sommarjobb

ja då har man fått sommarjobb då. 5 veckor på GA(?!) i år igen. fast förra året fick jag ju byta till skönsmon efter en dag. mor min ringde och frågade om jag fick byta til skönsmon istället, men nää då sa dom "vi har placerat dom efter hur dom bor". men jag bor på skönsmon??!!! och jag har fan jobbat där i 2 år, pappskallar! vi får väl se hur det blir. kanske ringer dit imorgon och tar ett allvarligt snack med dom! orka att jag ska åka härifrån typ halv 7 varje jävla morgon då? nääää!

såådär, nu fick jag ur mig lite aggressioner. snart ska jag köra en liten sväng förbi syrran och ge kattskrället mat, eller vad det nu var vi skulle göra.

ikväll ska jag vara med johan. mys jao :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusss


söndagkväll

dolly-skiten är nästan klar nu. det som saknas är källor, bilder och så måste det hela nog finslipas. men det får vi fixa imorgon. på tal om imorgon så har jag nationelltprov i engelska B 09:30. writing. hoppas att det går kung!

nu ska jag kolla på andra avenyn. hade helt glömt bort att det var söndag haha.

image194
i'm clinically
chronically
totally
addicted to you


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss och kram




5-10 sidor om ett får?!

morrn morrn!

igår var jag hos carro med några andra flickor. spelade buzz (jag vann alla gånger! HEH.) och några sjung singstar. det var trevligt, och maten var god! :)

idag är det meningen att jag och jessi ska kötta biologi. 5-10 sidor om fåret dolly. hur man ska få ihop 5-10 sidor är för mig en gåta. men med sisådär 25 bilder så ska det nog gå....

om en kvart börjar välrdscupen i hästhoppning. jag får nog kasta ett getöga på det medan jag skriver så tangenterna glöder.

ha en bra söndag! jag lär kanske uppdatera något senare.. LÄR...


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussis


två idrottslektioner och ett ridpass

om den här jävla skitdatorn dör en gång till så tänker jag aldrig mer sätta min slinka fingrar på dessa tangenter! den har nämligen för vana att bara slockna helt utan anledning, helst när man gör något viktigt. den får fan inte dö nu för jag vill hinna ladda i-poden med lite ny musik.


mina fötter är alldeles ömma efter ett dubbelpass i idrott. innebandy och fotboll. kulkul. fotboll är ju grymt, så är det bara.


snart serverar mamma en ljummen pasta med kyckling och pesto. låter smarrigt, aaaiiight?


om ca 30 minuter kommer carro och hämtar mig? det brukar vara så. då ska vi iaf åka till stallet. och jag ska hoppa, fyfan va kul :D jag älskar det. det gör jag verkligen. den som aldrig har provat har garanterat missat något! mitt tips till er är: 1. leta reda på en pålle 2. bygg ett hinder av diverse saker 3. sätt dig på pållen och hoppa över ditt egenbyggda hinder. just do it!



Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussar




benjamin


HAHAHA!



håltimme

tjolahopp tjolahej!

sitter i arbetsrummet och känner mig allmänt nördig. inte för att jag pluggar, men det vet ju inte dom andra som sitter här. jag kan ju lika gärna sitta och skriva en uppsats eller dylikt. MEN det gör jag icke.

jag & jessi gick till stan och käkade efter kemin (som var 2 timmar lång!). det blev sallad á la ica esplanad. satan så gott det var! sedan skulle jessi till körskolan så jag drog mig tillbaka till skolan.
har hål nu till 15:00. fast jag har utvecklingssamtal 14:10. vad det nu ska vara bra för?
eftersom jag ändå har lite tid över så kan jag ju läsa the preparation material till engelska B nationella.

efter skolan ska jag åka hem och käka sedan bär det av ner till stan igen. sveateatern here i come! 2 timmar känns drygt.. men jag måste.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pössi


fåret dolly

godmorgon

jag sitter just i denna stund på en stol i sal 511. skriver om det klonade fåret dolly. mycket intressant... sedan har vi även matematik och fysik. opepp somfan! men jag får väl se det från den ljusa sidan, vi slutar ju trots allt 13:35. det är skönt. funderar på om jag ska vandra en sväng på staden.. kanske, kanske inte. den som lever får se.

