lite humor på kvällskvisten

En man som suttit 15 år i fängelse lyckas rymma.
Han finner ett hus som han bryter sig in i. Han behöver pengar och vapen.
Han finner ett ungt par i sängen. Han beordrar mannen att kliva upp och binder honom vid en stol.
Medan han binder kvinnan böjer han sig framåt och kysser henne i nacken.
Sedan går han ut på toaletten. När han är borta säger mannen till hustrun:
- Den här mannen är en förrymd fånge, se på hans kläder.
Han har nog suttit länge i fängelse och inte sett en kvinna på länge. Jag såg att han kysste dig i nacken, om han vill ha sex så bara tillfredställ honom hur mycket han än gör dig illa.
Han är nog farlig och om han blir arg kommer han att döda oss. Var stark älskling, jag älskar dig!

På detta svara hustrun:
- Han kysste mig inte i nacken, han viskade att han var bög och tyckte du var söt så han undrade om vi hade något vaselin i badrummet. Var stark älskling, jag älskar dig också.


första advent

"imorse" skjutsade pappa ner mig till stan så jag kunde dumpa fikabrödet till julskyltningen. sedan blev JAG dumpad på ibis hotell. snackade med syrran. passade på att jobba lite svart. utan lön. värt? efter en timme kom m & p och hämtade mig. då bar det av till m & m. pluggade lite matte i väntan på att syrran skulle sluta jobba. nångån efter 3 satt vi iaf och fikade. lussebullar, saffranskaka, pepparkakor, punchrullar, drömmar och julmust. MUMS. jag åt mest av alla. hehe :) det blev även en liten trip till birsta för införskaffning av diverse saker.

nu är jag helt slut. det känns som att klockan är minst 22:00. har nyss ätit middag. fisksoppan satt fint i kistan.

måste fortsätta att fixa redovisningen till imorgon. bläu. have a nice evening.


degklump

nu har gästerna traskat hem i halkan. imorgon måste jag kliva upp i någorlunda tid, för jag ska böörna ner till julskyltningen och lämna mitt bak (inte min bak, hehehehehe. kewl.), åka till mormor & morfar och fika, för att sedan åka hem och plugga. det enda jag ser fram emot är fikat hos m&m.
i feel like a degklump, så jag tror bestämt att jag ska ta och krypa till kojs.

godnatt. sov gott. dröm sött.


lördag förmiddag


jag har både bakat till julskyltningen imorgon och pluggat matte, och klockan är inte mer än halv två. känns bra att man kan vara lite effektiv ibland :)

ikväll kommer jessi med familj hit på middag. trefvlans.
jessi minus familj →


vi hörs!




fabulous


+

=

grymt snygg party-outfit





(klänning är ifrån stylebystars.com & skorna är ifrån forever21.com)



tired

TRÖTT. ridningen gick.. nää det gick väl inge vidare. inte som jag ville. vi började iaf öva inför ridskolansdag. det gick väl som det gick det också :p

det här blev ju ett intressant inlägg. kände bara att jag behövde skriva nånting. äääh, kollar vidare på idol istället. heja alice och kevin!


ett språk som talas i alla länder

här sitter jag. gör inte det jag borde göra. men vem fan gör det? tycker nästan att det räcker med 3 timmar matte på en dag. men när ska jag plugga mer inför provet då? dumskallar som lägger provet på måndag. och som grädde på moset så har jag en svenska/historia-redovisning på måndag också. PEPP på det! vet inte varför, men i min värld kommer matematiken före. matematik - det universella språket. djupt.

och igår fick man reda på att min ridgrupp ska medverka på ridskolansdag som är om en och en halv vecka. bra planering?? vi måste komma på något att göra, något att ha på oss, vilka hästar vi ska ha med osv osv osv. det är bara att börja spååååna. det är ju bra att man får gott om tid på sig menar jag..


plugghjälp?

