självfallet

har nyss smörjt in fejan med lite sun kissed-facecream. bara kroppen kvar nu.

idag lät jag bli att platta håret. tänkte vara lite snäll mot det, så det fick en "vilodag" :p måste ju passa på när håret ser någorlunda ut utan att behöva göra någonting åt det. så borde det vara varje dag. man kanske ska skaffa sig en peruk? det vore väl behändigt?




enough svammel, nu ska jag och mitt självfall hoppa i säng. g-natt.


vispa grädde

tänkte att jag skulle vispa lite grädde. men då är ju elvisp-visparna i diskmaskinen (som just nu "diskas"), såklart. får helt enkelt vänta. skulle ju kunna vispa med en vanlig visp. men det låter jobbigt. jag väntar nog hellre. behöver ju inte gå och lägga mig än på några timmar eftersom jag börjar 12:30 imorgon.

min lillbebi ligger här bredvid mig och myser nu. sötnosen :)



jag har bränt min tunga :'( dumma köttfärssås..




härliga tider!

fick precis veta att vi inte har några lektioner alls imorgon. utan istället har vi mössprovtagning från 12:30 till 15:00. härliga tider!

inga lektioner i måndags (som alla måndagar) och inga lektioner imorgon. jag säger då det, HÄRLIGA TIDER! natur is the shit!


frost på bilrutan

imorse när jag skulle ta bilen till skolan så var jag tvungen att skrapa rutorna(!!) skrapa rutorna den 30 september? fyfarao. tack vare att jag var tvungen att skrapa rutorna så höll jag på att komma försent till matten. men jag kom instapplandes precis när den började. ändå onödigt att vara tidig och behöva sitta och vänta på lektionen, haha.

och äntligen är min skoldator fit for fight igen! sedan den här terminen började har den redan fått ett nytt batteri och en ny laddare. vill tillägna ett tack till jesus också, som hjälpte mig att inte framstå som en data-mördare.

imorgon är det studentmössprovtagning :D tänk att man tar studenten till våren. 12 juni. kan inte fatta det.


ekorre?

hemkommen och bortkommen. haha, typ. har hunnit duscha sen jag kom hem också. så nu sitter jag här med handduken på huvudet som en turban.

lockingen gick väl sisådär. TROTS att vi gjorde någon slags ekorr-grej, och jag i självaverket uppfann ekorr-ställningen. NEJ, ekorr-ställningen är ingen sex-ställning! skärp er nu! jag hör hur ni tänker! snuskisar!

nu ska jag snart smörja in mig med min sun kissed-bodylotion och gå och lägga mig.
natti natti.


lip plumber

jag gjorde precis en impulsgrej. jag beställde en lip plumber. Lip Injection by Too Faced i färgen pale pink diamond. det är många som säger att den verkligen funkar. så nu tänker jag minsann skaffa mig riktiga plutläppar ^^




locking

hela min förmiddag tillbringade jag på staden med min vän jessica. vi åt sallad på coffeehouse. jag åt en jättegod räk- och äggsallad med vitlöksdressing. sedan strosade vi runt i princip varenda affär i hela stan. jag drog visa-kortet för en sun kissed-bodylotion och en sun kissed-facecream. har nyss smörjt in mig med ansiktskrämen. tänker använda den varje dag och hoppas att man snart ser solkysst ut ;) kan ju vara lite fräscht nu när vintern är påväg.

gick även till um och fick nytt recept så jag kunde hämta ut fler pp. så nu har jag så det räcker ett helt år framöver. najs! fick fler kondomer också. alltid ska dom hålla på och dela ut kondomer. haha.

ikväll är det dans som gäller! skulle få lära oss lite locking. phheeettt! lägger in ett youtube-klipp med locking. enjoy!




jakten på den vita nagelpennan

nu ikväll kom jag på att jag kanske skulle ta och använda min vita nagelpenna nu när jag har tagit bort mitt svarta nagellack, MEN, jag hittade den inte. jag letade febrilt överallt. verkligen ÖVERALLT. i badrumsskåpen, i min sminkväska, i mammas sminkväska, på mitt sängbord, på min byrå, BAKOM min byrå, i min svarta väska, i min bruna väska. men den fanns ingenstans! blev galen! kutade runt i hela lägenheten. tillslut gick det upp ett liljeholmens; jag hade haft med mig min vita nagelpenna när jag åkte till fjällen, alltså låg den i min necessär. smart_brud_90. och tänka sig, där låg den.

typiskt mig att hetsa upp mig över något sånt. det skulle ju inte ha varit hela världen om pennan faktiskt skulle ha varit borta. jag skulle bara kunna ha köpt en ny imorrn när jag ska på stan. MEN NEJ, allt är på liv och död! glöm inte det!

hittade förresten ett hål i ett av mina fack i min bruna väska när jag letade igenom den. ett hål som gick rätt in i väskan (som tur var). där hittade jag bl.a plåster, en bläckpenna och ett par örhängen(?!) inte konstigt att man tycker att saker och ting försvinner...


prenumerera på min blogg

genom att klicka på länken här nedanför kan ni prenumerera på min blogg, dvs. ni kommer ha full koll på när jag uppdaterar och skriver nya inlägg. det gör det lättare att följa min blogg helt enkelt. so do it :)

Följ min blogg med bloggkoll



hunger

GE MIG FÖDA! jag är så jääävla hungrig. och fläskfilé-doften från köket gör inte saken bättre. kommer äta hur mycket som helst. matmatmat!<3

den här dagen har varit den drygaste på länge. men ikväll kommer veckans avsnitt av andra avenyn. ska se alla tre. kanske äta nåt gott till. grönsaker och dipp, maybe.


gossip girl på 5an nu. har redan sett alla avsnitt. men det var ju ett tag sen. kan vara bra med uppdatering innan dom nya avsnitten kommer.




