laddar

hemma från den sista buggy-turen för i år. nu står den i säkert förvar till vi ska hämta hem den nästa år.

det är dags att börja ladda för match nu. samling 17:15 i bergeforsen. mary's häxor ska ha phett med spööö!


såhär grym är våran målvakt!!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / XOXO


beach buggyn

körde aldrig ut buggyn till garaget igår, för det regnade tydligen där.. så jag gör det idag istället. om typ en timme brassar jag iväg. (hoppas all alkohol har försvunnit ur kroppen...). sen får jag vänta ända till nästa sommar innan jag får köra den igen :/



pärlan



gårdagskvällen/natten

vad upp??

igår var väl en liten besvikelse på olika sätt. dålig musik - man kände sig som en bäbis, med tanke på att alla var mellan 20-30 år. - BL hejade bara sen försvann han spårlöst? men vi får inte glömma att det var bra på olika sätt också! sällskapet! anna & jag är dreamteam. - fickpluntan, hahahah. - vi kom in även fast det var 20! och då vill jag påpeka att dom kollade legg!

sen att BR inte verkar fatta vinken var ju liiiiiiiiite jobbigt. aja jag skrattar fortfarande åt det som hände. för jag skrattar hellre än gråter. hahahahahahahahahahaha. satans triangeldrama!

såhär såg jag ut igår:




Don't just look on the bright side of life; Live on it / pössis


p to the artey!


ikväll äre party som gäller. anna och jag är peppade som få. planen är att vi ska till stadshuset och röja till Dj Dahlbäck. men först grillat och grogg!



FULLT ÖS MEDVETSLÖS!!






Don't just look on the bright side of life; Live on it / PUSS


summer's gone

i am b-b-bored. funderar på att gå och lägga mig hyffsat tidigt ikväll. ska upp och hjälpa anna att släppa ut hästarna i hovstallet imorgon. efter det ska jag köra ut beach buggyn till garaget. det betyder att hösten är här. buhuhuhu. jag vill inte ha höst och vinter! jag vill ha sommar året om. nästan.

red karl aka kalle ikväll. gick bra, fick han i fin låg form :) vi övade halter, red på volt, gjorde framdelsvändningar och red förvändgalopp på volt. på slutet skrittade vi ut en snabbis.

ha en fortsatt trevligt kväll.

Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussa


i scream for ice-cream

har nyss smällt i mig en halvliter glass. så nu är jag fit for fight! hahaha

åker till hovstallet och tar in hästarna om en halvtimme. sedan åker jag direkt till kungsnäs och rider. hemma vid 8.

ville bara säga det...


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusspusspuss


black nails

har äntligen fått fingrarna ur arslet och klippt och målat naglarna svarta, svarta som korpen. på tal om korpen så har jag match på söndag, måndag OCH onsdag. plus att jag har dans på måndag också, och så ska jag hjälpa anna i hovstallet tror jag. men tur för mig att jag är ledig från skolan på måndag då :) ska bara jobba med projektet. men det tror jag vi ska göra hos jessi? tror inget blev bestämt, men jag röstar för det iaf.

nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på sex and the city innan jag tänker sova på sötörat.




Don't just look on the bright side of life; Live on it / godnattpussar


flyttat hem

home sweeeeeeeet home. allt är uppackat. nu kan jag återgå till mitt normala bortskämda liv, med mat på bordet varje dag, slipper städa efter ett kattskrälle, slipper städa överallt, slipper diska. it's heaven. men jag måste ju ändå erkänna att det var lite skönt med rutiner, så som att diska och fixa eget käk. men samtidigt skönt att slippa.

dagen har varit dryyyg. började 08:30 med projektarbete, sedan hade vi fysik B, historia A och matte E. 2 timmar matte E. från 15:00 till 16:55. trodde att jag skulle dö. var hungrig och trött. är glad att jag tog mig levande genom denna dag.

