ny bikini

solbränd och fräääsch. har legat och stekt i två dagar. det har gett resultat vill jag lova. i am a brownie :)

min bikini som jag hade beställt från h&m kom idag. riktigt snygg :) fast ett STORT minus var att jag fick ett par helbruna bikinitrosor istället för mönstrade som överdelen! blev pissed. och inte fan hade dom några kvar heller och dom skulle såklart inte få in fler heller. så jag får helt enkelt nöja mig med en enfärgad underdel.. nöjd-kund-garanti in my ass!
jag vill inviga nya bikinin någon kväll. sidsjön anyone? :)

nu ska jag äta glass och kolla på american pie. ha en bra tisdagkväll :)

Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusshej


complicated

det värsta med sommaren är att man måste raka benen 24/7. det växer som ogräs. och ogräs är man ganska less på om man har jobbat på en kyrkogård i fem veckor.

godmorgon förresten!

igårkväll var det chill med dill. alone satt jag här med godisskålen i ena handen och chipsskålen i den andra. ps i love you rullade på teven. jag tycker om att vara ensam. jag vill bo ensam. men som jag brukar säga; man kan inte få allt man vill..

vaknade flera gånger inatt av att telefonen låg och vibrerade. sms-time. fick fyra sms (av samma person) trots att jag inte svarade på något?? måste nog censurera dom. men på två av dom stog det bara Puss. det var ju trevligt?
03:05:33 Puss
04:19:40 Puss
och det värsta av allt är att jag inte har någon aning alls om var vi står.

inte nog med det så smsade Br igår också. hmm.. haha jag som tänkte ge han till anna i fredags. men hon ville inte ha han?! :O



Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciao!




stekhett

imorse runt 10 blev man upplockad i en amazon. hett värre! jag, anna & amanda åkte ut till annas mormor & morfar och pressade i solen och badade i poolen (27 grader,mmmh!). så nu är jag knallröd i fejjan och neger på kroppen. typ. det ser iaf ut som att jag fortfarande har på mig bikinin när jag har tagit av mig den ;O hehehehe.

pärlan gick igenom besiktningen! :D haha även att killen som besiktade körde ett extra varv bara för att han tyckte att det var kul! plus att han blev så till sig att han inte ens såg att varningstriangeln låg på sätet. hahaha.

snart kommer mami hem och då ska hon fixa käk. sedan ska vi åka ut till birsta och köpa mina stövlar :) sen ikväll blire partaj!

idag blev jag 7000 kr rikare! :D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussas


pengarna rullar in som dom ska

6911 kr kommer in på mitt konto imorgon. härliga tider! fast egentligen hade jag hoppats på att hela lönen skulle komma imorgon. menmen. blir väl ca 9-10 laxar i slutet av augusti istället. det blir phett nice!
imorgon måste jag åka till birsta och köpa mina stövlar som jag har lagt undan, plus att jag ska  besikta beach buggyn, hämta "leveransen" (hehe), festa? jag hade även tänkt att klämma in lite solning och badning med anna och amanda. men det ska nog gå ;)

solen har gassat idag, ganska mycket bakom molnen dock.. så förutom att sola så har jag och anna ätit blåbärspaj och fiskat. haha fiskat! vi fick ingen fisk ;/ men fiskjävlarna åt upp maskarna och annas krok?!!



igårkväll var anna & jag ute och brummade i buggyn. det var himla skönt väder. vi glassade bara omrking, och köpte glass gjorde vi. sedan fick carro åka med oss upp och ner för södrabacken!! hahaha NEJ inte den södrabacken! jag menar vägen som man kör upp till södra. den slingriga ;) hehehe det var kul

adjö nu blire korv med brö'!

Don't just look on the bright side of life; Live on it / puzz


olivolja

ge mig buggy-väder NU! har väntat hela veckan på buggy-väder! varmt väder utan regn och blåst, är det för mycket begärt??! biiiiatchväder!

jag har iaf försökt sola så mycket som det har gått i veckan. dvs i måndags blev det ingen solning alls pga pissväder!, igår var det bra väder men det blåste satan!, idag var det bara massa moln och blåste satan! men jag har varit tapper och suttit ute hos anna i en solstol. idag smörjde vi till och med in benen med OLIVOLJA, för att få litte fart på brännan. vet dock inte om det funkade så bra eftersom det bara var molnigt hela jävla tiden....

jag och anna fick lite att göra sådär mitt på dagen då solen var bakom molnen, så vi tog en biltur till hamnen och kollade på det där stora fartyget. det var.... stort. köpte en fryst prinsesstårta och åt till lunch gjorde vi också hehehehehe :) fettoN!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kjamis


pixie


chinese!



ica 'flopp' norrliden

scoobidobidooooooo!

what ap mah niggahs?!


vad har dagen erbjudit? joo, en tur till birsta i en gul bubbla. amandas gula bubbla. cooool! anna köpte foder. 2 säckar, 25kg x 2 = 50kg. som inte var allt för lätta att bära! men tur att man är stark då.. hahaha

böörnade ut till ica maxi efter besvikelsen ica norrliden. dom hade bara äckel karra så då tog jag en åktur till ica maxi istället. där fanns det mycket gotta vill jag lova! blev dock lite problem när jag skulle hålla i mobil, nycklar, plånbok och bilstereo samtidigt som jag plockade lösviktsgodis.... men det gick ju det också!

pappa kom och hämtade mig klockan 4. han skulle se till så att jag fick i mig någon mat. så vi åkte ner på subban och köpte käk. sedan blev jag dumpad här igen efter att vi hade varit och köpt dricka på coop. var tvungen att åka till coop eftersom ica norrliden hade stängt?! klockan 4???? flopp-ica!