Foo fighters - best of you

http://www.youtube.com/watch?v=6DKXGpMGY_o




I've got another confession to make, I'm your fool
Everyone's got their chains to break, holding you
Were you born to resist, or be abused?


Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?


Are you gone and on to someone new?
I needed somewhere to hang my head, without your noose
You gave me something that I didn't have, but had no use
I was too weak to give in, too strong to lose
My heart is under arrest again, but I break loose
My head is giving me life or death, but I can't choose
I'll swear I'll never give in, I'll refuse




söndag"morgon"

12 timmars sömn var otroligt skönt. frukosten satt finfint i lillmagen. åt frukosten i sängen samtidigt som jag kollade på repriserna av veckans idol. en väldigt bra start på morgonen.

nu ska jag renbädda min säng. då blir det extra mys att gå och lägga sig ikväll.


hoppas ni får en bra dag :)




patrik 1,5



ikväll har jag varit på bio med anna, carro, sanna och tina. vi såg patrik 1,5. den var rolig. sevärd. scenerna när bögarna "höll på" kändes dock ganska obehagliga. men ändå sevärd.

ska väl läsa lite bloggar oså innan jag går och lägger mig. det kan ju komma ett till inlägg om ni har tur.


gratis kläder

bli medlem på gratiskläder.se och få hem presentkort från bl.a. H&M. Klicka på länken här nedanför för att bli medlem:

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=23239



träningsvärk

mmmmmmummsig träningsvärk jag har i ljumskarna, magen, rumpan, you name it. känns skönt att veta att man lever :)

idag händer absolut ingenting förrän ikväll då jag ska på bio.

kul inlägg...


alice cooper - poison

en gammal klassiker:



I wanna love you, but I better not touch
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much
I wanna taste you but your lips are venomous poison


One look could kill
My pain, your thrill




4 sekunder

här sitter jag. lyssnar på Magnus Uggla - 4 sekunder och skriver en idrotts-uppgift som ska skickas in om ca 4 sekunder. haha. att vara ute i sista sekunden is the shit.

om en halvtimme ska jag kolla på singing bee och sjunga med, och skratta åt alla som är så jävla dåliga och sjunger fel. HAHAHA. sopor!

aja, åter till idrotts-uppgiften.


kul liv

kul att alla ska ut ikväll. själv får man sitta här med sitt smörpacket och en halvliter grädde. fresh AND sexy. naaaaaaaaaaat.
nä okej, ALLA ska faktiskt inte ut ikväll. jag själv går ju heller aldrig ut på fredagar så vad sitter jag här och bölar över? skärpning! något som känns surt är dock att jag inte får gå på coop katten och köpa 5 kg godis som jag kan vräka in i lillkäften. menmen, sånt är livet. jag har ju mina ostskivor.........


peace out lovers




hästen med "klös"



kom nyss hem från stallet. fick rida mona idag :D det gick riktigt bra :) ..även fast vi red med KORSADE tyglar och UTAN stigbyglar. men där kan vi snacka om en häst med personlighet. hon är för charmig när hon kickar när man sitter upp på henne, hur hon studsar med rumpan när man saktar av från galopp till trav, hur sur och elak hon ser ut även fast hon inte gör en fluga förnär :')

mona, min mona, min bitska lilla piraya... lala...


det där med mobiltelefoner



jag har länge velat fram och tillbaka angågende om jag ska köpa en ny mobil eller inte. den jag har nu är ett par år och ganska naggad i kanterna, om man säger så. men tycker om den. den är fin. långt ifrån världens bästa mobil, men den är unik. eller unik kanske är fel ordval, men jag har inte sett någon annan här i stan som har en iaf.
och för varje gång jag tappar den i backen så älskar jag den bara mer. för varje gång fortsätter den att fungera, precis lika bra som innan, OM inte bättre.
min älskade älskade nokia, du blir nog kvar i mina ägor ett tag till.


håret

har ju glömt att visa hur håret blev efter att jag frisören hade satt saxen i det.
så här kommer två bilder:



HAHA kolla Quasimodo på första bilden! (och om ni inte vet vem Quasimodo är så får ni fan ta på er dumstruten och sätta er i skamvrån!)


busy woman

jag vet att jag har varit off här i bloggen idag. (SÅÅKLART JAG VET! dumt konstaterande.) det beror dels på att jag gick till 16:55 i skolan, dels att jag gick direkt till anna när jag slutade och följde med henne och hämtade hennes bil som hon köpt. jag fick till och med äta min middag i deras bil påvägen dit. fullt upp. vad ska jag säga.. jag är en upptagen kvinna. KVINNA??! bahahahahahahah!

har nyss kollat på top model och nu sitter jag här och kollar på vem kan slå filip & fredrik.

jag behöver nåt att äta. magen kurrar lite lätt.




mätt i magen

gyyyyyy vad mätt jag är! åt hur mycket som helst till middag. behöver förmodligen inte äta nåt mer på hela veckan... JOOOOO! mat är mitt liv.

måste fixa en sallad att ta med mig imorgon. ska nämligen gå till anna direkt efter skolan. uuuh, pestdag imorgon ju. Kemi B, Fysik B, Historia A och sist men inte kortast Matematik E i 2 timmar(!!) You just gotta love thursdays!

nu: top model 10


dumma håkan!