när jag slutade åkte jag direkt till syrrans lägenhet och packade ihop mina grejer. gav katten mat och vatten samt rensade kattlådan. sedan for jag och pappa och köpte mat på kuben grillen. så nu är jag mätt och belåten.

soft dag imorgon. börjar 10:00 och slutar 12:40. sedan är planerna att jag ska följa med anna till hovstallet och ta in hästarna. sedan åker vi till kungsnäs och rider, för att sedan åka tillbaka och fodra hästarna i hovstallet, innan jag äntligen kan krascha hemma i soffan.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss och kram


jag älskar fysik b

fyyyyyyyysik B<3333 bara 25 min kvar. sedan är det bara historia och matte E kvar. slutar 16:55. yiiiiiippiiiieeee!!

tror kanske jag drar in till stan en sväng när jag slutar. sen tar jag mitt pick och pack och flyttar hem. imorgon kommer syrran hem. brun som en jävla chokladboll lär hon ju vara. idiot.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciaobella


makaroner

det blev ingen middag med pappsen. han tänkte äta hamburgare och pommes frites, men eftersom jag åt pommes frites igår så stannade jag här och åt makaroner istället.


makaroner á la joss

snart är det girl meets cowboy. det ska jag se. hur fattigt det än är. haha. sen blir det till att gå och lägga sig ganska tidigt om man ska orka upp och vara på skolan 08:30 imorgon. kämpigt.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramar


rusningstrafik

tror ni inte att danspasset blev inställt?! efter att man hade tagit sig igenom rusningstrafiken från helvetet blev man ganska less när BÅDA som skulle ha danspasset är sjuka. då var det bara att försöka ta sig tillbaka hit, rakt in i rusningstrafiken. kom hem till slut. tydligen.

snackade nyss med pappa i telen. verkar som han tänkte bjuda mig på middag. vad han hade tänkt sig har jag ingen aning om. han skulle ringa när han kom hem. jag hoppas på pizza.

måste fixa naglarna ikväll. ta bort det gamla nagellacket. MEN, ska jag måla nytt genomskinligt nagellack ELLER ska jag klippa av naglarna lite och måla dom svarta? dagens i-landsproblem, for sure.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejdå




dans på friskis

har vräkt i mig 5 mackor nu. orkade inte fixa middag innan dansen som börjar klockan 17:00. får fixa nåt när jag kommer hem istället.

jag undrar vad det är för dans. det är ju friskist&svettis som har det. så man kan nog inte ha allt för stora förhoppningar. men jag lovade jessi att följa med så får hoppas att det är någorlunda roligt :p


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussen


regn

men deprimerande väder ute! och man blir ju inte mindre deprimerad när man vet att man måste åka till skolan heller. men vi fick iaf sovmorgon idag igen. 13:00 ska man infinna sig i aulan och börja knåpa med projekten. min grupps projekt är typ kostens påverkan på kroppen. måste dock ha någon slags fördjupning. hjälp??

näää nu måste jag göra mig klar för att sedan brumma iväg till skolan. ha en bra dag i skitvädret!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss


ååh nej!



såhär less och ledsen känner jag mig nu.. dumma john dahlbäck! du ska inte få förstöra min lördagkväll! på lördag är det du som fixar stämningen! och jag tänker infinna mig. nu vet du det.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / bye-bye


gott med blommor??

pixie in action.....



gott med blommor?

katten är galen i dom nya blommorna! helt sönderbitna är dom :/ nu har jag gett henne mer mat, i hopp om att hon ska äta den istället..

tänker nu bädda om soffan till en säng och lägga mig i den och kolla på några avsnitt av OC, innan jag slår igen ögonlocken för ikväll.

hoppas att John Blund besöker er och att ni får en god natt.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / GODnatt


dans

ikväll har jag haft dansträning från 19:15 till 21:30. jobbigt, men riktigt jävla kul :) street/hiphop<3



förut idag var jag & anna i birsta och kollade läget. åt mat gjorde vi också. max<3 och anna tänkte beställa en extra strips? haha jag kunde inte hålla mig för skratt. inte han i kassan heller :p men det är inte lätt alla gånger!

