svea

ikväll har jag ridit gunghäst. haha. men hon var fin :) mest fin i galoppen. jag langar en fin bild på gunghästen :) fin va?

image130






jag orkar inte skriva nå mer. förlåt.


fredrik hynning???

vad går fredrik hynning på??!! han har inte gjort nåt bra på hela tiden han har spelat i timrå. men nu jävlar gör han inte annat än mål :O han har gjort timrås 4 senaste mål. vaaad har hänt? challe has a spell on hynning! men jag klagar inte.

image129



ps. HEJA TIMRÅ! sänk fjantgården!


2 x fysik

I have tried to plugga lite så här på kvällskvisten. det gick pretty good. I hope it will gå bra imorgon på provet. bara inte ulla laddar the test with very difficulta uträkningar. then a tear will roll down my kind.

DU ÄR VAD DU ÄTER ska jag se om drygt en timme. då ska jag sitta och kolla när JOSEFIN tränar upp sin fysik (skulle man kunna säga..), och på tal om JOSEFIN (jag) så har ju jag också tränat fysik idag. vilket sammanträffande! fysik som fysik liksom.. men innan josefin blir vad hon äter så hade jag tänkt att "hoppa" in i duschen.

image127


sista skoldagen imorgon, sen äre sportlov :D och på lördag blir det betnér för hela slanten :D sen sthlm på tisdag :D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / krams


msn messenger

ooooooh! uppgraderad msn! kolla va snygg! ni får se några av mina kontakter också, hähähähäh. alla 16 offline, dumma klassisar :(


image126



jag läser sms i sömnen

mättt som ett svin (inte en gris utan ett svin). vräkt i mig ett skrovmål från kubengrillen. det satt fint som vanligt, hehehe.

jag har varit veryvery duktig och pluggat fysik idag också. alla uppgifter i det där jeffla häftet. och jag klarade alla, nanananana :D feels good as hell!

assså inatt när jag låg och sov fick jag 2 sms. jag har inget minne av det, men tydligen så har jag läst båda två :S såg dom nyss i inkorgen, kollade när dom var skickade, tänkte i mitt stilla sinne "hmmm då låg jag garanterat och sov...". när jag hade läst dom några gånger så känns det lite som deja vu, som att jag har läst dom i sömnen eller nåt. för nånstans i mitt undermedvetna kommer jag ihåg att jag har läst dessa två sms. helmysko. litar inte direkt på mig själv, gör saken utan att jag vet om det. creeeepy.


jag måste ju bara berätta, på tal om ingenting. som ni kanske minns så berättade jag att min pappa fick 8 trisslotter när han fyllde år (från samma butik). OCH HAN FICK INTE EN ENDA VINST! KAN NI FATTA? PÅ 8 JÄVLA TRISSLOTTER? gaaaaaalet! haha lite skrattretande också hahahahh. så låt oss skrapa skrapa skarapa loss. hahahhahahah

om en halvtimme ska jag se på top model. till dess ska jag..ääähm.. sitta här! ja det ska jag!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / PUSSI




pluggpaus

unnar mig själv en pluggpaus såhär efter att ha gjort alla A- och B-uppgifter i matten (utom en..). tycker att jag förtjänar det när jag har varit så duktig :) hehehehehe. tänkte ha en timmes pluggpaus, sedan blir det till att plugga fysik. siffror hit och siffror dit. bokstäver är skit, siffror is the shit! jag föreslår att vi slopar alla bokstäver och börjar uttrycka oss med siffror, matematiskaformler o grejer istället. det vore väl nåt? istället för "hej hur mår du idag?" -> "1! 998 sin(x/2)?"

nu ska jag vila hjärnan litttte.

sinx cosx -12 / X0X0


klara artister till gatufesten -08

HÄR ÄR ARTISTERNA SOM ÄR KLARA TILL GATUFESTEN 2008!!!


