Timrå IK motherfuckers 'til we die! <333

image17

image16
Kom nyss hem från hockeyn. Timrå vann med 2-0 mot Södertälje :D PETER REGIN SNYGGING GJORDE 1-0 MÅLET !:D:D störst, bäst och inte att förglömma VACKRAST! :') my star<3
Härligt med seger första hemmamatchen. Jag tror jag för tur med mej ;) men alla tycker att jag är typ aggressiv.. men asså man måste ju skrika vafan, haha :D det hör ju till.
Måste svälja min stolthet och tacka challe berglund. Tack challe...





Blää, idag tog vi skolfoto. Jag såg ut som en mungo :/ Ska skicka in ett lagförslag till typ Reinfeldt: "Förbjud skolfotograferingar!"
Han tycker nog att jag är nytänkande och så :) omväxling förnöjer liksom. jag tror att jag skulle få många tappra människor som stödjer mitt lagförslag.

Soft dag imorgon. Massage ända fram till lunch, sedan noliamässa efter lunch ända tills vi slutar. sooooftish broooow


Jag såg en idiot idag. Första gången sedan jag sa goodbye forever. Skänkte honom inte en enda blick. Varför skulle jag? Du existerar inte i min värld längre

Common sense knows that you're not good enough for me
And all you had to do
Was apologize, and mean it


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussas


Ett förut onödigt kort - nu ett bigmac-bra kort

"Jossi du som inte kör ska väl ha dig en snapps?", haha morfar är bara fööör skön xD Roligaste personen jag känner.
Kom nyss hem ifrån mormor & morfar. Fick mat där, eftersom mamms & papps är gone. Mamma skulle ut med sina "vänninor" gaahah, och pappa är på kurs i västerås. Det bjöds iaf på pannbiff och pärer. Gött det. Och efterrätt blev det ju också såklart ;) glass o grejer.

Måste bara berätta att jag såg en jätteäcklig gubbe på navet idag! Han hade typ en för kort tröja, så magen hängde nedanför, EEEEEUW! x( mådde lite halvt illa. Ingen vacker syn. Ville gå fram till honom och berätta att det FAKTISKT är ute med magtröjor. och att han kanske borde fundera på att gå på typ mammaavdelningen och införskaffa sig lite nya kläder.

Vad har mer hänt idag.. hmm.. jag har fått mitt nya csn-kort. Har inte ens använt mitt förra :S hahaha. Men nu äre ju studentrabatt på mcdonald's så då lär det där kortet komma till användning ;)


Jag sökte på tjock på google. Och då fick jag upp denna söta räv :S på tal om TJOCK liksom.......


Imorrn är det skolfotografering. Tycker inte om skolfotograferingar, för jag ser alltid ut som bajs. Om inte värre! aja, bajs eller inte, så ska det iaf knäppas.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss




Ett VG är fler än inget MVG

oj. här har man varit dålig på att uppdatera. sorry. men nu kommer ett saftigt inlägg

Lördag: Jag och mina babes var först här och åt kukmakaroner(ja du såg rätt, KUKmakaroner. det är precis vad det låter som) och köttbullar. Sedan spelade vi lite fia med hutt och sanning eller konsekvens ;) Carro vann fia med hutt? tror jag haha kommer inte ihåg :D När det gällde sanning eller konsekvens så det blev lite joddlande, catwalk-gång, pussandes, LÅNA(!!!) EN(!!!) isbit av grannen och till och med lite aerobics. Runt halv 10 drog vi ut.
Jag och carro kom hem hit vid typ kvart över 1. Då satte vi oss och kollade på "lite" fula kort från kvällens alla äventyr, samtidigt som vi åt karrra. Bilderna vart ju mindre vackra xP Vi var inte vaken så länge, gick och la oss vid 2.