åååååååångeeeeesthhhH! imorrn börjar helvetet igen! åååååh nej! jag vill inte! jag VILL INTE!!!! känns ju bra att det är sista året iaf. av gymnasiet vill säga..

nu ska jag fortsätta kolla på dom två vännerna och kicki danielsson.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / XOXO


OC



är mitt i mitt alldeles egna OC-maraton. har sett 6 avsnitt av säsong 2 idag. men ska nog inte vara uppe hela natten. imorgon ska jag & anna ut och göra birsta osäkert ;D lönen kommer antingen imorgon eller på onsdag. vet inte säkert. surprise surprise!

dansen börjar ju imorgon! 2 timmars danspass med denna träningsvärk blir ett levande helvete! som jag misstänkte är träningsvärken mycket värre idag. ljumskarna, armarna, benen, you name it! det är just därför jag har valt att spendera dagen i soffan.

mmmmm på tisdag börjar precious school. looking forward to it. mark my words! och det första jag måste göra på tisdag är att gå till data-snubben och förhoppningsvis få ett nytt batteri till min älskade skoldator. för er som har hängt med i svängarna så har jag ju berättat att batteriet pajade ganska lagom då sommarlovet började. man måste älska tajming!

nu - åter till ryan & seth!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kiss and hug


opepp

jag lever! känner bara att jag är omotiverad till att blogga. har hållt mig någorlunda sysselsatt ändå. typ hjälpt mamma och pappa att få upp nya gardiner här. ätit korv. kollat på OC. ätit spagetti och köttfärssås. hämtat träningskläder + skoldator hemifrån.

jag är sååååååå uttråkad just nu. pixie tuggar på dom nya blommorna. ser ganska underhållande ut. jag är ju ganska lättroad, så kanske borde prova det jag med? njäää. kanske inte..

tror jag tar och diskar lite. sen kanske jag lägger mig och kollar på lite fler OC-avsnitt. ja så får det bli.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejsan dåsan


home

sitter hemma nu. följde med mamma hem hit efter att vi varit och fikat hos mormor & morfar. ska käka lax här. sedan ska jag väl hem och kolla på den andra filmen jag hyrde igår. och äta godis.

har lite träningsvärk från ridpasset igår. arsle, ben och axlar är det som får lida. jag har en känsla av att det kommer vara värre imorgon..

min mor är värdelös på datorer. but who can blame her. hon är fel generation helt enkelt.

om någon känner för att komma och kolla på film med mig ikväll så är det helt lugnt. jag och katten kan behöva lite sällskap. just call me, ok?


Don't just look on the bright side of life; Live on it / so long!


ojoj vilken jobbig eftermiddag

åååh nej förlåt! jag håller på att bli en dålig bloggare igen! nu måste jag skärpa mig. men jag har faktiskt varit ganska busy idag. eller iaf på eftermiddagen. jag var hem och hämtade ridgrejerna, sen åkte jag tillbaka hit och stekte falukorv och kokade makaroner, sedan diskade jag allt, sedan åkte jag och hämtade carro och rebecca innan jag åkte till stallet, där red vi, skjutsade sedan hem carro och rebecca, åkte hit och duschade, tog sedan bilen till ica bergsgatan och tog ut pengar och köpte godis och dipp, åkte sedan vidare till hemmakväll och lämnade tillbaka hyrfilmen från igår och hyrde två nya filmer, har sedan suttit fastklistrad framför teven med massa gotta ända till nu.
tur att ni är förstående. jag har ju faktiskt ett liv utanför bloggen.. hur mycket ni än vill förneka det..

red en av dom nya hästarna idag. usfina. fina usfina :) fick inget riktigt grepp om hur hon fungerade. men fick henne i nån slags form mot slutet iaf. härligt med en häst med lite motor :) vill hoppa med henne.

