studentbal

idag klockan 18:00 ska jag och min kavaljer infinna oss på Södra berget för att bala. mingel med mousserande vin, tre-rätters, dans, och sist men inte minst MARTIN SONEBY(!!) står för underhållningen :D det här kommer bli en pangkväll!




budgetoutfit





T-shirt - 129:- (Gina tricot)
Jeansshorts - 199:- (Gina tricot)
Armband - 29:- (Nelly.se)
Väska - 199:- (Gina tricot)



jag tolkar det som ett MVG

igår ramlade det här mailet in i min mailbox:

Det enda jag tycker du har misslyckats med är i princip det här med att få ner rullgardinen på ett smidigt sätt. Som jag ser det så kan jag enligt den gällande kursplanen inte hitta något som skulle kunna dra ner ditt betyg. Det har varit trevligt för mig att möta ditt vackra leende två dagar i veckan. Tack för det och lycka till i framtiden med ditt livspussel.


Janne Westin


hahahahahahaha! jag och den där jävla rullgardinen alltså! hahahahah!




ZzZzZz...

imorgon ska jag till skolan 11:10 och ha betygssnack (projektarbete och biologi B) sedan slutar jag. men jag ska ändå gå och lägga mig nu. kan ju behöva sömnen...


näst sista skoldagen

igår var det partyparty natten lång. typ. kom väl hem 02:15 eller något sånt. då var det raka vägen mot sängen (efter att borstat tänderna, tvättat bort sminket och stoppat in en bomullstuss i näsan, näsblod you know). slocknade på 2 sek.
vaknade imorse av att mobilen låg och pep. klockan var väl runt 07:15 då. var hyffsat pigg ändå. hade väl inte kommit in i någon djupsömn... blev dock tröttare och tröttare ju längre dagen gick. skoldagen var soft. betygssnack och fika från 08:50 till 15:00. skoldagen avslutades med karaoke till klockan blev 16:00.


imorgon är det sista skoldagen! :D




idag är inte heller någon vanlig dag

idag var det mösspåtagning på torget! klassen gick tillsammans från skolan när klockan var typ 12:00. alla fick en varsin ballong såklart! jag fick en gul som jag höll hårt i :P vi kom in till torget och där spelades det musik och alla var på topp! haha och det blåste så mycket att man fick ballonger i fejjan hela tiden. men det är smällar man får ta.

- "och vi lyfter på mössan för de här tre åren och räknar ner", sedan släppte alla ballongerna.
åhå, jag får ryyyysningar... :)

ikväll blir det mösspåtagningsfest på stads! :D

det är nu jag lever!!


idag är ingen vanlig dag




presenter

hade tänkt berätta vad jag fick igår när jag firades. av mormor & morfar fick jag en blå marimekko-skål (se bild) fylld med geléhallon och pengar, av farmor & farfar fick jag pengar och av carro fick jag en fotlänk i silver :) imorgon (då jag fyller år, woooho!) får jag presenterna från mamma, pappa och syrran :)






jag lever mitt liv

tjenamors!

jag kan med glädje stryka två saker på min "att göra"-lista, för idag har jag gjort min svenskaredovisning om en nobelpristagare och ett av dennes verk, och så har jag skickat in projektloggböckerna till min handledare. känns bra i själen. det som återstår i skolan nu är en biologiredovisning (imorgon) och ett bioteknikprov (på onsdag).

imorgon är det studentfotografering också. hoppas att man lyckas se någorlunda normal ut för en gång skull, men det är kanske för mycket att begära...


och på onsdag är det mösspåtagning och mösspåtagningsfest på kvällen :D det är nu jag lever!



besatt

morning fellows!

jag gick ju och la mig ganska tidigt igår. men jag kunde inte hålla mig ifrån att kolla på första avsnittet av Supernatural, även fast jag såg det för inte så länge sedan. snacka om besatt. och när de lägger av någon rolig kommentar så ligger jag och skrattar högt för mig själv. haha, jag är ett sånt jävla psykfall xP

aja, nu ska jag ta och byta om och göra mig iordning innan folket kommer. seeeyaaah!


godnatt

nu säger jag godnatt. imorgon kommer mina nära & kära och firar mig,
så det är bäst att man är pigg och fräsch då. natti natti :)



gotta love it

visst älskar man när man är på en pizzeria och beställer en sallad utan ananas,
och så får man en sallad MED ananas men UTAN ost(!) :S



studentconsulting

idag har jag anmält mig på Studentconsulting. ingen kan säga att jag inte försöker iaf. ge mig ett jobb nurååå!