håkans konsert har blivit framflyttad 3 månader!!? nu kommer han inte hit förrän 12 februari :( orsaken är att intresset blivit så stort att turnén kommer att fortsätta in under 2009. VAD ÄR DET FÖR JÄVLA ORSAK?? rätta mig om jag har fle, men det är väl ändå ingen orsak för att han inte ska komma hit 12 november?

aja man får väl vara glad att han kommer hit överhuvudtaget. och jag hoppas verkligen att förköpsbiljetterna fortfarande gäller! annars jävlar!




abstinensbesvär

har mått piss hela dagen. börjar dock må bättre nu. jävla LCHF-metod...

jag och min bebi klev iaf upp runt halv 11 imorse. då åt jag frukost och sedan gick vi ut på en liten prommis. vid 12 åkte jag till skolan. hade bara svenska och kemi idag så det gick ju att härda, även fast jag mådde som en kloakråtta.
såhär i efterhand kanske jag inte skulle ha kört bil. kunde ju ha svimmat vid ratten. MEN det hände ju inte, så ingen skada skedd!

när jag kom hem från skolan gick jag en till prommis med lillskrället. hon var så söt när hon strosade omkring i lillskogen. hon fick välja väg så det blev ju några smala, slingriga små stigar. men tillslut kom vi iaf ut på andra sidan :p



min bebi imorse


min bebi efter att vi varit ute på prommis




hej läsare!

ni läsare har ökat den senaste tiden. igår hade jag hela 25 läsare. besöksrekord! låter kanske lite, men känns ändå som att det är rätt många :p mycket vill ha mer..

så nu undrar jag: vilka är ni som läser? don't be shy :)


Följ min blogg med bloggkoll



http://tshirtstore.se/






279 kr/st



brandlarm

Cry me a river 'cause your love is wicked, Friends come around say your love is wicked...



älskar vädret! tur att det var bra väder idag när brandlarmet gick på skolan. det var bara övning. eller?? inte en jävel vet.

när jag kom hem från skolan så fixade jag ihop lite "glass". står i frysen nu. får se hur det smakar ikväll. blev säkert misslyckat somfan. återkommer angående resultatet.




konsten att sitta i 90 grader utan stol

om en timme börjar dansen. fortsättning på "uppvisningsdansen". blir nog gryyymt när man lärt sig allt och alla är synkade. passet ikväll avslutas säkerligen med lite fys, som vanligt... jag måste ju säga att stolen är min absoluta favorit. den brännande känslan i låren, mmmh!


but first I need some food.




tvillingarna

ännu ett asbra horoskop! det här verkar verkligen vara min period!



Du har två härligt avkopplande, roliga höstveckor framför dig. Nu njuter du av allt det som sensommaren inte riktigt bjöd på i år. Tur i kärlek har du dessutom, oavsett om du vill pigga upp ett fast förhållande eller kastar dig in i något nytt. Det enda det blir ont om är tråkiga stunder.


kärlek och sex 4/5
kul och nöjen 5/5
tur och pengar 5/5


(taget från http://www.veckorevyn.com)




senapsgul farfars-tröja

nu har jag kommit hem från birsta. har till och med hunnit varit ute med hunden en sväng.
köpte den snygga farfars-tröjan som jag ville ha :) den är yyyberskön. funderade till och med på att köpa en till i rött. men det får bli en annan gång isf.





Tidsfördriv

Kom nyss in efter att ha varit och gått en lite längre prommis med hunden. Jättehärligt väder ute, solen skiner och det är sensommarvärme :)

Snart ska jag åka och hämta anna på skolan. Sedan åker vi vidare ut till birsta. Mest som tidsfördriv. Har nämligen inget att göra förrän jag ska dansa 20:30. Kanske hittar lite shopping, om inte så får jag lite värdefull tid med anna, och det är ju alltid nåt :)

Ha en fortsatt bra dag i det fina vädret.


AA

20:00 på svt1 börjar Andra Avenyn.
Som jag har längtat! Hela sommaren har jag längtat och väntat.






GLÖM INTE BORT!

http://fettfantasterna.blogg.se/
http://fettfantasterna.blogg.se/
http://fettfantasterna.blogg.se/
http://fettfantasterna.blogg.se/
http://fettfantasterna.blogg.se/
http://fettfantasterna.blogg.se/



dagens vill ha



underkläder - h&m
farfars-tröja - h&m
skor - dinsko



sängläge

morning mah friänds!

vaknade för typ 2 timmar sedan, men ligger fortfarande kvar under täcket. kollar på repriserna av veckans idol. får mig en del goda skratt. HAHA. pinsamma jävlar.

filmen igår var iaf himla bra :)

ikväll börjar andra avenyn?!


satc-the movie



snart tänker jag ladda upp med gurka, morötter, paprika och självklart vitlöksdipp. detta ska avnjutas framför sex and the city. filmen alltså. äntligen ska jag se den! alla har redan sett den, så ja, ni är välkomna att kalla mig efterbliven.

men först: ladda hem musik åt min mor och hennes nya i-pod shuffle.


bil-fight

blev väckt av moder jord imorse klockan 11. så åt jag frukost och klädde på mig. sedan vandrade hon och jag ner till stan. där köpte jag ett par svarta strumpbyxor. fick ett skrivblock av mamma också. det stod I'm smarter than you på det, så jag tyckte att det passade bra. hehe.

kan någon snälla slå in lite vett i min pappas huvud?! han vill köpa en ford s-max om vi ska köpa en ny bil! det är det dummaste jag har hört på länge! han vill på fullaste allavar att 3 pers plus en hund ska sitta och guppa runt i den där stora bilen. och sen när jag flyttar hemifrån och hunden har trillat av pinn, så ska alltså han och mamma sitta helt själva och åka omkring i en stor familjebil??
nej, där sätter jag gränsen. jag tänker slåss för mitt liv att vi istället skaffar en ford mondeo, ford focus eller en audi r8. den sistnämnda är garanterat att glömma. men man kan ju drömma..