imorgon är det fest? känner mig dock noll pepp. skulle lika gärna kunna vänta till nästa helg, då vi ska till stadshuset. aja vi får se hur det blir.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussar


väckt av katt

gäääääääääääsp

jag är trött. har inte fått sova ut. det hela började 08:20 då kattskrället hoppade på mig och ville att jag skulle kliva upp. 08:20???!! glöm det, tänkte jag och vände på mig och somnade om. vaknar sedan 10:40 igen. då står katten mitt framför mina ögon och buffar mig i huvudet samtidigt som den kurrar i 300986570 decibel. då var det bara att kliva upp och börja med dagens sysslor. jag har redan bäddat, rensat kattlådan, bytt vatten åt katten, ätit frukost, diskat, fyllt i almanackan, sopat i köket (pga kattmat över hela golvet) och badrummet (pga kattsand över hela golvet).


den levande väckarklockan...


måste åka hem sen och hämta ridgrejerna. sedan bär det av till stallet vid halv 5 eller nåt.

vad ska man äta till middag då.. falukorv och makaroner kanske?


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss


bedtime

sitter här och knappar på tangenterna. sex and the city rullar i bakgrunden. serien alltså, inte filmen. för den har jag inte sett än. förmodligen den enda på hela planeten som inte sett den. anna, amanda & carro åkte nyss hem. vi har varit och käkat pizza och sen hyrde vi film som vi såg här i lägenheten. filmen var väl sisådär. wedding daze hette den.

man kanske borde ta och knyta sig? min morgondag är fullbokad. diska, bädda, rensa kattlåda, fylla i min nya almanacka, åka tillbaka med hyrfilmen (om jag orkar, har ju trots allt en vecka på mig), göra middag, åka till stallet och rida, duscha, sova. fullbokad.

nattinatti sötnosar!


Don't just look on the birght side of life; Live on it / sweet dreams


rolf-göran "roffe" bengtsson

rolf-göran bengtsson är ju bara för bra. en förebild är vad han är. jag vill bli som roffe när jag blir stor.



nu sitter jag i min egna lägenhet (iaf min i en vecka framöver). har hunnit varit ner på stan en sväng och köpt duschtvål. klurigt att köra bil i högklackat, ska ni veta!

middag med brudarna sen. pizzapizzapizza!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramkram


fotbolls-joss

God kväll


älska det faktum att mitt hår ser brunt ut
..och att jag är osminkad
..och att det ser ut som att jag inte har några byxor på mig. (om jag har det eller ej förtäljer icke historen!) HEHE



girl meets cowboy

tro't eller ej! men vi vann faktiskt matchen ikväll! fast vi spelade iofs inte mot Mary's häxor utan mot Beltek. 3-2 vann vi med. välförtjänt tycker jag :) var nära att trycka in nåt mål också. men det enda jag lyckades åstadkomma var att kötta ner målvakten..

just nu spelas: Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)

när jag kom hem från matchen hackade jag ihop en hel skål med sallad som jag åt. var så himla sugen! kollade även på Girl meets cowboy. haha, stackars cowboy fick ingen girl.

imorgon flyttar jag hemifrån i en vecka. sköööööööööööönt. så direkt när jag vaknar imorgon tänker jag packa och dra! och jag ta puman. pappa får ta ka'n till jobbet. hahahahahaha. stackarn :p


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kram


almanacka

"Hej
Äntligen är din beställning på väg.
Enligt postmannen borde den dimpa ner i brevlådan imorgon torsdag."


wiiie! imorgon får jag min personliga almanacka :D skräddarsydd efter mina behov. typ. hihi perfekt till skolan börjar. egentligen skulle det ta 2 veckor. men jag beställde den för prick en vecka sen imorrn.

jag tänker bli bra på att planera. jag tänker skriva ner allt jag ska göra i min nya fina almanacka. den ska få följa med mig överallt.

ni ska få se hur fin den är imorgon :)

Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussisar


I'm gonna run to you

godmorgon allesammans!

klockan är 13:15. hoppas ni har sovit till nu. vet ni hur skönt det är att sova till den här tiden? man har inget planerat för dagen. vaknar ett och bara ligger och lyssnar på bilarna som åker förbi utanför. sedan kliver man upp och påtar på i sin egna takt. jättejättesakta, bara för att man kan. härliga tider!

spelas just nu: Bryan Adams - Run to you

det enda som står på schemat för dagen är egentligen en korpenmatch mot Mary's häxor. vi vann med 1-0 sist. fattar det inte själv. men så var det. eftersom vår segersvit är bruten så kan vi ju nästan räkna med förlust ikväll. men vi spelar alltid för vinst. tro inget annat!

Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejdå


utväxten

På bilden nedan kan ni skåda min naturliga hårfärg(!!) + mina nya örhängen.



gilla min giraffhals!



nöjd

imorse vaknade jag med en så härlig känsla i kroppen. kände bara ren lycka. och jag har ingen aning om var denna lycka plötsligt kom ifrån? men jag går omkring och känner mig allmänt nöjd med mitt liv. otroligt härlig känsla :)

jag & anna brummade ut till birsta vid ett-tiden. där shoppade jag en grön-rutig skjorta, 3 par trosor, ett par örhängen och en ögonskugga. ännu mer nöjd. jag är nöjd nöjd nöjd.

ni kan kalla mig nöjd. jag är så jävla nöjd.

just nu spelas: Håkan Hellström - En midsommarnattsdröm


Don't just look on the birght side of life; Live on it / PUSS!


bort med det gamla

fick ett ryck såhär på kvällskvisten och började rensa bland mina kläder.
detta är resultatet:


allt ska kastas!

en anledning till att köpa nya kläder ;)

men nu är det iaf fint och välstädat i min byrå och i min garderob :)



gammal och grå

morrn morrn!

klockan är 12 och jag har redan ätit frukost och klätt på mig??! shit asså.. nästan så man börjar känna sig lite gammal.. snart vaknar man väl 06:30 varje morgon och är pigg som en lärka. iiiiiiih, får rysningar i kroppen..

idag ska det uträttas ärenden mina vänner. kan ju göra en lista.
1. följa med anna till kings. (hon ska snacka om sina sköthästar)
2. köpa kodlås
3. åka till stallet och fixa skåp och betala skåphyra
4. anmäla mig på hiphop/streetdance på danceworld

det var nog allt. om ni ser en grön ford ka som brummar runt hela stan så är det bara jag & anna :p

det var en liten fågel som viskade i mitt öra att NÅGON ska åka till kreta på torsdag. och att denna NÅGON vill att jag ska bo i dennes lägenhet och ta hand om dennes katt (OCH BIL??). men man kan ju inte lita på fåglar..


Don't just look on the bright side of life; Live on it / fågelpuss


troett hest


känner mig ungefär lika pigg som jag ser ut på bilden..
(observera tjock-teven i bakgrunden!)

GODNATT



selånger marknad

sista dagen för i år för selånger marknad. då var man ju nästan tvungen att infinna sig. med tanke på att jag varken hade varit där förra året eller i år. det var ganska ointressant. jag och anna gick ett varv, köpte munkar och sedan åkte vi hem. vi var inte ens där en timme haha. för mycket bönder på en dag.

äta munkar blir nog kvällen sysselsättning. förhoppningsvis är det nåt bra på teven också. förutom en duk och en lampa...

kollade på lite OS-laghoppning förut. men slog på när det var på slutet så fick inte se några svenskar :/ men när bara omhoppningen återstod så låg sverige 3a :D jag undrar när dom hade tänkt visa omhoppningen?!

nu är det simning på teven. ska se hur det går för sverige.. det ser tungt ut. sverige syns inte ens i bild för dom är så långt efter....... sverige kom sist! och nu blev dom diskvalificerad också?! katastrof! nästan så man skäms.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / byebye


viking

buurrrr! kom nyss hem från anna. åkte beach buggy! typ 10 grader ute. det är nice! lite halvkyligt sådär. men man är väl en viking ;)


jag och anna hoppades att det skulle vara cruising i stan. men ack och ve. kanske är imorgon? jag har ju bara varit ner till stan både idag OCH igår och kollat om det varit nån cruising. men tji fick jag! är säkerligen ingen imorgon heller. jag tänker inte ens åka och kolla!


fick parfymen som jag beställde med anna från tax free'n också :D naomi campbell cat deluxe at night. den jag har nu är nästan slut. finns några droppar i botten av flaskan. så det kallar jag tajming.



nä nu blir det nog sängen för min del. godnatt.