dropp dropp

det regnar ute, och det tänker jag fira med att vara inne heeela dagen lång. regn är mysigt så länge man kan vara inomhus.

igår var det ridning. vi fick hoppa i dungen. wiiihhooo! på kvällen åkte jag till anna. där gjorde vi, tillsammans med petra & emma, pasta from scratch(!) vi orkade dock inte äta av den eftersom alla var så mätta efter salladen från Robertos. älskar att dom vet precis vad emma ska ha, hon behöver inte ens beställa hahaha :D

inatt såg jag sista avsnittet av första säsongen av Supernatural :'| och imorse såg jag bonusmaterialet. mååssssteeehhh haaaaa aaannnndraa säsongennhHHHHhh!


imorgon...

... är det ridning igen, efter en veckas uppehåll. hoppas att vi får välja häst. pax för gadden :D



snyggt från bikbok




det känns som lördag...

vaknade 14:30 idag. hääärliga tider! 11 timmars sömn är aldrig fel.

igår var det ju somsagt party. det var roligt med mina flicks anna & ida :D jag var och kollade när dom hopptränade först. sedan åkte vi hem och började förfesta. efter någon timme drog vi vidare till Oscar, och där stannade vi till vi åkte hem runt 03:00-tiden. tack för en rolig kväll bryyyyydar! :D<3

idag tänker jag bara deeeega, känner mig schleeeten. kanske borde åka och hämta mina grejer hos anna också..

nu ska jag kolla om det blir mat snart




helg!

helg helg helg!

jag gjorde ett tappert försök till att söka jobb idag när jag slutade skolan, men det finns för i helvete inte ett enda jobb i den här satans stan! var på tusen ställen och dom behövde inga som jobbade någonstans, plus att det var typ kö överallt också, så jag fick inte lämna ett enda cv. pisssshelveteeee!!

nu ska jag duscha. ikväll blir det paaarty! rock on!


tisdag

dålig update idag, och det är jag ledsen för. idag har jag iaf varit på skolan (i vanlig ordning), pluggat, varit hos mormor & morfar och så har jag varit hos anna :)

gissa vem som kom hem idag?! :D lillfisen! :D så nu har jag pussat massor på henne.

imorgon är det sista dagen innan helg, yiiiihaaaa! utång blir det också :D fett pepp på en rolig utgång! så nu ska den fan bli rolig också, har alltid för höga förväntningar...


no words needed




just great

jag tänkte nyss att jag skulle äta framför teven samtidigt som jag kollade på Sex and the city. och vips! så spillde jag mat på tröjan. great tänkte jag och åt vidare. en halv sekund senare händer samma sak. pissråtta också!
om mina päron skulle ha varit här skulle dom ha kallat mig något i stil med "lillgrisen". but who can blame 'em?




lägger i sista växeln

hejhopp!

har precis skrivit klart en utvärdering till projektarbetet. det var inte allt för ansträngande, ordbajsade i två tredjedelar av en sida ungefär. nu känns det verkligen att man betar av skolarbete efter skolarbete. nu är det bara tre ämnen som man behöver bry sig om; bioteknik, svenska B och biologi B. 7 dagar kvar i gymnasiet någonsin! can't believe it :D


ikväll är det match som gäller. ska det bli tredje raka?




saknar hundskrället

nu får elvis ta och komma hem så jag har någon att pilla och pussa på! :(




stylista



just nu sitter jag och kollar på Stylista, och senare ska jag och anna ner på två bleka och sola :)



norge is on fire

grattis till segern i eurovision song contest igår norge! och grattis igen på nationaldagen!





the sounds

gå in här och lyssna :) min personliga favorit är nog Tony the beat, men alla är bra :)





hjärnvila

god eftermiddag.

svenskauppgiften är i princip klar. så då kan man bocka av ännu en uppgift. och jag belönar mig själv genom att låta mig bara ta det lilla lugna resten av dagen. imorgon måste jag kanske plugga igen. men ska försöka att vila hjärnan nu och inte tänka mer på det.


tänkte bjuda på lite låttips, så kika in om en stund! :)




MVG

jag är hemma, för typ första gången på typ 10 timmar. (snabbisen som jag var hem och åt en banan och hämtade ett äpple räknas inte). och nu ska jag börja skriva på en svenskauppgift som ska vara inne på onsdag. men jag måste faktiskt få den gjord i helgen så jag kan plugga annat i veckan. man måste älska mitt liv just nu. mitt liv = pluggpluggplugg och åter plugg. har 6 arbeten kvar i skolan, och det är bara 8 skoldagar kvar. heja!

