atjo prosit

jag nös precis. och gissa om det var skönt! det bara sprutade ut snor! tur att man är snabb med näsdukarna ;) äntligen kan jag andas igen.

imorse klev man upp med tuppfan. 09:30 ville mobilen att jag skulle kliva upp. det var bara att lyda. det var lite tungt, med tanke på att jag kom hem 02:15 imorse. men sedan tänkte jag på stackars anna som var tvungen att vara i stallet 08:00 imorse. då kändes det lite bättre. haha.

det gick bra för anna när hon tävlade iaf :) alla bommar låg kvar och jag tyckte att både hon och gadd skötte sig riktigt bra. jag hann tyvärr inte vara kvar och få reda på hur det gick med stilbedömningen. så anna, HUR GICK DET?

syrran har man skjutsat till tåget. så nu är man en lägenhet, en bil och en tjock katt rikare.

om några timmar ska jag åka ut till stallet igen. då ska det ätas tårta(?) och ridas dressyr. undra vilken kuse man får.

nä nu måste jag packa väskan och skriva en inköpslista till mina päron. åker direkt till syrrans lägenhet efter ridningen.


få gratis saker

genom att klicka på den här länken: http://www.gratisgen.se/ref/96311 och bli medlem så kan du få hem saker helt gratis. du kan få allt ifrån digitalkameror till playstation 3 till presentkort.

även om ni själva inte vill samla ihop poäng så kan ni ju gulliga och klicka på länken ovan och bli medlem iaf. på så sätt kan ni iaf hjälpa mig att få mer poäng. tack på förhand :)


jag är godis

du är vad du äter är på teven, och vad kan passa bättre än godis i min skål? om man är vad man äter borde jag vara godis. hehehehehe. dryg. hur ska jag orka skrämma barn sen..


6a

kollade precis startlistan för km på lördag. jag startar 6a. fan. jag som vill starta först. det brukar gå bra när jag startar först. fast det har väl iofs inte gått dåligt någon gång, om jag ska vara ärlig. det lät skrytigt, men det var inte menat. min "sämsta" tävling var väl på harry. trots att det var hans första tävling så skötte han sig jättebra :) det blev 0+ut. dvs vi nollade grundomgången men sedan ville han hoppa ett annat sistahinder än vad jag ville. och den dragkampen slutade med att han fick som han ville. men i mina ögon var han felfri hela vägen :)

oj nu svävade jag ut lite här. men 6a. jaa.. det ska nog kunna gå ändå. ska försöka satsa lite mer framåt än förra tävlingen. det blir målsättningen.


pizza

jag kan härmed berätta att jag är färdig med min källkritikuppgift. finally! så nu är det chill med dill som gäller resten av lovet. iaf i skolväg.

det är två klockslag jag måste hålla reda på idag:
15:00 - skjutsa mamma till jobbet.
23:00 - vara i stallet och skrämma småbarn.

och eftersom mamma jobbar natt och pappa ska på hockey så får jag fixa middag själv. funderar på pizza.. har jag ens ätit pizza sedan jag slutade med LCHF-metoden?? jag tror fan inte det. skandal! skandal på hög nivå! pizza får det bli, inget snack om saken!


snö

lagomt frusen sitter man här. kom nyss hem från stallet. och guess what! det har snöat och snön ligger faktiskt kvar på backen! det är inte mycket, men snö är det. vintern är här! och snart är det jul och hela faderullan.

nu ska jag lägga mig i sängen och tina upp helt.


zanz spa

hejhopp!

klockan är halv 2 och jag har redan hunnit varit ner på stan en snabbis. jag & jessi åkte ner och bokade tid på zanz spa. hon har nämligen presentkort där som hon tänker dela med mig. jessi er snel hest :) så vi ska dit om en vecka och få halvkroppsmassage och ansiktsbehandling.

nu ska jag åka iväg till anna och kolla på nya avsnitt av gossip girl :D
sedan ikväll hade jag tänkt åka till stallet och kolla när hoppträningsgruppen tränar :)


heidi says fuck off


jag vill ha den här t-shirten! hur grymt snygg är den inte?




jag behöver eran hjälp! vilken klocka är egentligen snyggast?



det ska va gött å leva

desperate housewives och nybakta chokladbollar (gjorda av fiberhavregryn, en känsla av att det är liiite nyttigare iaf) förgyller min kväll ikväll.



det ska va gött å leva annars kan det kvitta!
fint å leva annars kan det kvitta!
lätt å leva annars kan det kvitta!



prinsesstårta<3

hemma! det blev inte så mycket shopping som jag hade befarat :p jag köpte en hallonröd miniklänning från Vila, dust-it till barret och sun kissed-bodylotion. och som vanligt tog vi en fika på charm. prinsesstårta<3

vi åkte hem till anna efter våran shoppingtrip. vi laddade hem "skräck-musik" till torsdagnatt, haha. knåpade lite med annas blogg också. får bara hoppas att hon blir en aktiv bloggare så man har något att läsa ;p


grilladkyckling och kroketter ska jag äta nu. mumsmums.




birsta city here we come!

sitter här och väntar på att anna (aka. segproppen) ska få arslet ur vagnen och komma hit och hämta mig. en annan har ju varit klar sedan kvart i 12, eftersom vi skulle åka 12. MEN 20 i 12 då hade segproppen precis kommit ur duschen. varför är jag inte förvånad? haha.
vi ska iaf åka ut till birsta och shoppa loss. vi dissar stan. eller vi kanske åker dit efter vi har varit i birsta. we'll see.

have a nice day!


