Galtström i mitt hjärta

(ta rubriken med en nypa salt)


Idag har iaf jag & min klass plus några andra naturare spenderat dagen i Galtström. Först åkte vi buss i typ 45min sedan skulle vi DESSUTOM gå en jävla promenad på 20min. det tog en eeeeevigheeeet. Var less redan innan jag kommit dit. När vi väl satt där och väntade på att få höra vad vi skulle göra så kommer ingen mindre än BILL FALK utklivandes ur snåret. då kunde ju inte dagen bli så mycket värre. Han delade in oss i grupper. Sedan gav han oss varsin uppgift som vi skulle göra efter lunch, medan han samtidigt påpekade hur viktigt det var att hålla hygienen när man var ute i skogen, inte minst mellan benen.
Mafi var en jävel på att grilla hamburgare. "mer fett!" HAHAHAHAHA! det såg mindre mysigt ut mot slutet. om jag säger såhär: ett överflöd av fett och grillkrydda så självaste djävulen skulle ha tyckt att det var lite starkt. Men grillmästar-mafi använde sig inte utav bara EN "grill", utan han använde sig av TVÅ. En vanlig och en EXPRESS-GRILL xD hahahaha. Express-grillen var för dom som var jättehungriga och ville ha mat fort. Men då var hamburgarna kalla innuti istället. Men jag måste ju medge att han är en riktigt påhittig man dendär Mafi.
För att sammanfatta dagen: leta kryp och dylikt vid "strandkanten" och i vattnet. åka båt och ta vattenprover och planktonprover and so on. äta hamburgare. bygga vindskydd. sitta på klipporna i 2 timmar och vänta på att bussen skulle anlända så vi kunde åka hem nångång!

När jag kom hem skickade jag in min hemuppgift i medicinsk grundkurs sedan åt jag soppa. Det var gott :)
Resten av dagen har jag suttit här på sängen med datorn. datanoerd ;/ Kollat på idol har jag gjort också. Måns Zelmerlöw är snygg!


sötnos :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussas




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback





Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0