s-max - mondeo
focus


 


r8<3



carrie-halsbandet



ge mig ett carrie-halsband ! fast det ska såklart stå josefin istället. tack på förhand :)



TIMRÅ IK<3




hemkommen från timrå ik's första hemmamatch (och första match för säsongen för den delen), som dom såklart vann ;) mot hv71. heja timrå!
dom yngre spelarna var ju dom som var på hugget iaf. det gillar vi :)
haha även att jag blev alldeles till mig så att min mobil råkade kastat iväg på en liten pojke. haha stackarn. men han var snäll och gav tillbaka den till mig :')

åh jag bara älskar att elitserien har börjat igen! har längtat ända sedan den slutade.

nä det blir nog snart sängen.


snälla gud, låt mitt "sugmärke" vara borta till skolfotograferingen imorgon!


sugmärke??

igårkväll upptäckte jag något på min hals som väldigt mycket liknade ett sugmärke?! tänkte i mitt stilla sinne att detta "sugmärke" skulle vara borta när jag vaknade imorse. men tji fick jag! det sitter där så fint så fint, MITT på min hals(!!) förstår inte riktigt vad det är för något, eller hur det kom dit.. för så vitt jag vet så är det ingen som har sugit på min hals...
ska på skolan om en halvtimme! måste dölja detta på något sätt. alternativ 1: halsduk, alternativ 2: concealer, alternativ 3: sjukanmäla mig. det sista alternativet är egentligen helt uteslutet. skulle aldrig vara hemma från skolan för en sån skitsak. får helt enkelt först prova med concealer, för att sedan ta på mig en halsduk om detta inte funkar..






rikare

weeei nu blev jag 200kr rikare! tack farmor & farfar :)

kollar på ett program på 3an om tonåringar som vill plastikoperera sig. sånt tycker jag är sorgligt. stackars barn, för dom är ju fortfarande barn. dom har ju inte ens växt färdigt än.

känner mig lite trött. kanske borde gå och lägga mig. fast jag har ju sovmorgon imorgon... ääääh, blir nog uppe ett tag till iaf.


imorgon

åååh jag längtar till imorgon! timrå ik's första hemmamatch! dom ska spöa hv71!
ska bli trevligt att få umgås lite med johan också :) himla längesen. han ska få känna på hur det är att kolla på riktig sport ;) ingen fjantbasket. haha.



jag



projektarbetet

tänkte bara att jag skulle meddela att jag inte tänker skriva om vårat projektarbete här. om ni vill veta mer och följa vårat projekt så får ni helt enkelt besöka våran projekt-blogg http://fettfantasterna.blogg.se (DAGLIGEN!)


vänner



just sitting here.. on my ass. eller det är väl mer en sitt-liggande position. just chillin' ya know. tänkte att jag skulle skriva klart min loggbok för projektets första veckor. MEN då börjar vänner på 5an. så gick det med det skrivandet.

är så grymt sugen på en stooooooor subway-macka med grillad kyckling och vitlöksdressing. mmmmmmmh! bara 25 dagar kvar.....


påminnelse: http://fettfantasterna.blogg.se


fettfantasterna

jag tycker att ni borde kolla in min och min projektgrupps blogg.

http://fettfantasterna.blogg.se



TVkväll

förlåt för dålig uppdatering idag. har bara.. inte orkat. suttit fastklistrad framför teven sedan klockan 20:00 då det var top model. och nu sitter jag och kollar på so you think you can dance. jag vill dansa nu nu nu!



nej det blir ingen dans för min del nu. finns inget rum som är tillräckligt stort här i våran lägenhet. istället tänkte jag krypa till kojs.

godnatt på er



höst-snuva

mätt och belåten. idag fick jag ost-omelett och bacon till middag.

sen jag kom hem från skolan har jag bara suttit här. skrivit en laborationsrapport till kemin och så har jag knåpat och fixat med våran blogg till projektarbetet. länkar när den är klar ;)

min lillelvis mår inge bra :( hon vill gå ut hela tiden. och när hon gör nummer två så sprutar det ur henne. min bebi :(

jag själv mår inte heller så bra. hostar och snorar. men jag antar att det hör hösten till...


i ledning


men man ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken, som jag brukar säga...


ny koregrafi

hemma från dansträningen nu. började på den nya koregrafin, och det gick ju... ehm.. som det gick. skyller på att jag var sjuk och att min hjärna och koordination inte funkade som den skulle.

blir snart till att gå och lägga sig. börjar 08:30 imorgon. blubbbb. morgondagen kommer bli låååång som långben.

godnatt och sov gott


mellanmål



nu sitter jag och äter det här. det är ost- och skinkskivor fyllda med vitlöksost. sviiiingott :)


fortfarande dag 1 av helvetesmånaden

nu är jag hemma efter dagens äventyr. och med 2 hockeybiljetter rikare (men 120:- fattigare...). har till och med hunnit åka ut till birsta en snabbsväng. fick med mig sminknbortagningsmedel hem. tänkte köpa den där volym-vätskan också, men den var så jävla dyr, över 200 spänn kostade den :/ maaaaammmaaa? *hundvalpsögon*

dans ikväll. tänker dansa även fast jag inte mår riktigt hundra. måste ju vara med nu när vi ska börja öva inför uppvisningen i december. ja, UPPVISNING. hahahahaha. ni är varmt välkomna. återkommer om datum, tid och plats.

