back in jävla Gävle

En vecka i Sundsvall räcker gott och väl. Efter att ha träffat fina vänner & familj och ätit påskmat (och allt vad det innebär) känner man sig ganska nöjd.

Imorgon är det först föreläsning på förmiddagen. Sedan ska jag hem och småhandla på ica (har ingen mjölk så det blir vatten å brö' till frukost imorgonbitti) och fixa till mig lite. Eftermiddagen och kvällen kommer sedan att bjuda på Mäklarkväll med Fastighetsbyrån och Club NV. Bra dag?

Godnatt.


tog mig över/genom "väggen"

Toodiloooo!

Idag har jag suttit på föreläsning hela dagen. Lite smådrygt sådär. Direkt när jag kom hem hade jag en jobbintervju via telefon. Tänker inte säga mer än så. Men håller tummarna!

Lämnade in vårat villaprojekt idag, så då behöver vi bara vara kvar på skolan till 12:00 imorgon. Skööönt. Längesedan man hade halvdag.

Seeeeeen mina vänner! Seeeeeen åker jag hem till Sundsvall. Ser fram emot påskägg och påskmat. Och att få bli lite extra bortskämd hehe :D Och självklart ser jag fram emot att träffa alla mina söta vänner!

See ya soon!


PS. klarade fastighetsrättstentan!!! (aka. VÄGGEN)


pw

Morrn morrn!

Har hittills idag hunnit med en PW på 6 km och en dusch. Ska väl dra ner en sväng på stan sen vid 12 när gallerian (typ det enda som är öppet på söndagar) öppnar.

Tänkte att jag skulle hinna snacka lite med sis i australien också, det var ju ett tag sen. Men får se om hon kommer in på Skype innan jag går ner mot stan.

Ha en jävligt trevlig dag hörrni!


sen sist...

Kanske ska ta och damma av bloggen?

Sen sist har jag varit och kollat/lyssnat på September i Sandviken, umgåtts med J och pluggat.

Har två skoldagar kvar, sen har jag helg igen. Heheh :) Och på fredag är det Dammiddag på Kåren. Då ska killar från högskolan underhålla oss damer. Lär väl bli en och annan strip-show kan jag tänka mig, höhö. 3-rätters på det också. Det kommer bli en najs kväll! ;D

SEN mina vänner, går jag i skolan tis-ons och sedan på onsdagkväll rullar jag mot S-vall. Känns som att det är nära mellan gångerna nu asså. Speciellt med tanke på att jag inte var hemma en enda gång under höstterminen :P Men det händer ju så himla mycket på våren. Födelsedagar, påsk o hej å hå. Men det blir nog sista gången innan sommarlovet skulle jag tro. Så håll till godo!


snart slut på mördarveckan

Tjabba!

Jag lever. No worries. Har bara suttit i skolan hela dagarna och varit halvt död på kvällarna.

Imorgon ska vi sitta och rita hus hela dagen. Har ett "villaprojekt" där vi ska rita en enplansvilla. Isolering, dränering, takstolar, fasad och hela faderullan. Kursen började i måndags och det är redan meningen att vi ska kunna rita ett hus?! Iofs har vi ju haft fem föreläsningar på tre dagar. Fast det enda vi har fått höra om att rita hus var av en gubbe igår. Men det kanske är meningen att man ska vara fullärd efter två timmar? I dunno...

Imorgon är det sista skoldagen för den här veckan. Förtjänar lite ledigt efter den här mördarveckan.




vit bikini

läju!







kurser HT11

Har precis anmält mig till kurserna vi ska läsa i höst:

Beskattningsrätt 15 hp
Marknadsföring 7,5 hp
Säljteknik och Etik 7,5 hp


Har hört att beskattningsrätten är a pain in the ass... Kewl.






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0