senare ikväll ska jag åka och hämta carro. vi ska vara här och kolla på film eller nåt :)

allting går bra med lilla pixie också. även fast hon har rivit ner lampan 2 ggr..... men den höll! ingen skada skedd!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss och kram


semester!

seeeeemester! semester semester semester! fyfan va härligt det känns!

igår blev det som sagt firande med anna & jessi. vi tre hade en liten förfest. drack piggelindrink och spelade spel. vid halv 12 drog vi ner mot stan. var in på några ställen, men det var så dött så vi drog hem vid halv 2. det var väl ganska logiskt nu när man tänker efter.. för det är ju löningshelg nästa helg.. men då blire ju också partaj så vi är inte ledsna!

jag har faktiskt varit duktig såhär på morgonen. jag har diskat, sopat, bäddat, gett katten nytt vatten och gjort rent i kattlådan. good girl.

och kom ihåg när ni utmanar någon i sten-sax-påse: sienarkjolen tar allt!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussipuss


one day

sista helvetes jävla jobbdagen imorgon!! fast vi ska väl bara jobba till lunch eller nåt. sen blire fika. kyrkfika. hehe.

idag när jag satt och rensade häck ringde min far. han frågade vad jag gjorde sedan berättade han att han hade varit och köpt en ny kabel till mig. en sån kabel som gör att man kan koppla in mp3:n i bilen och lyssna på den. för den som jag har nu är glapp och jävlig. iaf så hängde det en clas ohlson-påse på antennen på bilen när jag slutade ^^ mycket snällt av honom att köpa en åt mig, PLUS att han kom med den till jobbet :) snel papi

eftersom jag, anna och jessi slutar jobba imorgon så ska vi fira! och det kommer inte bli något litet firande! det kommer bli ett sjuhelvetes firande! yey! pepp som fan!

jag kommer inte vara hemma nånting i helgen. kommer befinna mig på hemlig ort med en kissemiss som sällskap och en ford puma att cruisa omkring i. men ni kan som vanligt nå mig på mobilen, tveka inte :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussar


min bebi




titta vad fin hon är!!




facebook

jag har återaktiverat min facebook. vet inte riktigt varför egentligen.. men kan ju vara bra att ha liksom.

kom in för ett tag sen. jag och skrället har varit ute och gått på en liten prommis. annars har jag bara legat här. kollat på rush hour 3 har jag gjort också. haha så jävla kul :D

sen får vi hoppas att jag slipper vakna av telefonsamtal och sms mitt i natten inatt (närmare bestämt 3 telefonsamtal och 5 sms), för imorgon börjar min sista jobbvecka. sen börjar semestern! guuuuuud va skönt det kommer bli! nån som har något förslag på vad jag kan göra för cashen jag tjänat ihop? ;D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss


i has a fether




nomy

i am waiting.. waiting.. waiting for ms.larsson. hon är väl i stallet nu, i guess. när hon kommer hem ska jag dra till henne och så ska vi beställa hem käk. ska bli jävligt gött.

jag sitter och knarkar knarkarnomy. han är bra. tyvärr så kan jag inte lägga in något youtube-klipp med honom för det är nåt trassel med bloggskiten. men ni kan ju ladda ner (olagligt!) lite bra låtar ändå tycker jag! let me give you some tips:

cocaine (bäst!)
Your life, a game
turn it up, turn it up with cocaine
And everytime that you live is a time when you feel
and the only time you heal


my religion
Am I too lost to save myself
Or will you hear my pray
So God don't let me die this way


freakshow
Welcome to my freakshow
You may never leave
 
crucified by love
Erase my name, from the past
so many years have gone so fast
So Take this life and be gone
You are no longer my number one



finns fler bra, det där var bara ett litet utplock. utplock?? hah


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kisses   


sluta jiddra börja trolla!

tjatja!

jag kom nyss hem från stan. har varit och införskaffat mig ett par nya skor. ett par vita tygskor, precis likadana som jag har, heh. men det var bara för att dom blev förstörda under gatufesten. men det vare värt!

har varit massa jidder på jobbet idag. dom måste fan vara felande! bara 9 dagar kvar........

hämtade ut mitt nya visabankomatkort idag också :D känns härligt att ha ett betalkort. måste bara se till att ha någorlunda koll på pengarna. hehehe. fast jag har ju iofs typ inga just nu. men sen när lönen kommer in på konton tänkte jag närmare på.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / tjingtjong


nu kan du få mig så lätt



håkan hellström var så jäääävla bra igår! jag höll på att dö! "OM DU VILL HA MIG, NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT!!!!"


ååååh nej! nu är gatufesten slut! det har iaf varit den bästa gatufesten hittills! bästbästbäst. öltälten, artisterna, folket, stämningen. man ville bara frysa tiden. träffade så mycket folk att det skulle ta en hel dag att skriva ner alla.



tack gatufesten 2008!




gatufesten

gatufesten är i full gång. såg millencolin i torsdags<333 bäst var när dom spelade e20 norr :') höll mig nykter hela kvällen, för på fredag klev jag upp klockan 6 och åkte till jobbet. var faktiskt oförväntat pigg. så det var ju skönt.

igår blev det käk och förfest hos amanda. mycket trevligt :) träffade några fula typer när vi gick ner mot stan. gav mr. orange-byxa fel nummer så att vi skulle bli av med dom haha! han var inte goo! men lättlurad.. haha! vi kollade på mange schmidt, the ark och petter. mange schmidt och petter var lätt bäst :D

ikväll vet jag inte hur det blir. det enda jag vet är att jag ska se HÅÅÅÅKAN!! :D kommer bli grym allsång! be there!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusspusspuss






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0