imorgon är det tunntömning

Idag har jag sysselsatt mig med att tvätta typ tusen maskiner. Måste ju ha kläder rena när jag ska packa. Har dock inte orkat börja packa än. Får ta det på torsdag. Har iaf skrivit en liten lista så jag (förhoppningsvis) inte ska glömma något viktigt.

Imorgon har jag föreläsning hela dagen. Sedan på kvällen är det tunntömning! Woooho! All in!

Det här kan vara min sista uppdatering från Gävle det här året.


är det kväll eller?

Ni kan kalla mig kvälls-bloggarn. Det kommer bara upp inlägg på kvällarna. Men huvudsaken att det kommer upp några alls, right?

Det har inte hänt värst mycket idag. Har skypat med mamma, kollat på världscuphoppning, lagat mat och duschat. Annars har jag bara häckat här vid datorn. En slapp söndag helt enkelt.

Imorgon är det skola som gäller. 08:15. uuuugh. Sen har jag bara en dag kvar (dock en lång en...) i skolan innan jag rullar norrut. Tänka sig. Snart är det jul igen.


movie night

Ikväll har jag haft finbesök av Johanna och Örjan. Första gången jag träffade honom, och han var en trevlig prick :) Vi kollade på Mirrors. Så nu känns det lite obehagligt att kolla sig i spegeln... Haha. Dom gick iaf nyss hem. Jag ska väl ta och borsta tänderna och gå och lägga mig alldeles strax.

Hörs imöra! Godnatt.




antagningsbesked VT11

Har fått antagningsbesked inför vårterminen. (Ja, tydligen måste vi söka alla kurser varje termin trots att vi läser ett program. Vem kom på den smarta idéen? Pucko kanske?)

Dessa kurser kommer jag att läsa nästa termin:
Fastighetsrätt 15 hp
Byggnadsteknik 7,5 hp
Fastighetsvärdering 7,5 hp


en ledig fredag

Hej!

Idag sov jag till tolv, då jag blev väckt av ett sms. Låg väl kvar i sängen typ två timmar. Åt frukost och kollade på tv. Hittade inte orken att kliva upp liksom. Hittade orken till slut iaf. Då blev det dusch, skura badrummet och slå in paket. Det är det jag har gjort idag.

Nu ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på idol-finalen. Chill med dill.

Ha en trevlig helg!


lånade ut saxen

Min granne lånade min sax för ett tag sedan. Fick tillbaka den mitt i natten. Är lite i chock att hon inte plingade på (skulle ju inte vara första gången haha). Utan istället hade hon snällt virat in saxen i ett litet lakan :)




godnatti

Nä nu ni. Irritationen har släppt. Mailen och facebook funkar. Inte rättsskiten dock (men det orkar jag inte bry mig om). Så nu är man sitt gamla vanliga happyface :D Ska borsta gaddarna och sedan hoppa i säng. Ett avsnitt av How I met your mother. Sen somnar man gott.


(weheartit.com)




falukorv

Det var extrapris på falukorv på ica. Då var man ju bara tvungen att gå dit och köpa det och en liter mjölk. För er lite trögtänkta så blev det stuvade makaroner & falukorv till middag. Satt fint i kistan.

Så fort det är extrapris måste man ju slå till, vettni. Måste tänkta ekonomiskt i dessa tider. Det är väl tur att man får lite cash den 23. Och sen är det ju jul också. Om man har tur så får man kanske lite papper (pengar är bara papper).

Var nyss in på csn.se och kollade när nästa utbetalning är, och passade samtidigt på att kolla hur stor min skuld är. 6847 kr för denna termin. Inte alls mycket (okej, nu låter det som att jag inte har någon som helst respekt för pengar MEN→) om man jämför med vad jag kunde ha haft om jag skulle ha fullt lån; 27480 kr. Ajaj, det skulle ha svidit lagomt. Under min studietid skulle det bli ca 164880 kr. DAMN. Heja studieskulder! Tur att man är lyckligt lottad som får hjälp med matpengar av mina pears. + överskott från hyran på kungsvägen. Det är ju tack vare dom jag inte behöver ta mer lån. Och såklart försäkringskassan som bjuppar på bostadsbidrag. Tacksam.


snowblow

Nu har vädret fått spel igen. Blåst och snö. Tur att man är ledig till på måndag dåå. Kan jag bara sitta inne o lura. Hehe.




orkaaaaa

Asså vad är det för fel?? Är på lite avigt humör. För det första så kommer jag inte in på min mail. Hotmail verkar ha problem med sina servrar eller nåt sånt. Msn funkar inte heller... Och för det andra så skulle jag behöva skriva ut ett dokument från rättsbanken. Men den jävla skitsidan kan jag ju inte ens logga in på tydligen. Har fått information om att man ska använda sitt användarnamn och lösenord som man har till hig. Men icke! Behöver det där dokumentet! Ska nämligen göra uppgifter utifrån det till på måndag. Dom kan ju ta sig i röven.