nu till något roligare! min idrottslärare informerade mig om att jag kommer få MVG i Idrott & hälsa B :D:D


och nu åter till något tråkigare.......




livet suger

känner mig på dåligt humör. inte sur eller så, utan bara allmänt less på skolan. har femhundratusenmiljoner saker att göra, och det är 8 skoldagar kvar(!) mitt liv suger.

ikväll är det ingen ridning heller, vi ska tydligen ha teori istället. livet suger. om exakt 15 dagar kan jag förhoppningsvis pusta ut.


busygörl_90

jag är ledsen att jag inte har uppdaterat någor förrän nu. har haft en del för mig. jag orkar inte skriva en massa om min dag idag, istället tänker jag sammanfatta den i några punkter:

→ skola
→ lunch på max
→ skoshopping (tre par som fick gå på pappas visa-gold, heheh)
→ väskshopping (en liten vit väska att ha på studenten)
→ finmiddag med m & p på subban (aka. Subway)
→ mathandling på ica kvantum
→ fysikplugg

jag fick förresten min vita bikini från nelly idag :D beställde den i tisdags, här kan vi snacka om snabb leverans! tummen upp för det! och det är ju verkligen ett plus att man får paketet direkt i brevinkastet. bikinin var jättefin på, så jag är nöjd :) det blev 298:- (inkl frakt), och det tycker jag att den är värd. ni kanske får se den på, om ni har tur ;) får se om jag hittar ork till att ladda kameran OCH knäppa bilder. den som lever får se.


nu ska jag läsa lite i Vecko Revyn som jag fick hem gratis idag :D sedan ska jag packa idrottsbagen, för att sedan dra mig mot sängen tror jag. anywaaay, vi hörs imorgon!




slöskalle

jag är så slö. huvudet känns tungt och tänka, ja, det kan man ju glömma. så fysikplugget gick ju inte särskilt bra såhär efter ridpasset. känner mig så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig nu. inom en timme ligger jag garanterat i sängen. säger godnatt för ikväll. godnatt.


hejhej från biologilektionen!

sitter här och suuuurfar runt lite. finns inte så mycket annat att göra. om en halvtimme slutar vi och då ska jag brassa hem och käka lite. sedan ska jag åka tillbaka till skolan och hämta carro, sedan åker vi vidare ut till stallet. eftersom carro (poor bastard) har gjort illa fossingen så ska jag rida kalle istället för henne. jag i dressyrträningsgruppen kan ju inte bli annat än underhållning! och det är inget carro vill missa, hehehehehe.

aja, det var det. seeee ya!


morgonstund har guld i mund

godmorgon alla pigga och vakna! :D

som den morgonmänniska man är klev man upp 06:30 bara för skojskull. allt för att få plugga fysik INNAN skolan!<3 ooooom sanningen ska fram så skjutsade jag pappa till jobbet så jag kunde ta bilen till skolan :P och nu så har jag massor av tid över (tänker inte gå och lägga mig igen, då blir det bara jobbigt att kliva upp sen)... och tänka sig! jag har redan hunnit plugga fysik, och klockan har precis blivit 08:00. ojojoj! go team-joss!


grrr!


HOT HOT HOT HOT!!



too cool for school

det är jag det! åkte hem efter två lektioner. oooooooopsiieeee! men det spelade ingen större roll eftersom jag är klar med biologin och svenskan fick man jobba med på "valfri plats". då tyckte jag att det var bättre att åka hem och plugga fysik än att sitta på skolan och mögla i onödan.

fysik var det ja... jomen jag pluggade en stund när jag kom hem. men nu vilar jag istället. heh. kanske pluggar lite mer ikväll istället. och inte är det någon dans ikväll heller. nixpix, nu är det slut på dansandet på ett tag.

jaja, det var allt jag hade att komma med för tillfället. byebye!




jag donerar mina organ efter min död, gör du?

nu har jag anmält mig till donationsregistret.




anmäl dig du också. dina organ kan rädda liv! anmäl dig här



klipptid



jag hittade ingen passande tid för klipp & slingor när jag kollade på Purple's hemsida igår. men efter lite fundering bestämde jag mig för att boka den 1 juni. då är ju lektionerna slut, så då borde det inte vara några problem. det skulle ju dock ha varit fint att ha nyklippt och nyslingat hår när det är studentfotografering (på min födelsedag!), meeeeen man kan inte få allt.