borde plugga lite matte också. och öva inför redovisningen imorgon. meeeeeeeeeeeeeeeen, orkar inte. det enda jag kan tänka på är mat. är såå hungrig. hör att mamma steker kyckling i köket (JA, jag hör att det är just kyckling). ska bli gottgottigottgott. men det skulle va ännu godare med pommes frites. men nä, sånt får jag ju inte äta :(


första dagen av mitt nya liv

07:40 kom jessi och hämtade mig. då åkte vi och tog blodprov. sedan åkte vi och bytte in deras bil mot en hyrbil. HAHA säger jag bara. vilken satans skitbil dom fick som hyrbil! en renault! franskt skit. det tog typ 50 år innan vi kom på hur man fick i backen?? jag säger bara en sak: renault, en sitter i och två skjuter på.

när jag kom hem var jag hungrig som en varg eftersom jag inte hade ätit nåt sen den där halvlitern glass vid 20:00 igår. åt en skål med fil och två finnkrisp med skinka och ost. blev dock inte mätt så jag åt en till skål fil och några ost- och skinkskivor. blev ändå inte mätt..

om typ 2 timmar ska jag åka till skolan och ha matte E i en timme. sedan åker jag till jessi och finslipar en redovisning.

nu ska jag snora vidare. have a nice day maathafakkas!


ni är få idag

dåligt med läsare idag. eller besökare rättare sagt. man vet ju inte hur många som verkligen lägger ner delar av sin dyrbara tid och läser mitt ordbajsande. kul ni som gör det :) om ni bara kollar på bilderna så är ju det också lugnt. jag dömer ingen.

det har gått 1 timme och 11 minuter sedan min fasta började. än så länge går det bra. sitter här och lyssnar på Metallica - Nothing else matters.

never cared for what they say, never cared for games they play, never cared for what they do, never cared for what they knooow...


fastan börjar

när klockan var 19:27 fick jag panik. det var 33 min kvar till fastan. kände att jag bara var tvungen att springa ner på coop katten och köpa glass. och det gjorde jag. jag sprang. köpte en halvliter gräddglass med chokladkross. sprang sedan hem igen. klockan var nu 19:31. jag åt och åt och åt och åt. när klockan blev 20:00 var jag så mätt att jag trodde att jag skulle spy upp allt. var tyvärr tvungen att lämna lite som var kvar i botten. men en halvliter glass på en halvtimme är väl ganska bra jobbat?


nu kollar jag på hål i väggen. sjuktprogram.




tvillingarna



Du brukar inte trivas med livet i början av september, men just i år kryllar det av roliga händelser som förbättrar ditt humör. Du har tur i kärlek, dina vänner kommer hela tiden med fina förslag och du sjuder av energi. Inga trista dagar här inte. Högt tempo och många skratt.


kärlek och sex 4/5
kul och nöjen 5/5
tur och pengar 5/5


åååh vilket bra horoskop :D nu blev jag glad.


(horoskop taget från http://www.veckorevyn.com)




produkter jag behöver



Peel-rengöring från L´Oréal - Eye makeup remover från h&m - Volym-vätska från bed head



sista pizzan

som jag har nämnt tidigare så ska jag och min projektgrupp äta enligt LCHF-metoden. detta börjar vi med imorgon. så när klockan slår 20:00 ikväll börjar fastan. jag måste fasta för imorgonbitti ska det tas olika prover. hoppas kroppen mår bra. blev lite orolig nu.

ska därför passa på att äta pizza till middag idag. sista pizzan på 4 veckor. tänker njuta för fulla muggar.

jag mår tyvärr lite sämre än igår. imorse kunde jag inte prata. men en liten förkylning stoppar inte mig från att leva precis som vanligt.

ha en fortsatt trevlig söndag. hoppas ni slipper söndagsångesten.


ny design

sådär ja. nu känner jag mig iaf någorlunda nöjd. får se om jag ändrar lite småsaker. men överlag så är det färdigt. vad tycks?


förändring pågår

goodmorning

jag hade tänkt ändra min bloggdesign idag. så ni får ha överseende med att det kan se lite konstigt ut innan det är klart.


hockeybiljetter

godkväll

jag har en fråga: finns det någon vänlig själ där ute som vill skänka 2 biljetter till timrå ik-hv71 på torsdag?


  vs.  



jag lovar att den som skänker 2 biljetter till mig får en hedersplats på bloggen. ett helt inlägg om just DIG. (även bild om så skulle önskas)

sååå kom igen nu! make my day!


sicko

kände av en liten förkylning igår. spelade brännboll hela dagen och sedan red jag på kvällen. and this is how my body repays it. nu är jag sjuk. inte dödligt sjuk. (thank god). men en lättare förkylning har man åkt på. hoppas att det börjar vända nu och att det inte är värre imorgon. orkar inte va sjuk. that's not my thaaaang.

idag har jag och päronen varit och storhandlat inför dom kommande 4 veckorna. hela familjen ska nämligen äta enligt LCHF-metoden (low carb high fat). det är min grupps projekt. vi ska se hur kroppen påverkas. jag kommer avlida. kommer inte få äta bröd, socker, potatis, pasta, ris, frukt osv. kommer ni på min begravning?

tänkte kolla på hostel ikväll. men slutade kolla efter en halvtimme. den sög totalt. sämsta filmen jag har sett på länge. om du inte har sett den så har du inte missat nåt. jag lovar.

vill passa på att tacka carro norén för dom fina presenterna jag fick som tack för att jag hade hjälpt till i hovstallet :) fick ett par ridstrumpor och ett par ridvantar. mycket snällt av henne :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusspuss


vinnare!