Don't just look on the bright side of life; Live on it / godnattpuss




Frozen strawberry daiquiri



 


4-6 cl ljus rom
3-4 jordgubbar
2 cl pressad lime eller citron
1/2 tsk socker


Häll samtliga ingridienser i en blender tillsammans med 1,5 dl krossad is. Kör blendern i 10-20 sekunder.
Servera i ett kylt cocktail- eller vinglas garnerat med en jordgubbe



Den här måste provas på nästa partaj! Låter sjukt god.
(recept från http://www.cocktailguiden.com)



you are cola light

Nomy - Self therapy




Can you let go baby please stay away
everything that you said it just fucked up my head
You made me crawl and bleed over something I don't need

Your doing is not right
you're not even worth the fight
'cause honey I want cola but you're cola light



probably the best sister in the world

riiiiiiiiing riiiiiiiiing i min lilla telefon. vad är klockan? jo, 11!
- "heeej vad gör du?"
- "sooooveeeerhhhh......."
- "skjutsa mig till selånger!"

sagt och gjort.
och kön var inte nådig! hela timmervägen var som en enda lång kö. påminde lite om white room...

shit! nu knakade det till oroväckande i min lilla säng. blir nästan lite rädd att den sjunger på sista versen. och så som den gnekar..

anna skulle ringa mig 12??? börjar nästan tro att hon har dött i sin sömn. aja.. jag ska ju ändå hämta syrran och hennes pack klockan 2. tänk att jag är så jävla snäll.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusshejsan


:')




please cut my hair

vill klippa mig nu! tänkte ju att jag skulle boka klipptid idag när jag var på stan. men då hade dom stängt på fredagar ända fram till 22 augusti. så gick det med det. kanske drar ner och bokar imorgon om jag orkar.



sånt här hår vill jag ha igen!



12 november

jag & jessi köpte en varsin biljett till håkan hellström idag! 12 november besöker han stadshuset, och då kommer vi stå där och sjunga :D




tråkfredag

klockan är 19:00 på en fredagkväll och jag har b-b-boooring. what to do? trodde ju att jag skulle umgås med anna. men hon verkar ju FETdissa mig. vi hade iaf ett mycket givande samtal för nån timme sen. ångesten kom tillbaka. men sen skrattade vi åt det. så nu känns det bättre igen :p hahahahahahahaha. nu känns det ännu bättre. hahahahaahahha. ännu bättre.

vi pratade bland annat om att börja dansa igen. fast hiphop den här gången. vore riktigt kul :) upptäckte nyss att det gick att anmäla sig via internet, så det verkar ju enkelt. måste bara snacka med anna igen. och kolla hur mycket pengar jag egentligen har på kontot.

men seriöst vad ska jag göra?! kan inte bara sitta här!

imorgon blir det kanske selånger och utgång. eller nåt. det beror på om anna vågar visa sig ute. hahahahaha. kvinnan som lyckas!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciao


stolta över mig?

