bilder från ridskolans dag

Hahahahaha. Vi ser roliga ut båda två, så det bjuder vi på! Här följer iaf lite småskutt från ridskolans dag då vi hade ett lag-race:





Maserati<3




julen börjar dansa ut

Jag har haft en jättebra jul :) För visst kan man säga att den är över? I alla fall nästan. Igår firade vi ju som sagt "julafton". Maten var awesome! Julklapparna var awesome! Sammanfattningsvis: AWESOME!

Jag har fått:
Pengar (i massor!:D)
En mysdress (som jag har på mig nu, skööön)
En parfym
En värmeskyddsspray
Biotherm bodymilk
Fiberwig mascara (asbra!)
En underställströja
Hanky panky-trosor
Ansiktsrengöring
Så länge vi båda andas (fjärde "twilight-boken")
Tävlingskavaj
Duschtvål från Lush (luktar mums)
En chokladask

Jag tror det var allt. Jag är i alla fall nöjdare än nöjdast :D


25 december

God jul!

Idag är jag och min familj amerikaner. Vi firar nämligen jul idag. Anledningen till detta är att mamma jobbade kväll/natt igår. Då flyttar vi helt enkelt julafton en dag. Fast vi åt julgröt igårmorse och fick julklappar på morgonen och en efter middagen. Så liiite julafton var det nog igår ändå :) Vi åkte en sväng till farmor också och gav henne en liten klapp och fick ett kuvert :) Sedan på kvällen kollade jag, syrran och pappa på The Shining. HAHA. Dålig film. Enligt pappa skulle det vara en ashemsk film. Jag vet inte riktigt vad han menar med det?.. Den var lame.

Pappa och syrran är och hämtar mamma på jobbet nu, sen ska vi åka till mormor & morfar och fira jul där. God julmat och julklappar :))

Ha en bra juldag så hör jag av mig imorgon.


tonight I'm not taking no calls, 'cause I'll be dancing

Lady gaga ft. Beyonce - Telephone




volumini

Före - efter



Här har jag bara använt en gång längst in mot hårbotten. Man kan självklart använda den flera gånger efter varandra (om ni förstår vad jag menar) för ännu mer volym. Jag är i vilket fall som helst supernöjd :)




no more long nails

Jag tog bort gelén på mina naglar igår :'/ Det var ett jävla slitgöra vill jag lova! Även fast jag hade en speciell remover så satt det STENHÅRT. Det tog typ två timmar. Och nu är naglarna jättefula. Måste fila så ytan blir jämn och sen tänker jag måla över det (eftersom det förmodligen inte går att få helt jämnt) med rött nagelack. Lite juligt sådär.

Idag har jag hunnit vara på möte på arbetsförnedringen. Oj förlåt. ArbetsFÖRMEDLINGEN. Den 7 januari börjar pengarna rulla in. 134:- per dag känns ju mer än OK när man har levt på 0:- sedan man tog studenten. I princip. Tur att mina föräldrar har varit så snälla och försörjt mig :)) Nu när jag börjar få lite pengar ska jag tamefan köpa nya kläder. Har inte köpt ett klädesplagg sedan i somras.

Efter mötet gick jag in till stan och skulle kolla på en tröja som jag hade tänkt köpa och ha på mig på julafton, men istället kom jag hem med en volumini. Får väl åka ut till birsta idag eller imorgon och kolla om tröjan finns där. Vill ju ha den!

Aja, nu ska jag fixa naglarna och sedan ska jag prova min nya volumini :)


Volumini




det har kommit lite snö...





Bilarna är helt översnöade och vår balkong ser ut så här:



Jag tror inte att jag ska prova gå ut på balkongen... Haha.


Och även fast det kanske inte syns så snöar det faktiskt fortfarande.
Det här är ju helt crazy!




julförberedelser

Tjena-hejsan.

Vad har jag haft för mig idag då, undrar ni.. Jag har spenderat dagen hos mina morföräldrar. Där har jag hjälpt till att paketera julgodis och klä julgran. Med ljuv julmusik i bakgrunden :) I ♥ christmas.

