sista november

grattis på namnsdagen pappa - anders


skoldagen var ganska onödig, iaf för min del. satt och surfade runt på internet och läste bloggar på engelskan. inte fast det var meningen haha. men jag var ju redan klar med min bokanalys. så då unnade jag mig själv en slapp lektion ^^ på idrotten gick vi till friskis&svettis och friskade oss, och svettades ofc ;)

träningen inför ridskolansdag gick hyffsat. vi la in hindrena den här gången. harry får så stor galopp, så jag måste verkligen ta i han och kortakortakorta massor. annars blire pannkaka av allt ihop. och jag blir less när han blir så spänd och inte vill gå i form när han går bredvid tom :/

pappa har fixat upp några stjärnor som hänger ner över hela mitt fönster. det var mammas idé. själv så var jag skeptisk till en början. men jag är tvungen att medge att det blev lite fint. mamma själv, kan inte sluta säga "uuuurmysigt" när hon ser det.

idol är på min tv nu. andreas ska ut! så äre bara. punkt slut.
image53
det blir iaf till att gå och lägga sig i tid ikväll. (efter white chicks). för imorrn ska jag upp med tuppen. klockan 08:00 ska jag befinna mig på kuben bil och vara laddad till tusen för att räkna reservdelar. hellyeah.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kiss and hug




cutting animals is a hobby of mine

ey yo mannen!

dissikerat äkcliga vattenlevande djur idag på biologin, däribland kräfta, räka och BLÄCKFISK. eeeeew! disgusting. det var ju gott med FISK till lunch. hahahahaha! det där hade dom nog planerat those mothafackas! xD

pizza är skräpmat. skräpmat är fett. fet(t) är tjock. tjock är mullig. mullig är gullig. gullig är söt. söt är du. du är inte jag. jag är blöt. blöt inte våt. i can go on for ages.


idag är det en inte-ett-enda-cp-program-på-teven-för-det-är-bajstorsdag-dag. det är Oroligt.




I'm standing before you
this label on my head
I'm pleading before you for you to understand
how much I adore you
I'll be there till the end
when everything falls down
will you hold my hand?





Don't just look on the bright side of life; Live on it / BYES




sepe

sitter här och försöker hitta orken. men jag hittar den inte. borde leta fakta och skit till min samhällsfråga. men orkar inte för jag hittar inget bra som man kan använda sig av. så jag lägger ner min karriär. hata samhälle!!

pepparkaksbak och knäckbak blev det idag efter skolan. gott var det. till julskyltningen var det. så var det.

jak kenna mej som ett sepe. ja. dy er sepe. ja.

upd
here i am again! 20 min senare xD först vill jag börja med att be om ursäkt för mina aggressioner. ursäkta.

hur som helst så har jag fundilerat litte granna. och jag har kommit fram till följande: jag skippar hela "Har brottsligheten ökat de senaste 10 åren?" och trasslar istället in mig i "Ökar våldsbrottsligheten?". what do you think, huh? den första samhällsfrågan var för bred för mig asså. visste inte ens vart jag skulle börja. så nu känns det lite bättre. letar fakta om våldsbrott som en tok nu. jag vill ju lova att det går ganska bra. eller det är kanske bara för att jag jämför med min första samhällsfråga..

är så gott som klar med min engelska bokanalys. och nu sitter jag här och forskar omkring på nätet, samhälle<333 (humörsvängningar?). jag känner mig verkligen på hugget!


jag vill se andra avenyn. men jag har ju somsagt redan sett veckans avsnitt. bajs på mig. guuud vad jag tjatar om andra avenyn i bloggen hela tiden känner jag. förlåt :p

är det typ final i top model ikväll? isf måste man ju nästan se det. även fast jag inte har följt det lika troget som jag brukar. men amerikanska top model är faktiskt a lot better. no offence top model STOCKHOLM

det luktar mat nu. hmm.. vad kan det vara.. pannkaka kanske? det vore gott.