yesyesyes! min klass vann vagant-brännbollen! :D så nu är vi ett steg närmare att få gå ut först på trappan på studenten.

ikväll ska jag och familjen bort på middag. äta med pinnar o grejer. haha good luck chuck. så jag är rädd att det här blir det enda inlägget idag. i am so sorry. men ni överlever.

nu ska jag snart åka iväg till stallet och hoppträna. kulkul :)


ha en fortsatt trevlig dag


Don't just look on the bright side of life; Live on it / KRAM




erik hassle - hurtful



I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful



riktigt bra. speciellt när man har lyssnat på den några ggr.



torsdagkväll

var ut till birsta en sväng förut med mammsen. lite mother-daughter-time. det shoppades lite småsaker såsom ljus, te och kuddfodral. tänkte införskaffa mig en lampa från ikea, men den jag ville ha var slut :/ hoppas att dom får in fler.

kollar på top model nu. sen blir det vem kan slå filip & fredrik. chips och cola sitter aldrig fel ;p


Don't just look on the bright side of life; Live on it / krams


klantigt

igår lyckades jag förstöra mitt fina halsband som jag fick när jag fyllde 18. rättare sagt så var det kedjan jag pajade. berlocken är fortfarande hel. så jag får släpa mig till stan någon dag framöver och köpa en ny kedja. känner mig naken utan det :/ har ju trots allt haft på mig det dygnet runt ända sedan den 26 maj det här året (dock inte då jag spelat match).


 




clubmedlem

vem öppnar andras post?? jo, min mamma. när jag kom hem var mitt brev från h&m öppnat. tur för henne att det inte var något mer "privat". hennes bortförklaring var att hon "var verkligen bergsäker! på att det var till henne".
anyways.. i kuvertet låg mitt h&m-clubkort. fick även 50kr rabatt från valfri h&m-butik. inte nog med det så fick jag även 50kr rabatt om jag beställde något från katalogen. nice bice(bajs).



imorgon är det vagant-brännboll hela dagen. för er som inte vet vad vagan är så är det en tävling som avgör vilken klass som får gå ut först på trappan när vi tar studenten. vi ska vinna! vi ska gå ut först! vi ska hamna på st's förstasida! om vi inte vinner kan vi lika gärna komma sist... det är iaf vad jag tycker.

pestskoldagen är iaf slut för idag. hade till och med en timme kortare mattelektion. men då måste vi istället ha 4 och en halv timme matte nästa vecka...... en timme på måndag, en och en halv timme på tisdag, två timmar på torsdag. my prayers have been answered! detta betyder att jag kommer få stressa arslet av mig på torsdag. ska ju på timrå ik's första hemmamatch! fast jag har inte fixat några biljetter än. men jag ska! snarast!

tänkte att jag skulle skriva en labbrapport till kemin nu när jag kom hem, MEN glömde grejerna på skolan. hehehehe. oooooooops. det var ju synd, verkligen.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kindpuss


stel

kommer inte in på msn??!

ikväll har jag iaf ätit ost&skink-sallad samtidigt som jag har kollat på top model 10 och vem kan slå filip & fredrik?

min träningsvärk är inte dåligt mysig. ojojoj. känner mig stelopererad. och jag har en jävla blåsa på tungan! min kropp mår dåligt.

jävla pestdag imorgon. orkaaaar inte. har varit så bortskämd med lata skoldagar (om vi ens haft någon) att nu känns det jättejobbigt att gå en helt vanlig skoldag. aja, bara att härda imorgon. 10:00-16:55.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hugs


nyklippt

hade bara en lektion idag. och den varade i 50 min så det kändes ju, om jag får uttrycka mig så, SKITnödigt. och våran lärare uttryckte sig så fint på kemin: "är det någon som har luktat på etanal någon gång?" ni kan ju prova säga etanal så hör ni nog att det låter som ett anal. kunde inte hålla mig för skratt :p

innan skolan var jag ner till stan och klippte mig. eller ja frisören klippte mig såklart. hehe. och slingade mitt hår. så nu är jag verkligen blondie :) och nöjd med håret är jag också. käääänon lixxxom. kommer väl någon bild framöver.

blev goolunch med jessi på subban också. muuuums!

ikväll har vi spelat sista korpenmatchen för i år. blev tyvärr förlust. så vi slutade 4a i division 2. inte tillräckligt bra. vi förtjänar 3e-platsen! :(

aja.. ska ringa och beställa pizza och sallad nu. jag och päp ska äta middag.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kisses


no worries

jorden kommer inte gå under imorgon. ni kan vara lugna. jag lovar er att jorden kommer finnas kvar imorgon. ni kan lita på mig. det vet jag att ni gör.

nu kan ni sova lugnt :)


JORDEN GÅR UNDER IMORGON!!

Läs detta:
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under


BEWARE!




duktig hest

vet ni hur duktig jag har varit? jag har städat + dammtorkat hela mitt rum. nu är det så rent och fint att man kan äta direkt på vilken möbel som helst  här inne :)

fick avbryta mitt i städandet för att pappa var klar med maten. hamburgare och pommes frites. big shocker there!

ska ta och läsa IKEA family live som damp ner i brevinkastet idag.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pösspöss


"peter forsberg"-tofflan



foppatofflan måste ju vara den fulaste skon som finns!
helt seriöst! hur kan folk ha på sig dom in public?? att det finns dom som fortfarande använder dessa är för mig en gåta. fattar verkligen inte. plus att dom är helt värdelösa när det regnar eftersom dom är fulla av hål... på tal om ingenting...

jag & jessi har varit duktiga och fixat våran svenskaredovisning. ååh vi är så duktiga!