veckans planer

kan inte den här dagen vara över så jag kan få komma ut! och shoppa! synd bara att jag har fört över 3/4 av alla mina pengar till ett förmånskonto... men på fredag kommer ju studiebidraget, så i värsta fall får jag lägga undan om pengarna inte räcker.
anyway, ska bli skönt att komma utanför dessa fyra väggar. nu när jag tänker på det så kommer i princip hela resten av veckan att spenderas utanför dessa fyra väggar.

tisdag: en hel shoppingdag med anna. stan & birsta(!)
onsdag: ???
torsdag: skjutsa mamma till jobbet. hjälpa till på halloweenövernattningen i stallet. (skrämma småbarn, YES!)
fredag: skjutsa syrran till tåget. rida. partaja!
lördag: klubbmästerkap i hoppning.
söndag: hjälpa och kolla på anna när hon tävlar i timrå.

okej, onsdag är den enda dagen då ingenting är planerat. vad jag kan komma på. dessutom bor jag i syrrans lägenhet från fredag, till i don't remember.


glass i stora lass



jag kan ha "råkat" äta nästan en hel ben & jerry-glassburk idag. och då menar jag den större varianten. opsiwopsie, så kan det gå. nu säger pappa att det är mat. känner mig inte så hungrig av någon konstig anledning... hehehehe.


jag kunde inte bry mig mindre

jag har tjatat och tjatat och tjatat om att jag ska göra klart källkritikuppgiften. men det blir ju aldrig av. jag får aldrig fingrarna ur arslet. jag orkar inte ta mig i kragen. jag får inte arslet ur vagnen. osv.

jag är på "Afasi & Filthy - Jag kunde inte bry mig mindre"-humör






städa och plugga

klev upp klockan 11 idag. TRODDE JAG! klockan var i själva verket 10. fail. så från klockan 10 har jag fördrivit tiden genom att dammtorka hela mitt rum. ska bli spännande att se om mamma lägger märke till det.

när jag hade dammtorkat klart hade jag tänkt att jag skulle plugga lite matte, eftersom jag missade mattelektionen i torsdags. och man vill helst inte hamna efter. MEN då har jag glömt matteplaneringen i skåpet på skolan. fail.
så man får väl kanske ta och skriva klart den där jävla källkritikuppgiften till historian istället.

plugget har inte riktigt "left the building", så att säga.


kul

kul lördag. kul liv. kul.

dagens goda gärning: skjutsade syrran & co till railway saloon.


högskoleprovet

hahahaha jag var sämst. blir intressant att se resultatet när det kommer om fyra veckor. lär väl skratta och gråta på samma gång. men hade ändå planerat att göra det till våren igen, så det är bara att ta nya tag.

mona är halt :'( så det blir inget klubbmästerskap för henne. det fick bli gadd istället. men det är ju inte fy skam.

har en känsla av att den här kvällen kommer bli dryg...


idol

god afton mina älskade!

blev somsagt ingen ridning för mig ikväll. känns därför inte som fredag. känns förjävligt att man missade hoppningen. men anna skulle, snäll som hon är, anmäla mig till klubbmästerskapet som är nästa helg. mona och jag ska försöka försvara guldet :) haha fan va töntigt det där lät. jag tar tillbaka det där. ger säkert bara otur ändå. men vi kommer ge järnet iaf, det är en sak som är säker!

tänkte faktiskt att jag skulle kolla på idol ikväll. brukar annars aldrig göra det på fredagar, utan brukar istället se repriserna på söndagarna. efter man sett resultatet av omröstningen så blir det väl sängen. ska ju trots allt upp tidigt imorgon och skriva högskoleprovet. 08:30-16:20 ska jag sitta i fälldinsalen och försöka använda varenda hjärncell (hur bra det lär gå med feber är ju en annan femma...). och att jag känner mig noll förberedd gör ju inte saken bättre. hur i hela friden kommer detta gå? säkerligen åt pipsvängen. men man har ju fler tillfällen att skriva det igen. så no worries.


best of gt






långtråkigt

guuud vad tråkigt jag har. det finns inget som är mer långtråkigt än att vara hemma och sjuk. det enda som finns att göra är att antingen kolla på tv (våra bästa år, hem till gården, you name it) eller sitta här med datorn i knät och knappa på tangenterna utan någon som helst social person att snacka med. kul liv.


still in the lead!

kollade nyss skol-mailen och där hade vagantdomarna lagt ut resultaten för "Rosa-dagen". Vi och en annan naturklass fick högst poäng :D så vi är fortfarande i ledning, wiiiiihoooo! :D måste börja peppa för nästa vaganttävling som är inom en snar framtid. ingen vet vad den kommer att bjuda på. det enda vi vet är att det är utklädnad som gäller.

jag kan ju passa på att bjuda på liter bilder ifrån just "Rosa-dagen", since i haven't done it yet.




är vi inte snygga? ;)



T.I ft. Justin Timberlake

no words needed.




random


vid Hitlers Örnnäste, tyskland, 1900 meter över havet.

Bilden är tagen av mig när vi var på en liten eurotrip sommaren -07



vad är det för fel på mig??

nu svettas jag som en gris!!!!


dö!

jag orkar inte vara sjuk! jag fryser ihjäl! har iaf varit duktig och pluggat fysik i ett par timmar. får väl se hur bra det går på provet imorgon. tänker iaf åka till skolan och göra det där jävla provet, sen lär jag åka hem och dö.

och det blir ingen ridning för min del på fredag. måste ta det lugnt. vilket i sin tur även betyder att det inte lär bli någon utgång på lördag. ORKAAAAAAAAAAAA. SKITLIV!! 


lunginflammation?

oväntat slut av desperate housewives ikväll :O i'm in shock. 5 år senare liksom, jahapp?

mamma tror att jag kan ha lunginflammation?! eller att jag kommer få det om jag inte lugnar ner mig några hekton! jag blir rädd! vill inte ha lunginflammation! JAG HAR INTE TID ATT INSJUKNA!!!!!!!!!!!! fysikprov, ridning, högskoleprov, FEST, klubbmästerskap, LOV! allt passerar i revy...


