harry boy

åååh jag fick rida min bäbis idag :D han är världsbäst<3 det gick kanon, han var jättefin :') om jag bara hade tiden och pengarna skulle jag köpa hästen.

image167
jag & min stora pussgurka<3



vart är mina shoppingkassar?!

Hola!

Jag drömde sjukaste drömmarna inatt.
1. jag skulle anmäla mig till hopptävlingen den 20:e. men när jag sa att jag ville anmäla mig sa alla "schhh! tyst!". jag stod som ett frågetecken. sen vare nån som sa "det är bara dom som går på katrinelund som får vara med".
2. jag & anna var i sthlm. vi bestämde att vi skulle gå på olika ställen. så jag gick åt ett håll och anna åt ett annat. sedan shoppade jag massor. jag ringde sedan anna och vi skulle träffas igen. men då hade jag tappat alla mina shoppingkassar. så i panik vänder jag mig om, och där låg dom en bit bort. sedan träffar jag anna. och då har jag tappat kassarna igen! jag vänder mig om och då står kassarna mot en parkbänk.


haha helt störda drömmar! jag undrar om dom betyder nåt..


image166
(katrinelund)



jag har iaf sovit jävligt dåligt inatt. jag hade inte dragit ner persiennen när jag gick och la mig (why?!), så jag vaknade stup i kvarten av att det var ljus i rummet. jag somnade om i 5min, sen vaknade jag och somnade sedan om i 10 min, vaknade sedan och somnade om i 5 min. och så fortsatte det ända till väckarklockan ringde 09:00. detta händelseförlopp började väl klockan 5 eller nåt.

klockan 10:15-10:55 var jag ute och körde. PARKING FTW! det gick bättre än förväntat. jag trodde jag skulle puckla på varenda biljävel. men jag nuddade inte en enda. sammanfattningsvis gick det bra :)

om 75 min kommer carro och hämtar mig. då drar vi till stallet. där ska det ätas tårta :D hanna som bjuppar eftersom hon ramlade av sist vi red ;P sedan ska vi rida också. undra vilken kuse man får rida idag då. hoppas på harry<3

ikväll äre middagsbjudning hos sandströms. vi får se vad det bjuds på för gott :) timrå-hv71 lär vara på tvn kan jag tänka mig. heja timrå!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramar




vip

jag tog bussen till anna klockan halv 3. vi gjorde våfflor i ett våffeljärn från början av 1900-talet (eller hur var det anna? ;P). ett likadant som vi har. ett likadant som alla har! ett vitt med en grön och en röd lampa. alla har ett sånt, jag svär. ANYWAY.. sen kom amanda och hämtade oss, vi åkte till stallet där dom fick hoppa. inte jag :( buhuhuh. jag får vänta ända till imorrn. synd om mig. när dom hade ridit klart (18:00) stressade vi som några as, eftersom anna & jag skulle gå på basket 19:04! anna tjurade och ville inte ta bussen, så vi fick gå. och mina tår var redan sönderfrysta efter en och en halv timme i stallet med försmå skor! men gick gjorde vi, eller halvsprang. och vi kom dit ganska precis när matchen skulle börja. vi gick fram till biljettförsäljningen och sa "josefin lindberg" och fick 2 biljetter. höh! den du! ;) johan hade fixat fribiljetter, men han fick inte spela nåt :O så det var ju synd. anna och jag förstod inte så mkt av matchen, eller vi förstod ju när det blev mål osådär. men det var typ en slutsignal (likadan som är på hockey) typ hela tiden, och vi fattade noll. haha. vi gav upp att förstå efter ett tag :P när matchen var slut gick vi hem till anna igen och såg klart matchen mellan hv71 och timrå. skit gick det.



idag tänker jag inte göra ett jota. dega som bara jag kan. hehehehe. fast jag skulle vilja åka ut till birsta city. massa rea juu!

faan jag kom just på att jag har missat dom 2 senaste avsnitten av top model :( illa!

Don't just look on the bright side of life; Live on it / pössis


nån som vill köpa?

image163

MÅte tYVär sälja min ögonstenen
hunden heter Diablo och er blandad ras som ja inte vet vilka raser de är.
han e mycke fin hund och vaktar myket
om du vill kopa diablo så fins han i husby han komer at kosta 2000 kroner
den fins inte stamartavlan på diablo och inga paper för jag kopte honom her på blocket.se



HAHA

image162

jätteful otrevlig kanin, har svårt med uppförandet, kräver en person som har haft kanin förut och stark vilja.



städarN

skeppohoj!

imorse var man uppe med tuppen. jag tog 10-bussen ner till stan. sedan körde jag fyrhjulsdriven audi i 40 min. det gick bra yao.

jag hade fått order av mor min att jag skulle städa. jättekul lixxx. så när jag hade kört klart gick jag förbi syrran på jobbet en snabbis, sedan tog jag bussen hem. hemma började jag dammtorka och dammsuga. så nu är det rent och fint här. tack vare mig! varsågod!

jag har blivit bjuden på basket imorrn. killen kirrar gratis biljetter, heh. nån som vill hänka?


