plus minus noll

Hej va!

Idag har jag varit i skolan hela dagen (från 10:00-17:30). Först föreläsning till 13, sen har vi gjort seminarie-uppgifter. Bra jobbat!

Var på skolan en kvart innan föreläsningen för att sälja ett par böcker jag inte har någon nytta av längre. Killen köpte två böcker av mig för 600 kr. Gick nu tillbaka i mitt blogg-arkiv och såg att jag betalade 475 kr för dessa böcker när jag köpte dom. Alltid härligt att gå plus ;) Vilken sales-woman man är!

Fick ju dock en oväntad faktura hemskickad idag på 605 kr. Kan bero på klantighet, men har ju ändå betalat för hela året, bara glömt flytta avtalet. Väldigt dumt. Ska ringa imorgon och försöka förhandla bort denna. Det borde gå. Annars jävlar!


det där med att aldrig bli riktigt frisk...

Hostan vägrar låta mig leva ett normalt liv. Min kropp orkar ingenting. Måste till och med duscha i etapper. Är det normalt? Får liksom inte vila riktigt heller. Alltid är det på något annat ställe än i min lägenhet som jag måste infinna mig. Är det inte tandläkaren så är det föreläsningar eller diverse möten. Har nog inte vilat en hel dag sedan förra helgen. Därför ger jag denna sjukdom den här helgen på sig att bli frisk. Tänker inte gå utanför min lägenhet.

Har så ont i mina revben när jag hostar. Speciellt på höger sida, lite bakåt ryggen liksom. Inbillar mig att jag är lite blå just där också. Men det är nog inget. Inget annat än typ skavsår av allt hostande... Men eftersom det gör ont så vill jag inte hosta, men kan samtidigt inte hålla emot. Rosslet bakom bröstkorgen vill ut. Om jag kunde skulle jag hälla i mig Bisolvon varje timme (får tyvärr bara göra det 3 ggr om dagen...) Slemmet som inte lossnar från halsen is killing me.

Jag är då hellre riktigt sjuk i en vecka, än att behöva gå o dras med den här skiten i en evighet.

Hur långt ska det behöva gå innan man tycker att det är nödvändigt att uppsöka vårdcentral? Man bör nog vara nästintill döende tror jag.


jag blir minst sagt spyfärdig

Timrå-Djurgården 4-5 (?!). Det är ett jävla skämt att det blir 0-3 i sista perioden. Eller nej, skämtet måste vara att djurgården gör avgörande målet när klockan står på 59.31. Ska jag skratta eller gråta?


EM-guld till Rolf-Göran Bengtsson

Som alla häst-intresserade redan vet så vann Roffe EM-guld! WOOHOOO!! :D

Tänkte därför passa på att länka lite roliga ljudklipp. Det är alltså kommentatorn Christian Olsson som lägger av fina kommentarer under Roffe's runda, så som:

"Han ser alltid lite skojfrisk ut om nu hästar kan göra det, studsar så glatt"

och

"En skarp vänstersväng fram mot nästa hinder i vitt och gult och grönt. Över det, ooh vad lätt! Han ligger i luften som en drake hållen av ett kinesiskt barn. Vad vacker han är. Öhm hästen."


Hahaha sååå rolig :D Gå in HÄR och lyssna.




jag ÄR bitter

Är fortfarande sicko... Fel att bli frisk?! Det här med att ligga o vila funkar ju inte för fem öre!

Och imorgon måste jag släpa mig iväg till tandläkaren också. Borde kanske ha bokat om tiden. Blir ju en jobbig situation för alla om jag ska ligga där och hosta. Men detta kom jag då på nu. Och tydligen måste man boka om senast 48 timmar innan. Skyll er själva då!!

Har slut på Bisolvon (slemlösande) också. Det skulle ju vara lätt fixat om jag kunde ha gjort det i samma veva som jag var til tandläkaren. Men stan öppnar ju inte förrän 10. Kan ju alltid sitta utanför gallerian o vänta i ett par timmar(?) LÄR ju INTE hända.

Bra liv.

Hejdå.


back from the dead

Ojsan hoppsan! Det är prick en månad sedan det skrevs något här sist. Dåligt. Men har varit busygirl_90. Hann ju inte mer än flytta tillbaka hit innan n0llningen drog igång. Och eftersom jag var lagledare tillsammans med Johanna, så har vi haft en hel del att stå i. Tidiga morgnar och sena nätter. Fixa saker hit och dit. osvosvosv. Vi var iaf grymmast tillsammans med våra n0llor och kammade hem segern!!! Så jävla braaaa!! :D Sedan som grädde på moset blev jag även utsedd till bästa lagledare/fogde tillsammans med en kille från ett annat lag. Fick ett presentkort på Stadium som jag hade tänkt utnyttja snarast :) Hade sammanfattningsvis en jätterolig n0llning!

Men sen (efter två veckor i sträck av stressande och supande) kom förkylningen. Har nu levt med hosta i ca två veckors tid och feber (iaf feberkänsla, har inte tagit någon temp.) lite till och från. I helgen har jag för första gången kunnat kurera mig. Har legat nerbäddad och inte gjort många knop. Har haft tur att J var här och tog hand om mig. Fixat mat, hyrt film och värmt mig när jag har frusit. PÖSS!

Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan. Annat roligt som väntas denna vecka är tandläkaren. "yeeey"

Ha't fint, så ska jag försöka hålla er mer uppdaterade hädanefter ;)








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0