en liten kommentar skulle faktiskt inte skada. give me some feedback people!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejdå




filmday

hela dagen har vi kollat på film. känns det iaf som. men riktigt så var det ju inte. vi hade ju faktiskt en mattelektion också. höhö. filmerna vi såg var iaf först en cancerfilm på medicinskgrund. och The road to Guantanamo på filmstaden. ingen av dom var dessvärre bra. men det var ju inte särskilt ansträngande så det gick ju bra ändå ;p

ska förmodligen jobba till helgen. eller bara på lördag, eftersom jag inte kan på fredag. inventering på pappas jobb. räkna reservdelar o greja ^^

imorgon ska jag & jessi fixa knäck till julskyltningen. förhoppningsvis får jag äta några också (A) och lite pepparkaksdeg skulle ju inte skada ;))



på nåt sätt var det skönt att prata med dig igår. jag orkar inte vara arg längre. jag orkar bara inte. och jag vet inte vad du sa och inte sa, för folk snackar så jävla mycket skit. så det är lika bra att stryka ett streck över det som hänt. men det gör jag inte för din skull, utan för min skull. jag mår inte bättre av att hata dig. men det här betyder inte att vi nånsin kommer kunna bli vänner. såret har läkt, men ett ärr försvinner aldrig..


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss


utan bussarna på min sida

snart är det december. snart jullov, jul, nyår. shit vad tiden har gått snabbt. det känns som att det var nyss jag började tvåan. men det är månader sen. alla sa att tvåan skulle bli mycket jobbigare än ettan, men det har jag inte känt av än. jag tycker att tvåan är ganska lik hur ettan var. fast det kanske kommer, det kanske blir jobbigare efter jul. i hope not.

måndag igen, en hel vecka har jag väntat på måndag. i just lööööv måndagar. eller kanske inte. men dagens måndag var ganska soft. började 12:05 och slutade 14:35. men jag kan ju knappast påstå att jag har haft tur med bussarna idag. när vi slutade så skyndade jag & jessi oss till busshållsplatsen, men ack och ve, bussen åkte precis när vi kom ut. så då fick vi stå och frysa i väntan på att nästa buss skulle komma. när vi äntligen kommer in till stan så åker 2an precis. alltså VAD HAR BUSSARNA FÖR JÄVLA PROBLEM? blev less. gissa när jag kom hem! HALV JÄVLA FYRA!! en hel timme efter att vi slutat! fyfan..

det var egentligen tänkt att jag skulle hjälpa anna att måla i hennes källare ikväll. men hon var tvungen att riva mer tak innan det kunde börja målas. så hon kanske behöver hjälp på torsdag istället. det ska nämligen bli en fotostudio i hennes källare. en helt egen. fatta va coolt :D då blir det top model sundsvall ;) hahahah! xD


guess what! jag ligger före avsnitten av andra avenyn som dom visar på teven nu. höhö. lite dålig stil av mig att redan ha sett veckans avsnitt. men what the fuck, var tvungen :p

imorrn måste jag kliva upp tidigt. ska ha medicinskgrundkurs, det var ett tag sen. tur att jag är klar med hemuppgiften då. det vart ju bara 11 sidor. duktikt.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss och kram




i'm losing all of the time, yeah i'm losing

lets start with yesterday, takida
20:30 skjutsade pappa mig till stina. där var syster, stina och nån kille.
20:50 kom skjutsen. vrålåket tog oss till stadshuset.
vi gick in och lämnade jackorna, sedan satte vi oss i spegelsalen och väntade på att klockan skulle slå 21:30. vi väntade och vi väääääntade och vi väntade ännu mer. syrran gick på toa sjuttioelva gånger medan vi väntade, eller fyra gånger iaf. MINST. när takida FINALLY kom ut på scenen så var klockan typ 22:15! orkaaaa 45min sen! men takida bjöd på både nya och gamla låtar. och dom var brabra :D

takida får 3 och en halv av 5 "JOSS"
JOSS JOSS JOSS JOSS JOSS
motivering: takida skulle ha fått 5 "JOSS" om dom skulle ha hållt sitt tidsschema, om dom skulle ha spelat längre och om trummisen skulle ha kastat trummpinnen till mig istället för till nån annan!



idag vaknade jag typ halv 2. skööönt. klev upp och gjorde iordning lite frulle. tog sedan med mig den till sängen igen. mumsmys. det är det enda jag har gjort idag. förutom att kolla på andra avenyn. jag har snaaart kommit ikapp avsnitten som dom visar på teven nu ^^

vi ska äta fläskfilé idag :D det vet jag, för den ligger och tinar i kylen nu. det kommer bli  mycket muuuumms!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kjamiz



takida

vaknade typ ett. var jäävligt trött, men klev upp ändå. åt frukost och blablbabla massa ointressant. åkte sedan med syrran och pappa ut til birsta. sedan till stan och köpte biljett till takida. när jag hade gjort det så åkte vi vidare till syrrans lägenhet och satte upp en hylla. det tog gaaanska lång tid. men nu sitter den där den sitter.