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussen


borta bra men hemma bäst

honey, i'm home!!!!!!


som ni borde veta vid det här laget, har jag varit i fjällen sedan i torsdags. det var avslappnande. det är något med fjällluften (ja 3 L!!!). jag har iaf degat, ätit gotta, gjort tappra försök till att bli lite brun i fjeset, åkt skoter, ätit gotta, kollat på film, spelat kort, sagt "hare krishna" minst en miljon gånger (det är för internt för att ni ska förstå), ätit gotta osv. 700 spänn rikare blev jag också. påskharen måste ha tyckt att jag har varit duktig och ätit mycket ägg i år. eller nått.

jag är hungrig och vill att pappa ska komma hem så vi kan åka till özaj(?).

jag har fått över 1500 på yatzy igen! dvs silverkrona till mig! :D no more bronzzzzzzz

nu tänker jag förklara hur mitt hår ser ut just i denna stund (intresseklubben anteckna!). det ligger slickat mot huvudet. det känns som att jag har tvättat det med 5kg balsam. det är inte fett! jag duschade kalufsen igår. det är allmänt skabb. och efter jag har varit till özaj(?) tänker jag inte gå utanför dörren. istället tänker jag ställa mig i duschen och tvätta håret i 2 timmar. yuppyupp.


jag hade tänkt köpa en skoter som jag kan åka till skolan med. vilken tycker ni jag ska köpa?


image160
denna röda pärla?

image161
...eller detta senapsgula vrålåk?



Don't just look on the bright side of life; Live on it / PÖZZ


den rosa torsdagen

..eller varför inte kalla den alla emo's favoritdag, SKÄR-TORSDAGEN.


igår fyllde jessi 18 år. riktigt gammal är hon nu. hehe. det firades iaf med middag (fläskfilé, "båtpotatis" och vitlökssås). men innan vi kunde börja äta så var vi tvungen att vänta på mr & mrs tidsoptimist. dom sa att dom skulle komma 18:30. dom kom typ nångång vid 8(!!) medan vi väntade på dom så fixade vi maten. värt att påpekas var att emil fixade stjärnformade gurkor(med hjälp av en vacker mall gjord av mig, haha) och FYRKANTIGA körsbärstomater. de'ni! sedan åt vi iaf, både middag och cheesecake. gottsomfan. men jag tror emil höll på att dö när jessi började prata om sär-lebb-therese och hennes flickvän. det va inte lite äckligt.
sen drog vi till jessis moster veronica. hon och hennes pojkvän hade fixat chips, morötter, dipp o grejer. plus att veronica var vår privata bartender genom hela kvällen och natten. så fort det var slut i glasen blandade hon nya drinkar. kung! vi spelade fia med hutt, så det kan låta, trodde du ja och nåt kortspel (typ spritleken?). jävligt kul vare :D kanonkväll.

efter att ha legat och slagit på väckarklockan typ 5ggr så gick det upp för mig att det faktiskt var telefonen som ringde.. då var klockan 2. klev sen upp och åt frukost och duschade. nu har jag packat klart och varit till jessi och lånat filmer. när mamma och pappa kommer hem från jobbet ska vi åka till fjälls. mys.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kram


HÄMND!

modo-timrå 0-5

TIMRÅ IK TILL SEMIFINAL!


image159

TACK OCH HEJ, MODO!