 

pixie var inte mycket till plugghjälp idag...



keep your love locked down



See I wanna move, but can't escape from you
So I keep it low, keep a secret code
So everybody else don't have to know



ingen lektion

kollade nyss fc, och där meddelar våran kemilärare att han inte kan ha våran lektion (ingen är förvånad), men vi får sitta i klassrummet och skriva klart lathunden. då har jag 2 frågor. vem fan går till skolan när man inte behöver? och. har vi ens börjat med den där lathunden?! hörde även rykten om att vi har 2 lathundar till provet? och provet är om 2 veckor. kul jävla jul.

nu tänker jag, på min lediga dag, dammsuga och diska och packa och klappa katten.

men dööööööh, kom på att jag ändå måste åka till skolan för att hämta matteboken. jag gör det.... sen.


god planering är halva jobbet

här följer onsdagens "att göra":

→ åka till skolan och vara med på dagens enda lektion - kemi B
→ förbereda mig för att flytta hem (dvs. packa och städa)
→ försöka fixa någon slags redovisning till på måndag
→ plugga matte
→ hämta syrran från tåget

Att planera är att flytta framtiden till nutiden så att man kan göra något åt den.
- Alan Lakein



undra ifall man får ryggmassage av katten inatt igen.. vaknade ett flertal gånger igårnatt av att katten gick fram och tillbaka på min rygg. nästan lika mysko som att jag sov på mage hela natten.

nog med svammel. godnatt


horoskop v48



Tvillingarna

Du åker till Allan Edwalls familjegrav utanför Tullinge. Vad fan ska du dit och göra?


(EEEEH??)


min käft och jag

tuggar chips. brände tunghelvetet igår när jag åt på frasses. satans strips! sååå det gör ganska ont så fort man har nåt i käften (for your notice...)
på tal om käften så var jag ju somsagt till tandläkaren idag. och hur onödigt var inte det?! hon pillade med ett av sina "verktyg" i käften i 3 sek, sedan la hon fluor på tänderna sedan fick jag åka iväg till skolan igen. nödigt.se, SKITnödigt. hehe humor på hög nivå.
och för alla er som är födda 1990 och bor i sundsvall: vi ses i februari! då har tandläkarna nämligen planerat att kalla alla oss på två dagar. yeeeeeha! hörde något om kryssfrågor. spännande!

det börjar bli torrt i käften. behöver något att dricka. då återstår bara ett liiitet problem, det enda som finns i kylskåpet i dryckesväg är mjölk eller öl. måste överväga saken...


frasses

det är bäcksvart i köket. människan hade bara 60 W lampor hemma! gaaaah, det behövs en 15 W-lampa! får plocka på mig en när jag åker hem och hämtar kläder till imorgon.

lagom peppad för tandläkaren imorgon. hon kommer kötta mig! det blir fetsmisk när hon får reda på att jag inte sköljer med fluor varje dag och inte orkar jag använda tandtråd varje dag heller. jag har viktigare saker för mig på dagarna! men man drar alltid till med en fin lögn "jag använder tandtråd nääästan varje dag. fluor också! och jag dricker bara läsk på helgerna. inget godis på vardagarna" hahaha jag tror hon ser igenom den lögnen varje gång.. men hon kan inte bevisa nåt! HA!

nu ska jag ladda upp med frasses!




bring it biiiatches!

klassen peppar för fullt för vaganttävlingen imorgon. vi övade lite på dansen idag igen. undra vilken låt vi kommer få.. låten kan ju förstöra hela dansen. men ingen kommer kunna slå våran avslutning x) inte utklädnaden heller för den delen! sååå till alla andra 3or på västermalm: BRRRRRRRRRING IT!

måste kraffsa fram en glödlampa.. den i köket "gick" nyss.


Darin ft Kat DeLuna - Breathing your love




duktig joli

hello

känner mig ganska duktig. har precis torkat golven i lägenheten. nu är det både damm och fläckfritt. lasse var nyss här och kollade på dumtoaletten som står och tomspolar hela tiden. tror han fixade det? det lär jag ju märka nästa gång jag spolar.

det var planerat att jag och anna skulle rida ut en sväng på pärlan & wille idag. men eftersom jag var ut igår så är det inte så smart att köra bil. har dessutom mina ridkläder hemma. sååå.. jag vet inte. har inte hört något från anna idag. men jag ska hem och äta middag vid 5-tiden, så om det blir av så får det bli när jag har ätit. kallt och kolsvart ute, men det kan ju vara mysigt :p

gårdagskvällen/natten var iaf rolig :) jag och anna åt pizza typ 20:30. sedan började vi, ida och ottilia förfesta hos anna. twister hahaha! det kan komma bilder senare om ni har tur ;)

ha-de!


dansa och rida

det blev dans för hela slanten igår! klassen var på sporthallen och övade in ett dansnummer till vaganttävlingen som är på tisdag. så snyygggt hahahahhahaha!

igår skulle jag få rida Bosse, men då var han så svettig efter ridpasset före. fick då istället rida Manne(!) jag var som en jävla jätte på den där ponnyn!