Gary Moore (En av två exklusiva spelningar i Sverige 2008!)
The Ark (Exklusivt, ENDA spelningen i Sverige under 2008!!)
Mando Diao
Amy Diamond
Millencolin(!!!!)<33
Tingsek
Escobar
Hardcore Superstars
E.M.D.
Petter
Adam Tensta
Mange Schmidt
Soilwork
Timo Räisänen
Hästpojken
Jill Johnsson
Crash Diet
Vincent
Sven-Ingvars
Evergrey
Patrik Isaksson
Motoboy
Elin Sigvardsson

fler kommer


moondag

halloj i stugbyn!

inge fel på "chokladbollar" som är en vecka gamla. nejnej. det är ju nu dom är som bäst. legat i kylen i en vecka och gottat till sig. mmmmmmumsfillibaba. heh..

har fysikprov på fredag. sista dagen innan lovet. här ska man plugga in i det sista! ingen rast ingen ro, jag önskar att jag va en ko som hette bo. äääääääähm.. joo det jag ville komma fram till var att jag har pluggat lite fysik idag. typ en halvtimme. hann väl knåpa igenom några uppgifter. har som mål att kolla igenom alla uppgifter man ska kunna imorgon. för då kan jag fråga ullabulla om hjälp med alla skituppgifter som jag inte förstår mig på. bra mål.

åååååååh! min nya plattång är sååååå bra! jag kärlekar den<3 beeestah evaah!

nå bra på tv ikväll älläh?


Don't just look on the bright side of life; Live on it / chokladbollspuss




professionellt plattjärn

what to say what to say?.. idag fyller ju som sagt min far år. så vi har ätit tårta. jag blev mätt som ett spätt, med tanke på att jag hade ätit frukost precis innan. clever girl. han fick 8 trisslotter av mormor & morfar, så jag sitter här och håller tummarna för iaf ett miljonbelopp. hähä.
annars har det inte hänt mycket. vi har varit och handlar på ica i birsta.

medan vi ändå var och handlade mat i birsta så åkte vi förbi media markt en sväng. en ny plattång införskaffades :) så nu slipper jag vara rädd att den gamla ska få nåt psykbryt och börja brinna och bränna bort hela mitt hår (skräckscenario!). imorgon ska den invigas. killen i buten sa ungefär såhär: "DEN ÄR GRYYYYYYMH! min flickvän har en sån". får väl hoppas att den är GRYYYYYYMH då. annars jävlar! fast han sa att den användes av många professionella frisörsalonger, soooo i guess it's good :) oj ni kanske vill veta vad det är för plattång också. det är en ga.ma :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramen


pappanders



Idag fyller min papi år. Grattis papi!


image125




mona och magnus

här sitter jag. trött i både huvud och kropp. sova snart kanske? maybe baby.

ridningen gick bra :) det bästa var att jag fick rida mona istället för aniara :D mona min mona, min bitska lilla piraya! en bitsk liten piraya, nog är det hon alltid, hehe. det komiska var att jag faktiskt nästan flög av idag. säkert bara för att jag skrev om det innan. men jag tar på mig det. för lite driv, hon stannade framför hindret och jag hamnade på halsen. sen när jag hade satt mig till rätta så blev mona lite purken och höll nästan på att sparka till ridläraren. haha typiskt mona, she's a badass foo sho! xD men hon är snel hest innerst inne :)

när jag kom hem från stallet kastade jag mig direkt i sängen och glodde på tv. let's dance och a lot like love. yuppyupp. ashton kutcher är litte gölli ^^

ÅÅH EN KUL GREJ! syrran har fixat biljetter till magnus betnér 1 mars när han kommer till tonhallen :D han är så jävla bra! love him! så det kommer bli grrreat :D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussnatt


rip flattong

jag tror att min plattång sjunger på sista refrängen. den funkar lite halvt, om man håller den i en speciell vinkel. men den har ju trotsallt varit med länge, och visst har vi haft våra fina stunder. aldrig har du bränt mig. du var min trogne vän. men jag tror att vi har kommit till ett vägskäl, du går åt ditt håll(soporna) och jag går åt mitt (media markt?). vem vet, du kanske bara är inne i en svacka, lite deprimerad sådär. om så är fallet får du gärna bli normal igen. tills vidare säger jag REST IN (one) PIECE (peace)

image124



träna bör man annars.. får man ingen träningsvärk!