jag langar en bild på dolly:

image193
(uppstoppad)



bilder från tävlingen

image190
in action!

image191
knep förstaplatsen igen ;)

image192
2 rumpor


foto: anna larsson



1:a placering

kiahufgyubertqG2UKWKQÖPER8YT%¤%iuHDGFSW!hgw=(/&?+mqjhw!!! jag har inte suttit här sen... sen...... SEN?! jag vet inte ens! det var så jävla längesen! katastrof! jag har hållt mig sysselsatt (för ovanlighetensskull....). här följer en kort resumé av helgen:

fredag:
åkte till stallet och red mona. hon var överpepp när vi red ut. inte fan ville hon trava eller, nääää faaanheller, galoppera skulle hon göra. haha. men det var lite kul :P efter ridningen så åkte jag hem och duschade, sen kom johan hit. vi kollade på hockeyn mm.

lördag:
klev upp typ 11. åt frukost. fick sedan skjuts av mam&pap till sporthallen. och där blev det ju såklart basket för hela slanten. det var lite långtråkigt att sitta där själv och glo måste jag säga.
klockan halv 5 gick jag till carro. där bjöds det på middag och tårta. smarrigt vare. och hon fick fina presenter :)

söndag:
väckarklockan ringde 7(!!). då var det bara att släpa sig upp. fixade fiberhavregrynsgröt till frulle. klockan kvart i 8 satte jag mig i bilen med min mor. hon skjutsade mig & anna till stallet. där byggdes och gicks(?) det bana. banan var inte så svår så det gick snabbt att lära sig den. började känna nerverna. och mona skulle hoppa 3 ggr! vad fan tänkte dom med? blev förbannad! vill dom att hon ska kollapsa?! och inte nog med det så var hon brunstig. för ovanlighetensskull, naaaaaaaat. hon var så jävla tjurig när man skulle göra iordning henne. oså pissade hon stup i kvarten.
när äntligen sista klassen skulle börja (som jag skulle vara med i) så var jag så jävla nervös. hoppade några hinder på framhoppningen. först kändes det sådär. men på slutet kändes det riktigt bra. och på banan gick det kanon! var felfri och fick en snabb tid. sååååååååååååååååå... det blev vinst! :D ännu en blå/gul-rosett. fyfan va bra :D kom före johanna (min ridlärare), hehehe. fast nu är jag rädd att det blir trimmning på fredag ;O
jag stannade även kvar och kollade när anna skulle tävla. det gick jättebra! förutom att mona stannade på ett hinder. men annars såg det svinbra ut :D dom är duktiga.
på kvällen blev det mys hos johan :)

Idag har jag faktiskt varit på körskolan och kört. det gick bara bra :) måste nog ringa och boka halkbana snart.

men nu måste jag springa till bussen! ha en bra dag!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / KRAM


caroline dahlberg 18 år

image189

GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN GUMMSAN!! :D


image183image186image184image185
image187image188


<33333333333333333333



ortviken

jag måste börja med att säga att teatermänniskor, skådespelare (eller vad dom nu kallar sig..), är liiiite bakom flötet. dom har inte alla bestick i lådan så att säga. detta kan jag konstatera efter att ha sett en film på 20 min om skådespelare. scary shit..

ett besök på ortviken blev det också. rundvandring med knallgul väst, hjälm och öronproppar med ljud från micken som gubben snackade i. high-tech! det bästa med hela studiebesöket var iaf fikat som vi fick på slutet. och godisarna!

sista lektionen var idrott. det var några natur-treor som höll i skiten. aerobicsen var fetaste fiaskot! jag blev inte ens varm. och att dom som instruerade inte kunde "programmet" själva, var ju inte direkt ett plus.... sedan blev det även lite rugby. det gick minst sagt vilt till. jag bet mig i läppen, blooood i käften ftw! naaaaaaaaaat.

snart ska jag äta en bit mat, sedan blir det stallet för hela slanten! och mamma trodde på fullaste allvar att jag övervägde att skippa ridningen för att gå på basket!? hahahahahah! inte nog med det så är hon fetaste nervvraket. helst skulle hon nog vilja att jag drog mig ur tävlingen på söndag. haha det är så roligt att hetsa henne:
M: - Men du behöver ju inte rida som en galning... *orolig & rädd på samma gång*