IKVÄLL BLIRE PAAAAAAARTEEEEEEEEEY!


puuuh

ääääntligen kan jag andas ut. gick i skolan till klockan 5. sedan åkte jag direkt till syrran och skjutsade henne till tåget. åkte sedan hem och åt middag. packade. åkte sedan hit till lägenheten.

internet håller på och jävlas med mig. har nu provat att vara inne på grannens oskyddade nätverk  istället, hoppas att det fungerar bättre. det verkar så.

nu måste jag gå ut och sätta i motorvärmaren. kallt, halt och kolsvart. lycka till!


bokläsning

nyduschad. fräsch som få. funderar på om jag ska ta och krascha i sängen och läsa eller kolla på tv eller dylikt. läsa får det bli. måste läsa ut Min oskuld och Pearl Harbor så fort som möjligt. skum bok.




anywaaaay. nattinatti


kemi 24/7

idag på vår enda lektion fick vi tillbaka kemiproven. ett jävla poäng ifrån VG. fakk! och vad tror ni är det första vi får efter vi har fått tillbaka proven? lathunden till nästa prov! som förvörigt kommer äga rum om mindre än tre veckor. tre jävla prov inom loppet av 8 veckor + att vi ska börja på någon uppgift direkt efter nästa prov. you got to love kemi B och framförallt roy.

i smell pancakes. mums.

imorgon flyttar jag. åker direkt till syrran när jag slutar skolan imorgon och skjutsar henne till tåget. sedan måste jag åka hem och packa och sedan åka tillbaka till lägenheten och göra mig hemmastadd. lär måsta åka och handla mat också.

that's all. PUSS


tack!

jag älskar dig uffe! vi behöver verkligen den här idrottslektionen till dans och inte till något annat (speciellt inte simning...)
så tack än en gång!


klocka



1.824:- från asos.com



lugnt och skönt

YOYOYO!

jag skulle vilja kalla den här veckan för lugna veckan. har ingenting som jag måste göra, och det är så grymt skönt. fast borde kanske lägga på ett kol när det gäller svenska/historia-bok/film-projektet. det får helt enkelt räcka med att jag och jessi såg Pearl Harbor idag.  vi spolade så mycket att en 3 timmar lång film blev typ en timme. haha. men vi orkade inte se hela. kollade bara på krigsscenerna, eftersom det är det vi behöver till arbetet. måste börja läsa den där satans boken också. bläääu.

MEN annars äre lugna bullar. och på torsdag flyttar jag hemifrån i en vecka, igen. :)


max is the shit

papps bjöd på middag idag eftersom mamma jobbar natt. gissa vad han bjöd på! MAX! big surprise there! om jag ska vara ärlig så fick jag välja. detta betyder att inom loppet av 8 dagar har jag ätit mat från max 3 ggr. haha (A) men det är gott ju! :D

nu är jag peppad för dans!


en helt vanlig måndag

tjäänna!

kom hem från skolan för ungefär en timme sedan. hade bara fysiklabb. ovärd skoldag. men jag och jessi hade iaf roligt i rondellerna påväg till skolan pga halkan. "wiiiiiiiie!" hahahahahaha.

nu hade jag bara tänkt dega ända fram till klockan 20:30, då blir det dansträning. fett pepp på uppvisning i december? haha... hjälp.

just ja! har glömt att berätta att jag har bokat tågbiljetter till sthlm! den 17 januari åker jag & anna på en shoppingtrip till hufvudstaden. 50 kr vardera tur och retur. vi var tvungna när det var så billigt ^^ det blir desto mer pengar att lägga på shopping ;)
måste ju tacka jessi för tipset också. danke schööööön!


ha en fortsatt bra dag allihopa! tänk efter före, behandla andra som du själv vill bli behandlad, friskt vågat hälften vunnet, don't drink and drive o allt det där.


wicked game

måste få dela med mig av denna underbara låt:



What a wicked game to play, to make me feel this way
What a wicked thing to do, to let me dream of you
What a wicked thing to say, you never felt this way
What a wicked thing to do, to make me dream of you