idag har jag haft både spinning och fysträning(bara mage!!). och snart ska jag åka till stallet och rida. mysig träningsvärk jag kommer ha imorrn, mmmmh!<3

jag & gamle svarten (tjockAniara) ska flyga över en massa hinder ikväll är det tänkt. och fan om hon vägrar, då jävlar! men hennes speciallité brukar ju vara att rusa mot hindret och sedan stanna alldeles framför, och då är det bäst att man håller i sig för glatta livet annars flyger man åt helvete. inte så jettekewl. men som min syster sa en gång för länge sedan: Man är ingen riktig ryttare förrän man har ramlar av 100ggr eller så sa hon När man har ramlat av 100ggr är man en riktig ryttare. aja nåt i den stilen vare iaf.

image123


sen vill jag avsluta det här inlägget med att gratulera victor nåvik som bli 18 bast idag, GRATTIS! :D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussen


biologi

har försökt vara duktig och skrivit massa ointressant skit på mitt hemprov. men jag bli bara trött och less när jag inte hittar några svar. fast nu har jag bara 2 punkter på uppgift 1 kvar. men somsagt så hittar jag ingen fakta om det alls. så jag vet inte vad jag ska ta mig till :( död åt uppgift 1. får fråga nån smart jävel.


hade bara två lektioner idag. på matten jobbade jag på som 17 (för det är jag ju, hehehehehehe), men på fysiken blev jag bara trött i skallen. yyyyyrt.
när vi hade slutat traskade jag & jessi in till staden. jag tänkte köpa mig en ny bh, men det blev en sjal istället. heh. medan jag ändå var på språng så passade jag på att boka om mina körlektioner. istället för 2 nästa vecka så blev det 3 på sportlovet. intensivt.

imorgon ska vi frilufta oss. pulka utan snö ftw! naaaaaaaat. men jag ser fram emot att åka pulka i en isbacke. naaaaaaaat. gud vad jag känner mig pepp. naaaaaaaat. jag & jessi tänker parka oss inne i hulistugan och sitta där hela dagen och äta 7 sorters kakor. jajemen. om vi ska få ihop 7 sorters kakor så är det nog bäst att jag ställer mig i köket och rör ihop nåt gött.


hare gött!



Don't just look on the bright side of life; Live on it / tjingeling




framtiden

idag har jag varit på noliamässan. gick runt där, träffade lite folk, plockade på mig utbildningskataloger osv.
det kom fram en "lumpenkille" när jag & jessi pratade med carro. han ba: "funderar ni att göra lumpen?" carro ba: "ja jossan vill det!" jag ba: "neeeeeej!" och sen gav han sig inte. han bara fortsatte babbla med mig om lumpen. shiiiet, trodde aldrig jag skulle komma därifrån. han var trööög eller så förstår han inte vad nej betyder.

ikväll har jag, jessi & carro varit på spinning. så nu är man lite mör i benen, hehehehehe. by the way så sög musiken.

carina gav mig VG i både samhälle A och svenska C. jag är nöjd :)

jag har gjort lite ändringar när det gäller mina individuella val för 3an. se nedan.




hahahaha även att jag har 0% frånvaro sen jag började gymnasiet. jak er dutti flicka :)

nu ska jag fortsätta kolla på i huvudet på gynning.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pössa




GI-diet nästa

här sitter jag och avnjuter en nyhackad sallad. känner mig nästan lite nyttig ^^ och imorrn ska jag träna spinning. shiiiet, jag säger då det, man vet aldrig vart man har mig. jag är väldigt mångsidig. hahahahahahh

dålig tv-dag idag. bara massa strunt. inga intressanta program såsom top model eller i huvudet på gynning. illa.

jag har tvättat håret 2ggr idag. vad är mitt problem? det måste ha slagit slint i hjärnan. såååå onödigt att tära på mitt stackars hår :| men snart ska det klippas :) det påminde mig om att jag måste boka om mina körlektioner. när ska jag ha tid att göra det då.. hmm.. så snart som möjligt låter bäst.