J: - Jofan! Jag ska vinna!! *överpepp*
M: :|


Don't just look on the bright side of life; Live on it / PUSS




sjukhuset

go' kväll

the sickhouse, katastrofövning typ. jag spelade opåverkad men orolig för min kompis. jag flydde från sjukhussnubben iklädd min snygga pimp-rock (äkta ylle!), hehehehehehehe. sedan blev jag & jessi satt i ett rum, erbjuden saft också. utvärdering och shit, sedan bar det av till skolan igen. biologi, var ute och vandrade, fågelskådning och kika på växter. yeas.
gick sedan in till stan med jessi & sofie. dumpade jessi & sofie på stan (heh.), istället åkte jag med carro ut till birsta. hon shoppade några snygga klädesplagg. själv hade man ju plånkan hemma. lika bra kanske.. ;p

imorgon fyller min knöbbizzz 18 år :D myndig o allt!

på söndag ska jag tävla. jag är nervo. men det ska bli skitkul :) jag & moooona<3


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss


joss the boss

jag har varit lite duktig efter skolan. jag har skrivit en fysiklaborationsrapport och skrivit nästan en halv sida på min engelska book review. så nu kan jag med gott samvete dega hela kvällen. det är ju top model och sverige pussas & kramas ikväll, det får jag inte missa! om man har tur får man kanske besök också. men tur hade jag ju igår, så jag lär ju inte ha det idag..

förbjöd mamma att göra korvstroganoff till middag. efter lite gnäll så fick jag som jag ville. hehehehe.

M: - men pannkaka då?
J: - tunnpannkaka!
M: - ja okej..

det gäller att kunna förhandla mina vänner ;) heheheheheheheheheh

jag har bara 3 lektioner kvar till helg :D deni! en imorgon, och två på fredag.
fast imorrn ska jag va på sjukan hela förmiddagen. klorgasförgiftad. få kläderna sönderklippta, bli duschad med kläderna på. kewl..


Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciao!




peeling

hallå i stugan!

idag gav jag mig själv sovmorgon. haha. tyckte att jag förtjänade det (att jag började 12:05 igår spelar ingen roll..). skippade mitt individuella val. åkte istället ner till stan till klockan 10 och gick på studiebesök på teatern. booooooooooring. sedan blev det snusinköp innan jag drog med mig jessi på subban. där åt vi bara en halv subb. men vi blev mätta ändå. kanske för att vi åt massa kakor? haha. klockan 1 var vi tillbaka på skolan för att ha matte och engelska. hade bara halva engelskalektionen, sedan fick man "plugga på annan ort" som mafi så fint uttryckte sig. men något pluggande har det inte blivit för min del. istället så har jag laddat i-poden med lite ny musik, fixat käk åt mig och hunden, peelat läpparna och köpt tuggummi.

peelat läpparna var det ja. nu ska ni få ett litet tips av mig kära läsare. ta lite honung, blanda det med lite strösocker. sedan är det bara att peela läpparna med det. funkar kanon!


nu ska jag och skrället ut på en prommis.



Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussar




meg & dia - monster



MONSTER, HOW SHOULD I FEEL?!



kyligt

jag f-f-fryser. har tagit på mig tjocktröja och duntofflor. funderar på att hämta en filt också. alltså jag skojar inte! jag fryser som ett as! för att citera johan glans: kallt som i en isbjörns rövhål!

en biologilaborationsrapport (långt ord..) är nyss avklarad. hade tänkt att skriva en till den här veckan. då har jag skrivit 3 st. man måste skriva 4 på ett läsår. jag har skrivit alla den här terminen, skrev inte en enda förra, haha. det kallar jag rutinerat! en fysiklaborationsrapport ska jag skriva till på fredag också. fast den är klar. ska bara renskriva den på datorn, såå ingen panik folket! här är det lugna puckar. man ska inte stressa för då kan man dö, serrni.

jag kanske ska se prison break ikväll, efter att ha missat dom 2 senaste veckorna. heh.