tisdagkväll

detta kommer min tisdagkväll bestå av:




en uppgift mindre

good news! jag fryser inte längre. dock svettas jag som ett as istället. härliga tider!

skrev precis klart svenskauppgiften. det var bara avslutningen som fattades. ville skriva något klatschigt som avslutning, men kom inte på nåt. men det jag kom på får duga. hoppas carina gillar den.

då var ännu en sak ur världen. bara ett fysikprov och en källkritikuppgift kvar att fixa innan lovet. fast man fick ju iofs lämna in källkritikuppgiften direkt efter lovet. det låter ganska lockande. men ändå inte. orkar inte ödsla lovet på nån dum uppgift.


i feel like crap

jag är sjuk. nu är det mer än bara hostan. nu är det allmänt hängig, ont i skallen, fryser, ont i halsen OCH självklart den här jävla hostan som vägrar försvinna! jag har inte tid att bli sjuk nu. det är verkligen fel tidpunkt. skulle ha behövt plugga fysik idag, men eftersom min skalle inte fungerar som den ska så går det ju inte. på torsdag är det prov och jag får panikångest. men tur i oturen; jag är ledig imorgon. har heeeela låååånga dagen på mig att plugga. sounds like fun(...)
inte nog med det så ska jag skriva högskoleprovet på lördag. då måste jag vara frisk och kry. i skallen framförallt. och på kvällen är det ju meningen att jag ska partaja för hela slanten!

som ni förstår så har jag inte tid att vara sjuk!

det är så typiskt mig att bli sjuk när det är lov. slår nästan aldrig fel. brukar bli frisk lagom till när skolan börjar igen. detta är ett tecken på stress. det sa dom iaf på filmen vi såg på idrotten i fredags. hur ska jag kunna stressa mindre?? måste ju prestera!!


full rulle

har varit igång ända sedan klockan 09:00. skoldagen bestod i princip av en musikal. men innan musikalen hade vi svenska. jag och jessi bestämde oss för att gå till kulturmagasinet och låna en bok om pearl harbor till våran bok/film-uppgift. men kulturmagasinet har ju överlevt sig själv! helt ologisk ordning på böckerna (om dom ens finns?) och noll service. behöver jag säga att vi inte hittade det vi skulle ha? då tänkte vi istället att vi skulle gå och boka tid på spa, för jessi har nå presentkort. men tror ni inte att det var stängt pga förkylning? ha-ha-ha-ha. då gick vi tillbaka till skolan igen, därifrån fick vi åka buss till skönsberg där det bjöds på en musikal. lite smårolig.

efter musikalen fick jag skjuts hem av jessi. då åt jag en minipizza och bytte om. sedan kom anna och hämtade mig då åkte vi och red pärlan & wille. jag red barbacka, tihi, mysmys :) och vi red över skräck-bron?! scary shit. trodde att den skulle braka ihop. men vi lever! thank god! det hann bli riktigt mörkt innan vi var tillbaka.

kom hem för en timme sedan. har hunnit äta och om en halvtimme ska jag åka iväg på dansen. full rulle for sure!


skulle ha behövt plugga fysik. men som ni ser så hade jag bättre saker för mig ;) hehe.




AA-avverkad

sådär. då var alla AA-avsnitt avverkade. bra skit :)

ska väl snart bädda ner mig. imorgon börjar ännu en skolvecka. men sedan är det lov :D ååååh va fest! då blire fest! på lördag är det 7 veckor sedan jag partajade?! helt galet! typ två månader. jiiiiiiises. det måste ju med andra ord betyda att jag måste ta igen 7 veckor på en kväll? mohahaha! see ya saturday! haha!


singing bee

halvligger och kollar på singing bee. kollade på gamla inspelningar från när jag och syrran var liten förut. hahahaha säger jag bara. jag snart 2 år: "JOSSIS!! jossis! jossis!"

om 45 min börjar andra avenyn. tänker se alla 3 avsnitt ikväll. som vanligt :p

imorgon blir det en soft skoldag. har bara svenska (vad vi nu ska ha det imorgon?) och sen ska vi på en musikal. när man kommer hem lär det bli lite plugg inför fysikB-provet som är på torsdag. och på kvällen blir det dans, as usual :)

åter till singing bee.




guess what!

gina tricot har skaffat sig en webshop! hur bra är inte det? jag blev överlycklig. nu kan man få slippa den där ångesten när plagget man vill ha inte finns i ens storlek eller att vissa klädesplagg inte ens kommer hit. kläderna är bara ett klick härifrån. och det tar bara 2-3 arbetsdagar att få hem kläderna. och då får man dom hem i brevlådan(!) om inte paketet är för stort vill säga.

jag har redan hittat jättefina kläder i webshoppen. men tänkte kolla om dom har dessa klädesplagg (i min storlek) i någon butik först.