nu ska jag snart käka pizza. sedan måste jag nog duschat och fixa mig.


image49

takida tonight biiiiatches! see ya there



Don't just look on the bright side of life; Live on it / pössen


poetryslam

hajhajkalkonpaj

nu ska jag berätta en sak för er. poetryslam är bland det konstigaste mest osammanhängande skit man kan tänka sig. håll er borta från det! jag kan ju ge er ett fint exempel:
- Vasst. Inte vitt. Kallt. På bänken, navet. Snälla en krona eller två? Portföljen, kavajen, stirrar stint. En blå mjukisdress. Jag har haft det svårt.

kändes det sammanhängande överhuvudtaget? jag blir yr i bollen. och sån här skit satt vi och lyssnade på i 3 timmar. opihaosudifhjwksd!


after tha school så åkte jag med syrran till birsta. Ikea närmare bestämt. Där köptes det hyllor, tv-bänk, toaborste, badrumsmatta, värmeljus och hela köret. Så jaaa, det har blivit till att bära endel idag också.

kom hem typ 4. Då var det bara att värma mat och äta den, sedan byta om och sedan åka till stallet. Där red jag harry. och ridskolansdag lär bli ett fiasko. 9/12 13:00 om ni vill komma och kolla.

åttapååååtta var jag hemma. då hoppade jag i duschen på en gång. sedan drog jag ner till f.d katten. där stog jessi och väntade på lisa. jag gick in och köpte chips (det var meningen att jag skulle köpa dricka, men det hade jessi  med sig så jag köpte chips istället). vi tre gick sedan in till mig och kollade på film. bottoms up tror jag den hette. ganska dålig, man har ju sett bättre om jag säger så.
sedan satt vi bara och snacka och kollade på tv och i gamla skolkataloger xP


ps. Ms. Spermwhale just löööööves her name :D d.s

Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussar




flyttflyttflytt

sitter just nu och lyssnar på lite gamla kentlåtar. kentlåtar är tänkarlåtar. det behövs det också.
ska snart åka iväg med grejer till "syrrans" lägenhet. åkte dit med lite grejer igår också. men nu ska väl allt dit antar jag.

ikväll är det bara en massa skit på tvn. så vad jag ska göra är ännu en gåta. flyttningen kanske tar ett tag..

imorrn är det poetry slam. det låter weird. och jag vet inte om det är på ett bra sätt. we'll see.

nu ska vi åka tror jag. bäst jag får fingrarna ur arslet innan ms. spermwhale blir galen!


föööörlåt klenis LLL haha :D sätt på ett plåster där det gör ont så blir det nog bra ;)

Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciaobella


kim är bög

två lektioner idag. jisses vad vi jobbar sönder i skolan. hahahahaha. IRONI. iaf så tränade vi lite till nationellaprovet i matte. och på engelskan så spelade vi spel, man skulle gissa filmer och tv-program o skit haha :D jag & jessi ägde alla.

bajsteo höll på att döda mig idag ;/ kittlade mig så jag höll på att kvävas och greja, men jag försökte samtidigt bryta av hans fingrar. sa att han skulle be om nåd ;) men det gjorde han inte, hahaha snorunge!

efter skolan gick jag, jessi, sofie och olivia på staden en sväng. jag köpte en halsduk och en plånka :) kanske lägger upp bild sen om jag orkar. men då ska ni ha tur :p

nyss sett två avsnitt av andra avenyn. kim är bög! eller han blev det nu, tackvare adam. det var faktiskt lite obehagligt att kolla när dom hånglade som två grizzlybjörnar när det är parningssäsong :|


Don't just look on the bright side of life; Live on it / grizzlybjörnshångel


matematik C

hejhoppgummisnopp
typ 3 timmar sen jag slutade. var på skolan i 1 timme och 20min hahahahah. guuuud va nödvändigt det kändes menar ja. fast dom som skulle va guider var ju tvungen att va kvar längre hahahahahahahaha SUCKEimage48RS! xD
våran ända lektion var hursomhelst matematik. jag och jessi gjorde klart alla uppgifter. så imorrn har vi nog ingenting att göra tror jag. eller jo, vi kan träna lite inför nationellaprovet. det kan behövas.

