går imorgon. bra hoppas jag. hoppas kan man ju alltid...

jag blev riktigt knådad förut. rygg, axlar och nacke var det som fick sig en omgång. och det fanns ju en del muskelknutar. men nu är dom borta och jag är mjuk och harmonisk :)

nu ska jag fortsätta äta min toast och kolla på Du är vad du äter. ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!


balbiljett

morrn morrn i stugan!

här är man uppe med tuppen. jag gav upp min sovmorgon för att köpa balbiljett. man måste ju vara på den säkra sidan. och en biljett fick jag. så nu är i princip allt fixat inför balen. balbiljett, kavaljer, klänning och håruppsättare/sminkös. Det som fattas är skor. Men det spelar inte så stor roll hur dom ser ut eftersom dom ändå inte kommer synas under klänningen.

nu ska jag skriva ut papper inför debatten på svenskan (som jag helst skulle slippa..). det blir nog bara två lektioner för mig idag. fysik och svenska. biologi kan jag plugga hemma.

senare ikväll väntas massage! mmmmmmmmmmmm skönt!


ensam kotte

lonely, i am so looooonely! inte en kotte hemma. mamma jobbar, pappa är på kurs och elvira är på sleepover. riktigt skönt måste jag säga. jag skulle inte ha några problem med att bo ensam. tystnaden är guld värd. och det är ju bara ett plus att jag är "ägare" till mondeon i fyra hela dagar.

jag var snel syster förut och fixade käk åt mig och henne. grillat kött från igår + att jag fixade pommes och vitlökssås. mästerkocken foo sho! sedan spelade vi spel på msn, hehehehe.

förutom att umgås med henne en stund så har jag pluggat. från typ 12:00-16:00. men tror ni nåt har fastnat i skallen? tssss.. knappast. men nästan hela lathunden är klar, så det var ju bra det iaf.
resterande dagen kommer jag att spendera framför teven. kanske blir en dusch också.

byebye




lätt som en plätt, tung som en pannkaka

kul att det är fint väder. nästan lika kul som att jag måste sitta inne och plugga biologi. näääästan lika kul. har varit hyffsat flitig i cirkus två timmar. Nu har jag bara hela långa ordlistan kvar och en del andra frågor som jag inte hittade några svar på. sedan återstår ju bara att lära sig allt också. men det är ju lätt som en plätt. eller inte.

aja, ska fortsätta skriva nu. sedan kommer syrran på middag runt fem-tiden.


nice dress




myggen har vaknat

godkväll kära läsare!

jag sitter här och degar efter en rolig hoppträning. red tompa och det gick bra tycker jag :) men det var jävulskt jobbigt och irriterande att rida ute när alla jävla mygg skulle flyga framför ansiktet och i öronen OCH suga blod ur en. det kliar nu :(


 


Tom


 

skolan flöt väl på den också. på biotekniken fick vi laborera. vi var de första i Sundsvall som fick göra den där labben! status! hoppas bara att det lyckas :P det ska ju tydligen bli självlysande o grejer. cooooooolt!

min syster hade lämnat en lapp till mig medan jag var i stallet. det var ett nummer till någon kvinna om sommarjobb. så på måndag ska jag ringa och kolla om dom har något jobb att erbjuda mig, eller kan man ringa imorgon? i have no idea. bäst att vänta till på måndag.

nu ska jag fortsätta njuta av helgen. mmmmmmmmmmh!




årets första mjukglass

josefin är trött. en hel skoldag till 16:00 och sedan direkt åka och träna, tär på krafterna. men jag är skönt trött. skulle lätt kunna gå och lägga mig och sova nu på momangen. sssssooooovvvvaaahhhhh...... NEJ. jag ska kolla klart på Vänner och sedan ska jag plugga historia. har ju något slags prov imorgon. jeopardy i grupper. jätteseriöst.

idag åt jag årets första mjukglass. det var supergott! och det var supervarmt ute. härliga tider med andra ord!



 

nu ska jag återgå till mitt. ciao



lady gaga ft. rihanna

SILLY BOY!



'Cause you had a good girl, good girl, girl
That's a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didn't know how to treat her, t-t-t-t-treat her
So silly boy get out my face
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
No, I don't want you no more



hemma och andas

nu är jag hemma en sväng innan jag måste åka iväg igen. då är det dans som gäller. har haft en veckas uppehåll, så får se hur mycket man kommer ihåg av koreografin. men det ska bli skönt att köra lite styrka först och sedan hela koreografin.

fotbollsträningen då.. jaaa, vi var fyra stycken. hahaha. så vi körde "två mot två"-spel hela tiden. det var hyffsat jobbigt men himla kul :) längtar till matcherna börjar.

det blir troligtvis träning på torsdag också. men kommer måsta åka direkt ifrån skolan eftersom träningen börjar 10 min efter jag har slutat. nemas problemas ;)

ska fortsätta andas, sedan ner mot city. dans dans. pepp pepp.