sista uppdateringen för dagen. nu får ni vänta ändå till imorgon. sorgligt men sant. lova yah! so long!


hundfest

haha just i denna stund sitter jag och skrattar åt min far. han står i köket och säger "nu blir det hundfest nu blir det hundfest, fest hela dan fest hela dan" samtidigt som han blandar hundens torrfoder med köttfärssås. jag börjar undra om han har alla bestick i lådan..

dom individuellavalen och val av breddningskurs till 3e året har gjort idag. mina val blev följande: Matematik E, Aerobic(HAHA!) och Bioteknik. jag är nog mest pepp för bioteknik. det verkar intressant, och kewl. fast allt som är intressant är ju kul, såatt.



heh(?) :D


1 av 3 riktiga skoldagar är nu avklarad. bara onsdag och fredag kvar. för imööra ska vi vara på noliamässan hela dagen och på torsdag äre friluftsdag. hur ska man kunna åka pulka när det inte finns någon snö? :S undra sa flundra. hoppas det blir inställt! hoppashoppashoppas! :D:D

eftersom jag var så duktig och skrev på mitt biologihemprov igår på min lediga dag, så tänker jag unna mig en "pluggfri efter skolan"-dag :) heh


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kjamZzZz



10 år

GRATTIS TILL EVLIRA SOM FYLLER 10 ÅR IDAG!


image115image116


vi har haft dig i nästan hela ditt liv. 10 år har gått så himla fort. jag kommer fortfarande ihåg första gången jag höll i dig som om det var igår, jag var livrädd. du hjälpte mig komma över min rädsla för hundar. i love you sweetie<3



haha vem är du?

godmorgon

efter drygt 11 timmars sömn sitter jag här. inte helt utvilad, men det funkar. hade en trevlig kväll med mina bästa flicks igår :) många goda skratt, så det blev lite träning för magmusklerna ^^

ikväll hade jag tänkt se dirty dancing 2. har icke sett den men jag håller tummarna för att den är bra. annars får jag väl kolla på singing bee istället. höhö.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! jag får kramp i magen!

nääää nu tänker jag skriva lite på mitt biologihemprov och äta geléhjärtan (min mormor er snel hest<3)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusselipuss


pain in the neck

imorse vaknade jag med ont i lillnacken. så fett mycket nackmassage skulle va behövligt. frivillig?

mormor fyller år idag så vi har varit dit och fikat lite :) eller lite och lite.. det va typ 7 sorters kakor PLUS tårta. scheisse.. men det va gott :)

blir inte som planerat ikväll. planerna sprack som så månger gånger förr. istället ska jag vara med anna. vi ska väl typ kolla på melodifestivalen oså :p

ska snart tjocka i mig en pizza är det tänkt. kommer bli FETT gott.

kom igen timrå!! you can do it! vinn förhelvete VINN! ni måste ju hedra challes nya frisyr!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciaobella


:(

det känns som en repris. déjà vu. jag har inga ord. jag vet att det inte finns några ord som kan göra allt bra. det gör ont i mig när jag vet att jag inte kan rädda dig från den smärta jag kommer ge dig.. all i can say is i'm sorry


i feel like crap




100 dagar kvar till 18

idag har jag varit ute och brummbrummat med classe. han va värsta bra :) och han tyckte att jag var en naturbegåvning, typ ;D jag bokade även 2 nya körlektioner. men när jag kom hem kom jag på att jag inte kan köra nån av gångerna. tänkte helt korvigt. så jag får boka om :p

woooho det är bara 100 dagar kvar till jag fyller 18 år :D helt unbelievable!

nu ska jag fixa nåt att käka. sen blir det stallet :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussi




alla <3ns dag

årets mest överskattade dag är på återseende. den kommer även om den är ovälkommen. för mig är det som vilken dag som helst. sorgligt men sant. har aldrig i hela mitt snart artonåriga liv firat alla hjärtans dag. det är mest en "högtid" för alla affärer att tjäna extra mycket på choklad och blommor. medan jag ändå snackar alla hjärtans dag så kan jag ju passa på att gratta alla där ute som (tyvärr) har blivit döpta till Valentin. Congratzzz.