fick tillbaka matteprovet också. jag som trodde att det hade gått dåligt hahaha. in my face! VG :D grattis till mig.




efter skolan satte jag mig och kollade lite film och åt chokladisbollisar. mitt i filmen ville syrran att jag skulle följa med henne o köpa tv. snäll som jag är så gjorde jag det. men teven som hon skulle köpa va slut. så så vare med det.

känner mig lite trött i skallen nu, efter att ha skrivit lite på medicincancerskiten. vet inte om jag orkar skriva nå mer idag.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / byebyeäppelpajärblä


mån-dag

here i am. har nyss skrivit lite grejer till cancer-inlämningsskiten. har typ två frågor som jag inte vet vad jag ska skriva på (hade tänkt att jessi skulle hjälpa mig med dom! bara så du vet :D) och patientfallet är halvklart. så nu börjar det likna nåt.

imorrn har vi bara en lektion :D skönt. efter det blir det väl till att åka hem och kladda lite mer på inlämningsskiten eller så kanske jag börjar leta lite fakta till samhällsfrågan. we'll see.

nu ska jag kolla på andra avenyn :)

image47


upd
nyss sett prison break. jag blir gaaaalen när det inte går bra för micael. baais. samtidigt som jag satt där och kollade på pb och vart galen, så åt jag n*g*rbollar. som jag hade bakat alldeles själv. jag är så himla duktig. för jag menar, det är ju sååå svårt.

vad ska jag göra nu då? träna självförsvar kanske.. kan behövas. för det var en liten fågel som viskade i mitt öra att NÅN ville hämnas på mig imorrn.. vi får väl se hur NÅN lyckas med det ;p


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussis


bläkemi

väckarklockan ringde 10:00. klev då upp och klädde på mig och åt frukost. när klockan blev typ 10:40 så kom carro och hämtade mig. vi åkte till stallet. plockade upp anna på vägen också :) när vi kom till stallet gick vi direkt upp till caféterian. där satt hanna helt solo :p när sedan resten av gruppen hade kommit så började vi planera till ridskolansdag. jag & harry ska vara elefant x) det blir nog gölligt :D får bara se så det går att rida bredvid tompa, vill ju inte att det ska bli slagsmål ;p hoppas harry har nerver så han klarar av applåderna, musiken och att hoppa o allt vad vi ska göra. men det löser sig, får väl ta en annan häst annars.

kom hem vid ett. då satte jag mig och pluggade kemi. det gick inge bra :/ fattar inte mycket. jag känner mig ganska säker på koncentration, men oxidationstal får mig att se rött! det känns ovärt att plugga mer, för jag fattar ju inte mer. det får bära eller brista, som jag brukar säga.

snart dör min i-pod. inte bra inte bra. då måste jag återuppliva den. (även kallat ladda den)

ni kanske undrar vad jag ska göra ikväll. det undrar jag också..


upd

freidrich . säger:

sweet, nu ska jag sova järnet iaf
freidrich . säger:

har ju mentorssamtal med LL imorrn!

JOSS säger:

hahahahha

JOSS säger:

VAAA MYSIGT :D

freidrich . säger:

verymuch

JOSS säger:

jag känner ända hit hur du längtar :D

JOSS säger:

myspys :)

freidrich . säger:

geah..

freidrich . säger:

en whisky innan så blir allt bra.. ^^

JOSS säger:

hahahahahh!

JOSS säger:

du behöver nog en hel flaska

freidrich . säger:

inge jag inte

freidrich . säger:

jag har mina taktiker

freidrich . säger:

:P

JOSS säger:

mer detaljerat än så vill jag nog inte veta..

JOSS säger:

hjälp..

JOSS säger:

men jo, det kan nog funka på henne..

freidrich . säger:

HAHAHA

freidrich . säger:

vad tror du om mig?

freidrich . säger:

hahaha

freidrich . säger:

shit

freidrich . säger:

jag har INGEN aning om vad du tänkte där

freidrich . säger:

men det kan inte ha varit det jag menade

freidrich . säger:

hahahaha

JOSS säger:

fredrik 'anything for MVG' andersson. jag känner dej!

freidrich . säger:

!?!!!

