i.d bare minerals

Jag funderar på att prova i.d bare minerals smink. Då tänker jag först och främst på deras mineralfoundation. Har hört att den ska vara väldigt bra.

Fördelar

→ Innehåller 100% mineraler och vårdar hyn.
→ Är inte djurtestad.
→ Innehåller inget talk, olja, vax, parfym eller andra tillsatser.
→Man kan använda den när man är ute i solen då den har solskyddsfaktor 15 och den är vatten/svett resistent. Dessutom kan man använda den på kvällen när man har varit ute i solen, för den läker solskadorna man får om man bränner sig.
→ Hyn blir 65% bättre efter ca 2 veckor. Rodnader och liknande kan försvinna. Det är så rent och vårdande att huden mår bättre av det här sminket än att inte sminka sig alls.
→ Täcker acne-ärr.
→ Det känns inte, kladdar inte och ser naturligt ut.
→ En burk räcker ca 9 månader om man sminkar sig varje dag.


vad gör jag?

jaa vad har man gjort idag då? skjutit på en "död" volvo amazon (död åt MARIE!), solat, badat och firat morfar. det gamla vanliga ni vet.

jaa vad ska man göra resten av kvällen då? kolla på Into the blue (22:00 på tv3). paul walker<33


sundsvall summer horse show

tjalalalalala!

idag har jag och carro varit och kollat på hopptävlingarna (likaså i fredags). självklart tog vi beach buggyn ut dit, eftersom vädret är så kanonbra. har tyvärr fått en liten linne-bränna nu. daaaaamn you sun! men får försöka sola bort den snarast!
sååå jaaaa, sola och vara i stallet är väl det jag har haft för mig de senaste dagarna. och riktigt frisk verkar jag aldrig bli... men nu är jag bara snorig, så jag försöker leva med det...

nu måste jag gå på mini-coop och köpa dipp till morötterna. sen blir det film. peace out!


R.I.P Michael Jackson

min generations Elvis har dött. king of pop är död. ett hjärtstillestånd, sedan var Michael Jackson borta för alltid. 50 år gammal lämnade han tre barn efter sig. för att inte tala om alla hitlåtar. hur kan en människa vara så begåvad att varje låt blir en hit? han är stor. han var stor. han kommer alltid att vara stor. michael jackson kan inte vara död? är det det största sprattet media någonsin spelat? det måste vara ett skämt, right? det finns inte med på världskartan.. vila i frid MJ<3




febern har lämnat min kropp

hej små fågelungar!

sanningen är den att jag har legat sjuk i min säng ända sedan i fredags. så ja, jag "missade" hela midsommar. det sög. jag missade god mat, femkamp och trevligt sällskap. istället låg jag i min säng och kallsvettades och kunde knappt andas, kollade på dåliga program på teven och knarkade nässpray. bästa midsommaren ever! men det värsta av allt är att jag missade flera dagar med bra väder och sol. igår var första dagen jag faktiskt orkade mig upp ur sängen och ut ur lägenheten. allt detta för att åka och köpa mat från mcdonalds, som för mig inte smakade någonting. värt? tveksamt. mat känns så ovärd när den inte smakar någonting.

idag har jag faktiskt suttit och solat lite på balkongen, men jag orkade inte sitta där längre än en halvtimme. så jag får helt enkelt ladda batterierna inför morgondagen istället, för då ska det tydligen också vara bra väder.

efter middagen blir det nog att jag drar ut till birsta en sväng och kollar om dom har något jag vill ha. jag kan redan komma på flera saker. jag kan visa er när jag kommer hem om jag får med mig några kassar :) tills dess får ni ha en fortsatt bra dag!


bänkåsviken

då var man nyss hemkommen från bänkåsviken. där har det spelats volleyboll, brännboll (ingen hit på sand...) och kubb. dessutom var det några som grillade korv o grejer. plus att några drack alkoholhaltiga drycker, medan en annan höll sig på den nyktra sidan (trots att det är lill-lördag).

vad har jag gjort mer idag då? joo, jag och anna har haft the sims 3-lan här hemma hos mig. hahaha så jävla värt! och så har jag aggerat hemmafru och dammsugit lägenheten, varit och handlat mat och gjort middag. good job dude!

imorgon händer väl inte så mycket, men på fredag blir det raj-raj för då är det midsommar! ;D peppa på så höres vi! ciao!


the sims 3

hela dagen har jag befunnit mig i en annan värld. låter spännande va? är helt besatt av the sims 3. det är helt galet vad skönt det kan vara att leva någon annans liv ibland.

det är väl det jag har gjort idag - spelat the sims 3. jag har förresten varit utanför dörrarna och skjutsat mamma till Medvind och köpt pizza också. då fick jag den friska luften jag behövde för att överleva efter en hel dag inne i mitt rum framför en datorskärm :P

imorgon blir det väl ungefär samma visa. om inte vädret tänkte överraska. knappast troligt. men jag hade faktiskt tänkt att ringa nagelkliniken igen, och se om jag kan boka någon tid nu. laga middag ska ja göra också. 16:45 skulle den tydligen vara klar. fria händer. åker väl ner på Max och köper ett varsitt skrovmål till familjen. hahahaha. skämt å sido!