åh, härliga tider!


nu åker jag till anna




forever21





erikshjälpen

härligt med lördag. vaknade hyffsat tidigt. klockan var väl runt 10. åt frukost och duschade. sedan åkte jag, mams och paps och lämnade tillbaka den nya mondeon pappa hade lånat hem från jobbet. sedan hamnade vi på erikshjälpen. vi införskaffade några coola ölglas.

kvällen kommer spenderas med anna :)

have a nice saturday!


oh you're a womanizer baby

nu tänker mitt otroligt trötta jag gå och lägga mig, med denna låt på hjärnan:



Lollipop,
Must mistake me, you're a sucker
To think that I,
Would be a victim not another
Say it, play it how you wanna
But no way, I'm never gonna fall for you, never you baby

Maybe if we both lived in a different world, yeah
(Womanizer, womanizer, womanizer, womanizer)
It would be all good,
And maybe I could be your girl
But I can't, 'cause we don't.



att något så fint kan bli förstört...

tårtan satt finfint i lillmagen. åt kanske liiite för mycket. men sedan satt jag ju där i sadel iaf, haha. red harry. blandade känslor. speciellt med tanke på att han kastade av en tjej mitt framför ögonen på mig idag...  min stora bäääbis :'( han har blivit så förstörd. han var så oskyldig när han kom till ridskolan. nu är han bara ett vrak. jag skulle ha räddat dig medan chansen fanns... om jag bara hade haft pengarna och kunnat köpa dig. men världen är orättvis. jag hatar att se dig såhär.</3


jag & harry efter att jag hoppat med honom på hans första tävling.


nu ska jag gå och poppa popcorn och fixa iordning lite dipp :) om det finns någon turkyoghurt vill säga... för att sedan bänka mig framför freaky friday.


prinsesstårta

historyyyyyyy A-lektion sitter jag på nu. det är meningen att man ska jobba med källkritik-uppgiften. gör jag det? nej. varför inte? orkar inte. dumt? ja.

kan inte klockan bara bli 17:00 så jag får äta prinsesstårta?!

VAAAAAAAAAH??!! TITTA VAD JAG HITTADE NU NÄR JAG GOOGLADE PRINSESSTÅRTA:
"År 2005 instiftade organisationen Sveriges bagare & konditorer "Prinsesstårtans vecka" sista veckan i september."
HUR KAN DETTA HA UNDGÅTT MIG?? prinsesstårtor är mitt liv!!!


elvira<3

 

jag och min bebi myser :)




rosa

god eftermiddag

på tal om god (efter)middag så åt jag en god middag alldeles nyss. HA-HA. skämtarN där!

idag var det "rosa-dagen" på skolan. alla treor var helt klädda i rosa. väldigt charmigt :) varje klass fick visa upp sig för vagantdomarna som sedan gav poäng. tror vi ligger ganska bra till, med tanke på hur vi visade upp oss (catwalk ftw!) + att domarna fick en ananas, en surströmmingsburk och 1,5kg godis (precis som önskat).

på tal om ingenting så gick matteprovet bra. så nu är allt frid och fröjd :)


vuxenpoäng

har nyss betalat fakturan från eleven.se. och inte nog med det så har jag öppnat ett förmånskonto (4,6%), som jag även satte in några laxar på. vuxenpoäng till mig! enligt beräkningar kommer jag tjäna 60kr till kinaresan i januari. många bäckar små...

nu: dusch!


matte<3

vaknade 11 imorse. då klev jag upp och åt en tekaka med messmör och drack mjölk. döööööööögott. eftersom det ändå var över två timmar kvar till jag var tvungen att vara på skolan så passade på att plugga lite matte. hann med rätt mycket på den stunden. tog sedan en paus i pluggandet för att åka till skolan (haha, vem tar paus i pluggandet när man åker TILL skolan?) och ha min enda lektion för dagen, kemi B. ganska underhållande. och då menar jag inte kemin i sig, utan läraren. hahaha så jävla klockren. går inte att med ord beskriva.

efter dom 50 minuterna åkte jag hem och pluggade mer. åt cookies. pluggade. kollade på tv. åt middag. pluggade. och nu sitter jag här. imorgon är det matteprov, men sedan behöver jag inte plugga nå mer resten av veckan. weeeey. fast tänker nog göra det ändå ^^ måste finslipa svenskauppgiften. och det kanske vore bra om man började med historiauppgiften också. menmen, vi får se hur länge orken räcker helt enkelt.

nu ska jag vila skallen för första gången idag. take care!


gäääsp...

näää vet ni vad! nu tänker jag gå och lägga mig. jag är trött. jag behöver sova ut. vaknar till liv igen 12:30 imorgon. (det är en uppmaning till er att inte ringa eller smsa innan dess, för då blir det smisk.)


nattinatt




vitchoklad-cookies



det luktar fortfarande nybakat i lägenheten
trots att det är 4 timmar sedan jag bakade. men jag klagar inte, för det luktar goooottt :) och cookiesarna smakar himla gott också. gjorde vanliga cookies fast med vitchoklad istället för vanlig choklad.

bjöd syrran på middag idag. lyxmiddag. från max. heh. inte nog med det så bjöd jag henne på mina nybakta cookies. jak er snel syster.

det blev faktiskt lite tid över till matematikE-plugg också. vissa delar kan jag bra, men andra förstår jag mig inte alls på. antingen är de helt oförståeliga eller så är det jag som tänker för mycket igen. får helt enkelt försöka mig på den svåra delen imorgon igen (när min hjärna har fått vila lite). eller så struntar jag i den helt och pluggar stenhårt på det jag förstår så jag kan det bergsäkert. det sista alternativet låter mest lockande. MEN ska försöka klara av alternativ 1.


det gick ju åt pipsvängen

jag är redan hemma. slutade en och en halv timme tidigare. lite halvskönt sådär. och att säga att kemiprovet gick dåligt vore en underdrift. jävla skitprov. inget av det jag kunde kom på provet. fuck.

men nu lämnar vi kemiprovet bakom oss och satsar istället på att få bra på matteprovet som är i övermorgon. att få godkänt borde inte vara några problem. eller, man vet ju aldrig vilken svårighetsgrad bettan har på sina prov. menmen, det känns ju som att man har ett litet humm om det hela iaf.

hade tänkt baka cookies snart (eftersom det inte blev av igår), och tröstäta. äta upp det där jävla provet.


