Först ut på banan

Idag har jag varit på staden med mina vänninor Carro & Anna :) Carro shoppade en del fina grejs och anna köpte ett par snygga skor :) själv köpte jag inte ett skit, måste hålla i pengarna haha ;p
När klockan blev typ 2 var jag och carro hungriga, så då åt vi pizza - vesuvio med vitlökssås ;D mycket mumms.

Nångång efter 3 kom annas pappa och hämtade oss på fisktorget. Då bar det av till stallet. Där kollade vi på träningsgruppen när dom hoppade. Mona såg ganska fin ut :) även fast hon var lite tveksam på nåra hinder, men jag tänker peppa henne över allihopa på lördag ;)
På tal om tävlingen så hade dom satt upp startlistorna. Jag ska börja :| uuuuuh! hur ska det gå. Fördelarna är väl att jag får värma upp henne som jag vill och att hon kommer va extra pigg på banan :p
Det är endast 6 st som ska tävla min klass :O så jävla dåligt, vill att fler ska va med. Nu äre säkert bara en placering. DEN VILL JAG HA! DEN SKA JAG HA!! Jag vill höra i högtalarna: "Första placering Josefin Lindberg på Mona!" kommer jag få höra det? håll tummarna för mig!





Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske nånting? eller ingenting.. Den som lever får se.



Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussa




Nu äre KLIPPT

Första dagen på lovet började med att väckarklockan ringde kvart i nio. Trött som ett svin klev jag upp ur min varma sköna säng. Till min fasa såg jag att vi inte hade något som gick att äta till frukost. muuuuh tänkte jag och tog mig en tallrik fil. vilket man bara brukar äta när man är sjuk och inte kan äta annat. Så kroppen kan lätt bli förvirrad och få för sig att den har blivit attakerad av något virus. Men jag övetygade den om att den var fullkomligt frisk. eller det gjorde jag inte, men den fattade nog det själv..
När jag sedan satt där i godan ro och bläddrade igenom tidningen så är nästan det första man får se en äcklig pensionärsfot. Då mådde jag lite halvt illa. Hann inte ens läsa hur rubriken löd, innan jag fort somfan bläddrade förbi. Dom får väl tänka på oss stackars satar som faktiskt äter frukost samtidigt som vi läser tidningen, vi vill inte se en massa vidriga bilder på äckliga kroppsdelar!

När jag hade avnjutit min fil så gick jag ner till bussen. Kom fram till frissan och blev klippt. Slingor också :) Så äntligen vågar man visa sig utanför dörren utan att man skrämmer någon stackars liten unge på 4 bast till döds. Jag ser tidningsrubrikerna framför mig "4-åring dog av chock. Nu bedjar mamman till omgivningen: fult hår borde förbjudas"

Mamma ringde precis när jag hade kommit hem från frissan;
Hon: blev du snygg då?
Jag: man kan inte bli nåt man redan är ;O
hahahahahahah! x)


Om typ en timme ska jag åka till stallet och anmäla mig till klubbmästerskapet. Eller, det beror på vilka hästar som finns kvar. Förhoppningsvis finns Mona kvar. Men då måste ju anna stanna hemma från dalarna ;p
Det var seriöst jättelängesen jag tävlade! Hur ska detta gå? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, skrika eller stöna.. eeeh.. ja men ni fattar vad jag menar xP

Det blev inte att jag åkte ut till hööks igår. Så gör nog det idag förhoppningsvis. Måååååste... kööööööpa.. *besatt röst*


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss


skrattfest




Godmorgon sperm whale

Idag kunde jag sova en hel timme längre utan att klockan blev en sekund mer. Fan va nice asså :D Det här med vintertid är underskattat. Att få sova en timme längre är guld värt.
(och till er som har glömt. så är det faktiskt vinter tid nu och ni BÖR ställa tillbaka klockan en timme)

MEN jag vaknade av att NÅGON kom in och skrek "SPEEEEEEEEEEERM WHALE!!!!!!!!!!!!!!!!" (som förövrigt betyder kaskelot på svenska)
så det var ju en trevlig start på en söndagmorgon...