nu ska jag lägga mig och kolla på Supernatural, i vanlig ordning. har snart plöjt igenom hela säsong 1 igen(...) g-night


vart är solen?!

nämen hej på er!

hade tänkt bli lite mer aktiv här, nu när studenttiderna är över(...) dessutom kollade jag nyss på smhi.se och där stod det klart och tydligt att det ska fortsätta vara pissväder här hela veckan. happiness. så jag har gjort upp en liten plan för att hålla mig sysselsatt. jag hade tänkt införskaffa The sims 3 och sitta och nöta det hela veckan. hej anti-social! det var iaf det bästa jag kunde komma på, arbetslös som man är.

på tal om arbetslös, så fick jag en superbra "jobbguide för nyvuxna". avstamp hette den. där står allt man behöver veta när man ska söka jobb, skriva personligt brev och cv, ska på arbetsintervju osv. den kommer att komma till användning. så jag tackar och bockar för den.

nu ska jag leta reda på bra priser på The sims 3 :) ha en bra mulen dag!




för jag har tagit studenten!




.. fyfan vad jag är bra!! åååååh jag har haft en så jävla bra student! jag vill dö lite när jag tänker på det. för nu är det slut. den bästa tiden i livet är slut. aldrig mer ska jag få springa ut (FÖRST!) på trappan och sjunga, och aldrig mer ska jag få åka flak runt stan och skrika mig hes, aldrig mer ska jag få ta på mig en vit mössa och vara så glad som bara en nybliven student kan vara. och att vi vann vagant och fick springa ut först på trappan var ju bara pricken över i. fyfan vilken härlig känsla! vi är så jävla bäst! det är med blandade känslor jag lämnar er - N06A. jag är glad att slippa er, samtidigt som jag blir gråtfärdig när jag tänker på allt sjukt roligt som vi har varit med om. jag önskar er all lycka i framtiden (och kom ihåg, om någon av er någon gång skulle bli svinigt jävla rik så kom ihåg mig och skicka några miljoner på posten. tack på förhand.)

neeej nu vill jag gråta. varför kan man inte bara få stanna tiden här och nu? jag vill leva livet HELA livet! jag säljer min själ!


hej för sista gången...

...från den här datorn. nu blev ni allt lite skraj? ;) hehehehe. nog för att jag har varit offare än offast här, men än tänker jag inte lägga ned min fina bloggkarriär(?) imorgon ska jag iaf lämna tillbaka min kära dator som jag har fått låna av skolan i tre år. den var bra i början, sen blev den segare och segare, tillslut hängde den sig minst 10 gånger per dag. så den har minst sagt varit a pain in the ass, men samtidigt välbehövlig.

trodde väl att jag skulle få en dator av mina päron när jag fyllde år, men tji fick jag. "Du får en när du ska börja plugga". djiiiiiiiis thanks man! aja, pappa får skylla sig själv, för nu kommer han aldrig att få sitta vid sin dator. HA!

nog från mig. hejdå min trogne tjänare. TTYN!




we made you

om någon är grym så är det ju mannen myten legenden; EMINEM!


(inte hela låten tyvärr)



street meet

"imorse" (vid 12:00) blev man väckt av att en fnissig storasyster ringde på mobilen. hon surrade om att vi skulle åka till bergsåker. jag undrade såklart varför?! då svamlade hon nåt om mjukglass, sedan svamlade hon nåt om street meet. vi bussade iaf ut till b-åker (eftersom ingen av oss var i skick att köra bil...) och där kikade vi på fina bilar.

när jag kom hem åkte jag och pappa iväg och hämtade hem en Buick electra limited. han ska köra omkring i den på cruisingen ikväll. själv ska man köra beach buggyn. haha. man lär sticka ut :P får se vem som får äran att åka med mig ;)

nu hoppas jag på käk, för jag håller på att hungra ihjäl!!


storasysters examen

igår tog min storasyster sjuksköterske-examen, så nu är hon en riktig syster hehehehehe. bra jobbat av henne! efter ceremonin så åkte jag, mam, pap, mormor, morfar och syrran på Oscar och åt middag. mätt som en jävla plätt blev jag.

det är väl bäst att jag bjuder på lite bilder från ceremonin:



hahaha evil eye på tredje bilden!


om en timme bär det av mot stallet. där ska jag hoppa(?), fyyyfaaarao va kul! :D och sen ikväll blir det p-p-partyyy, fyyyfaaaarao va kul! :D see ya!


nyklippt

idag har jag varit hos frissan och fått håret klippt och slingat. det var första gången hos den här frisören och jag är svinnöjd :) färgen är perfekt! nu måste jag bara införskaffa ett silverschampo så att färgen håller sig som den är nu.

om ungefär en timme bär det av mot match. första matchen på gräs, wiiie! :D peppar för vinst!






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0