JOSS säger:

HAHAHAHAHAHAAH

freidrich . säger:

shit

JOSS säger:

du & LL. det trodde jag aldrig :D

freidrich . säger:

du borde få en fetjävla smäll.

JOSS säger:

men kom då! :D

freidrich . säger:

Ja, visst

freidrich . säger:

KOM DÅ!

freidrich . säger:

din lilla skitunge

JOSS säger:

äre det du tänker säga till LL imorrn? "KOM DÅ!"

JOSS säger:

^o)

freidrich . säger:

jag ryser

freidrich . säger:

bokstavligen

JOSS säger:

HAHAHAHHAHAAHAH

freidrich . säger:

gåshuden tar över

JOSS säger:

har du så starka känslor för henne? jag som trodde att det bara var fysiskt..

freidrich . säger:

nu går jag

freidrich . säger:

och du.. du!!

JOSS säger:

ja vare nåt du ville LLL (löklenalover)? :D

freidrich . säger:

josefin 'så jävla stolt över att jag kan hoppa med en springade hamburgare' lindberg, shut uup!

JOSS säger:

HAHAHAHAHHAAHAHAHAHHA!

JOSS säger:

LLL

JOSS säger:

LLL

JOSS säger:

LLL

freidrich . säger:

godnatt :P

freidrich . säger:

as!

freidrich . säger:

men ändå, godnatt

JOSS säger:

jag vet vad du kommer drömma om inatt

JOSS säger:

GODNATT :D:D:D

freidrich . säger:

kommer drömma om dig när du slänger dig själv i väggen.

freidrich . säger:

skulle vara en rätt rolig syn

freidrich . säger:

joss does walling.

freidrich . säger:

natti =)

JOSS säger:

det tror du inte ens på själv, men sure

JOSS säger:
ANYWAYS

JOSS säger:
goodnight LLL

freidrich . säger:

jag vill skriva nått men kommer inte på nått

JOSS säger:

fredrik 'tripple L' andersson

JOSS säger:

bahahahah

freidrich . säger:

äh, payback's a bitch

JOSS säger:

and she's not coming for me:D

freidrich . säger:

nope, i am!

JOSS säger:

vad rädd jag blir ;)

freidrich . säger:

du borde

freidrich . säger:

as!

freidrich . säger:

:D

JOSS säger:

så säger man inte till nån som vunnit juniorSM i brottning

freidrich . säger:

det spelar nog ingen roll

freidrich . säger:

nu lämnar jag dig här

freidrich . säger:

tjoa.


hahaha nån blev liiiite knäckt ;) och ja, jag behöver nog en livvakt :p nån frivillig?


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramis


du har inget för att vara mig till lags nu

godmorgon. idag är det lördag. och ikväll blir det filmkväll med jessi och lisa, i think :) men innan kvällen kommer så händer det nog inte så mycket skulle jag tro. lär väl sitta här och dega, as usual. fast först ska jag nog ta en dusch, känner mig lite ofräsch. heh.

har inget mer att berätta för er för tillfället. guuud, vilken dålig bloggare jag är. men jag uppdaterar kanske senare. men endast för att jag får dåligt samvete annars.

upd
nu kommer en uppdatering som utlovat. filmkvällen är inställd av okänd orsak. så jag får väl ha en egen filmkväll här i min säng tillsammans med mig själv och äta chips och dricka julmust. det lät ju ändå liiite halvmysigt. det svåraste valet jag måste göra idag är nog: ska jag se Ladder 49 eller The good girl? den som lever får se. när jag har sett nån av dom så kan jag se Zodiac. läskigt att se skräckis själv, men vad gör man..

jag läste förövrigt ut min engelskabok igår. inte för att nån hade trott nåt annat. men anyways

nu ska jag sluta skriva och istället fundera lite på vad jag önskar mig i julklapp. förutom pengar, det står alltid på önskelistan. pengar är liksom självskrivet. man får aldrig för mycket pengar, mohaha.

hör gärna av er om ni känner för det. i'll be waiting :)





och jag kan inte bry mig mindre om hur du mår. du får stå ditt kast. PÖSS
A little bit of anger
It doesn't bother me at all
You're the one who has a problem
And not the other way around


