tusen bilder på dagens frisyr





dippelidippdipp

hej allesammans!

ni får ursäkta för det lilla utbrottet i inlägget innan. don't get me started on särskrivning (eller ska jag säga sär skrivning?).

imorgonkväll påbörjar annapanna sin resa mot varmare breddgrader. just därför tänker jag spendera min kväll (ikväll) med henne. typ film och chill med dill. eller kanske chips med dipp? kastade ju ur mig (hastigt och lustigt) att jag var dippoman i lördags.. älskar dipp<3 jag dippar allt! chips, grönsaker, popcorn, kött(?), fingrarna, ja everythäääng!

gud vilket svammel... får nog knyta ihop säcken... aa... see yaaa 'round.




dammsugit heter det!!

vad är det för fel på det svenska folket?! DAMMSUGAT??? överallt, i nästintill alla bloggar, skriver folk att de har dummsugat. det heter för i helvete DAMMSUGIT!!!! jag undrar om dessa personer helt seriöst säger dammsugat när de pratar också. DAMMSUGIT DAMMSUGIT DAMMSUGIT DAMMSUGIT!!!!!!!!!!!!!!!! hoppas att jag nu har lyckats pressa in detta i era tröga hjärnor! dammsugat. hahahahahahaha. hör ni inte hur det låter? sugproppen kanske har SUGAT sig fast på väggen? seeeeeepeeeeeeen.




avskedsfest ikväll

ena halvan i Sverige och andra halvan i AUSTRALIEN?! jag dör lite




skalshop.se

som ägare av en tocuh-mobil vill jag gärna att min display på mobilen ska vara repfri. därför beställde jag displayfilm från skalshop.se. jag fick då 2 st displayfilmer för ynka 99:- (inkl. frakt). frakten var väldigt snabb. tror att jag fick hem dem efter bara två dagar. jag är mycket nöjd, så jag rekomenderar detta.






FAIL




HOST

vill börja med att säga GRATTIS till alla småglin som var tvungen att gå till skolan idag ;) själv sitter man här och funderar på om man ens ska kliva upp ur sängen idag. näääämen vad gröna ni ser ut???:O är det avund jag ser?!

planerna för dagen är att spela match (kanske! får se om min kropp kommer orka med det. ni kan kalla mig hostarN eller varför inte nysarN), ta mitt pick & pack och flytta till syrrans lägenhet, ha Supernatural-maraton med anna.


seee yaaah later alligator!





paljettleggins


hiss eller diss?



ladda ner direkt från youtube!

jag tror inte att jag är den enda som är less på att vissa låtar (främst remixer!) inte finns att ladda ner någonstans. här är lösningen! allt du behöver göra när du har laddat hem programet, är att kopiera webbadressen, sedan trycka på paste och sedan download. programmet converterar youtube-länkarna till mp3 på mindre än en minut(!)




 




baby, could you blow my heart up

nu är det bäst att man fixar sig så man ser någorlunda respektabel ut när man är bortjuden på middag o allt. eftersom jag kommer vara borta hela kvällen så får ni ett musiktips som kompensation;

Lady Gaga ft. Flo Rida and Space Cowboy - Starstruck





kjolahopp




giiiefffff itttt tooo määää!?




ridningen är igång

det känns att ridningen började igår. ljumskarna ömmar och man är sådär halvstel i kroppen. jag dressyrade på Kalma och det gick väl bra, förutom galoppen. men jag fick ett knep av johanna som jag ska ta till nästa gång.

snaaaaart ridning igen. på onsdag sitter jag än en gång på hästryggen :D är väldigt nyfiken, undrar vilken häst man kan tänkas få i träningsgruppen :)




fridag

freeeeeeedag! FRED-dag. peace, man.

om cirkus en timme ska jag hämta upp carro. då ska vi brassa till stallet. skriva in- & utsläpp-lista och sedan ikväll blir det RIDNING! :D och kanske dansa lite soldans däremellan, så att vi slipper rida i lilla ridhuset ikväll...

efter ridningen blir det snabbdusch för att sedan knata upp till carro som har FF!!!! phetttt!

aja, so long!



snygga höstskor



stövletter. stövlar med klack. overknee stövlar. love it.