Almost lover



Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long my luckless romance
My back is turned on you
I should have known you'd bring me heartache,
almost lovers always do


Did I make it that easy
to walk right in and out
of my life?



baka en kaka?

lägger ner kemin nu. håller tummarna för kryssfrågor imorgon. men pluggandet tar inte slut bara för att ett kemiprov är avklarat. nejnej. för på torsdag är det matteprov. nä nu ska jag bespara er från allt pluggsnack för idag.

jessi sa att hon skulle baka kladdkaka nu. blev himla sugen på att baka någonting jag också. typ chokladbollar eller cookies. men jag tror jag väntar till efter middagen, som förövrigt kommer bestå av korv och pasta. jag har inte ätit pasta på 4 veckor nu. ska bli GOTT.

senare är det dansträning som gäller. hoppas jag slipper vara lika lost som sist. men det ska nog inte vara några problem om våran riktiga danslärare är tillbaka.


prov imorgon

var tvungen att ta ett litet break nu. tiden flyger iväg när man pluggar. skrämmande fort. det känns som att jag inte kan någonting till provet imorgon. men lite kan jag. det är bara det att när jag tänker för mycket så går hjärnan på högvarv och då fungerar den inte som den ska. om jag bara tar några djupa andetag och funderar i två sekunder så kommer jag på svaren. ibland... det tänker jag göra på provet imorgon. andas.


dags att göra kväll

22:37.. det är väl bäst att man går och lägger sig. ska ta prover 07:55 imorgonbitti. och det vore ju bra om man var vaken och påklädd när jessi kommer och hämtar mig 07:40. men jag behöver ju bara klä på mig i princip, eftersom jag inte får äta nånting. fastan började 20:00 ikväll. känner mig lite småhungrig. längtar till subban imorrn<3

godnatt mää' er!


sista dagen

nu orkar jag inge mer. nanana. pluggar kanske mer senare. probbabblyyyh naaaaaat.

vad ska jag göra istället då? i have no idea. njuta av min sista dag med LCHF-metoden kanske? ska bli jävligt skönt att gå tillbaka till mitt forna liv.

ja det var väl allt. byebye imorgon får jag äta paj.


pain in every muscle

hela kroppen värker. fick rulla ur sängen förut för att ens komma ur den. funderar även på att amputera min vänstra arm. tänkte ha en liten auktion för den senare. utångspris: 350kr

ska kolla klart på reprisen av idol. sedan blir det p-p-plugg. döda mig.


give it to me baby!


ca pris: 2500:-

ca pris: 4000:-




hopptävling

ja det där gick ju bra ;O jag & gadd knep förstaplatsen! :D det hade jag inte trott. men så blev det, haha. riktigt nöjd :) vill tillägna ett grattis till amanda som vann 1 meters-klassen också :D

så ja, då fick man en till gul-blå rosett i samlingen :p tredje raka vinsten?! :O that is craaazy biatch!

innan hopptävlingen red somsagt jag och anna ut en timmes tur med pärlan & wille. gick finfint :) fixade deras mat och mockade osv också.

hela min kropp är död. har haft ont i vänsterarmen hela dagen. och arslet! och nu har jag sån jävla träningsvärk i magen från igår. gör ännu ondare att hosta med träningsvärk i magen vill jag lova.


slutkörd

heeeeeelt slut! ridningen tog knäcken på mig. hostmedicinen kanske har ett finger med i spelet också... kämpade som en dåre på ridningen iaf. gadd va tjurig som få. han blev lite sur på mig, haha ;P i skritten var han döfin, och helt ok när vi red på volt, även längningen i traven var ok, men sedan var resten pannkaka ungefär. svettig blev han iaf ;)



nu tar vi nya tag och peppar inför tävlingen imorgon! tufft motstånd. iaf på papperet. ska försöka ge dom nånting att bita i. eftersom jag startar först kan jag sätta ribban högt. satsar på en dubbelnolla.

men innan tävlingen ska jag och anna ut och rida pärlan och wille. så jag måste ändå kliva upp tidigt, trots att tävlingen börjar 15:00. men det gör inget, bara roligt när man får rida :)


benmuskler

hejhejhallå!

några fysikberäkningar, en historiaföreläsning och 100kg benpress senare sitter jag här. JA NI SÅG RÄTT! 100 kg benpress. tänka sig att mina spinkben klarar av det. man såg dom finfina benmusklerna. mmmmmmh, fresh AND sexy!
vi behöver ju inte nämna att sofie tog 150kg..........
anywaaaay.. ska åka till stallet om en stund. där ska det ridas dressyr. och imorgon är det hopptävling :D:D härligt mina ben kommer må på söndag...

nu: magen kurrar... mat!



swingfly - singing that melody




startlista

startlistan till hopptävlingen på lördag har kommit ut på hemsidan. jag startar (surprise surprise!) FÖRST. det slår aldrig fel. jag startar alltid bland dom första. men det gör mig ingenting. men något som däremot stör mig är att dom har skrivit Lindgren istället för Lindberg. liksom vaaaaaaa?! kul om man skulle få placering. "På första plats Josefin LindGREN". neeeeeeeeej! måste se till att fixa det. inte för att det lär vara så stor chans att man får placering, med tanke på motståndet. typ bara privathästar. kewl.


ingen fler kemilabbrapport

blev utkickad ur mitt eget rum förut. så nu sitter jag i mamma & pappas sovrum och kollar på Du är vad du äter.
istället för att fortsätta plugga (som jag skrev att jag skulle göra) så skrev jag en kemilaborationsrapport. vilket betyder att jag har skrivit 2 stycken den här terminen. vilket i sin tur betyder att jag inte behöver skriva någon fler kemilaborationsrapport någonsin. iaf inte under min gymnasietid. känns ju lite småskönt måste jag säga.

det blev reklam nu. ska passa på att fixa nåt att äta.


paus i plugget

i need a break. har pluggat en stund nu. har väl i princip lärt mig 4 punkter. lite ytligt iaf. bara 10 kvar att lära sig. ska försöka lära mig en till punkt ikväll iaf. kanske. får se om skallen går med på den dealen. klockan 20:00 ska jag i vilket fall som helst se Du är vad du äter. och efter det lär det inte bli mer plugg.

ska läsa lite bloggar för att sedan återgå till pluggandet. see ya!


godnatt

sängen kallar. ville bara passa på att upplysa er om att jag slutar sent imorgon och förmodligen kommer plugga långt in på kvällen. vilket i sin tur betyder att det inte kommer komma något inlägg förrän imorgonkväll. ha överseende med detta.

bra.