fotboll & dans

har nyss tryckt i mig en pizza och sitter nu och peppar för fotbollsträning. sedan blir det dansträning också. pheeettt kul :D



ståsolarium

sådär ja! nu var man lite brunare och lite fräschare :) måste nog sola liggsolarium nästa gång. ståsolarium är ju för tusan tre gånger så dyrt! det svider i plånkan.



imorgon blir det fullt upp. först skola från 08:30 till 13:00, sedan åker vi direkt hem till jessi för att spela in en film till projektet, sedan hinner jag väl käka innan jag måste åka iväg på fotbollsträning klockan 17:15, sedan hem och vila en stund innan det är dansträning 20:10. allt för beach 2009!

nu blir det Ballar av stål och sedan Sex and the city och sedan sova sängsängsäng.


bärbara datorer

honey, i'm home! vi kollade på bärbara datorer på alla möjliga ställen. tror inte anna bestämde sig för någon. ingen var riktigt snygg ;P haha. själv skulle jag gärna vilja ha en röd eller lila Sony vaio. skulle gärna vilja ha en sån nu när jag snart ska lämna tillbaka skoldatorn som jag har haft i tre år.



ska ta och kasta i mig lite mat. sedan bär det av ner till stan för att bättra på brännan som inte finns.


måndag monday montag

tjenamors!

slutade 11:30 idag för studiebesöket på sjukhuset blev inställt pga sjukdom. projektgruppen bestämde sig då för att planera redovisningen av vårat projekt som är om exakt två veckor. vi kom en liten bit iaf. brabra.

när jag kom hem skrev jag klart idrottsuppgiften. tror jag. den blev typ två A4. är det lite? äääh, det får duga. tänkte göra svenskan också, men den var jobbig så jag la ned den karriären. plockade ur diskmaskinen istället.

nu sitter jag och väntar på att annapanna ska sluta skolan. då ska vi tydligen ut till birsta och kolla lite grejer.


last day

idag har jag varit och kollat och hjälpt till på hopptävlingen i stallet. dessutom har jag varit och firat carro. gott med fika, hehe.

ikväll ska jag försöka vila så mycket som möjligt, för imorgon börjar skolan igen. ååååååååååångeeesthhhhh


grattis på 19-årsdagen


Carro<3




kvällen igår...

... var under alla förväntningar. höjdpunkten var väl när vi fastnade i hissen. och då är det illa. träffade sophie också :)<3
jag, anna och amanda drog iaf halv 12. första tanken var att vi skulle dra till nån krog. men amanda gick hem och jag köpte en subwaymacka och tog sedan bussen hem. satte mig i sängen och kollade på världscupfinalen i hoppning från las vegas samtidigt som jag vräkte i mig hela mackan. läste lite ur När jag hör din röst. sedan somnade jag som den lilla gris jag är.

nu chillar jag bara till ikväll då jag och anna ska chilla tillsammans.


so long!




nice price

har du någonsin varit så arg på din hund att du nästan hängde dig i ditt egna lakan? en hund som står och gnäller halv nio på morgonen är inte nådigt. inte nog med det så visade det sig att hon hade rännskita. så det var bara att tvätta henne i rumpan också. myspys. men det var ju inte hennes fel. var bara jävligt less och trött. stackars elvis.

anyways... kom nyss hem från stan. jag och mamma har shoppat lite. jag fick med mig ett par handskar att ha på balen, en kavaj som jag kanske ska ha på studenten, ett rouge och en ansiktsrengöring.

om en och en halv timme ska jag åka och hämta upp carro, då drar vi till stallet. dressyr är det som står på schemat. undra vilken kuse man ska kämpa på idag då.. någon rolig hoppas jag.

sen ikväll har man fått en vip-inbjudan till nån lokalfest i stan. 20:- för öl/cider och 30:- för en tequilashot (6cl). där kan vi snacka om nice price!


imperiet

DU SKA VA PRESIDENT!
DU SKA VA MILJONÄR!



(snygg bild..... i know)



SENASTE NYTT FRÅN FAMILJEN L

pa-pa: plååååååån.... plååååån... varför heter det PLÅNbok?
jag: men varför heter det BOK då??
pa-pa: ja, det kan man ju också fråga sig!

så många frågor, så få svar..... men efter ett tag...

pa-pa: men man öppnar den ju som en bok...?


cirka fem minuter senare kläcker han denna:

pa-pa till hunden:
du är så skum (sköööm) att du borde ha en långrock med en såndär krage!


HAHAHA????




men tjena're mittbena!

det är nästan så att jag skäms. till och med hanna gustafsson(!) har hunnit skriva TVÅ(!) inlägg medan jag har haft min icke-förvarnande "bloggpaus". but now i'm back on track fellows!

vad har hänt sen sist? joo det ska jag tala om! ..i punktform.  gyyyd vad jag älskar punkter. punkt. punkt. punkt.