(alla är från Scorett)




hundsim

kom hem för en stund sedan. direkt efter vi hade ätit på bite line (mätt som en idiot!), så smsade jag carro och frågade om hon ville följa med till sidsjön en sväng. och det ville hon :) så vi kollade på när elvis simmade omkring. hon är ju såååå söt :'D carro hade med systemkameran också, blev några roliga bilder haha!

när jag och skrället kom hem så löddrade jag in henne i lite schampoo. så nu är hon en ren väldoftande hund :)

längtar ihjäl mig till ridningen imorgon. borde kanske gå och lägga mig nu så tiden går fortare?




nu. då. sen.

tjena-hejsan!

har nyss kollat på tre avsnitt av supernatural (<3!) love love love.
klockan 18:00 ska la familia till bite line och äta tacobuffé. mumsfilibabba.
imorgon börjar ridningen för mig också. som jag har saknat!
på lördag blir det middag hos carro (föräldrarna ska äta surströmming, eeeeuw! men vi trycker väl en pizza eller nåt ;))

nu har ni koll ett tag framöver. lucky you. byebye.





lately

nu är kanske bloggtorkan slut? vi får väl se. sen sist har jag varit i tara's stuga (badat tunna, bastat och fikat), festat (typ roligaste förfesten ever :D), varit hundvakt, sökt jobb och så har jag varit en del i stallet :) var i stallet idag till exempel. filmade när Carro red. filmerna blev dock inte så jättebra pga skugga, avstånd och glassbilsljud. men får hoppas att de duger till någonting, hehe. här följer några bilder på Carro's Karl ;)


( klicka på bilderna för att se dem i större format)



lämnas ensam kvar

imorgon ska jag ut till Taras stuga och ha "avskedslunch", äta och bada. hon ska flytta norrut och plugga psykologi. och snart åker anna till australien, och är borta ända till maj nästa år. tjena're andra sidan jordklotet! ALLA LÄMNAR MIG!!! :'( kommer känna mig... lämnad. saker och ting kommer inte att bli som förrut. och det suger HÅRT. den här staden dör ut, sanna mina ord.




hoppträninsgruppen

idag blev det bekräftat; jag har blivit antagen till hoppträningsgruppen. även fast det har blivit en helt ny grupp (tråååkigt!!) så väljer jag att börja i gruppen. jag älskar ju att hoppa! jag gör det för min egen skull, inte för någon annans. också hoppas jag att jag får vara med på fler tävlingar och i högre klasser såklart :)


det blir nu alltså ridning två gånger i veckan. men jag vill fortsätta med dansen också! börja avancerad streetdance. vore så himla kul! men då kostar det 1200:- och det har inte jag råd med i dagsläget. blir ledsen i ögat :'( får nästan ta mina sista pengar som jag fick i studentpresent, bara för att jag vill det så mycket! om jag gör det kommer jag ha typ tusen kronor kvar att leva på tills jag lyckas skaffa mig ett satans jobb. tiden rinner iväg, dansen börjar 23 augusti. dansa eller inte dansa? det är frågan.






dill-emma

men tjena pucko!!

näää det var elakt.

lite.

förlåt.

lite.

frågan är om man ska ta med sig skrället till sidsjön så hon får simma lite? bara för att hon är så söt och älskar det sååå himla mycket. min lillbääääbis :')<333
dilemma: hur fraktar men en dyngsur hund i en bil utan bagageutrymme?

bästa svar får baka en prinsesstårta till mig.



go' kväll

idag har jag hämtat hem hundskrället som har bott hos mormor & morfar under våran sthlm-resa, kollat och hjälpt till på hoppträningar i stallet, och så har jag & mamma hjälpts åt att fixa lite i mitt rum. skrivbordet fraktades till fyndis idag och nu ikväll har vi rensat, dammtorkat och flyttat lite småsaker. flyttning av möblemanget är ett senare projekt.

nu ska jag kolla på första avsnittet av Paris Hilton's My New BFF (season 2) på mtv.com. så här sätter jag punkt för idag. punkt.





dagens låt






J.L den äldre blev ännu äldre

i drygt två och en halv månad har min syster varit endast 3 år äldre än mig. idag blev det 4 år emellan oss. och imorgon blir det kalas. grattis på 23-årsdagen din gamle get!




torsdags-outfit





tjuvtittat i härnösand




big city life

no more big city life for me. buhuhuhu!! jag är som gjort för att bo på söder! nä men skämt å sido. jag, min ma & min pa fick låna en väldigt fin lägenhet på södermalm som vi har bott i söndag till idag. det har blivit en del shopping och så har vi varit på ikea-muséet (som sööög), ätit god mat osv. sammanfattningsvis har vi levt livet i en halv vecka. 

nu är jag hemma och har mamma kommit på att vi ska möblera om i mitt rum. kul, men liiiite jobbigt. vi har redan fått ut skrivbordet. och bara det gjorde att rummet känns större. mer rensning och möbelflyttning, sedan äre väl klart. a piece of cake lixxx!

see ya later!




stockholm

hejhej från en hyffsat pigg tjej!

