praktikplats

God kväll.

Under ett par veckor har jag och brudarna varit på olika visningar, där vi både har låtsas vara spekulanter (så kallad mystery shopping) och följt med olika mäklare för att ställt frågor. Detta har vi gjort med anledning av vårt PM-arbete (som vi förövrigt redan har skrivit klart och inlämningsdatumet är 4 mars, hur bra är vi? kanske bäst?!). Väldigt intressant. Det vi har kommit fram till är att vissa mäklare är så himla laaaaata. De skulle kunna göra så mycket mer för att skapa kundrelationer. De är lite ute och cyklar i badkaret. MEN desto bättre för mig när jag kommer ut. Då ska jag sopa mattan määää'rom!

På tal om det så är jag ett halvt steg närmare att bli mäklare skulle man kunna säga. Jag har fått praktikplats. Jag börjar till sommaren med några veckor och sedan fortsätter jag med resten till hösten. 10 veckor är det jag måste beta igenom. Det ska bli skoj att äntligen få en "riktig" inblick.

Är så himla trött nu att jag tror att jag går och lägger mig. Kanske slår på ett avsnitt av Supernatural, för gamla tider skull...


Aaa-rå

(Inlägg från i förrgår)

Mitt liv den senaste tiden har bestått av tågstrul och säljutbildning. typ. På tal om sälj så fick jag A i kursen Säljteknik och Etik. Nöjd tjej :) Två A i rad. Nu är man på topp!

Imorgon är det Mäklardagen på högskolan. På dagen kommer vi att träffa och prata med en massa mäklare som kommer stå i montrar i skolan, och på kvällen är det bankett tillsammans med mäklarna. Hoppas att det blir en lika stor succé som förra året :)

See ya, wouldn't wanna be ya!


australien, uppsala, gävle

Här vare dammigt!

Efter tre veckor i Australien var man lagomt utvilad. Och lite brun var man ju också. Bleknar mer och mer för varje dag dock... När jag kom hem till Arlanda/Sverige stod min fina pojkvän på flygplatsen med en bukett rosor och choklad. Kanske världens finaste?

Och nu har vi vår (hyres)lägenhet i Uppsala. Eller, det är väl mer J's just nu, men jag ska flytta dit i maj/juni. En superfräsch tvåa som byggdes 2007 och har 5-10 minuters gångväg till city och järnvägsstation. Perfa :) Så man kan väl säga att jag bor halvtid i Gävle och halvtid i Uppsala.

Den där utvilade kroppen tog dock en del stryk när n0llningen drog igång. Vi "huvudpersoner" hade fullt upp. Det jobbigaste av allt var dock att vi inte kunde gå någonstans utan våra solglasögon och våra hoodies (lite kallt när man inte får ha jacka på sig!), och att vi inte fick le ÖVERHUVUDTAGET. Serious-face 3000. Men det smörades en del. Vi blev behandlade som kungligheter. När folk bjuder på så mycket dricka att man inte behöver köpa något själv på hela veckan, folk bugar, masserar och pussar ens skor, då vet man att man har respekt ;) Vi har jobbat och slitit för den här n0llningen sedan i september och den var över på en vecka. Damn. Men roligt vare :)

Nu har vi börjat den sista kursen (30hp fastighetsförmedling) för det här läsåret. Så till sommaren skulle jag kunna vara färdig fastighetsmäklare. Meeeen jag är ju så jävla ambitiös så jag ska läsa ett år extra. Guldstjärna till mig!

Imorgon har jag föreläsning hela dagen, sedan åker jag till Uppis och stannar hela helgen. Trots att NÅGON jobbar 6-16 på lördag och 7-20 på söndag. Det verkar vara himla svårt att få lediga dagar tillsammans. Men vi är van :))

Ska strax krypa ner i sängen och sova så jag orkar kliva upp och gå till skolan imorgonbitti. Får väl se hur mycket snö det har kommit då. Det har snöat som sjutton idag. Sen vinter... G'natt!






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0