♥ hyrt häst (lillkalma, som kanske inte var på sitt bästa humör haha, men söt :))
♦ tvättat en bil i biltvätten för första gången
♦ sökt massa (fem för att vara specifik) sommarjobb

♦ köpt present åt en vän som fyller år på lördag
♦ varit på maskerad
♦ rensat (allt från kläder till smink) och städat
♦ sjungit singstar till rösten förvann
♦ fått påskägg :))

har säkert glömt nåt, men jag tycker att det blev en ganska bra resumé.




första lovdagen:

 
+
 
+
 
+

=
en helgrym skärtorsdag!



boom boom pow!




påsklov

Det här fina mailet fick vi från vår biotekniklärare:



Glad Påsk på er alla.
Flyg försiktigt imorgon!


Hälsningar
Göran




rocky-koreografi

dags att byta om. sen ska jag åka ner mot stan och svänga mina lurviga i dansstudion. kulkul.





att vara elak utan svordomar

om du vill säga något elakt utan att använda svordomar, kan du säga:
din gamla paprika!






man lär sig mycket av att kolla på Värsta språket...



mordförsök!!

några snorungar försökte ta livet av oss idag när vi satt och hade biologilektion. en snöboll rätt i rutan och krasch sa det! glassplitter och hela faderullan. Kribba som i vanliga fall är segare än fan själv, visade gamla takter från när han var en av Sveriges bästa medeldistanslöpare (hur svårt det än är att tro) och "sprang" efter dom.

förövrigt kom vi tvåa i vagantfilmtävlingen. heja! så vi utökade vår ledning. hejahejaheja! imorgon vankas ny tävling. HEJA!


black

(tröja från peak och jacka från warp)



ballar av stål ikväll

det blev inget fikande ikväll. istället har jag varit och småhandlat med mina päron.

nu sitter jag och kollar på vänner och skrattar för mig själv. det händer rätt ofta om jag ska vara ärlig. skratta för mig själv, ja. hahahaha. nu hände det igen. roligt att man kan ha kul med sig själv :)

ikväll är det ballar av stål! :D missa inte det!


blekfis

hej jag är blekast i stan. kan det inte bli torsdag? då ska jag och ääna sola. jag vill sooooooooola nu.

ikväll vill jag åka ner till stan och fika. ska smsa anna nu och kolla om hon är sugen på lite prinsesstårta ;)


inget svar från anna....................... SVARA RÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!! :'@




sick

jag har en bra ursäkt! jag har varit sjuk. jag har haft feber och legat nerbäddad i princip hela helgen. riktigt pissig helg. och självklart blir man frisk lagom till att skolan börjar! det kanske var lika bra då jag hade prov idag. min hjärna har dock inte fungerat så bra då resten av kroppen har varit  "ur funktion", så pluggandet gick det ju sisådär med. provet är iaf gjort. gjort är gjort.

slutade typ 11:00. då åkte jag och jessi en sväng till ikea för hon skulle köpa en grej till sin säng. jag passade på att köpa två kokta i ett papper inkl. dricka och det blev 15 spänn! inte illa!
vi hamnade även på city gross, stan och till sist var vi tillbaka på skolan igen för jag skulle hämta min kära dator. hade lämnat in den för en liten check (alla treor skulle göra det). och den var OK :)

nu ska jag bara vila kroppen så att den blir heeeeelt frisk. för imorgon tänker jag dansa. så det så.


vardagsnära bioteknik

tjenare mittbena!

nu kan jag glömma allt jag vet om upptäckter och envälde, för nu är historiaprovet överstökat. jag bara skrattar. ni kan ju tolka det hur ni vill. så nu har jag precis gjort ett hetsryck och läst några sidor om vardagsnära bioteknik till bioteknikprovet som är på måndag (måndag!). riktigt jävla effektiv har jag varit i sisådär 45 minuter. har läst hela kapitlet OCH sammanfattat det viktiga. en klapp på axeln till mig. känner mig inte så jättepepp på att plugga hela helgen, men vad ska man göra? sista provet innan lovet, that's what keeps me going.

om en halvtimme ska jag åka ner och äta god mat på biteline tillsammans med några trevliga flickor. ska bli både gött och himla trevligt :)

ni får ha en fortsatt bra torsdag!


i am in love with this weather

solen skiner och det är 9 plusgrader. man kan inte annat än att le.

skrev mitt nationellaprov på lite mer än två timmar. tur som man hade så fick man ju skriva på datorn ;) tycker nästan lite synd om alla andra program som fick skriva för hand. MEN som dom säger; skadeglädjen är den sanna glädjen. mohahaha!

efter provet åkte jag och plockade upp anna och carro på hedbergska. sedan böörnade vi ut till birsta och kollade runt där. spenderade inga pengar, men hittade många fina gladiatorsandaler. otur hade vi när vi skulle käka lunch också. jag menar hur ofta går drickamaskinen sönder på mcdonalds???! det slutade med att vi gick till ikea och åt kotlettrad (eller hette de kott-lerad, anna?;)) med pommes och bea.

nu har jag pluggat lite historia. orkar inte. kan väl lite och det får fan i mig räcka. lär ju kunna skrapa ihop ett godkänt hoppas jag.


om 45 min ska jag åka och hämta pa-pa sedan blir det lax. hörde även rykten om att det skulle handlas mat. lika bra att följa med så man slipper sitta här och känna ångest över historian.








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0