imorgon ska vi på stuidebesök på sveateatern. som den kulturella fantast jag är, kan jag knappt bärga mig!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejDÅH


partaj

Just one chance is all I ever wanted
Just one time I'd like to win the game
From now on I'll take the chance if I can have it


grym kväll igår :D trevligt folk, massa skratt och översaltade popcorn. jag & victor var grymmast på kranium iaf haha ;D kvällen slutade med att jonte, emmy, matte, emil (dom hade förövrigt betalat 40 spänn för att åka buss från skönsmon ut till bredsand, sedan sitta kvar på bussen och åka tillbaka till skönsmon igen, haha!), jessi, jessis far och jag satt i jessis vardagsrum och snackade porrpungar? hahahahahaha?! sedan traskade jag hemöver när klockan var kanske halv 3. hann knappt lägga mig i sängen innan jag somnade.

har sovit som en stock inatt. huuuuuur skönt som helst. vaknade typ 3. sen dess har jag bara ätit frukost. idag ska jag bara vara hemma och chilla hade jag tänkt.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramis


frördag

här sitter jag med mina lena ben och nyborstade gaddar. känner mig lite halvfrääääsch. jag är bara en dusch ifrån att känna mig helfräsch. idag har jag fått sova ut, och det var hur skönt som helst. slog upp ögonen någongång vid 12, insåg att det var lördag, vände mig och somnade om. det kallar jag riktig njutning, mmmmmmmmh.

yesterday:

eftersom jag inte skrev nånting igår så får jag väl gör det nu då.
det var skola som vanligt. fast jag hade sovismorgon (since I had no drama). skoldagen var väl ganska soft. handboll på idrotten var det också. mina småhänder + en handboll = hahahahaahhahahha!

åkte till stallet halv 5. där red jag dressyr på harry :) åååh, han hade massa sår :'| fan va dom är dumma mot honom. hästjävlar!
sen åkte jag hem och käkade och duschade. klockan halv 10 kom johan och hämtade mig. då åkte vi och hyrde skräckfilm och köpte karra. sedan åkte vi hem till han. filmen var så jävla B så det var skrattretande! haha fyfan :P vi stängde av efter typ 10 min. vi kollade på white noise istället. när klockan var typ 2 skjutsade han hem mig. och jag trodde att porten skulle vara öppen, men icke. så då var jag tvungen att ringa pappa så han fick komma ner och öppna. nästa gång ska jag komma ihåg att ta med mig nyckel. haha.


today:


det enda som är bestämt är att jag ska till jessi ikväll. tills dess ska jag väl bara sitta här med min mysiga träningsvärk i asset.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss




hjärt- och lungräddning

tjooooo

torsdag vare idag då. hade två dryga lektioner, däribland typ 2 timmar kemi. tiden gick så jävla sakta så jag trodde att tiden hade stannat. sen hade jag hål från 12:00 till 15:00. så jag och jessi gick till stan och käkade på subban. sen gick vi omkring på stan ett tag innan vi gick tillbaka till skolan. jag tror jessi shoppade för tusen spänn. hon bjöd ju mig på subban o allt ;) hennes eget fel! mohahaha! klockan 15:00 hade vi iaf HLR, det tog inte längre än 40 min. slutade med andra ord tidigare.

-"gapa stort!" HAHAHAHA!

har nyss installerat teoriprov på datorn. fick låna skiva av jessi. mycket snelt av henne :) så nu kan jag sitta o nöta, hehe.

ikväll ska jag vaxa benen(!) hoppas jag inte dör. men det kan ju va värt det om håret håller sig borta i upp till 4 veckor. fett värt det!


image182
- "jag får ta ett straff. borta tänderna, sen dricka juice!"
hahahahahaha jag älskar björn :D <33333333



Don't just look on the bright side of life; Live on it / bamsekram


djävulen

äntligen kan jag andas ut. aaaaaaaaaaaaaaaaaah. jag har en sån avslappnad känsla i kroppen, hur härligt som helst. båda proven för veckan är avklarade. nu är det inga prov på ett tag tror jag. fast jag måste skriva 2 labbrapporter och en engelskabokgrej. men det är ju ingenting. bara sitta här och skriva lite. man behöver inte lägga nånting på minnet. aaaaaaaaaaaaaaaaah. gud va skönt.

gick hem 11:20 idag. hehehehe. skippade föreläsningen om biofuel och följde med mamma när hon skulle besikta bilen istället. det tog typ 5-10 min så var dom klara :O lite slarvigt skulle jag vilja säga. men vi kom ju därifrån smärtfritt, hehe. det var väl tack vare att pappa hade bytt en stötdämpare.

