this is for all you party peeps out there!

Timbaland ft. So shy - Morning After Dark


When the cats come out the bats come out to play yeah
The dawn is here, be gone be on your way yeah




bad hair day

Tjohej!

Imorse var jag & mamma ute och gick med Elvira i koppel och Stina i barnvagn. Sedan åkte vi ut till Birsta City och köpte lite julpyssel på Panduro och så checkade vi nya butiken Rut mfl. Fick en mössa av mamma. En såndär Bad hair day-mössa. Alla har nog sett den förut. Om inte så ser den ut såhär:




Elvira verkar lite skeptisk ;P


Sedan fick jag sitta och vänta på mamma hos tandläkaren i en timme(...) och innan vi åkte hem for vi förbi mormor & morfar en sväng. Nu väntar jag på käk. Mackisar och korv tror jag att det skulle bli. Det duger i krig.




mmm, what you say?

Jason DeRulo - Whatcha say


Jag tyckte att jag kände igen den här låten när jag hörde den första gången. Nu vet jag varför:

Imogen heap - Hide and seek

(2:55 in i låten)

Jason DeRulo är en liten copycat.


Vilken av låtarna tycker ni är bäst?




en skål med godis

Stina har varit här ikväll, så jag fick vara mer barnvakt idag. Fast den här gången var jag & mamma barnvakt tillsammans. Och som tack för att vi varit barnvakt fick vi en jättefin skål full med massa gott godis :))




babysitter

Nu på morgonen har jag varit barnvakt åt lillstina. Det gick bra, hon var glad mest hela tiden :) Lättsamt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kolla lite jobbannonser, i vanlig ordning... Sen ska jag väl kolla på veckans avsnitt av Andra avenyn och äta lite sockerkaka (som jag & Petra bakade igår, asgod!).

Vad gör ni idag?


favoriter från din sko




499:-




lyslördag

Idag har det varit lyslördag på stan. Jag och mamma stod på torget i 45 minuter i mörkret och väntade på att all fin julbelysning skulle tändas. Höll på att frysa ihjäl  och blev ganska less när dom aldrig tände dom där förbannade juleljusen. Det skulle sjungas och det skulle snackas (inga som stod längst bak hörde någonting...). När vi precis var på väg att ge upp så tändes allt. Jättefint var det :')




(bilder från stenstan.se)




alive

yoyo!

Jag lever fortfarande! Slapp feberfrossa. Det enda var att jag fick jävligt ont i armen igår, men idag känns det bättre. Så det kommer nog inte vara några större problem att rida idag, tack o lov.

Vad har hänt hittills idag då? Jo, det ska jag berätta för er! Först och främst åkte jag till pappas jobb för att lämna hans snusdosa (ringde till mig i panik, abstinensen hade väl slagit till...). Träffade Annie när jag var på väg till bilen, hon frågade om jag ville vara barnvakt åt Stina på tisdag, ofc! Sedan checkade jag min mail när jag kom hem och då var jag inbjuden till ett seminarie i personlig marknadsföring. Aaa, det var det.

Ska snart värma lite käk i micron och kraffsa fram lite pengar. Käket är till min mage och pengarna är till biljetterna som jag reserverat till New moon på söndag. Den kommer vara asbra! Jag känner det.


svininfluensavaccin

Ja, då var man vaccinerad mot svininfluensan då. Tänkte ju inte göra det, men jag har nu gjort det för mormors skull. Jag och morfar åkte dit ca 07:35 och kom inte hem förrän 09:30. Då kan ni kanske räkna ut att det var ganska mycket folk som ville få en spruta i armen.

15:30 ska jag åka till stallet, men innan det ska jag skjutsa mamma till jobbet, äta "middag" och gå ut med hunden. Det var evigheter sedan (tre veckor sedan) jag hoppade Masse nu. Men jag har hört rykten om att vi ska få börja hoppträna varje vecka nästa termin. Hoppas! Jag undrar vad Carina har planerat för oss idag. Lite högre hinder hoppas jag på :)

Och inte nog med att man säkert får ont i armen och blir febrig ikväll så har Petra tvingat mig att kolla på Supernatural med henne... Haha näääärå, det kommer bli lika roligt som vanligt :D (om jag inte börjar må dåligt då vill säga...)

That's all.


jimmy choo



ha-begär!




har besökt salong purple

Imorse tog jag bilen och åkte iväg 09:45 och kom nyss hem igen. Har varit hos frisören och fått barett klippt och slingat. ÄNTLIGEN! Thanks ma-ma & pa-pa ♥ :) Är jättenöjd :) Det är ljust och fint. Och fortfarande långt! Mitt hår var tydligen knappt slitet, även fast det inte blivit klippt sen 1 juni(!) Duktigt hår.

En pizza väntar på mig i ugnen, så det är daxxx för mig att fylla lillmagen.


julte

Regn regn regn. Det är allt jag ser. Hela dagen har varit mörk, grå och blöt. Man blir ju på strålande humör av det här vädret. Man önskar ju inte att det var solsken och 30 grader i skuggan eller så. Nejnej.
Har inte rört en fena idag. Bara latat mig. Nu ska jag fixa lite te. Jättegott rött julte.


jag har sagt det förut, och jag säger det igen...

... SUPERNATURAL RUUULEEEEZZZZZZZZZ!! Ikväll har jag & Petra sett klart säsong 2 och påbörjat säsong 3. Blev överlycklig då jag fick reda på att det faktiskt finns en säsong 5. Fast har ingen aning om när den släpps. Det jag vet är att säsong 5 hade premiär på kanal 5 idag(!) och att säsong 4 kommer ut i butik i januari. Lång tid kvar... Men ni vet ju vad dom säger; Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. God, I hope they're right...


d. guetta

Getting over


Missing you





bilder från KM





Och den snyggaste bilden:


hahaha!




fredag den trettonde(!!)