Utöver detta har jag ätit god lax-middag och kollat på både Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse och Robinson. Och ätit chips och druckit julmust.

Nä nu ska jag gå och lägga mig och kolla på The Hills-boxen som kom igår. Även fast jag säkerligen redan har sett hela säsongen på mtv... :P

Nattinatti.


kyligt

Termometern står just nu på -16 grader. Brrrr! Måste nästan säga ÄNTLIGEN! Snö och minusgrader hör liksom till. Det verkar ju som att temperaturen kommer att hålla i sig ett bra tag framöver också. Låter bra det.

Ikväll är det sista ridlektionen för det här året. Jag undrar vad vi ska hitta på för roligt. Jag vill hoppa :D

Jag ska vara barnvakt innan jag åker till stallet (tror jag?). Dom slår väl en plingeling när/om jag ska komma ner.

Ha en bra kall dag!


höjdhoppning

Igår var det sista hoppträningen för det här året. Vi hade lite höjdhoppning. Askul! :D Som högst hoppade vi 1.10m. Högre än det fick vi inte hoppa för Catta. Masse var en duktig häst :) Han tyckte att det var roligt, öronen spetsade framåt. Sååå söt :D Den 3 januari ska vi hopptävla. Det kommer nog gå bra, känner det på mig :)

Vi fick reda på att vi ska få rida varje vecka efter jul, men vi ska fortfarande bara hoppa varannan vecka. Så här kommer det att bli: Vi hopptränar varannan onsdag och den veckan då vi inte hopptränar får vi istället rida "våra" hästar på lördagen. Trimma i ridhuset, kanske rida ut en liten tur. Så att det ska kännas mer som att ha egen häst. Det kommer då även att bli lite billigare eftersom vi bara kommer rida för instruktör varannan vecka. Utöver dessa dagar rider jag självklart varje fredag också :)


nelly-beställning

Beställde hem den här klänningen idag:



199 pix gick den på. Gött pris!


OCH! på köpet fick jag:



Snacka om nice-price!




julgran

Imorse 08:30 åkte jag och mamma till mormor & morfar och julstädade hela deras lägenhet (med hjälp av morfar). Så nu är det rent och fint :) Sedan var jag och mamma och hälsade på mormor en sväng.

Nyss klädde vi granen! Myspys :) Och nu håller vi på att koka knäck. MUMS. Nu är det dags för kulprov! Hörs snart.


somebody save me

Dagens låt:




ridskolans dag

Tjabba!

Jag har hållt igång i stallet hela dagen idag
, så jag tänkte gå och lägga mig och kolla på film nu. MEN först ska jag berätta för er hur min dag har sett ut.

Jag åkte till stallet runt 08:30
(Dödstrött. Trodde jag skulle köra av vägen). Väl i stallet så var det struligt då ingen riktigt visste vilka hästar som skulle ut, så det tog ett tag innan dom kom ut. Sedan satt jag och Hanna och kollade när det var några som repade inför ridskolans dag (som var senare), eftersom vi hade lite "dö-tid". Mitt upp i alltihop fick jag reda på att Rebecka var sjuk och att det behövdes en ersättare till uppvisning nr 2. Snäll som jag är ställde jag upp. Fick rida PONNY(!) Det var riktigt roligt, hehe. Jag och Nora bland alla storhästar :P Det gick bra, men sedan var det himla stressigt då jag skulle byta om och göra iordning Masse för lite hoppning. Jag hann in till framridningen och sitta upp och sedan var det bara att rida in ridhuset. Fick som tur var hoppa fram lite där inne istället. Vi (hoppträningsgruppen) hade ett litet laghopp-race. Mitt lag vann :)) .. tack vare att det andra laget rev ett hinder. MEN det viktiga; VI VANN! Hehehehe. Fast det vi vann var typ.. äran? Roligt. Jag ville ha ett pris! :(

Nu ska jag kolla på Holiday på tv3.
Sleep tight.




lisa top



129:- / Gina Tricot




i'm never growing up




epilering

Igår åkte jag och Petra till Siba, där hon köpte en EPILATOR(!!) Vi provade att vaxa hennes ben för någon dag sedan, men det var bara kletigt och jävligt. Så igår satt vi här hemma hos mig och epilerade. En aning smärtsamt, men förmodligen värt det. Funderar på att införskaffa mig en sån jag också. Funderar.....