Som grädde på moset strular facebook.

Nu vill man ju bara åka 20 mil norrut och gräva ner sig.........


loud

ÄLSKAR Rihannas nya album Loud.
Har suttit och lyssnat sönder varenda låt nu i ungefär en veckas tid.
Grym tjej.




adventsfika

Goder afton både herre och fru!

Kom hem för en stund sedan. Har varit och hälsat på Johanna i hennes nya lägenhet :D Den var jättefin! Ligger centralt också, vilket är ett plus.
Jag tog med mig lite lussebullar som vi åt. Lite "andra adventsfika" :)

Jag har även varit lite duktig idag på eftermiddagen. Pluggade lite till föreläsningen imorgon. Så är lite förberedd. Kanske är lättare att hänga med då... Det blir iaf en heldag i skolan imorgon. Först föreläsning, sen ska vi göra uppgifter. Inte kul.

Ska krascha i sängen nu och kolla på tv innan jag ska sussa. Godernatt.


julmjölk

Titta här har dom jättefin julmjölk! :D




konsten att flärpa en lagbok

Har sysselsatt mig med detta nu en stund:

Före


Efter



Nu är det dags att ta tag i disken...




indestructible



And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go




julklappshandling

Imorse drog man på sig dunisen och gick till skolan typ kvart i åtta. Härliga tider! Det kändes lagom orättvist när det var mörkt ute (-17 grader!) och mörkt i nästan varenda fönster och i princip inte en käft ute. Ville också ligga och sova i min varma sköna säng! Hade tusen nålar i varje lår när jag kom fram till skolan 20 minuter senare. Långkallingar är för klenisar!

Satt snällt och fint i skolan till klockan 10:00. Efter skolan gick jag på stan med Pillan och Anna. Vi hann inte så mycket mer än att äta lunch innan dom skulle ta tåget hem. Traskade sedan runt på stan själv en stund. Köpte faktiskt ett par julklappar :)

När jag hade gått hem och lämnat alla kassar gick jag till ica och handlade lite käk. Kokade ihop god kyckling med pesto och ris till middag. Möms.

Nu är det ju som sagt helg för min del. Imorgon ska jag väl bara slöa. Kanske städa litte. Och på lördag ska jag kolla på Johannas nya lägenhet :D Har hört att den är väldigt fin. Ska bli så himla roligt att hon flyttar hit, nära mig :D Eller inte jättenära, men iaf i samma stad ;P
Kanske blir nå party också. Kåren på lördag lockar. Men vi får helt enkelt se.


godkänd pedagogik A

Såg precis att min examinationsuppgift för pedagogiken blivit godkänd. 2 extra högskolepoäng är kanske inte mycket, men det är alltid något :) Det känns ju som att man har fått en väldigt bra (över förväntan!) start på utbildningen/plugget iaf :)


nyårsklänning?

Klickade precis hem denna klänning:

Full Lace Dress SEK 349, Angel Eye - NELLY.COM

(nelly.com)

Studentrabatt och fri frakt is the shit!
Tanken är väl att jag ska ha den på nyår.
MEN var och hur jag ska fira nyår är ännu oklart.




kallt=snö

Nu har det börjat bli lite kyla här också. Imorse var det -15 grader. Man känner sig som hemma ;) Det är många som klagar på kylan, men jag tänker passa på att hylla den. För fan vad jag hatar när det är nollgradigt på vintern. Det blir bara slask och jävligt. Som sedan fryser på och blir is. Nä, tacka vet jag riktig kyla. För titta nu så fint snön ligger kvar :) Snö överallt. Det är ju så det ska vara på vintern.


1 dec

O'hoj!

Hade tidig föreläsning i förmiddags. Sällskapade med Madde till skolan. Vi hade bestämst att vi skulle gå tio-fem i nio. När klockan är tio i nio plingar jag på hos henne. Då har hon precis kommit ut ur duschen(!) haha whattafakk! Vilken jävla tidsoptimist hon är asså :P Hon sa att hon inte fattar hur jag kan vara så punktlig jämt. MEN HALLÅÅ?? Jag kanske kan klockan! Som vissa andra inte verkar kunna?! Haha.
Hann nätt och jämt i tid till föreläsningen iaf. Halvsprang genom hela skolan (eftersom föreläsningen sjävklart var allra läääängst bort).
Efter föreläsningen (som var så tråkig att jag höll på att dööö. ville resa mig upp och gå. typ.) åt vi lunch och sedan satte vi oss i kära bibblan och gjorde alla uppgifter till morgondagens övningstillfälle. Så himla duktiga vi är! Speciellt duktigt är det att vi orkar släpa på aset till lagbok fram och tillbaka till skolan. Ni ska bara veta hur mycket den jäveln väger! Inte okej.

En dag kvar, sen helg! :D






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0