nää vad säger ni, ska man ta och ladda inför matchen med ett (eller två?) avsnitt av Supernatural kanske?




trött i öronen

mina öron blöder! de har suttit och lyssnat, och lyssnat, och lyssnat, hela dagen idag. det har varit projektredovisningar i princip hela dagen. och vi som redan hade redovisat fick sitta och lyssna på alla andra. det var väl mer eller mindre intressant. mest mindre. no offence. jag vet att våran inte var särskilt intressant den heller, såååattt.

ikväll är det match.


brunmagen

dansuppvisningen gick bra tycker jag. nu återstår bara att vänta till den 6 juni (SVERIGES NATIONALDAG!) då man ska dansa på stan. oh my lord...

kom nyss hem från två bleka. jag, syrran och anna låg och stekte i varsitt solarium. min mage är N-E-G-E-R, resten av kroppen är okej-brun. men brunare ska jag bli! jag ska vara brunast på studenten! fast det blir nog svårt när man går på samma skola som IVIK....

nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch, och sedan ska jag kolla en en gång om Purple har någon passande tid då jag kan få bli klippt och slingad. ganska brådskande! brådis brådis lixxx!




dansuppvisning

kvällen igår slutade på samma sätt som dagen började idag - med ett avsnitt av Supernatural. man somnar gott och det är ett perfekt sätt att kicka igång dagen.

today is the day! klockan ett idag är det dansuppvisning. nervtrassel är allt jag har att säga..


bärbar dator

idag har vi firat mor min. prinsesstårta<3 och så har vi varit ut på media markt en sväng och kollat på bärbara datorer. jag önskar mig nämligen en i födelsedagspresent. vet dock inte vilken jag vill ha... finns ju typ en miljon olika. någon som vet någon bra bärbar dator?

ikväll nalkas det klassfest. ska dit och käka biteline-pizza och sedan får vi se vad som händer. nykter tänker jag iaf vara. i think.. måste ju vara fräsch imorgon när det är dansshow ;D på tal om dansshowen, är det någon som har en ganska stor grå huvtröja med dragkedja?


ny bikini?

funderar på att beställa hem den här bikinin. vad tycker ni? :)




hoppning i mitt hjärta

vill börja med att säga grattis ma-ma! imorgon ska vi fira henne, hoppas hon blir glad för presenten jag har köpt. men det blir hon garanterat! själv längtar jag mest till gooofika :D

fick rida gulle-gadd idag, så joss blev nöjd tjej :) blev dock lite ledsen när jag fick höra att vi ska ha teori nästa fredag, då vi egentligen skulle ha haft hoppning. bläääu. men sen blev jag glad igen när jag såg att det kommer vara en till hopptävling innan sommaren :D


fin kille!



done done done

eftermiddagen/kvällens planer:  
→ läsa ut Barabbas
→ 
fortsätta skriva om Pär Lagerkvist (och Barabbas)
→ komma på vad jag vill skriva om på historian
→ måla naglarna.



heja heja heja heja!




to do tonight

hellu

det finns väl inte så mycket att säga om skoldagen. biologilabben var väl den roligaste labben jag någonsin har gjort. vi skulle testa våra sinnen. hörseln, synen osv. kul och intressant och jaaa kul :) det var väl det jag hade att säga om skoldagen. imorgon är det fredag, wiiiie!

eftermiddagen/kvällens planer:  
→ läsa ut Barabbas
→ 
fortsätta skriva om Pär Lagerkvist (och Barabbas)
→ komma på vad jag vill skriva om på historian
→ måla naglarna.


ikväll har jag haft en date med Dean


Dean, min man


ikväll har jag suttit framför Supernatural och ätit popcorn och dipp. mums på både Supernatural och på tilltugget! helt perfa kväll.

jag och pappa har nyss spekulerat i vem som ska ta vilken bil imorgon. jag röstar för att jag ska ta mondeon, men då ska han tydligen ta hem vinterdäcken imorgon. och dom får inte plats i lilla fiestan. men då tyckte jag att han hade hela dagen på sig imorgon att montera en dragkrok, och sedan kunde han väl hyra en släpvagn på någon mack?


dagens födelsedagsbarn är...