Jag vill ut till hööks och kirra lite nya grejer. men vi får se hur det blir med den saken. mina päron är ju ute på egna äventyr, dom verkar ju aldrig vilja komma hem.



Helgen har hittills varit pisstråkig och jag vill göra nåt kul! Nån som kan komma på/fixa nåt kul? isf kan ni ju höra av er till mig. tack på förhand.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kaskelotiga kramar




Jag och min bonde

image34


Du passar bäst ihop med Karl Petter
Glöm Anders och Fredrik. Du och den värmlänske bonden Karl Petter skulle vara ett perfekt par!

Sociala och glada Karl Petter med är helt rätt för dig. Ni gillar samma saker och har samma värderingar. Familjen är väldigt viktig både för dig och Karl Petter. Men att gifta sig i kyrkan är inte det viktigaste, bara det är en fin plats!

Tillsammans skulle ni fiska, umgås med Karl Petters stora kompisgäng och framför allt skratta en hel del! Synd att du inte är med i programmet. Men man vet aldrig... han kanske inte hittar kärleken...




hahahahahahaha! jamen ellerhur. jag ska bli karl petter's egen bondmora x)

gör testet och se vem som blir din bonde :D ->http://tv4.se/tv4/survey/?id=5E5A0FFC-3EFB-419F-87F0-32F7DC659FD5


The great Harry

Nu mina vänner, är det höstlov. Schoooent. Har typ nada inplanerat, men det är lika bra det. eller jag har faktiskt en grej inplanerad, men den är hemlighetsstämplad (A) nanana:D

guuud va skönt det känns att äntligen ha biologiprovet och samhälleprovet avklarat. nu kan min hjärna få slappna av liiite. men måste skriva en äcklig kemilabbrapport som ska vara klar på måndag efter lovet. hatalöklena!

jag är så himla trött nu så det går inte med ord att beskriva. på tal om trött så hade jag coopertest på idrotten idag. hahahahahahahah! och fyfarao är det enda jag har att säga om det.

tonight har jag varit i stallet, as usual. trodde att jag skulle hoppa mona, men så blev det inte. var aspeppad för mona. men istället fick jag harry! :O den nya stooooora hästen. måste ändå säga att det gick väldigt bra :) förutom att jag höll på att flyga av xD våran ridlärare: "jag vet inte om harry har hoppat så här många hinder direkt efter varandra nångång". Och jaa, det gick ju som det gick första försöket hahahaha! Han snubblade rätt igenom det första av de tre hindrena! Och jag slog typ näsan i hans hals ;S Men andra och tredje försöket gick det galant :) duktig harry :)
så nu kan man säga att det var jag som lärde honom hoppa flera hinder efter varandra eller hur? ;)


Jag vill på halloweenfest nästa helg. nån som fixar? ;D


I'm yearning for your touch
Come and set me free
Forever yours I'll be



Don't just look on the bright side of life; Live on it /
pussi


Pluggh

Innan ni dömmer mig här och nu, så måste jag faktiskt få försvara mig. Anledningarna till att jag inte har bloggat sedan i fredags är dessa: i helgen blev det fest, och då hade jag inte tid fattar ni väl. och alla andra dagar har jag pluggat, pluggat och åter PLUGGAT.
Anldeningen till att jag nästintill har pluggat ihjäl mig är för att jag har 2 prov den här veckan. Biologiprov på torsdag och samhälleprov på fredag. Tack för den liksom, schyst planering :| aja, vad ska man göra. Det är bara att slita häcken av sig och hoppas på det bästa.



Jag & jessi har iaf varit hemma hos mig och pluggat till biologiprovet idag. Så nu känns det lite bättre.

Om två dagar är det lov, och jag kan nog inte längta mer! då blir det mys :)

Jag orkar inte skriva nå mer nu. Min hjärna funkar inte, den har gått på högvarm och blivit överhettad.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussen


Pappa betalar!

hej alla glada!