Don't just look on the bright side of life; Live on it /
kisses



mellis - inte bara för dagisbarn

nu sitter jag här på min säng, lite lagom mätt efter att ha ätit mellis. (haha mellis). snart ska jag åka till stallet och rida. öva till ridskolandag skulle jag tro :p det kan ju bli spännande. alla lär ju tycka att jag ska va baloo, bara för att jag är så jävla lik han, eller kanske till och med mowgli, jag är ju ännu mer lik honom ;O hahahahah drygastistan.nu

när jag kommer hem ska jag iaf ringa jessi, och förhoppningsvis så har jag kommit på värsta smarta roliga grejen vi kan göra imorrn. annars blir hon nog besviken på mig :/
resten av kvällen lär jag spendera framför teven. idol ju. eller så kollar jag på nån av skräckisarna som jag har lånat av jessi för x antal veckor sen.
och innan jag tänker sova så ska jag ha läst ut min engelskabok. har ju trots allt bara ca 20 sidor kvar, så det blir nemas problemas :)

Ha en fortsatt trevlig fredag


Don't just look on the bright side of life; Live on it / trevlig helg puss




thursday

denna torsdag har varit ganska dryyg. dryga lektioner på skolan, och när jag väl kom hem så har jag inte gjort ett piss. egen mat fick jag göra också, för pappa hade ingen lust att bjuppa på någon. han erbjöd mig janssonsfrestelser, vilket inte kändes allt för frestande. så jag värmde pizza istället. bättre än janssons"frestelser" iaf.

imorgon är det fredag, wiiie. fast det känns ganska opeppande att börja dagen med en engelskaredovisning. känner mig noll förberedd. men improvisation funkar ju alltid ;)

timrå vann mot hv71 hemma ikväll :D man skulle ha varit där. VARFÖR var inte jag där? :O det är den stora frågan. jag tänkte helt enkelt inte på det, bajspåmig :/ 


nä nu tänker jag sluta fördriva eran dyrbara tid och istället vara duktig och kolla igenom vad jag egentligen ska säga på engelskaredovisningen imorgon.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss


Please, be strong <'3

Dagen började mindre trevligt. MATTEPROV! behöver inte säga så mkt mer. Det gick inte allt för bra :/ måste få G iaf. annars blir jag ledsen i ögat.
Sedan hade vi bara mentortid. Och vi ska sälja salami igen, NEEEEEEEEEEEEJ! stanshelvetessalami!!! Jag röstade ner förslaget, men eftersom 14 av 26 röstade att vi skulle sälja salami så blev det så. inte en jävel vill ha nån jävla salami som kostar skjortan! fattar ni trögt?! aja, om det är någon som vill köpa en salami så äre bara att säga till. De finns i smakerna vitlök, peppar och krydd. Anyone? please, i'm begging on my knees here!

Efter skolan drog jag & jessi och köpte mackor på subban :D sällan haha. Det var gott, även fast toast-maskinen fortfarande var paj :(
Vi tog med oss mackorna hem till jessi. Efter att Emil hade varit på ica så kom han också. Vi åt och spelade nintendo wii. Jag vann bowlingen hahaha  x)

Jag och syrran åkte och köpte mat från donken förut. Även fast jag var mätt som en propp proppmätt.

Nu ska jag träna lite inför min engelskaredovisning imööra. Wish me luck.




ååh älskling! Det gör ont i mitt hjärta när jag får höra att du inte mår bra. Och jag skulle, om jag bara kunde, ta smärtan som du bär. Jag vet att det är jobbigt nu, men jag känner dig, du kommer klara dig ur det här och jag tänker stå bredvid dig hela vägen. Jag tänker lyfta upp dig från marken, varje gång du ramlar kommer jag stå där och dra upp dig. För jag klarar inte av att se dig må dåligt gumman. Du, om någon, förtjänar att må bra. Det borde vara olagligt att krossa ett hjärta av guld.
Jag vill bara att du ska veta att jag är här för dig, nu och föralltid. You're never alone. Hang in there, vi ska klara det här tillsammans du & jag.
Jag älskar dig<33

I will stand like a rock, I will bend till I break
till there's no more to give, if that's what it takes
I will risk everything, I will fight, I will bleed
I will lay down my life, if that's what you need
every second I live, that's the promise I make



Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramar


Pepparkaka?

