nu är hon hemma

Nu är Majken hemma :) Jag körde ner till Hudik. Första gången jag kör "långkörning". Brukar hålla mig till stadskörning hehe ;P Pappa fick köra hem, medan jag satt och snackade med Majken i baksätet ^^

Hon var lite spänd först när vi kom hem. Men ändå nyfiken. Hon följer efter oss var vi än går, sötan.

Nu hörde jag att hon har kissat på lådan. Dutttti kisse :)


ragdoll

Imorgon åker jag, mams & paps ner till hudik och hämtar en kissemiss :D En jättefin ragdoll-hona på 3 år. Så igår var vi och handlade kattlåda, klösträd, leksaker, mat osvosv. Hon heter Cara Mia, men vi har bestämt oss för att kalla henne Majken :)





Sööööötis va? :D




buggy-buggy

Hello!

Nu är buggyn hemma. Bättre sent än aldrig, som man brukar säga ;P Det var så pass varmt att jag kunde köra i bara shorts och linne. Det är så det ska vara.

Inget nytt på bostads-fronten ännu.


antagen

Det har hänt en hel del sedan jag skrev sist. Jag blivit antagen till fastighetsmäklarprogrammet i Gävle!! Lite stolt är man när det var 800 sökande ;D Shit, fattar det knappt. Så igår var jag, mamma & pappa ner till högskolan i Gävle och kikade. De hade nämligen öppet hus. Vi fick bland annat två guidade turer. En runt campus och en i buss runt stan där man fick se var alla studentbostäder låg. En riktigt mysig stad (även fast de flesta verkar vara väldigt anti-gävle :P).

Som ni förstår är det ju massor som ska fixas. Har betalat kåravgift o grejer, ställt mig i bostadskö, samt sökt och beställt kurslitteratur. Det känns som att jag har hyffsat bra koll ändå.

Jag kommer att hålla er uppdaterade om hur det går med bostad och när flytten sker osv.

Puss & Kram från en blivande högskolestudent :)


gatufesten

Tjabba tjena hallå my friends!

Passar på att skriva ett litet inlägg nu när jag är hemma hos ma & pa. Vettetusan när/om jag får internet till lägenheten igen. Struuuul på hög nivå. Ska ta tag i det där när pappa kommer hem.

Vad händer annars då? Jo serrni, gatufestveckan har ju börjat. Veckan då Sundsvall lever! Party hela dagarna! Eller.. Nja, kvällarna iaf. Det verkar ju till och med som att vi har tur med vädret detta år. Tummen upp!

Nu ska jag mätta hungern med "lite" tacos. Sedan bär det av till anna för festligheter. Yeeeeehaaa!!






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0