äntligen helg igen. veckan har gått fort. bara en vecka kvar till lov. njuter ni folket? :D såklart ni gör ;)

Måste börja med att berätta en rolig grej.
Jag och syrran hade lyssnat på FFL-pappa betalar. Så så fort nån sa nåt, så sa vi "pappa betalar". När vi sedan var nere på kubengrillen för att köpa mat, så hade jag fått pengar av mamma. Så då sa jag "jossi betalar". Då hittade syrran nåt betalkort som var christians. Då sa hon "Christian betalar!", med fetaste smilet. Hahahaha så jävla fult xD det kanske inte låter så kul. men det var förjävla kul asså! jag lovar

Ikväll har jag ridigt mona. Även fast hon skulle tjura lite och sparka bakut och hålla på, så gick det väldans bra :) fick massor med beröm :) Så anna, nu kan du vara stolt över oss(dina älsklingar) (A)

Imorrn ska jag först på stan med jessi en sväng. Ska köpa strumpbyxor och nåt skärp, hade jag tänkt :p sedan drar jag hem och fixar mig. sen drar jag förbi ica och köper lite grejs till kvällen, sen vidare till jessi. Där ska vi kolla på hockey. Timrå-Luleå. HEJA TIMRÅ!!! timrå måste vinna. annars blir jag purken :p
Senare på kvällen så blir det feeeeest! ;D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussisar



lathund

Nu tror ni att rubriken handlar om min hund, eller hur? men HA! där har ni fel! Det är nämligen så att jag har glömt min lathund till biologin på skolan. och jag behöver den för att kunna plugga till provet :/ jag kom ihåg att ta med mig biologiboken hem, men glömde lathunden. jag är så jävla smart. jag kommer nog dö av smarthet. aja, turligt nog så är ju inte provet förrän på torsdag, dvs om en vecka. Får väl plugga i helgen. NEEEEEE! sån är inte jag :D

Så då får jag helt enkelt hitta på nåt annat idag. Anna ville att jag skulle komma till henne och kolla på hockey. Så kanske drar till henne då :)

Ja, nu kom jag på vad jag kan göra! Jag kan ju läsa lite i min bok som jag har till engelskan. fan va smart jag är.

Nu ska jag väl käka tror jag. blee


Don't just look on the bright side of life; Live on it / byebye


Anna :D

Onsdag onsdag onsdag. Vad ska man säga..
En helt vanlig skoldag. Slutade 13:30 som alla andra onsdagar :) då åkte jag hem och åt glass. gräddglass med chokladkross, rekomenderar det starkt!
Sedan när pappa kom hem så åkte vi iväg och köpte pizza, påvägen hem ville plusbussen köra på oss. Men det fick han icke!
När klockan blev typ 6 så åkte jag & carro (och blomman som anna skulle få) till anna. Vi var ju tvungen att åka och se hur hon mådde nu såhär efter operationen. Hon mådde bra, men var uppsvälld. Kände knappt igen henne :p Men visst var det samma gamla anna alltid :D Hon bjöd på bullar och mini-mer. gött. Själv så fick hon dricka kiwi, stackarn :p Kollade på tv också, Bonde söker fru bland annat xP
Jag & carro tog bussen hem runt halv 10.

that was min onsdag. tack o hej för mej.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kram


Michael "vitnegern" Jackson

Jag får väl börja med att be om ursäkt för att jag har varit så oaktiv här. Men jag glömmer helt enkelt bort att skriva. Sitter och snokar i andras bloggar istället :p sorry. men jag kanske tycker att andras liv är roligare än mitt?