GODNATT




kvällsvisit i stallet

hemkommen hemkommen hemkommen. passade på att ta mig en lååång varm dusch när jag kom hem. lite småkallt i stallet. fast frös inte direkt ihjäl eftersom jag hade min stora mysiga halsduk och benvärmare i stövlarna.

MONA ÄR FRISK!! men jag ska ändå tävla gadd på lördag. kalla mig dum i huvudet, men jag känner att jag vill prova på lite nytt blod. måste vidga vyerna, så att säga.

tog mig en klunk hostmedicin för en stund sedan. känner ingen skillnad än så länge.. men man lär ju somna ovaggad ikväll iaf.


hostmedicin

färdigpluggat för idag. har skrivit alla svar till lathunden och gjort några övningsuppgifter. uppgifterna gick lätt som en plätt. det som är kvar inför provet är att träna på lathunden. 14 punkter. att lära mig 14 punkter på tre dagar (torsdag, söndag och måndag) borde ju kunna gå. fredag och lördag är "vilodagar".

snart är det mat-dax. sedan kommer anna och hämtar mig, och då ska vi åka till stallet. hon ska rida och jag ska kolla. dom kanske har satt upp startlistan inför tävlingen på lördag? jag brukar alltid få starta bland dom första. men det är fine with me. spelar inte så stor roll.

mamma har fixat hostmedicin till mig. kan verkligen behövas. hostar konstant. jättejobbigt. men kommer inte få köra bil nu medan jag tar den här hostmedicinen för den är så stark. det är kanske ännu jobbigare. aja, alla får skjutsa omkring mig tills jag är bättre ;P


intressant lista

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
oooja, vem gör inte det?!
Titta på dig själv i spegeln: ja så fort jag får tillfälle.
Gnälla: i'm trying not to.
Skrika: när jag är förbannad går det inte att prata i normal samtalston.
Sova: ja, helst mycket och länge.
Ha ångest: det ska väl vara över skolan isf.
Skada dig själv med flit: nej! det gör ju ont :|
Ta mediciner du inte borde ta: nej varför skulle jag?
Vilja dö: gud nej.
Drömma mardrömmar: drömmer aldrig mardömmar.
Drömma sexdrömmar: hehehehe... har väl hänt. hehehehe...
Ta droger: NEJ
Försöka vara annorlunda: jag behöver inte försöka.
Klä dig i svart: ja! svart är bäst! passar till allt.
Gå till kyrkan: hahahahahahaha!!
Gå i skolan: ja, det är min plikt.
Röka: NEJ. att kyssa en rökare är som att slicka ett askfat.
Ha sex: vad är det för fråga?!
Ljuga: alla ljuger.
Hata folk: hata är ett starkt ord.
Lita på folk: försöker..

VEM:
Saknar du:
får jag bara välja en?! BL? gud vad tragiskt.
Vill du döda: svartvadet? nää jag är inte kapabel att döda någon.
Rörde dig sist: hmm.. elvira.
Vill du slå: kan inte slåss... :/
Kysste dig sist: eehm.. ÅH NEJ! det var BR. hahaha big mistake.
Vill du kittla: nån som är jättekittlig.
Kramade du sist: räknas hunden?
Vill du prata med: anna är alltid rolig att prata med :D
Skrek du på sist: säkerligen hunden, eller mamma.
Vill du vara som: för att citera lil' wayne: I'm me, baby I'm me.
Sårade dig sist: i dunno.
Vill du bli galet full med: ANNA. no doubt about it.
Gjorde dig riktigt glad senast: oj vad svårt. kommer inte på nåt :|
Fick du sms från senast: mami.
Ringde dig senast: anna.
Är snyggast på jorden: ååh det finns många snyggingar. chad michael murray. markus rosenberg. chace crawford. i can go on for ages.

HAR DU:
För många vänner:
i mitt tycke kan man inte ha för många.
Förföljelsemani: haha nej.
Tvångstankar: det händer.
Någon annan psykisk sjukdom: nej.
Någon fysisk sjukdom: nej.
Någon skada: nej jag är frisk som en nötkärna.
Färgat håret: slingar mitt hår.
Brutit några ben: det enda jag har brutit är en nagel.
Några piercings: i båda öronen.
Egen dator: en skoldator.
Bra självförtroende: jorå.
Kysst någon: JA.
Sagt jag älskar dig till någon idag: nope
Bjudit ut någon: njäää. blir bara utbjuden ;)
Varit kär: hur vet man?!
Dumpat någon: ja.
Stulit någonting: nej.
Lämnat landet: yes. thailand, england, danmark, tyskland, finland, norge, cypern, bulgarien.
Tuttat eld på nått: nä inte vad jag kan komma på.
Gjort något olagligt: oooooja


HUR:

Går du: med mina ben?
Svarar du i telefonen: "aa hallå?" eller "hej det är josefin"
Fördriver du tiden: tv-tittande och dator-sittande (rimmarN.)
Mycket pengar har du: har väl några laxar.
Tjänar du pengar: studiebidrag.
Ofta diskar du: typ aldrig.
Ofta städar du: när mamma tvingar mig.
Många stör du dig på: finns väl några.
Ofta träffar du din familj: varje dag.