åt en panpizza till lunch. sedan åkte jag ner till stan och körde lite. acceleration och hårda inbromsningar. det va kul :D speciellt accelerationen.
-"jag ser hur hornen växer ut på dig" haha!

mamma jobbar natten inatt. ni borde veta vad det betyder vid det här laget!? pappa fixar käk = mat från max/donken/kubengrillen/subway/sibylla/pizza eller nåt annat smarrigt. haha :D eller han kanske förvånar och lagar gourmémiddag? hahahahahahahahahahahah! .......... hahahahahahahahahaah!

vad ska jag göra ikväll då tro.. kanske nått bra på dumburken? *chekar tv-tablån*.. top model! sverige pussas och kramas! teven var snel ikväll.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusshej


sick and tired

uuuuuuuuuuuuuh.. har pluggat i flera timmar. helt slut i skallen nu. skulle behöva sova i 15 timmar för att vara fit for fight igen. men sån lyx ska man ju inte få. 06:50 ringer väckarklockan imorgon och då äre bara att kliva upp. looking forward to it! NAAAAAAAAAT.

det ska bli så skönt att slippa plugga imorrn. ni anar inte. sluta tidigt också. yes! pricken över i.

nu ska jag och mitt nyduschade jag snart gå och lägga mig. snaaaaaart. godnatt!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussen


pluggi5

hela långa kvällen tänker jag plugga biologi. men jag kan inte plugga på fastande mage. just nu kurrar min mage sönder! jag är hungrig som en varg. pappa och jag ska åka iväg och köpa mat. helst NU. men han stack iväg nånstans. jag lär väl ligga död här i sängen när han kommer tillbaks..

jessi hade hicka idag, haha det var kul. typ hela mattelektionen. nä det var nog inte hela, men länge vare. hahaha. och hon kunde inte sluta, och alla skrattade. hahahahaha. jävla kryckmongo!

och spagettin var mysig idag på lunchen. den badade i olja! mmmmmmmmmmm! kinda gråws.

imorgon tänker jag nog skippa biofuel-grejset. jappjapp. för annars kommer jag komma försent till min körlektion. jappjapp. men jag tänker vara med på fysiken som är innan. jappjapp. för annars får jag dåligt samvete. jappjapp. och det vill jag inte ha. neppnepp.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / KR4M


en kokt i ett papper tack!

tjolahopp tjolahej!

åååh den här dagen har varit så underbart rolig! tänk er själv: fysiklabb, biologi, matematik OCH kemi<33333333333 dagen kunde ju inte ha blivit mycket bättre. eller?.....
image181
förutom att nöta på skolan så har jag ätit varmkorv med brö' och pluggat medicin. perfekt kombination. påtal om plugg så är jag less på att plugga nu och jag tänker lägga ner min  pluggkarriär för dagen. snart. måste nog plugga lite till, annars får jag fetaste ångesten. men provet känns ungefär såhär viktigt --> -- (=oviktigt!)



ikväll är det meningen att jag ska gå på prommis(?!) det är pissväder och jag tänker vägra. hehehe. eller kanske inte. eller kanske. hehehe.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusss


chinabox

hej för andra gången idag!

jag har nyligen ätit lite kinamat. det är väl inte det bästa jag vet, men det dög.

dagen har mestadels spenderats i min säng. sovit, pluggat osv. men nu får det vara nog med pluggandet. ska kolla på tv istället. fullspäckat ända till sängdags nu ju. top model 9, power of ten, dukes of hazzard.

ingen jättelång sovmorgon imorrn heller.. dumma fysiklabb som förstör. men 10:10 är väl lite sovmorgon. man får vara glad för det lilla, som dom brukar säga..