image114

till sist vill jag bara önska er en riktigt glad alla hjärtans dag. till er alla från oss alla mig.
massor med kärlek till er - mina trogna läsare<3



Don't just look on the bright side of life; Live on it / varma kramar


enhandad bandit

nu pratar jag med jessi i telen. hon har ingen ström. som dom säger SKADEGLÄDJEN ÄR DEN SANNA GLÄDJEN :D näää nu var jag mer elak än vanligt. förlåt jesus.

idag spökade det på matten. hipphopptjolahopp så flög fönstret upp och dörren till klassrummet for igen med en väldans smäll. synd att ingen satt där fönstret flög upp. då skulle jag ha skrattat till jag pissat på mig. speciellt om gräddnosen skulle ha suttit där och fått fönstret rätt i fejan hahaha, vilken underbar tanke :) 

biggan sa att sofie var en nolla på matten hahaha xD

det är jobbigt att skriva med en hand. så inlägget tar slut här.


out of ström

ni får ursäkta föregående inlägg. jag var hungrig som en varg och trött som en flodhäst. hoppas nu att ni förstår hur jag menar..

det har varit strömavbrott idag. eller det är fortfarande strömavbrott på några ställen. klockan på min stereo påminner mig varje gång jag kollar upp att det har varit strömavbrott och att jag måste ställa in klockan igen. men jag gruvar mig. för varenda gång strömhelvetet ska sluta funka så måste jag kraffsa fram instruktionsboken. jag lär mig aldrig hur man gör.

iaf så borde ju coop-katten tjäna storkovan nu när ica är (som vi säger här i norrland) out of business. för nu är föredetta konsum-katten den enda matvaruaffären som har öppet på hela skönsmon. klirr i kassan.

jag är nyligen hemkommen från sibylla. pappa bjöd på mat idag. haha. mätt som en plätt. senare blir det top model 9 och semla :)

och tro inte att jag har ändrat åsikt. biologin kan fortfarande få gå och hänga sig. det står jag fast vid.
men nu måste jag ta mig i kragen igen. det vore ju lite bra om jag kunde göra klart 1 av 5 uppgifter iaf.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / byebye


biologi kan hänga sig!

F##!"&%/%%¤?}$@F##!"&%/%%¤?}$@!!!!!F##!"&%/%%¤?}$@!!!!!F##!"&%/%%¤?}$@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hata jävla skitbiologihemprovsAS!!!!!!!!!!!!! hur i helvete ska man kunna svara på dessa jävla frågor som varken står i boken eller finns på internet? tacksåjävlamycketidiot!!!!!!!!!!

alnöbron nästa

men orka bryyyyyyyyy! skiter i den bara. den förstör mitt liv.


snygghåret

jag tycker om victoria beckhams hår<3






på tal om hår så ska jag klippa mej snart, hade jag tänkt. jag har inte bokat någon klipptid än. men jag ska. JAG SKA! sluta tjata..



snustjuv

image104


pappa anklagade nyss mig för att ha tagit av hans snus. aa ellerhur, lössnus, mums. NAAAAAAAT. så han tänker från och med nu kolla under min läpp både morgon och kväll. haha han är bra rolig han :p

jag måste ju få säga att det finns jävligt sjuka människor i världen. hör bara på det här: Stephen, 38, måste ha hängselbyxor när han går ut - håller sig i remmarna så han inte slår ner gamla damer. Här berättar han om sin tantskräck: "Jag är särskilt rädd för gamla, försvarslösa damer".
vem fan är rädd för gamla FÖRSVARSLÖSA gamla tanter? it doesn't make any sense to me.
för mer info: se outsiders 20:00 på kanal 5 (ps det har redan börjat ds)

fick tillbaka matteprovet idag. 3 poäng ifrån VG. den du! :D det var inte illa pinkat, om jag får säga det själv. fast biggan p var besviken på oss. hon sa det inte rakt ut, men vi kunde läsa mellan raderna..

