australien - here we come!

Hejje!

Känner att jag måste uppdatera nu innan vi drar till Australien. Imorgon åker vi till Arlanda och sover på hotell, sedan på Onsdag runt 11 lyfter planet. Vi kommer fram till Perth på torsdag kväll. Jag kommer inte att ha någon mobil med mig, så det är ingen idé att försöka nå mig via den.

Sååå förutom det så kan jag avslöja en liten hemlis. Till sommaren kommer jag, som det ser ut nu, att flytta längre söderut. Var och kollade på en lägenhet igår, men hyresvatal ska skrivas innan man vågar ropa hej. Kommer fortfarande att läsa ett tredje år på högskolan här i Gävle. Det blir lite pendling bara, men det är smällar man får ta. Att åka tåg är ju kul(?)

Anyways.. God jul och gott nytt år mina vänner! :)


back in the days

Hittade min gamla bilddagbok (haha!) och där fann jag denna text:

"Med hjälp av pulser av elektromagnetisk strålning med lämplig frekvens går det att åstadkomma faskoherens för de magnetiska momenten och därmed ett makroskopiskt roterande magnetfält som kan detekteras genom den ström den kan inducera i en spole."

Kommer ihåg när man gick på gymnasiet och läste sånt här roligt. Those were the days!

Passar på att bjuda på en gammal bild. Vet inte exakt hur gammal.. Kanske sommaren 2008?




godmorgon godnatt

Bra liv man har när man går till skolan kvart i nio på morgonen och kommer hem kvart i nio på kvällen... Föreläsning/säljträning från 9-16, sen Gavlecons extrainsatta årsmöte och välja in ny styrelse för 2012, sen hämta kurslitteratur som kommit med posten. Har suttit och filat och skickat iväg ett CV (+ personligt brev) också angående praktik i sommar. Håll småtummisarna. Ska skicka iväg fler imorgon när jag kommer hem från ännu en heldag. Nu är det bara att hoppa in i duschen och sen hopp i säng. Go'natt.


tredje advent

Igår var det tredje advent. Det "firade" jag och J med sovmorgon, sen griljera julskinka, strosa på stan och till sist hem för att äta julbord. Vi dukade upp ett fint julbord på mitt köksbord. Julskinka, köttbullar, prinskorv, sill, potatis, ägg, gravad lax, rödbetssallad. Det kittlade dödsskönt i kistan. mmmmh! :)

Förutom det så var vi i Tierp och hälsade på i lördags. Födelsedagsfirande med smörgåstårtor (ja tårtOR) och grejer. Fint det :)

Idag började en ny kurs; Säljteknik och Etik. Så vi får väl se om man kan lyckas bli en grym säljare trots att man missar halva kursen... Ska försöka hinna kötta igenom PM-uppgiften innan jag åker bara. Blir jävligt tajt. Annars har dom kanske datorer i Australien? Dock inte med åäö. Det kan ju bli lite knivigt. Ok att skriva på engelska?

Nu ska jag kolla på Supernatural resten av kvällen. Kanske äta en macka med julskinka också. Jealous much?


dagen innan tenta

Så här kvällen innan en tenta känner man alltid någon sorts konstig blandning av lugn och stress. På något sätt så känner man att man borde klara tentan, men samtidigt kan det komma några knasiga frågor som man inte hade väntat sig. Då brukar jag tänka att det är omöjligt att lära sig ALLT, så om det kommer någon fråga som jag inte kan är ju det otur. Livet går vidare.

Med detta sagt kan jag meddela att det är mindre än två veckor kvar tills vi åker till Australien. YEY! :D Det är ju asroligt, meeeeen det betyder också att jag och resten av brudarna måste skriva klart ett arbete till nästa kurs på bara några få dagar. Eftersom vi har fått en uppgift över jul som ska skickas in innan jag kommer tillbaka. Man tackar. Med andra ord kommer det att bli långa tuffa dagar nästa vecka. Lite välförtjänt semester sen sitter ju inte helt fel :)

Till sist kan ni ju hålla en tumme för mig imorgon när jag ska skriva Marknadsföringstenta. Tack o hej! :)






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0