Söndag: Vaknde med carro vid min sida. Vi låg och väntade på att mina föräldrar skulle gå ut med elvira. Sedan klev vi upp och åt frulle. Efter det drog carro hem.
Drog ner på stan och köpte min jacka :D:D Så där rök 3800kr. Men det drabbar ju ingen fattig så att säga ;) hähä.
När vi dumpat av pappa hemma igen så drog vi vidare till en kattuställning. baaa jaha?! kattutställning liksom haha. Det var löjligt. 20 spänn. Helt ovärt. Såg även en kvinna med mustasch. EN RIKTIGT FET JÄVLA GAMMALGUBBE- MUSTASCH! :O stod i chocktillstånd ett tag, ända tills jag kom på att jag kanske inte skulle stå och glo. oförskämt av mig. men VARFÖR rakar hon inte bort den? hon får skylla sig själv att folk glor. man kan liksom inte hjälpa att blicken dras mot kvinnor med stora burriga mustascher!

Måndag: Kom till skolan två timmar innan vi började. Fattar ni det? hahah, inte jag heller. Nu ska ni få höra varför, så ni inte får för er att det var frivilligt för att jag är en naturpluggis. Var nämligen tvungen att göra två labbrapporter. En biologi och en kemi. Och man skulle göra dom i grupp. Där har ni eran förklaring. Hoppas ni fattar, annars är det erat problem.
Slutade en och en halvtimme tidigare.
Sedan vart det dans för hela slanten. Keeewl :)

Tisdag (idag, för er som är dagvilda): Var på skolan och hade två lektioner. Slutade sedan 11:30. Drog hem och gjorde lite uppgifter i Medicinskgrundkurs, som man förövrigt inte ens behövde göra. eller jo, men ändå nä. På tal om Medicinskgrundkurs så fick jag VG på min hemuppgift :) hon sa att hon blev glad av att läsa den. varför inte MVG då? ;O aja, shit the same. VG duger.
Har inte hänt något mer idag. Förutom att jag har ätit två korvar.


Har ju glömt att nämna det viktigaste av allt! Eliteserien började igår!!! Timrå mötte Linköping borta. Mer behöver inte nämnas.. Fattar inte hur ni kunde tappa 2-0 ledningen! fuck :(

Nu ska jag fortsätta dunka musik. WELCOME TO DETROIT CITY!(8)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / ciao!


samhällskunskap - soppa - saw

Engelska B - första lektionen. Skulle sammanfatta nån text. Var trött men skrev nästan klart det ändå. Bra gjort JOSEFIN!
Idrott och hälsa A - andra lektionen. Hade valt fotboll, för är ju så svinigt jävla kul. Men idag gick det bajs. dock ganska kul iaf. Blev bara ett ynka jeffla mål för min del :S vaaaa ere me meeeej? :SSSS
Samhällskunskap A - tredje och sista lektionen. Jag och jessi redovisade vårat mäklar-shit. Det gick väl helt okej.

När jag slutade satt syrran och väntade på mig. Hoppade in i bilen och vi åkte in till stan. Där la jag undan min peakdunjacka :))) fast ska köpa en typ gråbrun istället för en svart. hihi snygggingjacka :D
Sedan fixxxade syrran you know what till mej, hon er så snel :) Så nu är det fixat tills imorrn. Giiirrrrlsnight imorrn woooho! kommer nog bli köng ;D

Har nyss käkat lite soppa. Drar till stallet kvart över fem. Kommer väl hem runt halv 8. Ikväll ska jag se SAW :D:D se med mej?(A)

aja ni får ha en trevlig helg allesammans :)

Don't just look on the bright side of life; Live on it / bamsekramar


Galtström i mitt hjärta

(ta rubriken med en nypa salt)


