jakten på den vita nagelpennan

nu ikväll kom jag på att jag kanske skulle ta och använda min vita nagelpenna nu när jag har tagit bort mitt svarta nagellack, MEN, jag hittade den inte. jag letade febrilt överallt. verkligen ÖVERALLT. i badrumsskåpen, i min sminkväska, i mammas sminkväska, på mitt sängbord, på min byrå, BAKOM min byrå, i min svarta väska, i min bruna väska. men den fanns ingenstans! blev galen! kutade runt i hela lägenheten. tillslut gick det upp ett liljeholmens; jag hade haft med mig min vita nagelpenna när jag åkte till fjällen, alltså låg den i min necessär. smart_brud_90. och tänka sig, där låg den.

typiskt mig att hetsa upp mig över något sånt. det skulle ju inte ha varit hela världen om pennan faktiskt skulle ha varit borta. jag skulle bara kunna ha köpt en ny imorrn när jag ska på stan. MEN NEJ, allt är på liv och död! glöm inte det!

hittade förresten ett hål i ett av mina fack i min bruna väska när jag letade igenom den. ett hål som gick rätt in i väskan (som tur var). där hittade jag bl.a plåster, en bläckpenna och ett par örhängen(?!) inte konstigt att man tycker att saker och ting försvinner...

Hänisch

sv: tacktack! din också ;)

2008-09-29 | 10:39:55 | http://hannagsson.blogg.se/
Dress Like a Princess

oo ja :)

2008-09-29 | 14:38:04 | http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Anna

Det är ett par rock & republic, victoria beckhams märke :) värdens skönaste jeans



http://www.lyxoutlet.se/asp/products.asp?intBrandId=15



http://www.revolveclothing.com/b/boutique/RockAndRepublicHome.jsp



http://www.eluxury.com/estore/boutique/index.jsp?brand=3992&brandName=

2008-09-29 | 15:30:25 | http://annasara.net



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback





Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0