helgen

Heeejjee!

Här sitter jag, lite halvtrött. Skulle nästan vilja gå o lägga mig och sova. Pensionär-varning.

Igår bjöd jag & J in till "parmiddag". Vi bjöd Johanna & Öjje på tre-rätters. Det ni! Först välkomstdrink och snittar, sen fläskytterfilé med hasselbackspotatis och sweetchili-sås och till efterrätt blev det vit chokladmousse. Trots en dålig fransk skräckfilm så var kvällen mycket lyckad :) Sånt som görs alldeles för sällan, i min mening.

Idag har jag pluggat och nu ikväll var jag ute på en prommis med Johanna.

Sista pluggdagen imorgon. Sen domedagen tenta på tisdag. Vill bara få det överstökat.

Aja, där fick ni en liten update. Tjing!


we found love




pluggeliplugg

Tentaplugget är i full gång. Tenta på tisdag. Har varit i skolan och pluggat från 9-16 med flickorna. Sedan cyklade jag & johanna in till stan för lite kontraktskrivning med ett par sponsorer och lyckades även få två till på kroken. Damn, we're on fire! :D Imorgon ska vi träffas på stan för det är ännu ett kontrakt som ska skrivas på. Sedan är det bara att bikea hem och plugga hela dagen lång. yeeeey.


mäklarnas höstfest

Nu har ännu en helg gått. Tiden bara springer iväg och jag försöker finna tid och ro till att sätta mig ner och plugga inför kommande tentamen. Det går sådär.

I torsdags var det Mäklarnas höstfest. Då var man där och åt 2-rätters och drack alkoholhaltiga drycker. Det var även lite underhållning under kvällen. Däribland ståupp-komikern Messiah Hallberg. Kan ju även inflika med att jag blev utsedd till Höstfestens Queen, för (enligt högskolemäklarna) finast klädsel. Blev chockad då jag själv tycker att det fanns många andra som hellre skulle fått det priset. Menmen, what to do, bara att tacka o ta emot :)

Messiah Hallberg




I helgen har Annapanna varit här hos mig. Vi har shoppat, lagat mat och bara chillat. Bra helg :)

Från och med imorgon ska jag ta tag i beskattnings-plugget. SKA. Har ett möte 08:00 på stan först. MEN SEN. Peppa mig'rååå!


i'm the baddest baby in the atmosphere




livet just nu

Ännu en dag full av skola och sponsorer. På förmiddagen var det seminarium som gällde (beskattning vid avyttring av näringsfastighet, typ.) och sedan skriva ut avtal/kontrakt. För att sedan göra en del återbesök och få en del avtal påskrivna. High five på den!

Hann med en liten middag med J på stan också innan det var dags att cykla hem. Så nu har jag varit hemma i ca en och en halv timme. Duschat och snackat med Anna (som kommer hit på fredag, yeeey!). Samtalet bara avbröts hela tiden(?!) men det gick ändå :P

Har börjat fundera hur jag ska styra upp mitt liv. Eller snarare styra upp mitt pluggande inför kommande tenta. Kommer inte hinna med något plugg alls den här veckan. Eller jo, får offra min lediga onsdag. Annars är det skola, sponsorer, mäklarnas höstfest, och diverse möten som ska attendas. Det blir en köttar-vecka nästa vecka, det hör ju jag. Låsa in mig i min lägenhet med en karta jolt-cola...




<3




nytt antivirus-program

Sådär ja! Nu har jag avinstallerat Avast och installerat Microsoft security essentials. Mycket bättre! Ingen dum blockering av ofarliga sidor.

Fick nyss ett sms. Min cykel är hel igen! Så ska hämta den imorgonbitti. Sedan cyklar jag ner till stan för att jaga sponsorer tillsammans med Johanna. Heja oss! :)

Nu säger jag trevlig helg!


plugg och möte

Kom hem för ca 30 minuter sedan. Så det blev en sen dag. Vi pluggade mellan 12:00-16:00 och sedan var det möte mellan 16:15-19:00. Är verkligen glad att jag kom hem när jag kom hem. För nu spöregnar det ute. Spöregn, mörker och 3 grader skulle ha varit mindre roligt.

Nu har man nyss fått i sig middag och ska väl hoppa in i duschen strax. Sedan dega framför tvn innan det är dags att sussa. Ladda om för en heldag i skolan imorgon.

Ha't bra peeps!


monday monday

Försökte blogga från nya blogg.se-appen i fredags, men det gick ju inte. Den ville inte samarbeta. Men iaf så hängde jag med Annika, Johanna & Örjan i fredagskväll. Vi kollade på idol osådär va :)

I lördags åkte jag och J på en liten weekend till Uppsala. Där strosade vi omkring, åt god mat och sov på hotell. Va mys då!

Idag var det back to reality. Föreläsning och seminarium. Fick dessutom punktering på cykelfan. Så det var bara att ta o använda benen och gå till skolan idag. Sedan direkt till cykeldoktorn och lämna cykeln när man kom hem. Hoppas den blir klar snabbt. Är ju helt handikappad utan den. Allt tar såååå mycket längre tid.

Imorgon är det ingen schemalagd skola, men vi ska till skolan och plugga ändå. Kanske på tiden att ta tag i det här nu :P Sedan efter det är det möte med kompanjonerna.

See ya! Wouldn't wanna be ya!


iddi-antivirus!

Mitt antivirus har börjat balla ur igen. Det blockerar sidor som är helt ofarliga. Bland annat min egen blogg(!) Och inte går det att fixa heller. Ge upp!


the news is out!

Jag har haft ganska fullt upp den senaste tiden. Och jag kan nu meddela varför det har varit så. Det är nämligen så att jag, tillsammans med fyra andra, ska planera vårens n0llning. Jag blev tillfrågad och tackade ja. Så nu under hösten/vintern kommer det att vara massor som ska fixas så alla som börjar plugga i januari får ett ordentligt välkomnande ;) Sponsorer, aktiviteter osv osv.

Igår var det en Tackmiddag för att tacka av höstens Överfogdar (som planerade höstens n0llning). Det var då jag och resten av de nya Överfogdarna som hade planerat hela Tackmiddagen som var för 80 personer. Temat, sålt biljetter, maten ( två-rätters som vi lagade själva, 25 fläskfiléer och 20 kg potatis bland annat. Även ca 8 liter chokladpudding), dekoration, spex osv. Under middagen kom även avslöjandet om att vi är nya ÖF.

Så nu börjar planeringen på allvar. Måste hinna fixa allt innan jul. För sen åker jag till Australien i tre veckor. Och n0llningen börjar lagom till jag kommer tillbaka.

ÄR taggad!






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0