TROR DU:

Att du kommer bli något: jag ÄR något.
På gud: haha yeah right! han finns ju! NAAAAAAT.
På rymdvarelser: räknas göran persson?
Att folk tycker om dig: jarå det hoppas jag :)
På ett liv efter detta: nej.
Att fiskar kan tänka: såklart dom kan!
Att du kommer leva länge: kommer bli minst 110 bast.




tråk

har tråkigt som få. har inget roligt att skriva heller. så varför skriver jag egentligen? vet inte vad jag ska göra annars?.. kan ju berätta att jag låg vaken i säkert 2 timmar igår innan jag äntligen kunde somna. låg och tänkte tillbaka på fina minnen, log lite för mig själv. lucky me. tänkte på framtiden också. om dom ger mig en chans tänker jag ta den. tror jag. men då blir det nedskärningar på andra håll. ååååååh vad hemlighetsfull jag verkar nu då. men jag vill inte ropa hej förrän jag är över bäcken, serru.

ääh, nu lägger jag ner karriären. ska fixa käk istället.


WHAT COULD YOU POSSIBLY WANT FROM ME??


hey är du gay?

det är redan tisdag?! tiden bara flyger iväg. jag gav mig själv ledigt från plugg efter skolan idag, med tanke på att jag var så duktig igår. det fick helt enkelt bli min belöning. mer plugg kommer dock äga rum imorgon. looking forward to it!

sitter och pillar lite med designen. har inget bättre för mig. (nej plugg är inte bättre). hittills har jag bara bytt profilbild. ni lär kanske märka om fler saker ändras. det beror helt på hur mycket jag orkar sitta och koda. på tal om koda, så ska jag hjälpa anna med hennes design på hennes blogg nångång framöver. hon har ju äntligen skaffat en :P


dansa tills du stupar

jag känner mig inte alltför peppad för dans just nu. och hostan tar död på mig! men dansa tänker jag göra iaf.

ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!


en bild

eftersom jag har varit så dålig på att lägga ut bilder på senaste tiden, så kommer här en bild från när jag firade midsommar med anna i dalarna :)



korv<3333



Rycket

Tänka sig (IGEN!), såhär med mat i magen fick jag något ryck. Ett ryck som resulterade i att wooooops, nu är min svenskauppgift färdigskriven. En sida plus några rader blev det allt som allt. Det känns inte bra att det bara blev några få rader på en hel sida. Får ta och korta ner skiten. Behöver säkerligen finslipas också. Men det får bli en annan dag. En vacker dag.

Jag har härmed bevisat att jag KAN vara ute i god tid när det gäller skolarbeten. Det är nämligen 2 veckor och 2 dagar kvar innan den här svenskauppgiften ska skickas in. Åååh jag känner mig så duktig :')

haha jag kom precis på mig själv med att skriva stor bokstav i början av varje mening! hahahah. skadad av 45 minuters svenska B-skrivande.


lite är bättre än inget?

tänka sig, jag har faktiskt pluggat kemi idag när jag kom hem. eller ja... inte direkt när jag kom hem, för då åt jag och hade annat för mig. fastnade vid datorn och sedan pratade jag i telefon med anna. 15:30 fick jag fingrarna ut arslet och började plugga. men som ni förstår så har jag redan slutat. haha. en halvtimme är bättre än ingenting?!

nu vill jag att mamma ska komma hem och göra mat!


gossip girl

nu sitter jag här igen, i syrrans lägenhet. väntar på att gossip girl ska börja. bara 10 min kvar.

funderar på om jag ska plugga lite mer kemi ikväll. men jag tror inte det. det får bli en heldag med kemi imorgon istället. först kemilabb från 08:30-11:15, sedan hem och plugga lite inför provet. hua. tycker inte om kemi. men måste lägga manken till om det ska gå bra på provet. eller ja, godkänt räcker. och det är bäst för mig att jag pluggar hela veckan, för i helgen ska jag tävla och VILA. för att sedan bara finslipa på måndag och sedan prov på tisdag. heja!

nä nu blir det gossip girl för hela slanten.


dressyrtävling

hela förmiddagen har jag spenderat i stallet. min vän carro har tävlat dressyr. hon var riktigt duktig, bara två poäng från placering. synd att hon inte fick en rosett. jag tycker att hon förtjänar mer poäng än vad hon fick. menmen... nu var det ju inte jag som var domare.

direkt när jag kom till stallet så såg jag mona i sjukhagen. gick dit och pratade med henne en stund, gav henne lite gräs och klappade lite på henne. hon såg så glad ut, sötnosen :) hoppas hon blir frisk snart.

jag passade även på att byta häst till hopptävlingen nästa helg. så nu blir det gadd och jag :) det ska nog gå bra.

jag har nyss ätit fisksoppa här hemma. ska väl snart åka tillbaka till syrrans lägenhet och göra kattskrället sällskap.
senare blir det andra avenyn.


plugg på en lördag

har pluggat i typ 2 timmar nu. skallen är helt förstörd nu. fick ihop 6 sidor med ren fakta om organisk kemi. inte mitt favoritämne. och det är prov om en och en halv vecka. just därför har jag tagit mig i kragen och börjat plugga redan nu. duktigt.

ska snart åka hem till mamma och pappa och kolla på hockey, timrå-rögle, och få lite mat i magen.

ikväll vettefan vad som händer. det kanske är någon bra film på teven. tänker inte plugga iaf. 2 timmar på en lördag tycker jag räcker gott och väl, right?


lördagmorgon

godmorgon!

jag är hesare än igår. och ni ska inte tro att hostan är borta.