Idag har iaf jag & min klass plus några andra naturare spenderat dagen i Galtström. Först åkte vi buss i typ 45min sedan skulle vi DESSUTOM gå en jävla promenad på 20min. det tog en eeeeevigheeeet. Var less redan innan jag kommit dit. När vi väl satt där och väntade på att få höra vad vi skulle göra så kommer ingen mindre än BILL FALK utklivandes ur snåret. då kunde ju inte dagen bli så mycket värre. Han delade in oss i grupper. Sedan gav han oss varsin uppgift som vi skulle göra efter lunch, medan han samtidigt påpekade hur viktigt det var att hålla hygienen när man var ute i skogen, inte minst mellan benen.
Mafi var en jävel på att grilla hamburgare. "mer fett!" HAHAHAHAHA! det såg mindre mysigt ut mot slutet. om jag säger såhär: ett överflöd av fett och grillkrydda så självaste djävulen skulle ha tyckt att det var lite starkt. Men grillmästar-mafi använde sig inte utav bara EN "grill", utan han använde sig av TVÅ. En vanlig och en EXPRESS-GRILL xD hahahaha. Express-grillen var för dom som var jättehungriga och ville ha mat fort. Men då var hamburgarna kalla innuti istället. Men jag måste ju medge att han är en riktigt påhittig man dendär Mafi.
För att sammanfatta dagen: leta kryp och dylikt vid "strandkanten" och i vattnet. åka båt och ta vattenprover och planktonprover and so on. äta hamburgare. bygga vindskydd. sitta på klipporna i 2 timmar och vänta på att bussen skulle anlända så vi kunde åka hem nångång!

När jag kom hem skickade jag in min hemuppgift i medicinsk grundkurs sedan åt jag soppa. Det var gott :)
Resten av dagen har jag suttit här på sängen med datorn. datanoerd ;/ Kollat på idol har jag gjort också. Måns Zelmerlöw är snygg!


sötnos :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussas


försöker hålla tårarna tillbaka

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2032772310

hjärtlösa idioter! så jävla hemskt :'(


Länge leve exkursioner!

Har inte åkt buss en enda gång idag. Fick skjuts av syrran till skolan, för hon började typ samtidigt som mig. Sedan ringde hon precis när jag var klar med provet, då slutade hon. Så då fick jag skjuts hem också :D bästaste syster :)<3

Kemiprovet gick väl ganska bajsigt. Var typ bara massa att balansera reaktioner. Det som jag är sämst på! Det som jag kunde kom typ på 2 frågor. Och den där jävla jonlistan som jag hade lärt mig, den var det bara en uppgift om. Bläääääääääu! Men det blir nog G iaf. Får väl nöja mig med det.

Direkt när jag kom hem från skolan satte jag mig en timme framför min älskade skoldator och började med min hemuppgift till Medicinsk grundkurs. Har gjort typ 3 av 4 uppgifter. Känns bra :) Har ju några dagar till på mig, eftersom den inte ska vara inne förrän på tisdag. Då vi förövrigt har exkursion IGEN(!) :S bara drygt.

men asså herregud. om man typ tycker att nån är snygg så ber man väl inte den personens ex om tips eller att exet ska lägga in ett gott ord för dig? men jo tydligen så är det så det funkar these days. har hänt mig två gånger på typ en vecka nu. vad är det med killar? fel att prata för sig själv? xP

JAG SERIÖST ÄLSKAR MINA HÖRLURAR TILL I-PODEN! fick dom när jag fyllde år. men har inte använt dom förrän nu. så jävulskt bra ljud :D looove it! lyssnar på min älskade i-pod nano nu hela tiden bara för att det är så grymt ljud. alla låtar blir så mycket bättre :D så om du vill ha lite krydda på din musik, är mitt tips till dig: Skaffa nya yyyberbra hörlurar! du kommer inte bli besviken :) trust me on this one.

Imorrn har jag bara två lektioner. Slutar senast 13:00 :D den här veckan har gott hyffsat fort, men det ska ändå bli skönt med helg :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pösshej


Please don't stop the music

Inatt drömde jag att jag blödde näsblod. Så idag har jag gått och väntat på att jag skulle börja blöda näsblod, i förhoppning om att få vara en av dom som får sina drömmar att bli verklighet.
Men inget blod från näsan än.. Fast dagen är ju inte slut än mina vänner! Hoppet lever!

Pappa och jag käkade nyss skorvmål från Kubengrillen. Det var mums.