I helgen har jag haft fullt upp. Och när man har fullt upp så har man inte tid att skriva blogg.

I lördags var jag på stan med Carro och Anna en sväng. Sedan åkte vi ut till birsta. Där fikade vi. Och en dricka, alltså en burk, kostade 21 kr(!) kan ni tänka er, 21 jävla kronor!! Helt jävla sanslöst :O
Jag köpte iaf inget annat än fika och ett par ridvantar och lite godis :)

Nu ska ni få höra fulaste grejen som hände när vi skulle gå från birsta city till hööks. Vi skulle gå över vägen, det åker förbi en bil, sedan hör vi "Pepparkaka?" Då hade killen som satt i bilen som åkte förbi, öppnat dörren och typ hängde ut. Och i handen höll han en pepparkaka. Hahahaha vi höll på att dö av skratt! så jävla fuuuuult! xD

Min lördagkväll spenderade jag tillsammans med min älskade vän Carro, i hagakyrkan. Believe it or not, haha. Men det var faktiskt Talang 2007. Det var allt ifrån dans till akrobatik till trolleri. Alla var jätteduktiga. Jag hade en mycket trevlig kväll, även fast jag var i en kyrka en hel lördagkväll och är icke-kristen x)


I söndags pluggade jag lite matte. Men det var krångligt, så jag orkade inte plugga längre än i en halvtimme.

När klockan slog 5 åkte vi till mormor & morfar och åt middag. Det är tradition när det är farsdag. På tal om farsdag så fick pappa två trisslotter av mig och syrran ^^ och det var FAKTISKT vinst på iaf en av dom! 25kr x 2! Sug på den du, haha!


Idag var första dagen på ännu en efterlängtad skolvecka :D den enda som var bra med skoldagen var att jag fick hjälp med lite kluriga mattetal av Biggan P. Så nu är det bara att hålla tummarna för att det går vägen imorrn. IG är inte ett alternativ.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussa




Djungelboken

Det har snöat här idag. Fast det har även varit plusgrader, så snön har inte haft nån lust att stanna kvar på marken. Men lite stannade kvar iaf :)

Ridning var det ju som vanligt varje fredag. Jag red Kalle. Det gick bra :) Fast jag har ont i fingrarna nu, mina vantar är lost :p trasiga var dom sist jag såg dom också. Så det gör inte så mycket att dom är borta. Måste bara komma ihåg att köpa nya.image39
Vi fick även reda på att våran ridgrupp ska medverka på ridskolandag den 9 december. Hela dagen skulle ha typ "Kalle Anka's jul". Vi ska göra nåt som har med Djungelboken att göra xD haha. Sist jag var med så red vi evighetsmaskinen, det var lite halvt kaosartar, haha.



Nu ikväll har jag och lillelvis ätit popcorn & dipp och kollat på idol. Det var mysigt :) men hon ville bara ha mer o mer, och när hon inte fick det så tänkte hon slicka i dippskålen ;O haha! Jag "rensade" till och med popcornen åt henne, hon fick bara det vita och lite dipp. Jag ville ju inte att hon skulle få skal i tänderna :p

Nä nu ska jag snart knyta mig. Jag vet att det är helg!, men jag är trött. Sådeså.



Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejpa




Glass i stora lass

okeeej vart ska jag börja..

Idag är det torsdag. Det betyder att det är fredag imorrn. Och det betyder i sin tur att det är ridning och helg :D

Det var god lunch på skolan idag. Makaroner och köttbullar. Det är inte ofta ska ni veta. Så det var gottgimage38ottigottgott. Men jag höll dock på att frysa ihjäl i våran cpkalla matsal! Det var ju nåt nummer man skulle ringa och klaga, men det la jag inte på minnet.
Efter vi hade avnjutit den goda lunchen, gick jag, jessi, sofie & olivia till Hemköp i Granlo. Där köpte vi glass! Haha believe it or not. Men det var gott, lite kallt, men gott.. ^^



På biologin hade roy en lång föreläsning som vanligt. Den här gången handlade det om.. ehm, vad hette de nu igen.. nånting på P.. parasit, puckel, prostata, pessimist, pelle <- nån blandning av det. hahahhahahahahahhah!
Hur som helst så kunde man koppla allt han sa till SEX. oooooja, SEX. Var det inte fortplantning så var det befruktning eller spermieliknande varelser.