... inte katten, utan det är ANNA!! :D grattis grattis på nittonårsdagen!



duktig tjej

fyyyyfan vad jag är duktig! jag har skrivit en hel fördjupning om grönt fluorescerande protein, nästan en hel laborationsrapport om samma ämne, och dessutom har jag börjat på mitt fördjupningsarbete om nobelpristagaren Pär Lagerkvist och hans verk Barabbas. och allt detta har jag hunnit med sen jag kom hem från skolan 15:00. hann med att hämta pappa från jobbet runt 16:20 tiden också. är jag duktig or whaaat?! :D


biologilektion

yoyoyo what's up!

nu börjar min sista lektion för dagen - Biologi B. keeewl. typ eget arbete som man inte får jobba med hemma. keeewl. roligt inlägg? njäääääääääe.


SM-guld till dragons!



GRATTIS SUNDSVALL DRAGONS TILL SM-GULDET!!
jag trodde att ni skulle klanta till det igen, but you proved me wrong. good job guys!



trött och hungrig

hola!

här sitter jag, helt slutkörd efter dansträningen. först lite fysträning och sedan koreografin om och om och om igen. genomblöt kan man lugnt säga. men kulkulkul :) och på söndag är det vårshow! hjeeeelp!

måååååsteeehhh ääääta nååååtttt nuuuu innan jag avlider! är hungrig som ett vargskrälle!


vinst!

härligt att inleda serien med en vinst! :D vi vann mot njurunda med 1-0.

blev måttligt less idag när jag var på birsta city och såg att Gina tricot hade fått in en EXAKT kopia av min studentklänning. orkaaaaaaaaaaa! nu lär ju tusen pers ha en likadan! MEN MIN ÄR INTE FAKE!!!! men vem kommer se skillnad?! bläääääääääääääääääääääääääääääääääää!

GODNATT!!!!


dålig uppdatering imorgon

vill bara informera att det inte kommer bli någon uppdatering förrän sent imorgonkväll. anledningarna är att jag först har skola till 16:00, sedan ska jag och carro ut till birsta och checka läget och 19:30 är det samling inför matchen som börjar 20:15. kul att matcherna börjar nu :D det vore härligt att vinna första matchen, så heja heja!


hund som solar på balkongen



livsnjutarN



stöde

jag är nu hemma från min lilla trip till Stöde. vi gjorde om hela power-pointen och grejade. fikade gjorde vi också. måste skriva klart och fixa det sista på det jag ska säga imorgon på redovisningen. måste kunna det bra också, så jag slipper stå och läsa innantill.

lite pestokyckling ska få glida ner i min mage nu. mumsfillibaba.


man behöver en taklös bil en dag som denna


det har varit finväder flera flera dagar nu, så det borde ju snart vara dags att köra hem beach buggyn tycker jag :D ska ta ett snack med mr. lindberg.

nu: pizza!



jag fick...

... första säsongen av Supernatural av min far idag :D





näsblod

03:50 inatt vaknade jag av att det rann ur näsan. snor tänkte jag, och torkade mig med utsidan av handen. men när jag kollade på handen så tyckte jag mig urskilja något som var mörkare än snor. och så rätt jag hade. bloooood var vad det var! studsade upp ur sängen och in i badrummet. men såklart så har ju lampan slutat fungera där inne. då var det bara att kuta vidare in i köket. och där stod jag och lät blodet droppa ned i vasken. sedan var jag ju tvungen att springa till badrummet igen för att hämta en bomullstuss. pulade in en i näsan och gick och la mig igen.

var alldeles blodig i lillnosen när jag blev väckt 09:30. drog ut bomullstussen som hade fastnat eftersom blodet hade torkat(!) ajaj. sedan följde jag med m & p till kretsloppsparken (fd blåbergstippen). vi kastade massa skrot sedan åkte vi och kollade lite på nya fiestan på bilbolaget, köpte glass, nya lysrör till badrummet och hundgodis till lillskrället.


ikväll blir det Robinson och imorgon blir det Stöde!




bröllopsduellen



idag är det 1 maj och jag har varit ledig från både skolan och ridningen. skönt det där med skolan, men tråkigt det där med ridningen. jag har inte gjort många knop idag. har suttit här, kollat på tv, solat och kollat på film. laddade hem Bröllopsduellen eftersom det inte fanns något vettigt att se på teven. oooooooops. catch me if you can ipred-lagen!

kanske ska ta och ladda i-poden, den behöver både vakna till liv och uppdateras med ny musik.


never ever

jag hatar ida för att hon har lagt ut så många cpfula bilder på mig på facebook. nu tänker jag aldrig mer vara med på några kort. PUNKT.







Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0