Kemiplugg idag också. and guess what? jag kan hela jonlistan utantill. pluggi5

Ikväll ska jag se Top Model Sthlm. Asså seriöst! Varför heter det top model STHLM? :S Det borde heta top model SVERIGE! Idioti. Jag tänker skicka ett klago-brev. Haha vafan, brev?! Vi lever inte på 1800-talet xD Klago-mail menade jag.

Jag vill ha min "Super Nice Super Cute"-t-shirt!! men den finns inte i min storlek :| så om någon mot förmodan skulle ha vägarna förbi cubus och bara råååkar hitta en sån fin vit t-shirt med rosa tryck i storleken S, så skulle jag bli väldigt glad om du kirrade den åt mig :) Jag betalar dubbla priset för besväret! Do you get how bad I want it biiiatch?


Eftersom jag hade så lite att skriva idag så tänkte jag bjuda på lite låttips :)

12 Stones - The way I feel
Whitesnake - Here I go again
Timbuktu - Fantasi
Saosin - I've been dying to reach you
Justin Timberlake feat 50 Cent - Ayo tecnology
Rooney - When did your heart go missing
Linkin Park - Bleed it out
Basement jaxx feat Lisa Kekaula - Good luck
The Knack - My Sharona
Rihanna - Rehab
Fabolous feat Ne-yo - Make me better
The Kaiser Chiefs - Ruby
Enrique Iglesias - Somebody's me
Dole - Jag blöder kärlek
Takida - Feeble pride
Cutting crew - I just died in your arms
Caramell - Efter plugget
Akon - We takin' over

Det var lite gott & blandat :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussi


Fia med hutt

Matte var våran enda lektion idag. Så när den slutade 11:30 så traskade jag & jessi in till stan. Där strosade vi omkring tills klockan slog 13:55, då vi befann oss hos Skandia Mäklarna för att få oss en intervju. Vi hade nämligen bokat tid med Johan, tror jag han hette. Han var en mycket trevlig karl :) lättsam att prata med. Intervjun gick galant :) Nu behöver vi bara fixa ihop någong slags redovisning. Det gör vi nog på fredag, eftersom vi slutar tidigare då så har vi ju tid innan jag ska till stallet.


image14
Träffade mamma när jag var på stan. Sa åt henne att hon skulle gå till Mique och köpa ett spel åt mig. Fia med knuff. Ett sånt där "drink-fia med knuff". Och det gjorde hon, snäll som hon är. Nästa gång jag går på stan ska jag köpa kortspelet "Sanning eller konsekvens". Mihihihhi :D Så någon helg ska jag fixa ultimata tjejkvällen, med fia med knuff och kortspel ;D kommer bli griiiiiimt :D



Har pluggat Kemi idag, som jag lovade. Repeterade nästan alla uppgifter, och då vill jag påpeka att det var ca 55 uppgifter. Fast jag hoppade över några. Plus att jag har lärt mig hela jonlistan. Jak er duktik hest :)

Ikväll ska jag se idol. Gör det du med.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramisar



matvraket

Min högra näsborre har idag haft nöjet att snora och hålla på. Jag börjar fundera på om min vänstra näsborre har dött. "jag beklagar sorgen av den avlidne näsborren, den hade alltid en kråka med i spelet.."

12:05-16:10. Min skoldag. 4timmaroch5minuter Biologi A, Matematik C och Kemi A

Innan dansen åt jag, all alone. Jag tror aldrig jag har sett en så stor portion makaroner & korv. När jag skulle blanda ketchupen och makaronerna så svämmade makaronerna över tallriken(!!) :O Fattar inte hur jag fick i mig allt asså. Jag är fortfarande i chock..

Dansen var rolig som alltid :) Ikväll dansade vi i högre tempo än vanligt. Kul, men svårt :p I still have some trouble med den sista delen av koreografin. Så det höga temop gjorde ju inte saken lättare. Men det löööser sig *med skånsk dialekt*, som Timbuktu skulle ha sagt.