I never dreamed that I'd love somebody like you
And I never dreamed that I'd lose somebody like you



söndag

hann inte mer än vakna så satt man i bilen. jag, mamma, pappa och morfar åkte och hälsade på mormor på sjukhuset. hon verkade hyffsat pigg iaf :) hon får säkert åka hem inom en snar framtid.
sedan åkte jag och pappa och tvättade fiestan. men det var inte hela sanningen. sanningen var den att pappa tvättade bilen och jag kollade på. hehe.

nu ikväll har jag varit bort till carro en sväng. jag och jessi blev intervjuade angående vårat projektarbete. om jag hade vetat att det hela skulle höras över hela hedbergska, så skulle jag aldrig ha ställt upp. men nu är det försent :p aja, man får väl bjuda lite på sig själv. hahahaha. usch.

haha linda rosing på sanningens ögonblick nu. piiiiiiinsam. och hennes "polare" sitter bara och driver med henne.


senare blir det alla veckans avsnitt av andra avenyn.




three days grace - never too late




Maybe we'll turn it all around 'cause it's not too late
It's never too late..



wisdom tooths

mina visdomständer minst sagt dödar mig! det gör ju inte saken bättre att det är båda visdomständerna på vänster sida. det verkar även som att tungan har fått sig en omgång av dom uppväxande tänderna där längst bak.. pain in the mouth!

börjar känna av bentrimningen från ridningen ikväll. att stå upp i jockey-stigläder brände rejält i hela benen. ojoj. härlig träningsvärk imorgon. ser fram emot den. det är ju skönt att känna att man lever..





duktig lottapotta

tjingeling!

hoppningen gick väldigt bra idag :) hoppade lotta för första gången. riktigt fin. fick henne till och med att både fatta och landa i vänstergalopp :O och det är inte det lättaste vill jag lova, eftersom dom tydligen har en helt annan galoppfattning i Ungern...

Lotta




när jag kom hem från stallet så fanns det inte bara godis och chips, utan även gräddfil och dipp. min mor är gullig hon. så nu ska jag ta ut den färdigblandade dippen ur kylen och kolla på idol.

ha en fortsatt bra kväll!




jag kan ju bara tänka mig...

...hur glad pappa är nu, när han tvättade bilen igår och dom saltar vägarna idag.





halka

vädret bjuder idag på underkylt regn. både folk och bilar slirar omkring här ute. bussarna blev inställda, men sådant tjaffs slipper ju en annan som har körkort och kompisar med körkort ;)

vi tog oss iaf till skolan helskinnade. hade en timmes fysik. fick veta resultaten från provet. VG! man tackar och bockar. eller, vem fan tackar jag? det är ju min egen förtjänst. belöning anyone?

efter fysiken tog vi en sväng till ica kvantum. köpte lite gott att ha till operan som vi skulle på. 3 timmar = mycket att tugga på. och operan var bland det värsta jag har varit med om! jag fattade ingenting. och om man inte redan hade huvudvärk så fick man det då! någon kunde mer än gärna ha fått skjuta mig. behöver jag säga att vi åkte hem i pausen?


nu väntar det ridning om några timmar. hoppelihoppning :D




koola anna



är den snygg eller är den snygg?!



3 månader och 11 dagar = 1 år?

guess what! ni vet strumpbyxorna som jag fick av min mor igår? DET ÄR REDAN HÅL PÅ BÅDA TÅRNA! what's up with that liksom?! varför hatar strumpbyxor mig?? :'( och nej, det beror inte på att jag har för långa tånaglar, dom är i princip så korta som dom kan bli (utan att blodet ska börja spruta).

jag fick en kallelse till tandläkaren den 25 november i brevinkastet idag. sist jag var där så sa hon "vi ses om ett år". och så vitt jag vet så har det inte gått ett år sedan 14 augusti det här året? men jag kan väl inte det där med matematik helt enkelt?




tooersssdaaahh

tjingtjong!

ska strax skicka iväg fysiklabbrapporten till eva. sedan är det lugna bullar heeela helgen. gyyy va mys.

hade bara kemiprovet idag. kan ha varit för att jag skippade mattelektionen. men fika går faktiskt före integraler! plus att jag räknade lite när jag kom hem. räknar lite till senare. kanske..