Om tio minuter ska jag och Carro åka till stallet. Hoppträning står på schemat. Tydligen ska jag hoppa Mira? Det är en stor häst det. Typ den största jag har sett! Okej, kanske inte. Men den största jag har ridit. Första gången jag ska rida henne idag, och så ska vi hoppa. Heja! HOPPas (← haha!) att det går bra trots att det är fredag den trettonde(!)

Sen ikväll ska jag och Petrusa kolla på Idol och Supernatural. Inte så mycket som kan gå snett då ;D Skulle väl vara om någon av oss sätter ett popcorn i halsen...


no one like you



Scorpions<3




:(

Idag har jag varit i stallet hela dagen. Plockade upp Carro 08:20. Då åkte vi till stallet och släppte ut hästarna, mockade och allt det där. Sedan åkte vi hem och var hemma i någon timma, sedan var det bara att åka tillbaka för att ta in dom. Lite kaotiskt som det alltid är. Plus att det var lerigt och mysigt! Märkte när alla hästarna var inne att Masse inte åt någonting. Han liksom bara stod rätt upp o ned. Blev lite förvånad. Jag menar, han brukar alltid vara matglad. Gick in till honom och försökte mata honom med lite hö, men han ville inte ha. Började bli orolig då jag såg att han hade lagt sig ner. Fick upp honom på benen igen och pysslade och pratade lite med honom. Vi ringde självklart några ridlärare, och dom sa att vi skulle ta bort maten och gå ut och gå med honom, vilket vi gjorde. Matilda hjälpte oss även att ta tempen på honom. Det visade sig då att han hade 40,3 graders feber. Blev ännu mer orolig. Då gick vi in i ridhuset där han fick skritta och trava lite. Efter det gick vi in med honom i stallet och då kom det några och kollade honom. Lyssnade på magen, inget ljud (=inte bra) och typ vitt tandkött (=inte bra).

Det känns jobbigt, för jag vet inte hur han mår. Det enda jag vet är att febern har sjunkit till 38,4 grader. Blir ledsen, för han försökte verkligen se glad ut. Och han var lika gosig som alltid. Han är en kämpe. Jag hoppas att det inte är något allvarligt och att han snart mår bra igen. Jag tänker åka dit imorgon och titta till honom.





regnig lördag

Tjatja (cha-cha?)

Har en aning träningsvärk idag. Lite överallt. Ridning är riktig träning det! På tal om träning så är det gratisvecka på Friskis & Svettis veckan som kommer (om jag inte är helt ute och cyklar i badkaret). Då kanske man borde dra sig bort till Nacksta och köra några träningspass. Lite spinning och lite jympa. Har ju ingen ridning på onsdag, vad jag vet, så då måste jag ju hitt på nå annat sätt att röra på dököttet.

Idag är det lördag och Petra är ute och rider i regnet, hahaha. Förlåt. Hahahaha. Förlåt. När hon är klar ska vi ha något slags Supernatural-maraton. Bra skit!

Vi lär ju höras, ciao!


I love h&m


Oversizemodell med bred halsring och trekvartslång pingvinärm. 199:-




Klänning med dragkedja. 99:-


Mockaimitation med klack och platå i krokodilmönstrad skinnimitation. Klack 12 cm. 299:-


Skinnimitation, inbyggd platå fram och trekantig klack (12 cm). 399:-




första snön har anlänt

Imorse klockan 09:37(!!!) vaknade jag utav att jag fick ett sms. Whattaaaa? Vem i allsin dar vill mig något såhär i gryningen?? Petra ville mig något. Smset löd: jossiepossieee! vad ska du göra idag? jag slutar snart jag :D vill du göra nått? Annons: Kolla in Flygresor.se. Hon är en fattiglapp, det är därför hon alltid skickar sms från internet, vilket förklarar varför det alltid är reklam i slutet. Fast nu har hon tydligen fyllt på mobilen, ska man tro på detta? Tveksamt. Känner på mig att någon (med betoning på någon) kommer att skicka femhundra sms imorgonbitti och väcka mig som bevis. ANYWAY. Hon kom i alla fall hit och vi har kollat på Supernatural hela dagen, hihi. Och ätit billy's panpizza och korv med bröd. OCH chips :))

Snö har det kommit också. Blandade känslor. Roligt med snö, snart jul - Jobbigt med slask och halka, kallt. Det har varit himla skumt väder idag alltså. Ena sekunden snöar det, sen två minuter senare har det slutat, sen fem minuter senare snöar det igen, sen tio minuter senare är det uppehåll, en minut senare snöar det. yeahyeah, you get the picture.

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon ska jag och skrället ut på morgonprommis tillsammans. Hoppas det ligger en decimeter snö på backen. Eller inte. Eller jo. Va?


long time no see

.. kan man ju verkligen säga! Vad ska jag berätta för er idag då? Jo, jag kom alldeles nyss hem från Birsta. Där blev det jobbhunt3000 igen! Jag kämpar på! Tänker inte ge mig förrän jag får ett jobb, så äre! Ska skicka iväg ett CV sen också, eller så gör jag det imorgon. Måste ju skriva ihop ett supermegabra personligt brev först. A for effort?

17:30
(prick!) ska jag hämta Petrusa. Då ska vi åka iväg till stallet och kolla när Emmrusa hopptränar Corre :) Hinner nog pussa lite på Masse också, hihi ^^

So long flaggstång!






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0