ska ta och fixa ihop lite frukost och sedan lägga mig här igen och kolla på idol-repriserna.

blir förmodligen lite kemiplugg sen. om min hjärna är med på noterna..


i'm back

jag är ännu en gång tillbaka i syrrans lägenhet. kom hit för en halvtimme sedan. har sedan dess hunnit med både det ena och det andra. bland annat så har jag gett katten mat och vatten och rensat kattlådan, samt diskat och renbäddat sängen. nu kan man snart börja känna sig som hemma.

det har varit en dramatisk kväll, som jag helst inte vill uppleva igen... en av mina bästa vänner, anna, blev avkastad av hästen idag när vi red. hon flög rätt in i väggen, svimmade av för någon sekund och tappade andan o grejer. jätteotäckt :( det var nära att mina tårar kom. vet inte vad jag skulle göra om något hände henne alltså. jag lever inte utan henne. du får aldrig skrämma mig sådär igen!

jag anmälde mig till hopptävlingen nästa helg också. mona är halt igen, så kommer förmodligen inte få tävla henne :/ bajs. så istället anmälde jag mig på bonita. men nu känns det som att jag hellre vill tävla gadd, för det gick bra idag på träningen. måste åka till stallet och fixa så jag får byta.

aja, nu ska jag kolla lite på tv innan jag går och lägger mig. ha en fortsatt trevlig kväll!


host host

jag har fått hosta. är det möjligen en början på en förkylning? jag ska döda den som har smittat mig! har legat och hostat inatt också. jobbigt. hes som ett cp. lite småcharmigt.

ska åka och hämta carro om typ 40 minuter. då ska vi åka till stallet och hoppa :) sedan åker jag hem och äter och sedan flyttar jag till syrran över helgen. ingen bil fick jag låna av henne heller... tack. och inte har hon renbäddat sängen heller... tack. otacksammasnorunge!




jerichospel i regnet?!

okej nu har jag lugnat ner mig lite. sitter här och funderar vad i hela helvetet man ska ha på sig imorgon på idrotten? vi ska ha nå jävla jerichospel ute. (spyyyyyyyyr!) typ tråkigaste ever! plus att det har regnat i två dagar och kommer förmodligen regna imorgon också. snälla gud, ställ in jerichospelet!

imorgon flyttar jag till syrrans lägenhet. bor där till måndag. kanske borde försöka plugga diverse ämnen när jag ändå ska sitta där i min ensamhet? den som lever får se.

ska bli skönt med helg iaf. och så är det ju hoppning imorgon :D ska anmäla mig till hopptävlingen som är nästa helg. hoppas jag får tävla mona bara. annars vettefan vilken häst det blir. ska iaf ha mona på klubbtävlingen, det är en sak som är säker. vi måste ju försvara klubbmästerksaps-guldet ;)


arg

fan vad jag hatar modo. visst, jag hejar mer på modo än vissa andra lag i elitserien. men när det kommer till timrå-modo så ligger modo jävligt långt ner på min lista. och att modo vann över timrå ikväll ger mig känslor som skulle kunna döda. och sen vill jag passa på att skriva en liten häslning till modo: fyfan vad dåliga ni är! ni fick bara in ett mål mer än timrå. och skillnaden i utvisningsminuter tyder på att ni borde ha fått in MINST 3 mål mer. hahahahaha. grattis till det, sopor!

menmen, jag antar att även timrå måste förlora någon gång. nu tar vi nya tag. det blir vinst hemma på lördag mot rögle.

jag vet inte när hockeyn blev en så pass viktig del av mitt liv, när blev timrå's vinster allt jag behöver för att överleva? jag är förstörd.

don't look back in anger.


torsdag

2 timmar matematik E fick avsluta skoldagen idag. pappa hämtade mig när jag slutade. kom inte hem förrän strax efter 17:00. då åt jag god asiatisk lax. sedan tog jag bilen till kubiken och hämtade mitt paket från eleven.se. där i låg min lip plumber. smetade på lite på läpparna, och ja det sved i kanske 5 min. jag lägger in bilder senare ikväll eller imorgon. så håll utkik ;)

nu ska jag börja peppa för hockey. modo-timrå. pappa har laddat hem matchen via com hem. så jag, han och morfar ska kolla :)


T.I feat. Rihanna - Live your life



Just live your life, ay ay ay!



snart högskoleprov

jag ska skriva högskoleprovet som är den 25 oktober. shit, det är bara 24 dagar kvar. fick lite panik nu. jag vet knappt hur ett högskoleprov är uppbyggt. bäst för mig att jag tar och läser lite om högskoleprovet nu. kanske kollar igenom några gamla högskoleprov också, när jag ändå håller på. 2,0 är ju det enda alternativet liksom ;)


horoskop 2-15 oktober

TVILLINGARNA



Den här delen av hösten blir ganska stillsam. Många dagar handlar det om vardagsliv, småsaker, rutinuppgifter och pyssel. Du ägnar också mycket tid åt dina vänner och då rör det sig inte så mycket om nöjesliv utan mer om djupa samtal, delad insikt och gamla minnen. Mysiga veckor.


kärlek och sex 3/5
kul och nöjen 5/5
tur och pengar 3/5

(taget från http://www.veckorevyn.com)




studentmössa



idag beställde vi våra studentmössor.
min kommer vara vit med guldbrodyr, smaragdgrön sten i kokarden och guldstrass där det står 2009 på baksidan. funderade länge vad jag skulle skriva för namn på sidan, men med lite hjälp från min syster så bestämde jag mig för att skriva Josefin. eftersom inte både för- och efternamn fick plats. och på andra sidan står det N06A. sen är det broderat i vitt på baksidan där det står Västermalm. den blir säkert finfin :)

nu vill jag ta studenten!






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0