bara en fysiklektion och en opera kvar till helg. helg är bra. helg är mycket bra. vad händer i helgen? det blir ingen utgång för min del. det får vänta till nästa helg, för då har amanda kommit hem från alla sina äventyr :D


skicka fysiklabbrapport skicka fysiklabbrapport skicka fysiklabbrapport skicka fysiklabbrapport



världens härligaste män

snart börjar världens härligaste män med ann söderlund. hon är väl härlig om någon :)




snart är det helghelghelg. ska bli skönt att inte ha nå plugg alls. sååå skööööönt. imorgon efter provet släpps en börda ifrån mina späda axlar. skööööööönt var ordet. måste iofs skriva klart labbrapporten till fysiken, men den är i princip klar så den räknas inte. sköööööööööööööööööööööööööööööönt. om ni har missat så tycker jag att det är skönt.

trevlig helg! snart...


prenumerera mera!

jag har fått en ny prenumerant :D sånt gör mig happyhorse! make my day - prenumerera mera! :D

idag har jag & jessi suttit på barista och pluggat och druckit chailatte och ätit blåbärsmuffins. myspys. jag tror vi bankade in lite kemi i skallen iaf. lär måste plugga lite mer ikväll ändå. prov imorgon, wish me luck.

sedan kom mamma ner på stan. så då strosade vi omkring med henne. fick nya strumpbyxor (hon tyckte inte att det var så charmigt med hål på båda tårna...) jag fick även denna:




och så köpte jag detta med mitt egna visakort:





nöjdnöjdnöjd :)



x-effect

godkväll

sitter här och kollar på x-effect. tror att det är typ gay-special. fan tror jag har sett det här. väntar på att klockan ska slå 21:00 så jag får kolla på dom desperata hemmafruarna istället.

det blev liiiiite liiiiiite plugg idag. har knepat och knåpat med lathunden. så nu är den som jag vill ha den. typ. ska bara skriva ut den också. måste ta med den imorgon när jag och jessi ska sätta oss på ett fik och plugga.




skola, vad är det?

vad har hänt med dagens ungdomar?? går dom aldrig i skolan längre?! svar: nej.
igår var jagledig. idag hade jag två lektioner. imorgon är jag ledig. på torsdag har jag en lektion och ett prov. på fredag har jag en lektion sedan ska vi på teater/opera.

låter grymt ansträngande eller hur? å andra sidan så är kemiprovet grymt ansträngande att plugga inför. tänkte dock lägga hela bördan på morgondagen. eftersom jag är ledig kan jag plugga hela dagen. like that's gonna happen??! hahahahahahahahahaha! vem tar ni mig för?


dansträning nu!




the kill




Break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you


What if I wanted to fight
Beg for the rest of my life
What would you do?
You say you wanted more
What are you waiting for
I'm not running from you





seeeg

ställde mobilen på 09:30 bara för att vara säker på att komma upp i tid. blev dock väckt 09:27 av att hunden ville komma in i mitt rum. så det var ju lika bra att kliva upp och släppa in henne. ingen idé att gå och lägga sig och sova i 3 minuter till.

åt lite frulle, sedan satte jag igång att plugga. flöt på ganska bra i ca 40 minuter, sedan fastnade jag. jag tror bestämt att många av svaren till lathunden inte ens finns med i kemiboken. det är sånt som bara roy vet. och hur ska man kunna veta allt han vet?? jag bestämde mig därför istället för att försöka lära mig det jag hade kladdat ner i min skrivbok. går väl sisådär. orkar inte gå djupt i det hela. kommer ändå inte få mer än G i den här förbannade kursen.

fortsättningsvis tänker jag sitta här och slöplugga lite samtidigt som jag suuurfar runt. yeh.


renbädda

klockan är 23:46 och jag ska renbädda min säng. godnatt.


leopard



(från gina tricot)



lucky me

imorgon är jag ledig. lucky me. nästan hela dagen kommer bestå av kemiplugg. lucky me.

såg precis första avsnittet av veckans andra avenyn. ska se dom andra två på svt.se om en stund. hade nämligen tänkt se sanningens ögonblick först. linda rosing. pinsamt.

sen så vill jag passa på att gratta giffarna. GRATTIS.


hunger

nu tycker jag att schwartzkopf aka. JL-den äldre kan få masa sitt arsle hitåt! jag är hungrig! h-h-hhhhhungrig!


farsdag

det första jag gjorde när jag klev upp "imorse" var att säga grattis till min far på farsdag. han själv hade tydligen ingen aning om att det var farsdag. bra där.

jag, mam, pap åkte sedan till mormor & morfar och fikade. göttgött.