4 uppdateringar och 4 bilder! jag hoppas ni är nöjd med dagens prestation!? och tänka sig! här kommer en femte uppdatering! kan ni fatta det? kan ni tro era små kinesögon??

jag sitter här och väntar på att klockan ska bli 21:55 så jag kan få äta dipp. vitlöksdipp<3 vitlök sägs rena kroppen så att man slipper bli sjuk så ofta. det måste stämma! jag äter tonvis med vitlök varje år. och titta på mig! jag är i princip aldrig sjuk. det är härmed bevisat! ät mer vitlök, visst du kanske luktar lite illa, MEN du håller dig frisk och kry. och så är det ju jättegott :) hihihihihi

åååååh imorgon kommer anna hem! kommer börja gråta av lycka tror jag :') vem fan gav dig tillåtelse att vara borta såhär länge??!! när vi ändå pratar om anna. igen. hehe. så kan jag ju nämna att hon ringde mig i söndags då jag var påväg upp till fjällen. åååh jag hade så mycket jag ville säga just då. men vi får ta det imorgon. hoppas bara jag kommer ihåg allt... det blir förmodligen en helkväll med bara mys imorgon iaf. kanske middag också? sen på lördag blir det selånger. nån som vill hänka på oss? :) bara säga till! vi lär kanske mest sitta i nåt öltält. för visst finns det öltält?! fick lite panik nu.

och jag fattar inte att jag lät dig gå. det kändes så komplicerat. men vad var det egentligen som var så jävla kompicerat? jag tror inte vi vet. men det kanske finns en chans att du kommer tillbaka. igen..


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramar


kom hem nurååååå!!!




nails


egenodlade



hungrig som en varg

jag är hungrig! men kan inte äta.. hela min högra käke är bedövad + högra halvan av min tunga. när man rör tungan känns det lite som att hångla med sig själv. hehe. konstig känsla.. hehe. bedövningen fick jag av min tandläkare. trots att jag sa att jag inte ville ha!! men det var ju kul att hon först inledde våran relation genom att hacka på mig och mina matvanor (som hon trodde sig veta nånting om??!), för att sedan ge mig TVÅ sprutor i käften. inte nog med det så verkar hon inte ha varit medveten om att det bara var min högra sida som var bedövad när hon klämde fast en jävla salivsug på vänster sida. kände blodsmaken... men nu är det över och jag slipper träffa henne på iaf ett år. synd!......................

har införskaffat mig en vit nagelpenna. så nu sitter jag här och filar naglarna (samtidigt som jag skriver, JA.), sedan ska jag måla lite med min vita nagelpenna och sedan lacka naglarna i lite genomskinligt nagelförhårdandenagellack. det är inte ens ett ord men vem bryr sig om hundra år?!

jag är fortfarande hungrig.....

håkan hellström kommer hit 12 november!!!!! måste dra ner på stan imorrn och köpa biljett! 3 hundringar och en tjuga. fett värt! kom igeeeen leeenaaa vad skulle vi annars gööööööra?

det skulle sitta fint med en pizza nu. eller varför inte en saftig hamburgare från max. mmmmmmmmm.. dreglet i min mungipa beror inte bara på hungern. det är faktiskt svårt att svälja salivet när man är bedövad...

IMORRN KOMMER ANNA HEM!!!! :D:D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pözz


leaving town

nu åker jag, syrran och en nyklippt cairnterrier till fjälls!
kommer hem på onsdag.
SAKNA MIG!





utvärdering

efter mitt rop på hjälp i det förra inlägget, har jag nu fått höra vad ca en fjärdedel av mina läsare tycker.

deras önskningar löd: "videoblogg ;)", "kör på alla förslag vafan", "självklart vara mer personlig! (och uppdatera oftare) :D"

hmm... det där med videoblogg känns jävligt skrämmande. och inte bara för att jag hatar att höra min egen röst utan även för att det känns lite för personligt. vi får se hur jag gör med den saken.
alla förslag? ehm.. ja varför inte. lite av varje.
mer personlig ska jag nog kunna vara. men då får ni vara beredd på att få veta saker som ni egentligen inte vill veta :p
och till allas stora glädje: fler uppdateringar!

den nya förbättrade jossifin.blogg.se startar inom kort.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramkram


förbättra mig!

okey, here's the thing. för att jag ska kunna tillfredsställa er, mina kära läsare, så skulle jag behöva veta vad NI vill att jag ska skriva här egentligen.

