ett stort PS

Blev förresten godkänd på Fastighetsvärdering B! Drog till med ett fint C på tentan. Bra med tanke på frågorna jag missade att svara på. Och bra med tanke på att jag skrev den på en timme. Och bra med tanke på att jag inte köpte en enda bok till kursen. Sammanfattningsvis; Bra.

Klarade mig igenom första studieåret. *klapp på axeln*

Var är champagnen?!




...och stekigt väder fick vi

Jajamensan. Har haft riktigt finväder de senaste dagarna. Har ju till och med legat på stranden två dagar. Najs?! I helgen ser det dock ut att bli dåligt väder. Men det gör väl inte så mycket, jag ska ju ändå jobba :P

Om en vecka är man nog nere på stan och röjer. På måndag drar Gatufesten igång! 3dagars-biljett är fixad. Så tors-lör blir det fullt ös medvetslös! YEEEHOOO!!


komsi komsi sommar

Häjj!

Sommaren verkar vara på väg tillbaka. *peppar peppar, ta i trä*. Så det gör en glad i lill-hjärtat :) Annars... så har det inte hänt så mycket. Jobbar och står i. Firade midsommar ute på Alnö. Lite sådär halvnyktert då man skulle jobba på lördagen.

Imöra är jag ledig, så planen är att jag & Emma ska åka ut till Bergafjärden och sola & bada. Skönt att få ligga och steka och känna sanden mellan tårna :)) Nu är det bara att hoppas på stekigt väder också. Nemas problemas?


Äääh men hurrni, vi hörs!



ledig helg

Tjabba!

Har haft två introduktionsdagar på jobbet (ons & tors), och på måndag börjar jag jobba "på riktigt". Så är ledig hela helgen.

Nästa helg är det midsommar. Undra vad man ska hitta på då då. Är ledig på midsommarafton som det ser ut nu iaf. Hoppas på bra väder. Men man ska nog inte hoppas för mycket.


aaaaaaaajaaa. intressant. not. hejdå.


home for the summer

Kom hem till Sundsvall i söndags e.m. Då packade man in alla kläder i garderoben (helt otroligt att allt fick plats!) och försökte göra sig hemmastadd.

Igår umgicks jag med Anna och Petra. Det blev Birsta och sen filmkväll :)

Idag har jag varit med Anna och Terese och gymmat. Det blev pw på löpbandet, styrka på maskinerna OCH spinning. Lär kännas imorgon :P
Annars har jag bara legat i soffan och kollat på gamla videoinspelningar från när jag och syrran var liten. Haha, så roligt :)

Dom ringde från jobbet idag och frågade om jag var i stan och kunde komma in på introduktion redan imorgon. Så så blir det. Men det är inte förrän på eftermiddagen. Så får väl se vad man hittar på på dagen. Vädergudarna verkar ju inte vilja att man ska få sola något iaf...


gävle - falun - gävle - sundsvall

14:20 idag åker jag och Annika med tåget till Falun. Där ska vi fira Johanna som fyller år imorgon. Middag och rajraj :D

Åker tillbaka till Gävle 12:30 imorgon. Då blir det till att packa det sista. Sen är det raka vägen till Sundsvall.

Ready or not, here I come!


johan glans



LOVE!




falu-biljetter

Egentligen behöver man ju inte köpa tågbiljetter innan man åker till Falun (det fixar man liksom på tåget), meeen det har varit strul hela dagen, det har stått att det inte funnits platser osv. Så vi tog det säkra före det osäkra och köpte biljetter via internet nu ikväll. Så nu kan man andas ut. Nu borde vi komma både till och från Falun. Borde...


för bra för att vara sant

Ofta det är 23 grader klockan 23:35?! Det är ju helt sjukt. Har ni/har ni haft samma värme i Sundsvall den senaste veckan? Annars tänker jag inte komma hem...




berggrenska gården

Alltås ni fattar inte hur varmt det har varit här idag! 30 grader i skuggan och strålande sol. Helt sjukt varmt. Skulle vilja jämföra det med utomlandsklimat. Löööööv it.

Tentan gick fint. Precis när jag kom ut från tentasalen kom jag dock på att jag hade missat att skriva på två delfrågor, men det kan inte vara mer än typ 3 poäng. Så ingen större skada skedd, får vi hoppas :P nä men godkänd borde jag bli. Skrev hela tentan på 1 timme. Rekord!

Jag och Jojo gick på stan en sväng medan vi väntade på alla andra segon ;P Sedan gick vi bort till Gefle brygga för att äta, men då var det fullbokat. Attans! Vi gick istället till Berggrenska gården. Så där satt vi på deras stora innergård och åt god mat och snicksnackade. Jag åt jättegod grillad lax med rostad klyftpotatis och myntayoghurt :) mumsigt.

Nu har jag alltså "sommarlov". På söndag flyttar jag hem till Sundsvall och sen är jag ledig ytterligare tre och en halv dag innan jag börjar jobba. Lyx.

XOXO




sista tentan

Om två och en halv timme skriver jag min sista tentamen för den här terminen (det här läsåret!). Daaaamn. Tiden har gått så jävla fort. Känns som det var igår jag flyttade hit för att börja plugga. Om ett år är jag färdig mäklare. Galet! Men ska förmodligen läsa två år till så jag får en ekonomie kandidatexamen. Men ändå! Fortfarande galet!

15:00-19:00 Tentamen i Fastighetsvärdering B
19:00 → Äta middag med flicksen. Eftersom det är så himla fint väder (29,5 grader i skuggan!!) så blir det förmodligen mat på nyöppnade Gefle brygga. Mys :)


stekig dag

Shiiiiet vilket stekigt väder det har varit idag! Och igår! 26-27 grader i skuggan. Tyvärr satt jag inne och pluggade hela dagen igår, men sen på kvällen drog jag och Annika på grillfest. Trevligt värre. Och idag har vi tillsammans med Johanna legat nere vid ån och stekt, samt pluggat. Living the dream.



Nu ska jag väl ta och fixa nåt att käka. Vi höres.






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0