4 dagar senare...

den mest oaktiva bloggare av alla bloggare som någonsin satt sina fingrar på en dators tangenter? mjaa.. nästan. fast carro är värre. så jag är nog bara den näst mest oaktiva bloggaren. (näst mest?)

ska jag verkligen berätta allt som har hänt sen sist jag yttrade mig här? orkar - orkar inte - orkar - orkar inte - orkar.

lördag
jag klev upp typ 12. för jag hade tänkt duscha o greja innan jag skulle vara med anna. hon skulle vara klar typ 1 sa hon. hon ringde typ halv 5 eller vad klockan va. och då var hon inte ens påväg hem. haha vilken tjej asså. och när klockan sedan blev 18:20 så ringer människan och säger att hon missade bussen från navet som bara går en gång i halvtimmen (HAHA), så det var bara för henne att gå heeeela vägen hem till mig. men jag var snäll och var telefonkomentator till matchen som började 18:30 :P när hon äntligen kom hit så gjorde hon mig sällskap och kollade på hockeyn. jag var överpepp medan hon satt och halvsov. stackarn hade varit vaken sen typ 6 :P timrå vann iaf tredje raka. det var gött somfan :D
efter matchen åkte vi och bowlade med syrran och hennes kompis. jag vann! (bakifrån..)
charlotte perelli vann melodifestivalen.

söndag
08:30 satt jag i bilen påväg till stallet. carro & anna skulle tävla dressyr, så snäll som jag var följde jag med som stöd och självklart som supporter. på en gång när vi kom dit fick jag hjälpa anna att räkna poäng (det var inte allt för avancerat). gick sen ner i stallet och fixade och donade. jag var filmarN nr1 och filmade både carro & anna när dom red :) det gick bra för båda två tycker jag. men dom var väl inte allt för nöjda. men jag har rätt och dom har fel. som vanligt..... när dom hade tävlat klart så hjälpte vi till med in- & utsläpp mellan ridhusen. efter det åkte vi hem, efter x antal timmar i stallet (typ 6 timmar?).
när jag kom hem gjorde jag inte ett piss vad jag kommer ihåg. eller jag såg väl alla avsnitt av andra avenyn.

måndag
började dagen med att boka 2 nya körlektioner. det fick bli på påsklovet. men classe skulle tydligen va ledig hela påsklovsveckan så jag kommer på köra med han den andra snubben. hoppas han är snäll med mig.
sedan var det dax för skola. en lååååååångtråkig genomgång (för ovanlighetensskull.........) av resaren roy, kortare matte och kemi, och sist mentortid där vi fick fylla i en enkät med 80 frågor. böööööööh.
pluggade lite kemi när jag kom hem. det var jobbigt. timrå förlorade mot modo, synd att det inte blev 4 raka :/

tisdag
idag har jag varit på skolan och gjort alla möjliga saker. räknat, improviserat, kollat på "film". ingen ansträngande dag direkt. hehe :)
nu har jag pluggat en stund. känns väl okej. ska käka och åka och handla till fjällen, sen ska jag väl fortsätta plugga.

vi har bara en lektion och ett prov kvar innan lov :D och imorrn fyller jessi 18!! då blire rajraj ;D


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pussar och kramar


hopp(san)

helg igen då. fan va tiden rusar iväg. hinner knappt blinka så är det helg. nu kanske det låter som jag klagar? men icke! tiden kan gärna få skena hela vägen till sommarlovet. tack på förhand.

skooowl-day
drama på morgonen. jag spelade pundare från navet (HAHA) och så återberättade jag rödluvan ur mormors perspektiv.
fysiken satt vi och kollade igenom gitter. otroligt kewl.. naaat!
idrotten bjöd på "friskis". det var jobbigt! undra ifall man blir bjuden på treeeeningsveeerk imorrn?
stolthet & fördom heter filmen som vi såg en snutt av på engelskan. värt att påpekas var att det inte var den nya versionen..

image158
after school följde jag med jessi till hennes farföräldrar. där åt vi cheesecake. det var MUMS :D sedan var jag tvungen att gå hem, stallet kallade.
i stallet hade dom skrivit upp mig på svea(!!?) hon får inte ens hoppa! och på schemat stod just det: HOPPNING. (tabbe). blev lite ledsen och förvirrad. carro offrade sig så att jag skulle få hennes häst så jag fick hoppa, så skulle hon ta svea och rida dressyr. men sen pratade vi med ridläraren och hon blev förvånad när vi berättade att jag hade fått svea. så jag fick byta, fick välja nån häst som bara hade "gått" en gång. jag valde bonita. hon var fiiiiiiiiin :) hoppade finfint. hon gillar inte mig(?), men jag gillar henne, heh.



hanna ramlade av 2 ggr så nu förväntar vi oss TVÅ tårtor innan nästa ridlektion ;))


nu är jag trött. och imorrn kommer jag garanetrat ha träningsvärk i princip varenda kroppsdel. wey!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusspuss


HÄMNDEN FORTSÄTTER!

modo-timrå 2-5

SÅ JÄVLA BRAAAAA!! :D

image157


TIMRÅ IK<3



musolle

hade bara halv skoldag idag. framtidsresan=inga lektioner. slutade typ 11. följde med jessi hem. vi åt. vi skulle spela sega, men jessi är oteknisk!