bara 3 skoldagar kvar, sen är det helg, långhelg! fett med najs :D alla hjärtansdag är det på torsdag också. jag tänker vara lika romantisk som vanligt. förra året var jag på spinning (SJÄLV) och åt mat från max (SJÄLV). och i år ska jag på hockey med pappa och några från hans jobb. very romantic.. men vad ska man göra liksom.

hoppas på en slapp dag imorrn. redovisning på medicin, drama (alltid slappt, inga undantag), lång lunch (subban ftw), matematik med besök av syo, äänglish. lät inte allt för jobbigt. chill.



Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejhej




sönd(er) ag(a)

morrn morrn i stugan!



söndag idag = sista helgdagen = snart slut på det roliga. dagen är noll planerad och jag funderar på att bara dega hela dagen. småäta ur skafferiet och trycka på tangenterna i takt till leende guldbruna ögon. eller någon annan gammal dänga.

jag har varit duktig och skrivit ihop allt som ska sägas på redovisningen som äger rum på tisdagmorgon. KOL. sjukdomen alltså, inget annat.

igår såg jag titanic. på slutet när jack dör så vill man ju bara tokböla. men igår tog jag mig i kragen. men nog var ögonen blanka alltid, det är inget jag kan sticka under stolen med.




Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramiz




ray ban wayfarer

image94





GE MEEEEEEEEEEEEJ!



long time no see

"fan vad du uppdaterar sällan.. har du inget internet eller? :P"


jag vet att ni vill ha en förklaring till min "lathet" gällande bloggandet. såhär ligger det till: jag har varken haft internet eller hemtelefon sedan förra torsdagen (dvs 31/1), pga att några svin cuttade lite kablar av "misstag". jävla sabbotörer! så jag har försökt underhålla mig själv utan internet i en vecka. tv, plugg och annat roligt. det gick förvånandsvärt bra. man skulle kunna säga att jag har haft avvänjning. internet avvänjning. bra skit.

till råga på allt så var det några andra filurer som hade fått vårat hemnummer när dom höll på att fixa the damage. om man ringde vårat nummer så kom man till någon annan. det var lyckat. men felet är nu åtgärdat. så nu slipper ni komma till gunnel/gudrun/gunilla eller vad hon nu hette, när ni slår en plingeling hit :)

jag är för trött för att gå in detaljerat på vad som egentligen hänt den senaste veckan. men här är littttte:
- min mor gick lös i mitt rum. så nu är det ommöblerat. en ny hylla fick jag också. det blev nice.
- jag har gjort mitt första matte D-prov. det gick bra tror jag :)
- jag har shoppat nya snygga klackisar, en finfin skjorta mm :)
- har haft drama och ramlat ner från en stolsrygg så jag fick fetaste blåmärkena på mitt vänstra knä. illa.
- har lärt mej hur jag räddar en person som fått andnöd. typ. eller om personen är medvetslös och inte andas. så är ni i min närhet behöver ni inte vara oroliga ;))
- löklena gav mej G(!!!!!) i slutbetyg i kemi A. hon kan seriöst gå och dö! :@ "jaa du har ju kämpat på riktigt bra på slutet, men jag sätter ett G på dig. om du fortsätter såhär så kan du få VG i kemi B". baaaaaaa JAHA??!!! så då tycker du inte att jag förtjänar VG i A-kursen? jag har förfan fått VG på minst 2 prov! och inte nog med det så har mina labbrapporter varit högklassiga!  k"(/#bd&%!¤#"!!!!!!!!!!!!! jävla satkärring!! tur att jag slipper henne i B-kursen. om jag skulle tvingas ha henne i en kurs till skulle jag hellre skjuta mej själv.


ikväll har jag ridit dressyr på aniara. det gick faktiskt bra. hoho :)

kommer inte på nåt mer som är värt att nämnas. återkommer imöööra. hang in there!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusspusspusspuss






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0