Slutade tidigare idag, eftersom vi inte har nån medicinskgrundkurs förän v48 igen. Sån tur har inte ni, haha suckers!



nu ska jag fortsätta plugga kondition och uthållighet samtidigt som jag äter min mars delight.

Don't just look on the bright side of life; Live on it /
puss




Hat

Skoldagen har sett ut på följande sätt:

1. sårvård - medicinskgrundskurs
2. lokala- och globala extrempunkter m.m - matte C
3. fisk, potatis och filsås - lunch
4. snack om klasskassan, elevrådet och programforum - mentortid
5. förberedelse inför redovisning av naturvetenskapsprogramet för 9orna - svenska C
6. komma på en aktuell fråga, som man sedan ska arbeta med - samhällskunskap A


Efter skolan åkte jag, jessi och emil in till stan. Där kollade jag och jessi på skor medan emil hämtade en väska. Sedan stod vi och väntade på jessis moder i 23920485678403 år, ungefär.. Höll på att frysa ihjäl!

Nu har jag nyss ätit en välförtjänt måltid som bestod av spagetti & köttfärsås. Det har aldrig varit så gott som idag. Jag var hungrig som en varg! och dom är hungriga ska ni veta.


Jessi vill döpa sitt barn till Decibel. Men det får hon inte haha :D (på tal om ingenting...)



Klandrar allting som går att klandra
Men hatet inom mig gör det svårt att andas
Det är svårt att handskas med det
Du hårdnar av det när det slår tillbaks


Essjay feat Dafne - Hat (remix)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kjam


KLUBBMÄSTARE I HOPPNING 2007!!!!!

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiie! JAG VANN JAG VANN JAG VANN!! :D:D:D:D

Klubbmästare i hoppning 2007: Josefin Lindberg och Mona


Shit asså. Jag kunde nästan inte somna inatt.
Kom iaf till stallet typ 08:30. Då var det bara att börja bygga banan. Sedan lära mig den. Det var några kluriga svängar. Och jag var tvungen att be Anna om råd när det gällde hur snäva svängar jag kunde göra om jag gick vidare till omhoppning. Hon sa att jag kunde satsa ganska mkt, vilket jag även gjorde ;D

Ett tempo utav guds like och nå in i helvetes snäva svängar senare fick jag min efterlängtade blågula rosett :D och inte att förglömma guld-mästerskapsplaketten :D

Jag trodde seriöst att det inte skulle gå så jättebra, med tanke på att jag bara hade hoppat hästen en gång förut för över ett år sen. Och till råga på allt så vägrade hon på ett hinder på framridningen. Men jävlaranamma, vi kom över allihop när det väl kom till kritan! :D och dessutom på en jävligt snabb tid. (närmare bestämt 34,88sek)

image37
Jag & mona





Ikväll blire paaaarty!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussar från klubbmästaren


God morgon världen

Vaknade nyss till liv. Låg och tänkte på km. Jag är redan ett nervvrak :| Jag kommer balla ur totalt när det väl kommer till kritan, och jag ska hoppa. Måste försöka lugna ner nerverna nu förfan! Det är ju en hel dag kvar. Jag är så jävla rädd att jag ska glömma banan. Inte för att det någonsin har hänt mig, men nångång måste ju va den första eller hur.. Men inte imorrn! nejnej inte imorrn. Jag vill verkligen vinna! Titeln som klubbmästare i hoppning 0,9m skulle kännas förjävla bra :D

FörHOPPNINGsvis får jag rida Mona ikväll. Annars blir jag ganska pissed. Måste ju få känna lite på hästen innan imorrn. Det är ju inte mer än rättvist. Har ju bara hoppat hästen 1 gång i hela mitt liv. Jag undrar fortfarande vad jag har gett mig in på :p

Idag ska jag inviga mina nya ridstövlar och min jacka, wiie. Hoppas det känns bra. Annars vet jag inte vad jag gör.


Nu tänker jag bara sitta här och halvsova tills vi ska åka till stallet. soooooftarN^



Now I'm given the chance that I want
I will do it and I will do it well
And for those who have stood by my side
You are the story I tell




Don't just look on the bright side of life; Live on it / myskram








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0