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss


bioplugg & medicinplugg

jag är trött. och jag har fortfarande träningsvärk. mest i mina stackars lår. jag går som en stelopererad kärring.
anywayyy.. jag har pluggat i typ 1 timme nu. biologi</3 och snart hade jag tänkt börja plugga lite medicin. att ha prov både tisdag och onsdag är inte roligt. men det är som dom flesta säger bara att bita ihop. eeeeeeh.. lättare i teorin än i praktiken så att säga.

någon som vet vad inavelsdepression är?

nu ska jag fortsätta nöta. hare!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejhej


nyklippt cairnterrier

efter en uppmaning från en av mina mest trogna läsare kommer här några pics på nyklippta elvis:




1. elvis drar till med en snygg pose 2. blyg 3. slicka rumpa(...) 4. slicka läpp
5. jag & min bebi



shopping

tjenis

jag är precis hemkommen från la stada. jag & anna räknade galjar i ca 3 timmar. min plånbok fick öppna sig för ett par röda pumps, underkläder, en rosa topp, en highlighter och vaxremsor. så jag är mycket nöjd :) fika gjorde vi också. och en flaskläsk kostade 24 kronor(!!!???) det var tamefan det värsta jag har varit med om på länge.

snart kommer nog mami & papi hem. dom har åkt iväg med elvis, så när hon kommer hem är hon nyklippt. hon är så sööt då. ser ut som en liten tiger, randig o allt :D

anna kommer hit ikväll. vi ska väl kolla på film och bara mysa till det :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss och kram


ny design

har suttit och knåpat med designen en stund nu. blev less på den mörka dystra jag nyss hade fixat. den här är mer.. sommar!

ridningen idag gick.. ehm.. bra i början. mer behöver kanske inte sägas. men jag fick den där envisa ponnyn över dom sista hindrena tillslut.

annars har jag bara kollat på tv ikväll. typ talang 2008 och berg flyttar in.

imorgon hade jag kanske tänkt knata ner på staden en sväng. vill köpa nåt! det kliar i småfingrarna. kläder, smink, mat VAD SOM HELST BARA JAG FÅR KÖPA NÅT.

nu tänker jag sitta vaken tills jag får ett telefonsamtal från the birthdaykid :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussi


snart helg

hejhopp!

äääänglishh nu yao. borde kanske jobba eller nåt, men det orkar jag inte. hehehehehehe. snart ska jag åka hem, sen blire stallet och hoppelihoppa. förHOPPNINGsvis går det bra. annars går det väl dåligt, i guess. eehhhhh. nu känner jag mig dryg.

ps. teo ska ha spö! ds.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss!


salami

hello!

idag bestod min skoldag av matematik- & fysikberäkningar. men även av en liten föreläsning om UF(Ungtföretag). började 10 och slutade halv 2 så det var ju skönt. efter skolan var det dags för körlektion. fickparkering. gick superbt :) och jag hann precis med bussen hem. lite flyt ska man ju ha nångång också, heh. när jag kom hem kastade jag mig på sängen och började läsa i den där helvetes engelskaboken. sååå jävla dålig så jag vill bara döööööö! men nu har jag iaf läst 3 kapitel (dvs lite mer än halva boken). och sen ska jag skriva a written presentation om den också. jiiiipppieeee! och ja, jag valde det själv.(???)

nu ska jag hoppa in i duschen. sen klockan 21:00 börjar top model och efter det är det ju faktiskt sverige pussas och kramas :D

ps. jag har varit och hämtat korvjävlarna nu! ds.

Don't just look on the bright side of life; Live on it / kjama




tillbaka!

shit, längesen sist mina vänner. blogg.se har ju flyttats eller nåt sånt. but now i'm back.

orkar inte berätta vad som har hänt, utan det får bli en kort blogg bara för att ni har väntat så länge på uppdatering.

idag började jag skolan 13:10. hade matte och engelska sen slutade vi. då åkte jag & anna hem hit och jag hjälpte henne att plugga matte. när mamma kom hem från jobbet käkade vi, sen skjutsade hon oss till dragonsmatchen. (hahahaha, jag vet!) förstår inte riktigt tjusningen, menmen :p johan fick ju spela idag! duktig var han. han var snäll och skjutsade hem anna och mig också.

nu ska jag bara sitta här tills jag ska sova. godnatt mä er!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussa






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0