unbelievable

Att först bli bjuden på restaurang med förrätt o hela baletten. Sedan kolla på en film man själv vill se fast han inte tycker om skräckfilm. Och sedan går han med en hela vägen hem bara för att se att man kommer hem ordentligt. Bjuder upp till en dans utanför porten innan han följer med upp, där han sedan sitter och stryker en över håret och armen tills man somnar. Han går sedan hela vägen hem igen och skickar ett gulligt sms.

Såna killar existerar ju inte. Trodde jag...


fastighetsrättstentamen imorgon

Nu får det gå som det går. Förhoppningsvis går det vägen. Ni kan ju hålla en tumme?

Ser mest fram emot 14:00 imorgon då tentan är över. Då blir det lite ärenden på stan, sen hem och städa lite mer här hemma och sedan ska man minsann bli bjuden på middag. Inte illa :)

Längtar som en galning till Stockholm också ofc!! :D me and the bruds i storstan. go nuts!

Dog lite när jag såg vårat nya schema för nästa kurs. BARA heldagar. 09:00-16:00. Okej nu var jag inte helt ärlig, någon få gång kommer vi faktiskt få sluta 15:00 också. Schyssta puckar. Det måste ju vara ett jävla skämt? Eller hur, visst är det någon som driver med oss?


teenage mutant ninja turtles



go all-in or go home!




igår var det våffeldagen

Idag är det då lörrrdag. Klev upp runt 10 och satte igång med plugget. Det blev lite entreprenadrätt och lite gamla tentor. Nu får det räcka för idag. Ska ta och packa ihop lite tvätt istället (ska tvätta imorgon) och betala lite räkningar. Kul jul på den.

Ni åt väl våfflor igår? Själv blev man bjuden på våffelbuffé av Johanna & Örjan. Det var asgott! Det fanns allt man kan tänkas vilja ha. Det fanns sylt, socker, grädde, glass, banan. Men det fanns även så man kunde göra våffel-langos; räkor, gräddfil, rödlök, gräslök. Hur gott? Vet att alla blev jätteavis nu. Who can blame you :)

Skulle verkligen behöva göra en storstädning. Har varken haft tid eller ork. Och det är ju för fan lördag. Låt mig slippa!


snyggt från h&m



Blus - 199kr



Jacka - 299kr



Klänning - 99kr



Jumsuit - 249kr




(bilder från shop.hm.com)




stockholms-tripp

Eftersom att vi skriver tenta på tisdag och sedan är lediga ända till på måndagen, passade jag och brudarna på att boka in en liten stockholms-tripp. På onsdag bussar vi till hufvudstaden. Vi åker tillbaka till Gävle samma dag. Har ju gjort ett antal såna här resor tidigare. Men eftersom restiden är kortare Gävle-Sthlm än Sundsvall-Sthlm kommer vi får mer tid för shopping. Woohooo! :D Det kommer att bli grymt roligt. Man har tentan bakom sig och ingen ny kurs har startat. Vilket drömläge!


ninja turtles

Våren har kommit till Gävle. Den snö som kom förra fredagen är historia för flera dagar sedan. Hade till och med på mig min tunnaste jacka idag. Hade tumvantar till men wtf :P

Idag var jag faktiskt duktig och klev upp 09:00 trots att man inte kom i säng förrän 02:00 inatt. Var på Tackmiddag (för n0llningen VT11) på Nya vall. Dålig uppslutning, men vi var taggade ändå! Det var superhjälte-tema och vi var Ninja turtles! Hur coolt?! Haha vi var grymt snygga! :D

Sååå ja idag har jag pluggat. Tog en paus och traskade ner till J där man fick både glass och massage. Vilken lyx! Sedan fortsatte plugget på eftermiddagen.

Imorgon är det frågestund inför tentamen. Sedan ska jag och flicksen stanna kvar och plugga lite tillsammans. Efter det lär man ju få ta lite helg va?




mentalt trött

God kväll folket!

Är knäckt. Den här tentan kommer gå åt *¨(&/%&/8#"#0+!"¤#@£$!!!! Om en vecka är den gjord. Om en vecka är det över. Det skulle vara så gudomligt skönt om jag klarade den här tentan. Vill inte ha något som släpar efter.

Måste kanske beställa kurslitteratur till nästa kurs också. EN bok. Shit. Har haft minst 5 + lagbok dom senaste två kurserna.

Sommarjobb måste sökas. Det ser mörkt ut med praktik. Måste ta o styra upp det här! Någon som har ett jobb att erbjuda?

(ps. satc-boxen finns på cdon.com)

Over and out.


satc - the essential collection: silver

Har precis köpt en Sex and the city-box för 299:- (ord.pris 799:-)
Gratis frakt dessutom.
JACKPOT!




sunday bloody sunday

Började dagen med att kolla på Baksmällan. Love it :D Har försökt göra en gammal tenta också. Det gick ju sådär med det. Haha. 19 var godkänt och jag fick typ 12. Hmm.. Men det är ju långt kvar till tentan, en vecka är ju en halv evighet. Eller?