försökte plugga kemi sen när jag kom hem. men det kändes för jobbigt. jättesvårt och jättejobbigt. men jag har iaf nästan skrivit klart min labbrapport till fysiken. näääästan. det är bara det att det känns som att min hjärna inte riktigt hänger med i svängarna när jag vill tänka! nå så jävulskt störande. hoppas att det är bättre imorgon. för då MÅSTE jag plugga kemi.

resten av dagen kommer att bjuda på max (garlichamburgaren!<3), besök av JL-den äldre och andra avenyn. säkert lite ben & jerry-glass också.




en uppföljare

till allas stora glädje kommer en uppföljare av Sex and the city-filmen! det sägs att den ska spelas in nästa sommar. nu har vi något att längta efter.





italian trio



LYCKA!
italian trio är tillbaka på max! älskar garlichamburgaren! och då menar jag verkligen älskar! måste åka dit och köpa en imorgon. nån som vill följa med?


ännu mer lyckad...

har troligtvis glömt ridjackan hos syrran. fick därför skrapa fram en annan skitjacka att ha i stallet idag. mer lyckad än så här kan man inte bli.


friday i'm in love

kom på en till grej som jag gjorde (eller ja, INTE gjorde) igår som fick mig att känna mig ännu mer lyckad. jag glömde totalt bort mitt utvecklingssamtal som jag skulle ha 09:30 med min kära mentor. kom på det i slutet av dagen. stackars min mentor som fick sitta och vänta på mig i onödan. ajaj. undra ifall det blir smisk nästa gång vi ses...

fredag är det idag, och jag har spenderat hela dagen i skogen. började vandringen med 2,5 km uppförsbacke. härliga tider! och våran redovisning fixade vi på plats. haha. men hur seriös måste man vara på en skala 1-10? vi låg nog ungefär 0,2 på den skalan. men en redovisning lyckades vi knåpa ihop iaf. improvisation kallas det. "bulgur kan man äta om man ska ut i skogen." hahahahaha!

ikväll blir det stallet i vanlig ordning. ska väl rida aggro-lotta tror jag. ganska tråkig häst måste jag säga. hon går där i sin form och trippar på. känns som att det inte finns så mycket för mig att göra då :S

friday i'm in love. naaaaaat.


bra jobbat!

ååh vad lyckad man kan vara! istället för att göra det jag egentligen skulle så följde jag med mamma & pappa och handlade. hahahahaha. en klapp på axeln till mig!

det känns som att skallen har blivit överkörd av en långtradare, som sedan har backat och kört över skallen igen. det gör inte ont, jag känner mig bara allmänt retard och trött i skallen. imorgon ska vi vara i skogen hela dagen så då behöver jag inte anstränga huvudet särskilt mycket hoppas jag. så det kan ju bli ganska skönt. helgen kommer dock inte bli så jävla rolig, med tanke på att det är kemiprov på torsdag. IGEN. vi har haft två lektioner sedan förra provet. och våran lärare är ju så snäll att han har fixat en lathund till oss, på BARA 29 punkter. tack. verkligen. det kommer att ta femhundra år att bara hitta svaren på alla dom där punkterna. sedan ska man lära sig alla också. döda mig. långsamt.

ska försöka vila skallen på riktigt nu. med glass och du är vad du äter.


pluggeliplugg

det här ska jag göra imorgon efter skolan:

- skriva fysiklabbrapport
- plugga ikapp i matten

mer lär jag inte hinna innan jag måste gå och lägga mig. så om jag inte bloggar något imorgon förstå ni varför. yupp.




spa

dagen kunde knappast ha börjat bättre. 10:30 låg man på massagebordet och fick först en halvkroppsmassage och sedan en ansiktsbehandling. UNDERBART! skulle lätt ha kunna legat kvar där hela dagen.

fick tillbaka kemiprovet idag. hahahahaha. jag fick godkänt med tre poängs marginal. bra jobbat där! det var ändå en lättnad, med tanke på att jag trodde att jag skulle få fetaste IG:et.

har nu pluggat historia i ca en timme. hade tänkt ta en timmes paus och kolla på top model. sedan ska jag väl plugga lite till. det känns som att det inte borde vara några problem att få godkänt på det här provet. bara hitt' på nå om man inte kan. peder är förhoppningsvis snäll med poängen :p

ikväll flyttar jag hem. buhuhuhuhuhu...




mascara

whatapp?

jag kom hem för dryga halvtimmen sedan. var hem och åt för att sedan åka med mamma & pappa en sväng ut till birsta. jag köpte en grön kofta från vero moda och så köpte jag den nya mascaran från maybelline.