ikväll är det tv-kväll. wiiiiiiiiehoooooo! top model och filip & fredrik. det kan knappast bli mycket bättre :D

i need to ladda min i-pod nu. den bara ligger och skräpar utan ett laddat batteri. lite ny musik skulle ju inte heller skada.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kram och puss


mardrömmar

jag vet inte vad det är med mig. jag har drömt flera mardrömmar i ca en veckas tid. annars brukar jag aldrig, då menar jag verkligen ALDRIG, drömma mardrömmar. flera av dessa mardrömmar har handlat om att jag har blivit av med körkortet på ett eller annat sätt. vad ska detta betyda? ingen ska få ta mitt körkort ifrån mig!

har nu läst som en galning i skitboken Singoalla. har väl typ 3 kapitel kvar eller nåt sånt. läser ut skiten ikväll innan jag somnar. sen är det bara att fixa nån slags redovisning? hur det nu ska gå..

vill att klockan ska bli 20:30 så jag får dansa!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciaobella


forever on the dance floor

jag hör chris brown-forever. det kommer ifrån någon av mina grannar. det låter som att det kommer ifrån gösta. men det kan omöjligt vara han.

var nyss på coop katten och köpte glass. måste ju passa på att unna mig massa gott nu, för om en vecka blir det inge mer sånt på fyra veckor. nightmare.

planer för idag:
- läsa ut Singoalla
- dansträning

Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejdå




crossfade

Lyssna!

Already gone


Why did I stay here stay for so long
When we're so far gone
I feel so stupid taking this fall
I should have seen it known all along
I won't break this silence we've shared for so long
I will be strong

What could you possibly want from me
Can't you see I'm already gone
Everything we thought we'd be
I still don't feel sorry for this loss


Sitting here I waste a day
While the memories fade away
You know I expected
So much more from you...



Breathing slowly


So who was I to hurt you
To desert you
When you needed me there
So now that you've learned to hate me
You've finally set free
I fall to my knees


And I'm breathing slowly
Like you said to do when you had lost control
My head spins from God's wind
That carries you away from me
Looks like you got away from me
This time
For good...




söndagkväll

nu är jag hemma. 3 timmar bestående av tacobuffé och snicksnack med anna, carro, micka och sofia. mycket trevligt var det :)

imorgon har jag bara ett möte med peder. han vill väl ha lite uppdatering angående projektet antar jag. sedan en sväng till apoteket, sedan hem och läsa en dålig jävla bok skriven på gammelsvenska. dåligt soft dag.

spelas just nu: Magnus Uggla - 4 sekunder


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kjama


bite line

heyhey what do you say?

nyss utkommen från duschen sitter jag här och äter choklad. om ca en och en halv timme ska jag äta på bite line med några flickor. ska bli trevligt.



Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusshej


just dance!

bästa kvällen på länge igår! det hela började med att jag, anna och amanda lagade tacolåda hos anna. sedan kom ida och matilda och åt med oss :) sedan kom även sofia, jennifer, carro och mikaela. vi spelade fia med hutt, med andra ord och hora. jag fick två horor! nanana :D tog bussen in till stan när klockan var runt 11. gick först upp till aveny där hoffmaestro skulle spela för att kolla om vi kom in. men vakten sa "om ni hade varit liiiiiiite äldre så hade ni fått komma in". aja, det var väl ändå bara gammfolk där eftersom dom hade satt åldersgräns 23. istället drog jag, anna, ida, carro och jennifer till bk. blev ett jävla drag tillslut. man kunde knappt vara på dansgolvet för det var så jävla mycket folk??! aldrig varit med om nåt liknande där. träffade massa kända ansikten också :)
ååååh oså vare ju nån jävla ångebo som följde efter mig hela kvällen. störd. stod och skrek "josefiiiiin!! jossan mitt hjärta bankar fortfarande!" EEEEEEEH?? och tydligen så hade jag sagt till han att jag var förlovad? det var iaf vad han sa till anna, men han trodde dock inte på det :p HAHHAHA inte att förglömma PRÄLLEN! jag höll på att dö. en jävla äckelgubbe som dansade vid oss. får rysningar... hua.

hade iaf grymt kul! anna & ida gjorde definitivt min kväll :D

ps. mina fötter tog en hel del stryk efter 4 timmar i ett par skor med 11,5cm klack..


Don't just look on the bright side of life; Live on it / rock on!


långben


joss 1,82m lång



shopping i birsta

sen när blev jag 1,82m lång?? jo, sen idag! mina nya skor som jag köpte idag förlänger mig med 9cm. haha känner mig som en jätte. men dom är snygga så det är ju smällar man får ta ;) förutom skor så har jag även köpt 2 linnen och en mascara.

ikväll blir det middag och utgång med anna, amanda och ida :) kulkul. börjar ju min vita månad om 9 dagar........


Don't just look on the bright side of life; live on it / pusspussi


en outfit


skinnjacka - vero moda
grön skjorta - gina tricot
svarta jeans - nudie
skor - dinsko



mönstrade strumbyxor

eftersom den mönstrade strumbyxan har blivit trendig så har jag nyligen skrapat fram mina :) nu är det slutskräpat för deras del.


mönstrade strumbyxor från topshop.



blir rörd

oj va roligt att så många (13 unika besökare!) har hittat hit idag :) ..trots att det enda jag har lyckats åstadkomma är en toarulle-video. ni är så trogna mina älskade läsare :)

idag har jag rört på fläsket genom att 1. spela tennis 2. rida. jag vill ju lova att ridningen var mycket roligare än tennisen. jag är helt ärligt värdelös på tennis. jag är inte gjord för att spela tennis! det blev bevisat idag.

resten av kvällen tänker jag spendera här hemma med min godisskål.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / krampuss


toarulle




m-m-måste räkna galjar!