Pluggade lite kemi när jag kom hem. Och då menar jag ytterst lite. Men hade tänkt vara duktig och plugga mycket mer och mycket effektivare imorrn. That's a promise. Vill ha mer än G på provet. villvillvillVILL!


(( anton` säger:
sugen pojke + sugen flicka = MAX :D
))



Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussen


Kyckling på fredag

Äntligen fredag! Hela veckan väntar vi på fredag. Äntligen är det fredag igen. Helg igen. Njuuuut. 'Cause I know I will.

Min skoldag varade väl i ca 10min. Kom till sporthallen, ombytt och klar. Hade valt löpning som dagens idrottslektion. Frågade om jag fick springa hem. Det fick jag. Fast det blev inte så mkt springande ;p hehe

Kom hem och gjorde klart engelskaläxan. Dvs läsa två texter och göra 30 uppgifter till texterna, skriva en uppsats på en halv till en sida. Färdigt.
Hjälpte sedan mamma med maten. Grillad kyckling och pommes. Mums! Jag fixade såsen, Café de Paris.

16:15 skjutsade syrran mig och Carro till stallet. Där red jag Manne. Det gick ganska okej. Han blev rätt fin mot slutet iaf :)

Ikväll har jag kollat på film - Down with love. Den sög haha.


Trevlig helg din gamla älg :D

Don't just look on the bright side of life; Live on it /
puss på kinden



Matte C är våran grej, tjohej!

Syrran bor här nu. Hon ska bo här en vecka. Lite strul, men det ordnar sig hoppas jag :/ Så hon får bo med mig i mitt rum. Ganska trevligt och mys att ha henne hemma :) Fast hon är sjuk, det är mindre trevligt! Hon kommer säkert smitta mig. Då jävlar! Hahah. ps hon kan inte steka korv, dom blir typ brända och det blir rökigt i köket. plus att det stänker fett över hela spisen. ds

Bara en liten instickare om skoladagen. Sen lovar jag att ni slipper läsa mer om den i detta inlägg.
Vill påpeka att jag och jessi har jobbat utav helvete på matten idag. Vi låg typ efter minst en sida, nu ligger vi före planeringen. Och hur gick detta till? Vi är sjuhelvetes bra på matte helt enkelt. Iaf idag haha :D

Måste ju bara berätta om min stackars pappi, som fått ett sånt där brev från posten där det står att han ska hämta ett paket på Ica Kubiken. Men när han väl kommer dit så har dom inget paket till honom. Då visar det sig att dom redan har skickat tillbaka det. Trots att sista uthämtningsdagen var 14 september(!!) :O Och han fick brevet igår, fast det var tydligen skickat typ 20 augusti. Jag blir yr i bollen bara av att tänka på hur posten fungerar.
Dom där postgubbarna är utav en egen sort. Det är härmed bevisat.

Ikväll är det andra avsnittet av Idol. Jag vill se fler som gör bort sig!! Det som är roligast haha :D Skadeglädjen är den sanna glädjen


Don't just look on the bright side of life; Live on it /
pusshej




City

Idag har jag varit på la stada med my mama. Jag köpte bara ett par skor på Stadium. Mina Lacoste är så slitna så jag tyckte att det var dags för ett par nya. Dock inte Lacoste, utan Reebok ;p Svarta. Var på vision och hittade en jättefin och jättemysig vinterjacka, peak :D 3800:-. ska köpa den nästa gång jag går på stan :) Först tyckte jag att den var lite dyr. Men sen kom jag på att jag har typ 15000:-, så 3800:- är ju typ som en piss i mississippi ;)

image12
Snart MIN :D:D



Ikväll ska jag vara med min älskade andré. Jag tycker inte om att jag saknar dig hela tiden :O Du är ju min and. I lööööv you<3


When she's had enough, begging will be useless
when she's all fed up, it's too late for excuses
when she leaves you behind, pretty words won't even matter, oh no.


Don't just look on the bright side of life; Live on it /
pussar






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0