det blev i princip inget historiaplugg idag. jag vet att jag lovade! men, jag och jessi ska plugga imorgon efter skolan.

har bara en lektion imorgon. och innan den lektionen börjar ska jag och jessi på zanz spa och få ansiktsbehandling och halvkroppsmassage. ska bli himla skönt :)

nu ska jag återgå till ugly betty.


dumma toalett

toaletten står och tomspolar. katten har ätit upp all mat som den fick för 1 min sedan. allt är som vanligt.

har nu läst igenom sidorna till historiaprovet. hela 12 st. det är allt jag orkar idag. får ta tag i det imorgon istället. i promise.

3 timmar kvar till dans...




pestokyckling

jag är hungrig som en varg. ska ta och äta jättegod pestokyckling, samtidigt som jag kollar på top model.

nu vet ni det.


chailatte<3

efter att ha varit på möte på kommunhuset, suttit på barista och fikat (chailatte<3), gått på stan och köpt mineral foundation, varit på kulturmagasinet, åkt till skolan och hämtat historiaboken för att sedan åka hem och hämta väskan och skolkatalogen, sitter jag nu här.

first class funkar inte från den här datorn, så det känns lite onödigt att jag åkte till skolan och hämtade historiaboken när jag inte vet vilka sidor det är som ska pluggas på. men jag får väl fråga någon som vet.

ikväll blir det dansträning.


morgondagen

sista avsnittet av veckans andra avenyn ska jag kolla på nu. sedan blir det till att sova. känns som att jag inte har sovit särskilt mycket dom senaste dagarna. måste sova ikapp lite.
ska på möte på kommunen imorgon klockan 10:00. hade tänkt använda mina ben och gå dit. för jag menar, det är ju såå långt. det tar kanske 5 min att gå dit. men om det är halt kanske det tar 10 min. eftersom det bara är nedför hela vägen så lär man väl drutta på arslet.
efter mötet ska jag och min projektgrupp fixa lite. när klockan sedan blir 13:00 så ska vi infinna oss på kulturmagasinet.

hade även tänkt att införskaffa mig lite nytt smink när jag ändå är på stan. funderar på detta:



båda sägs vara bra. så vi får väl se om det stämmer.

Godnat med er!



Lady GaGa - Paparazzi



'Cause you know that baby I
I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me




bilder från helgen

 
 

1. jag & gadd får en blå rosett och en silverplakett
2. pixie chillar
3. smörgåsbord
4. datanoerd



last day

idag är det sista dagen på lovet. blä. helgen har iaf varit kanon.

fredagen bjöd på ridning och utågång. 18:10-19:00 red jag dressyr på hästen Lotta. hade aldrig ridit henne, men det gick helt okej. sedan gjorde anna och jag oss redo för utgång. när klockan var tolv skjutsade björn och teo ner oss till lyset. vi hade en kanonkul kväll/natt. många kända ansikten, slagsmål, hyffsad musik, alkohol. fulländat. b & t kom även och hämtade oss runt tre.
när jag och anna stapplade in här i lägenheten la vi oss och kollade på film och åt mackor. vi slocknade dock innan filmen var slut.

lördagen tvingade vi oss upp klockan 10. inte mycket sömn där inte. 11 åkte vi till stallet och byggde bana. hoppelihopp, sedan var det över. som jag berättat så blev det en andraplats för min del.
efter tävlingen åkte jag och carro hem hit. sedan åkte vi och hyrde film och köpte pizza. pizzan var jääävligt god. inte nog med det så tjockade vi chips och godis också.
på kvällen fick vi besök av carros pojkvän och tre av hans kompisar. ett-halv två skjutsade jag hem carro och pojkvännen till carro.

imorse när alarmet på mobilen ringde var jag trött som ett as. jag och katten hade lite morgonmys innan jag drog mig upp ur sängen. 12 åkte jag till stallet och kollade när carro tävlade. jävla snåldomare.

nu sitter jag här. halv fem ska jag åka hem och käka kyckling.


klubbmästerskap 2008

trots ett nedslag fick man silverplakett och blå rosett. känns lite surt att man hade snabbaste tiden. tänk om vi inte skulle ha rivit nästnästsista hindret. tänk om. men jag är ändå nöjd med min silverplats :) och nöjd med snabbaste tiden :)


den här hästen är kanon.







Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0