för att starta lite tankeverksamhet i era små hjärnkontor tänker jag nu rabbla lite exempel. ni får såklart mer än gärna komma på egna idéer för att göra min bloggning mer intressant! få mig att tänja på gränserna!

hmm.. jag skulle ju kanske kunna
1. knäppa och lägga ut bilder vad jag gör dagligen?
2. skriva mer detaljerat vad jag har för mig hela dagarna?
3. vara mer personlig? (till en viss gräns ofc)
4. videoblogga? (vet dock inte om jag vågar :p)
5. visa alla mina inköp?
6. uppdatera minst 2 ggr per dag?

men ja ni fattar.

jag blir besviken om ingen skriver nåt! då kanske jag lägger ner min bloggkarriär och satsar på bordtennis istället?! mmm! tänk på det ni!

SPEAK NOW OR FOREVER HOLD YOUR PEACE!



saknar

nånting jag verkligen saknar är ridningen.
speciellt hoppningen. och tävlingarna. det är kärlek.
den 22 augusti återförenas jag med min härliga ridgrupp :)





happy gilmore

fick höra att man var underviktig idag. kanske ingen nyhet egentligen. och det är inte mycket! men det är inget man vill höra.. men suuure, jag äter pizza till frukost och skrovmål till middag plus lite godis och dricka på det. samtidigt som jag inte kan hjälpa det, kan jag heller inte förstå att jag inte väger 250 kg..
fast sen fick jag ju 10 kondomer så då kändes det lite bättre. (hahaha)

happy gilmore på teeeven ikväll! den tål att ses om och om igen. jag lovar. adam sandler<333



imorgon måste jag på stan igen. eller om jag går på stan på lördag. får se. måste nämligen inhandla en lite pressssent till my sistaaHH som fyller 22 på onsdag. på tal om my sistaaHH så åker hon och jag till fjälls på söndag(?) och blir borta till på onsdag(?). sen på torsdagen ska jag till tandis och borra en tandis :'|

nån som ska på drakbåtsfestivalen i helgen? eller kanske takida & backyard babies?


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussiluring


matchar idag igen!

efter att ha sett det här klippet på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=VS2mfWDryPE, kände jag att jag bara var tvungen att äta pizza till frukost. och den satt finfint. låg i sängen och åt pizza med vitlökssås. mmmmmmh! det är riktig njutning det!

ikväll är det match igen. spelade i måndags också. då blev det tyvärr förlust med 1-0, så idag peppar vi för vinst! det är bara att snöra på sig fotbollsdojjorna och kicka fotboll som zlaaaatan...


taaaaaake me away! på söndag åker jag till fjällen med syrran och hunden. i need it.

och anna du får fan ta och dra ditt arsle inom sveriges gränser snart!! det funkar inte utan dig!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss




pälskling

hittade en gammal bild på mitt söta skrälle :)




köp sockerdricka!

och jag ber så hemskt jävla mycket om ursäkt att jag är så dålig på det här

fredag är det idag och det bet... VAAAAAAAA?? neeeeeeejnejnej! det är ju lördag idag?! dagvild_tjej_90. då börjar vi om......
lördag är det idag och det betyder helg som betyder FEST. ikväll bär det av till bergafjärden. jag tänker släpa med mig jessi och lisa också :) det blir nog sköjjj! så sköjjj att jag tänkte däcka i en soffa (eller dylikt) och inte åka hem förrän på söndag nångång. heheHE.

igår var mi familia ut till grönviken till familia sandström och åt. jag fick köra lite fiesta st också. tihi.

min mor väckte mig för kanske en timme sen och då sa hon nått i stil med "jag och pappa åker och handlar nu äre nåt du vill att vi ska köpa?" jag: "nääeehh....*snaaarkk*" mammut: "okej. men ring om du kommer på nåt då"
och nu när jag kom på att jag behöver sockerdricka så svarar varken fanskap1 eller fanskap2?!! wn+nberf/%&UI/€!!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / party like a rockstar!






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0