åååååååh jag vill shoppa! det kliar i småfingrarna! birsta eller stan spelar ingen roll! helst båda! vill ha nya kläder! och nya skor! ååååhåååå måste shoppa i helgen! nån som är på?

på tal om helgen, blire nå party eller??


Don't just look on the bright side of life; Live on it / PYZZ


fett-doktorn

är äntligen hemma! har äntligen fått sätta ner mina fötter på platta marken. efter att ha gått hela dagen i högklackat är fötterna ganska ömma.

idag har jag och min projektgrupp varit och träffat Annika Dahlqvist aka fett-doktorn i hennes eget hus! det ni! hon svarade lydigt på våra frågor och var faktiskt till mycket hjälp. gav oss tips o grejer. hjälpsam kvinna det där.


kvinnan, myten, legenden


förutom att ha varit i skolan och varit och hälsat på hemma hos fett-doktorn så har jag även flängt med mina päron. ikea, ica maxi, okq8, mormor & morfar och vattna blommor. fick iaf med mig en del godsaker från ica maxi. godis, cheeseballs, brööööööd. kolhydrater kolhydrater kolhydrater! måste passa på medan man fortfarande får! om 11 dagar börjar vi med LCHF-metoden. kommer dö. seriöst.

idol nu!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussisen


idol 2008



snart börjar idol 2008 och jag har laddat upp med popcorn och vitlöksdipp. jag hoppas att den nya idol-juryn är stenhård! det är ju inge kul annars. såga alla totalt! mohahahaha!

just ja, matchen blev inställd. vet inte varför. pga regn kanske?


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusss


snygga överdelar


från asos.com


från ellos.se




en lektion

godmorgon snyggos!

vaknade innan "väckarklockan" (aka mobilen) idag. så klev upp och åt frukost och klädde på mig och nu sitter jag här. 45 min kvar tills jag ska åka till skolan. en lektion känns sååå nödvändigt. meeeenmen.

peppa för sista matchen ikväll! tredje på fyra dagar. shiiiiat. kroppen är inte i toppform. det är bara att härda. vill ju näta ikväll!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / see ya!


bad mood

den här kvällen suger. tråkigaste dagen på länge. sitter här och svettas?? vädret suger. känner mig allmänt nere. åååååååh deppdepp. jag vill ha sol och värme och det kan gärna få hända nåt roligt, nåt makalöst, helt oväntat! helst så fort som möjligt. ja, imorgon till exempel? snälla snälla snälla!

sex and the city kanske livar upp livet..

Don't just look on the bright side of life; Live on it / bye


travis


gryyyyyyyyyym!



vart är alla?

seriöst, vart håller alla hus denna regniga kväll?? alla verkar ju ha nåt för sig. nåt fuffens! har jag missat nåt?!

väntar på att någon ska underhålla mig........ känn dig träffad!


mat är mitt liv

min vilodag tar jag till det yttersta! ligga på sängen med datorn i knät. ätit en halvliter glass idag. ska snart svulla pizza. blir säkert nåt gott ikväll också. för att citera min mor: "hon som kan konsten att äta hela tiden". vad ska jag säga.. äta är min grej.

jag vill nästan lova att det kommer fler intressanta inlägg ikväll. blir väl uppe länge. alldeles förlänge. men börjar man 13:40 så gör man. fast ska iofs vara på skolan 13:15 och förbereda lite frågor inför en intervju som gäller vårat projekt.

pizza nu!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramisar


softa skoldagar

slutade för dryga timmen sen. hade ingen fysik så våran svenskalärare bytte plats på lektioner så att vi fick sluta tidigare istället för att få håltimme. snelt. och imorgon har vi bara en lektion och den börjar 13:40 och slutar 14:30. dåligt skönt!

vad ska man göra resten av dagen då tro? måste väl "slå" in min mattebok. är tvungen eftersom den är ny.
kasta väckarklockan ska jag göra också, eftersom det aset har pajat. vilket betyder att jag måste köpa en ny. gyyyyyyy va jobbigt.

regnet stoppar inte mig från att gå till coop katten och köpa en halvliter glass!

Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusshejpa


slagen stjärna



mööööööör som en jävla fläskfilé!
och det med all rätt! spelade först match mot nsk (som vi vann överlägset såklart!), sedan åkte jag hem och åt mackisar och korv, sedan var det bara att ta bilen ner till stan och dansa. f1 kul :)
och nu äntligen efter 4 timmars svettandes fick jag äntligen en välbehövlig dusch. skönaste duschen ever!

tänkte sitta här en timme för att sedan lägga mig under täcket och kolla på sex and the city. efter det måste jag sova. 08:30 imorgon ska jag infinna mig i sal 277 och plugga matematik E. a dream come true!

Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusspuss


krissituation

gaaaaaaah! det är match om en och en halv timme och vi har bara 6 spelare!!?? det är kris! känner du dig manad så tycker jag att du ska ringa mig ögonaböj! vi måste krossa nsk!

idag har jag iaf inte varit i skolan nånting. var bara på ett litet "möte" på kommunhuset angående vårat projektarbete. det tog väl högst en timme. sedan gick jag och bokade om min klipptid. köpte sedan lunch på subban och åkte till jessi och började med tidsplanen till projektet. mycket duktigt. sedan spelade vi nintendo wii i flera timmar. hahaha.

aaaja nu ska jag ladda för match. sedan åker jag och dansar 20:30.

Don't just look on the bright side of life; Live on it / kisses






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0