Nu ska jag ta en dusch och sedan gå och handla lite. See ya!


drop dead beautiful

NYTT från Brittan:




tentaplugget har börjat

Fick lite halvpanik när det gick upp för mig att det bara är två veckor kvar till tentan. Oherre... Så idag efter att jag varit på skolan (där jag satt och lyssnade på några från Lantmäteriet i ett par timmar) satte jag mig och började kollade igenom lite från det vi hade på dom första föreläsningarna. Blev lite mörkrädd. Det var så himla längesen att det känns som att det där var ifrån förra kursen... Men icke. Det är så himla mycket vi ska kunna. Banka banka banka in i lill-huvve!


lördagsmys

Om en stund kommer Johanna & Örjan och plockar upp mig. Vi ska åka och handla lite mat och andra godsaker till ikväll. Det blir tortillarullar med kyckling och sen kanske lite melodifestivalfinal på det :) Lördagsmys!


säsongstart

Om en timme har världens bästa serie säsongstart; Supernatural (säsong 6!)
Dubbla avsnitt dessutom! Så ska försöka hålla mig vaken genom båda avsnitten, till 02:05. Vill inte missa detta. Boxen kommer väl inte ut än på ett år. Typ.



00:15 på Kanal 5 om någon annan vill se :)

 




förra inlägget blev poppis

Nämen oj, vad spännande att mitt förra inlägg har skickats ut till alla på Notar via mail! :O Vet inte riktigt hur någon hittade hit. Google? :P Annars är det väl bara min familj och mina vänner från Sundsvall som läser. Man kanske ska passa på att bli nya Kissie medan man ändå håller på? Haha nejnej. Försöker hålla låg profil :P

Tänker avsluta med en liten hälsning:

Hejhej Notar! Jag hör av mig om 1-2 år! Kom ihåg mig då! Josefin Lindberg var namnet :)


notar

Kom hem från skolan för en halvtimme sedan (09:00-19:30 är lite väl länge att vara i skolan, tycker ni inte?)

Hade föreläsning till 15:30, sedan stannade jag kvar och gick på en säljutbildning som började 16:15. Runt 17:15-tiden blev det mat-paus och bjöds det på god pastsallad med bröd och dryck. Det var mäklarföretaget Notar som höll i utbildningen. Och jag måste säga att jag är helt lyrisk. Förlåt mamma, pappa o alla hemma i Sundsvall. Jag kommer att flytta till Stockholm och börja jobba för Notar. Okejdå, om jag säger så här; Om jag inte tänker jobba i Sundsvall (för något random mäklarföretag) så tänker jag ta mitt pick o pack och flytta till Stockholm och jobba hos Notar. Där finns knepen, där finns cashen.




kycklingmiddag

Helt slaaaut. Stod och lagade mat i en och en halv timme när jag kom hem från skolan. Och sen disk i en halvtimme på det. Gjorde någon ny maträtt idag. Kyckling i ugn med typ riven ost, dijonsenap, purjolök, grädde osv. Gott. Men stod att den skulle vara inne 30 min i ugnen. Då var den ju långt ifrån klar?! Hade den inne i nästan en timme. Är inte ens helt säker på att den var klar då. Men det hoppas jag! Lär väl märka om jag får salmonella eller dylikt. Hmmm...

Redovisningen idag gick iaf bra. Var noll nervig. Eller kanske lite precis innan, men märkte knappt av det. Anywaaays så är det bara tentan kvar då. 3 veckor kvar. Fan, hur ska detta gå??! Kommer behöva hjälp från högre makter.


fettisdag

Började dagen med att storhandla på Ica maxi. Johannis följde med som sällskap :) Mycket roligare än att handla själv. Hon följde även med hem hit efteråt och hängde med mig. Sedan när hon hade gått hem kom J hit och jag bjuppade på en semla. Mycket uppskattat.

Ikväll blir det lugna puckar. Har redovisning imorgon 08:15.......


en unge i minuten

Hejsan.

Här sitter jag och skriver en inköpslista inför morgondagens storhandling. Tycker att det börjar behövas då det ekar tomt i både kyl och skafferi. Okej, det lät värre än vad det är. Men det är ju långt ifrån fullt med mat, om man säger så :P

Idag har jag varit på skolan 08:15-10:00. Sedan gick jag och flickorna in till stan och fikade. Förutom det så har jag gjort lite förberedelser inför pm-redovisningen som är på onsdag. Känns inte ett dugg nervöst just nu, men med tanke på att det var ett bra tag sedan man redovisade något sist , så lär man ju bli lite smånervig precis innan. Men det kommer gå finfint :)

Sitter just nu och kollar på En unge i minuten. Skräckblandad förtjusning.


fan va coolt!

"CHECKA! CHECKA BUSSEN!
Det är helt jävla galet!
Det här HÄNDER ju inte!"




aina skär tomater med susanne



Hahahahaha!








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0