Petra med epilatorn i högsta hugg!


Den lille jäveln




tionde december

Hejhej!

Vad gör ni? Jag har nyss snicksnackat lite med mormor :) Vi pratade om julklappar och längtan efter att få duscha. typ. Har kollat på Andra Avenyn också. Mer än så har jag väl inte gjort. Jooo, jag har duschat. Men inte mer än det. Ska väl ta och kika lite på platsbanken. Kanske äta lite clementiner och kolla på How I met your mother. Only time will tell..

Kika in starx så får ni se vad jag gjorde igår!


16 nya mail

Hahaha gillar när man kollar mailen och den ser ut så här:



Det pågår en hetsig diskussion huruvida Emma eller Petra ska sova med Elvira i henne korg...




viernes

Tjenamors.

Jag har precis flängt runt med dammsugaren i varenda liten vrå i denna lägenhet. Om det finns minsta lilla dammtuss kvar så jävlar..!

Idag är det fredag. Fredag=ridning. Denna fredag=hoppning! :D Att få hoppa två gånger på en vecka är väl hur roligt som helst! Ska åka tidigare till stallet idag för att rycka Masses man. Den där långa tunna travar-manen är INTE ok.

Och ikväll ville Petrusa kolla på Idol med mig. Så visst får hon det :)

Trevlig helg din gamle älg!


det är vitt på backen

Jätteroligt med massa bra feedback i förra inlägget :D Jag vet dock att det är massor att förbättra fortfarande, men det är ju bra att man är påväg åt rätt håll iaf :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Duschat, renbäddat sängen, plockat ihop lite smutstvätt, köpt grönsaksbuljong, kollat på ANTM cycle 13.

Tänka sig att det faktiskt var vitt imorse när jag drog upp persiennen. Asmyspys. Jag tycker faktiskt att det är skönt att det äntligen blivit minusgrader. Hatar när det är 1-2 plusgrader och regnar hela tiden (=hela november).

Nu mina kära vänner, ska jag ta mig till köket och kocka ihop lite middag. See ya!


lydnadshoppning

Idag var det lydnadshoppning som gällde (därav skritten mellan vissa hinder):






Knasbollen var svår att få på bild...

Till sist vill jag tacka Petra som var kamerakvinna idag :D<3




personlig marknadsföring

TJA!

Imorse klev man upp 06:30 med tuppjäveln. Tog mig en liten tur till Nacksta och tillbaka. Bara för kul skull. Eller?
IALLLEFALLE så åkte jag ner till stan klockan 08:15 och infann mig på Manpower klockan 08:25. Jag kom först av alla som skulle på seminariet, så jag vann! Allt är en tävling! Glöm inte det! Satt där i tre timmar. Personlig marknadsföring. Skoj. Nä nu ska jag inte låta negativ, det var rätt så lärorikt. Ska dit på ett till seminarie som kommer vara lite mer praktisk träning.

Om någon timme ska jag rulla mot stallet. Där blir det hoppträning med Maserati. Hehe, gillar att säga Masssserrrrrati. Petra ska filma oss lite också. Så sen kan jag sitta här hemma och kolla alla fel jag gör och försöka bättra det till nästa gång. Braaare!

Det var nog allt jag hade att säga. So long!


sotade ögon

Hade tråkigt idag så jag provade att sota mina ögon. Det blev helt ok. Syns dock inte så bra..
(varning för ful bild)



Vet inte vad som hände med bilden, men det ser ut som att jag har rödbrunt hår med ljusa slingor? Jag skulle vara fett snygg i det! Kanske borde färga håret? njäääää. Det får vänta isf. Är så pass nöjd med min nuvarande hårfärg, och det skulle ta lång tid att få tillbaka den sen när man färgat mörkt.








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0