kräftskivan igår var himla trevlig. måste tacka amanda för den goda maten och såklart alla för det trevliga sälliset :) runt 00:00 drog jag & anna ner mot stan. vi som egentligen skulle ha varit fem stycken blev istället bara två. men inte grinade vi för det! istället rockade vi loss i tältet på drakfesten och vi hann även med en sväng på krogen.

och idag äre då stockholm som gäller. jag, mam, pap tar bilen och åker söderut. vi kommer åter på onsdag, så det kommer kanske inte bli någon uppdatering förrän då. ha överseende. goodbye.




david guetta + akon = sant!

en låt, två grymma artister. det kan inte bli annat än awesome!







dagen

♦ solat med carro
♦ hämtat syrran på jobbet och skjutsat henne till systemet
♦ ätit hamburgare
♦ kollat på Rosa-the movie med carro

det var min dag. imorgon blir det kräftskiva hos mandis och kanske drakbåtsfestivalen senare mot natten. treeefffvvliiigt :)




sunny day

solen skiner ännu en dag. vad ska man hitt på dådå? eftersom pappa lämnade garagenyckeln hemma idag så kan man väl ta ut buggyn på en liten tur. nu har den dock stått så länge så den kommer hålla på och tjura med mig, men det gör inget för jag tjurar tillbaka :)

aaaaha! jag tror carro har ett sjätte sinne, för hon skickade nämligen ett sms nu och frågade om jag ville komma upp och sola & bada. lätt som en plätt! tar väl buggyn upp dit så den får komma ut lite ;)

tjingtjong!




ryggis

nyduschad och så där härligt trött i kroppen är jag nu. det blev två varv i ryggis-spåret (dvs 4,2 km). fick gå en bit också pga äckligt jobbig mjälthugg(!!) har nu googlat för att finna botemedel mot detta jobbiga helvete. det bästa jag hittade var: "Nyp tag rejält i sidfläsket (så att det gör ont alltså) ungefär där hållet är så går det över i ett nafs." hmmm.. får prova det helt enkelt. jag & anna har ju kommit överrens om att vi ska springa två gånger i veckan. låter himla bra tycker jag. är ett peppat as :)

nu är det bäst att jag laddar min mobil som har legat och pipit ett bra tag. sedan ska jag ta mig en skål jordgubbskräm & mjölk och lägga mig i sängen och glo på tv. puss och godnatt.




torsdag med anna

hejhopp!

idag har jag umgåtts med annapanna. vi har ätit glass och jag har bjudit på pasta med tomatsås. om cirkus en timme ska vi åka iväg och springa ett par varv på ryggis. aa, vi är allt bra duktiga vi.

vi hörs ikväll! byebye!


bert - den siste oskulden

jag var hos anna och kollade på Bert - den siste oskulden i förrgår. jag måste bara få visa er det bästa på hela filmen. kolla från ca 2:40-2:55. hahahaha jag dööööör av skratt!






time to go


17:15
- fixa naglarna




la stada idaga

sitting here. waiting for anna. när hon är klar ska vi gå på stan. aaa. hejdårå.




gratisbio.se



genom att klicka här ovan och bli medlem får du 75 poäng, och kan börja samla poäng. det är hur lätt som helst. jag blev medlem idag och har redan över 100 poäng, utan att ha behöva betala ett enda öre. bli medlem du också :)



rare fashion<3





augusti??

vart har sommaren tagit vägen? nu måste jag ta vara på den här månaden, för sedan kommer hösten. uuuuhh. det ryser i hela kroppen av bara tanken. och inte på ett bra sätt.

efter att jag vaknat idag så traskade jag till ica och hämtade mina skor. lika fina som dom förra, men vi får hoppas att dessa är liiiite mer hållbara.

det var meningen att det skulle spelas match idag också, men motståndarlaget hade inte tillräckligt med spelare så matchen flyttas fram. så nu kommer jag missa två matcher, eftersom jag åker till sthlm på söndag. menmen, det finns inte mycket att göra åt saken. får hålla tummarna för att det blir två vinster.

nu blir det chillidill i en timme innan jag ska ut med skrället. peace out!




back to civilization

då var man hemma i civilisationen igen. vi har hållt oss sysselsatta med lite av varje. paddla kanot, sola, åka sommarrodel, gå på "stan", åka båt, spela spel, dricka Mora nisse, sitta på dalahästar osv osv. kan langa en fin film från när vi åkte sommarrodel och så ska ni få lyssna på en dala-låt (typ bästa låten ever??)


Sommarrodel (jag & anna var oslagbara!)


Förortskayen & thom8 - Vi ska dit








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0