Ännu en skolvecka är här. Igår var en helt vanligt måndag. Gjorde inte många knop.
Dagens skoldag började med att vi redovisade på medicinsk grundkurs. Körtelfeber hade min grupp! Enligt våran lärare så gick det mycket bra, nånstans mellan VG och MVG :) good work guys. Fast det råkar ju vara endast TVÅ av TRE som hade gjort nåt till den redovisningen. host.
Annars hände inget speciellt. Slutade tidigare, som varje tisdag. hähähä. Vi har inte gått till 15:30, som vi ska, nångång hittills.

Jessi har kommit fram till att hårförlängningar är fint. Jag håller totally med. Svinigt snyggt :) Så igårkväll satt jag och kollade runt på lite hemsidor där de säljer hårförlängningar, bara på kul. För jag skulle aldrig få för mig att gå till frisören och göra hårförlängning. Kostar typ 5000:-. Som ett jävla rån! nejtack till det.

Nu får ni faktiskt skratta om ni vill. Jag tänker bekänna en sak. Jag tycker att Michael Jackson är den bäste popartisten genom tiderna. Han är grym. Men var han tvungen att göra 138976453 operationer eller? :S Han var ju faktiskt söt när han var liten. Nu ser han bara hemsk FÖRFÄRLIG ut.

Michael Jackson



Nu är det bara 3 dagar kvar till helg wiiie :D optimist javisst!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussbye


uttråkad

Här sitter jag, och kan inte bättre. Jag har tråkigt som få och börjar få känslan av att det är lika bra att gå och lägga sig. För roligare än så här blir det ju knappast.

Imorse vaknade jag av att elvis nyste mig i ansiktet :S bahhahaa vilken jeffla hund!

Var faktiskt på hockey idag igen. Timrå vann i sudden. Hata pissdommaren. Ville slå han i huvudet med en träsko. Men eftersom jag varken äger någon träsko eller visste hur jag skulle ta mig ut på isen, så sket det sig.

Annars har jag inte gjort ett piss idag. fyfan va tråkigt. skithelg

Nu är Loa Falkman på teven. Kort såg han ut. Cykelhjälm hade han på sig också. Trevlig prick den där Loa.

image22          +   image23


=




Don't just look on the bright side of life; Live on it / klapp på axeln


hihi

Idag fick jag rida tompa älskling :D han är myyysig<3image21














JOSS säger:

men det får du inte säga till nån

JOSS säger:

då kan jag få väärsta ryktet

fredrik . säger:

haha

fredrik . säger:

det har du redan (6)

JOSS säger:

har jag? buhuhuhuhhuhuhu :'(

fredrik . säger:

hihi

fredrik . säger:

utfryst och allt

fredrik . säger:

men i min värld är du infryst! så det jämnar ut sig :)


haha sötigt :D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / godnattpuss


jag ser det snöar jag ser det snöar

Det snöar ute nu :D värsta mysigt. Hoppas det snöar jättemkt så vi slipper orientera imorrn :D:D

Idag på Kemin skulle vi diskutera våra prov. Även fast jag faktiskt hade fått G, och verkligen inte sämst i klassen då det var ett antal som fåt IG och precis på gränsen, så blev jag totalt jävla överkörd! fast det var mer psykiskt än fysiskt som "tur" var. Hon klagade på allt jag hade gjort, sa nada som va positivt. Och till råga på allt så fick jag 4 minus poäng :S bara för att jag hade skrivit kg istället för g på två ställen. döööh! alla kan göra misstag kärringjävel, även du! ROGER KOM TILLBAKA! :'( we need you!

Jag fattade ingenting av uppgifterna som vi skulle göra, så jag strejkade. Istället satt jag och jessi och skrev roliga namn. Här ska ni få lite smakprov:
Josefin Lindberg + Jessica Sandström = Joseca Lindström och Jessifin Sandberg
Olivia Säbben + Amanda Layton = Olmanda Säbton och Amlivia Layben

hahahahahhaa! det var skitkul. vi skrattade ihjäl oss. nästan.

På medicinks grundkurs skulle vi ha barriärvård. Vi tvättade händerna + spritade dom. Sedan fick vi bädda sjukhussängar :p

Ikväll ska jag och min knöbbiz på hockey :D kul för oss okul för er som inte ska x) heja timrå!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pöss


det skjuts för lite

När jag skulle ta bussen hem från navet idag så blev jag förbannad. Kommer in i bussen och ser att två skabbesteter sitter med fötterna på sätet framför dom. Har dom inge hyffs i kroppen? Lär er bete er som vanliga människor med iaf lite respekt för andra levande varselser. Fast oj, jag glömde ju det, ni har väl fullt upp att skära er och tycka synd om er själva, och framförallt skrika om uppmärksamhet. Om ni ska skära er kan ni ju åtminstone göra det ordentligt, inte bara för uppmärksamhet. Då kan ni lika gärna lägga ner eran jävla karriär. Äckliga jävlar! you disgust me. Skottpengar på emo-esteter? yes pööh-lease!

Som ni ser så är jag långt ifrån fördomsfri. Och ja, jag drar alla esteter över en kam. Men när fan ska dom börja bete sig?!

Skoldagen bestod av matte och film. Började 10:20 och slutade 13:30.

Ikväll ska jag nog övningsköra. Håll er innanför dörrarna förfan! Säg nu inte att jag inte varnade er..

Anna opererade sig igår. Hoppas det gick bra. Tänker hälsa på henne inom en snar framtid :)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss och kram


Nej tack till spagetti

Dagen började på sjukhuset. Nu tänker ni säkert "Varför? Vad har hänt? :O". Ni behöver inte vara oroliga. För inget har hänt. Jag går nämligen medicinsk grundkurs, så vi var på studiebesök på medicinlabb. Den lilla damen guidade oss genom labbet och berättade. Det var säkert jätteintressant. Men för min del så var det waaaay too early för att orka paya attention liksom. Så följde bara efter henne som en liten hund och nickade förstående medan hon pratade. Fast det hon sa i själva verket gick in genom det ena örat och ut genom det andra. Men nåt som föralltid kommer vara fastklistrat på min näthinna är dom äckliga maskarna man fick se, som folk hade haft i sina kroppar. En maskjävel var 30 meter lång!! Fattar ni 30 jävla meter!!! Tänk att ha den i sig, fyfarao. Jag dör hellre. Jag kommer inte kunna äta spagetti/nudlar eller dylikt på flera veckor :(
Gick även till röntgen och träffade min älskade mor. Babblade på en stund, sedan vare bara att ta bussen till skolan.

Kom tyvärr bara 5min sent till matten. Missade såklart genomgången. Inte bra inte bra.
Det var äckellunch på skolan så vi gick och köpte macka. Mycket bättre.
På svenskan skulle vi spela upp olika grejs om fördomar. Min grupp fick "Killarna i bastun" hahahah. Andra fick typ "Tjejerna på förfest" osv. Var svinkul haha :D
På samhällen fick vi välja själva vart vi ville arbeta. Så då drog jag hem. man får ju inte vara dum :P

Idag kom Anna Falkdahl och berättade lite om betyg och högskolegrejs oså. Det var nyttigt. Ungefär som grönsaker.

Efter skolan var jag och beställde klipptid. Ville ha så fort som möjligt. Den tidigaste tiden som funkade för mig var på höstlovet. iiiiiih! för länge. Så nu måste jag gå omkring och ha badhair-day varje dag ända till den 29/10 klockan 09:30! hata mitt cphår just nu.
Men ni med snyggt hår kan ju leva ett långt och lyckligt liv, you deserve it! morrrrrr


Jag



Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusshej




upp som en sol och ner som en pannkaka

Har tuggat på samma tuggummi hela skoldagen. Värt att antecknas.

cpdryg skola idag. gjorde nada på biologin. för vi hade dödat våra bakterier. min grupp var nog den enda i hela klassen som inte fick nån bakterie. buhu. men lika bra det, för vem vill hålla på med selångersåns äckelbakterier? inte jag inte jag inte jag!
och på kemin så eldade vi magnesium. skrev reaktionsformler och oxidationstal. sedan gjorde vi uppgifter också! jag fattade inte ett jota av uppgifterna, plus att mitt stift i pennan tog slut. så jag la ner min karriär.

nu sitter jag här och väntar på maaat (pannkaka). sen ska jag iväg och dansa.

Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejdå


Prayer for the weekend

Min helg har settsätt ut på följande settsätt:


Fredag
Skola bestående av engelskaprov (det ska vi inte ens prata om, gick så jävla dåligt), simning och samhällskunskap (höll på att somna, helt slut efter simningen).
Jag och carro åkte till stallet halv 5. Där hoppade jag den nya hästen Kalle och hon hoppade den NYARE hästen Harry ;D vi hoppade på böjt spår. Det var kulkul :)
På kvällen degade jag med mig själv framför tvn.

Lördag
Softade hela förmiddagen. Satt vid datorn, lyssnade på musik osv. Ringde carro och frågade hur det hade gått för anna när hon tävlade.
På kvällen drog jag upp till carro och kikade film :) - Just my luck. Den är lite smårolig.

Söndag
Klev upp runt halv 12. Smsade jessi och frågade om hon hade lust att gå med mig på stan. Och det hade hon lust med :D så vi strosade omkring på stan ett tag. Jag blev frustrerad för att jag inte hittade nånting jag ville köpa. Då tänkte jag att jag skulle köpa nya jeans. Men hittade inga jag ville ha :( antingen så var det hög midja eller så var det bootcut. HATA BOOTCUT! så jävla fult. Låg midja och stuprör ska det va! Det ända rätta. Är jag för kräsen? ;/ aja, jag hittade iaf en lång t-shirt på carlings som jag köpte. Åt på subway gjorde vi också. för ovanlighetens skull 8-) hahahaahhaahahah. roligt.
Ikväll har jag ätit tacos och kollat på fear factor. Ska snart kolla på ensam mamma söker. yes believe it or not, jag följer det varje vecka. Vet inte varför hah xP det är ju egentligen såå dåligt.



I look at you and my blood boils hot, I feel my temperature rise
I want it all, give me what you got, there's hunger in your eyes
I'm getting closer, baby hear me breathe
You know the way to give me what I need
Just let me love you and you'll never leave





Don't just look on the bright side of live; Live on it / bye's bye's




Full av likörpraliner

Nu sitter jag här även fast jag egentligen borde plugga engelsk historia. Jag är ju grym på engelska så det löser sig nog ändå ;) Det är ju omänskligt att kunna memorisera 4 texter, som till råga på allt enbart består av engelska. Who do you think we are? Yoda i star wars? näähädu. hur mycket du än tror det, så kommer det aldrig bli sant.

Jag måste bara berätta typ världens roligaste grej! Igår åt min hund typ 40 LIKÖRPRALINER!! Så hon spydde och blev helt yr i bollen. Stackarn :p hennes första fylla xD den kommer vi ju alla ihåg 8-)...

image18
Fyllehunden xD


Nu kan jag ju lika gärna fortsätta berätta om gårdagen. Vi hade två lektioner, slutade 11. Drog då till stan med jessi & sofie för att köpa lunch på Subway. Subway är ju goooooodast. mmmm-m!
Sedan drog vi tre till jessi och bakade bullar (eller jag bakade inte så mycket (A)). Eftersom det faktiskt är kanelbullensdag idag. Fille och Emil kom och fikade också. Dom åt en jävla massa :p
På kvällen var jag på bio med jessi. Vi såg Supersugen. Den var köng! :D så jääävla ful xD skrattade ihjäl mig!

Snart kommer syrran och pappa hem med pizza :D ska bli förjävla gott.

Ikväll spelar timrå mot hv71. Heja timrå!
Man kan ju inte påstå att elitserietabellen ser särskilt dålig ut. Timrå just nu på en andra plats :D you can do it! det är erat år iår!<3


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramar






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0