är så tråkig. langar en lista istället för att skriva massa nonsens.

Hur
Svarar du i telefonen:
aa hej det är josefin. alternativt aa hallå.(aaa??)
Fördriver du tiden: spelar yatzy
Mycket pengar har du: några laxxxar
Tjänar du pengar: lever på mina 1050:-/månad tack vare mina studier.
Ofta bäddar du sängen: ja alltid! bland det första jag gör på morgonen
Ofta diskar du: hört talas om diskmaskin?
Ofta städar du: helst aldrig. det får mamma sköta, hennes favvo-syssla
Går det på jobbet: jobbet? hahahahahahahahahahahahaha
Ofta träffar du din familj: 24/7
Mycket äter du: så mycket det bara går


MusOlle!



Don't just look on the bright side of life; Live on it / sticknuva!


HÄMND

annas pappa bjöd på hockey igår. så jävla värt!

när timrå låg under med 0-2 kändes det tungt. trodde inte att dom skulle kunna ta igen det. timrå hade utan tvekan flest och vassaste målchanserna i första perioden, men pucken ville inte prassla i nätet. när modo sedan fick sitt 0-1 mål så kändes det såå jääääävla orättvist! när sedan 0-2 kom ville jag bara dö. peppingen var borta och jag ville åka hem. men sedan vände det mina vänner! timrå gjorde 1-2 efter 57 sek in i tredje perioden, sedan kom även 2-2 i slutminuterna (närmare bestämt när det var 1 min och 28 sek kvar av matchen)! det innebar sedan SUDDEN DEATH. och Tenkrat avgjorde efter 7 min och 9 sek! jag kan lova att hjärtat satt i halsgropen större delen av matchen. spänningen på topp! allt kan hända! det är så det ska va.


image155
Petr Tenkrat



image156
tikjubel-krizandepp.jpg


TIMRÅ IK<3





jag ser det regnar jag ser det regnar

TYVÄRR! eller det är kanske bra. isen kanske försvinner. hoppashoppashoppas. men när jag tänker efter så är det ganska mysigt med regn :) om jag slipper gå ut, heh.

matteprovet gick bajamaja. let's leave it here.

roy flyttade biologiprovet till 9 april istället för första dagen (OCH första lektionen!) efter påsklovet. det tackar vi för. tackitack.

idag är mamma ute på äventyr och hon kommer inte hem förän imorrn eftermiddag. vi vet alla vad det betyder! MAXMAXMAX! hähähähä. eller kanske pizza? eller kanske subban? it's my choice. pappa får lyda.

jag har ingenting jag måste göra idag. så ikväll tänker jag dega som en äkta bulldeg, kolla på topmodel och fråga olle och kanske tugga på en gurka.


nu ser det ut som att det snöar?????!!!!!11



eftersom jag är ytterst ointressant idag så tänker jag visa er LASSE. (han är inringad med röd ring)

image153


i wonder.. if i should kolla på last week's episode of ask olle

image154

HAHAHAAHAHAHAHA?!




Don't just look on the bright side of life; Live on it /
punch & kräm




tisDAGENS

whaaaaaaaat(?) is up?!

nothing is up. everything is down(?)

image152

dagens roligaste: gert fylking hade råkat säga fel när han skulle trycka sina "rösta på christer sjögren så han går vidare till eurovision song contest 2008"-tshirtar. istället för Belgrad hade han sagt att det skulle stå Bagdad(???!!!) hahahaha vilket jävla skämt!

dagens måltid: beror på vad vi får till middag..

dagens bästa låt: crossfade-no giving up. There's no giving up now. Do you really wanna give this all away? Can't you ever see things in a different way someday.. Such a beautiful thing to throw away. You should think things through, over and over again, all over again.

dagens sms: Hej snygging! Vad gör du på lördag kväll eftersom du inte kunde på fredag. Hitta på någonting med mej? Puss oliven.
skickat från ett (för mig) okänt nummer. och anna trodde seriöst att jag skulle gå på det där? hahahahahahaha! ps. det finns en sida som heter hitta.se

dagens höjdpunkt: att få plugga till matteprovet..

dagens skabb: mitt hår.

dagens macka: tekaka (mjölk till. (vet att ni vill veta. och ja! jag skriver en parentes i parentesen!))

dagens goda gärning: jag gör inga goda gärningar? (den där gången när jag hjälpte en kärring över en isgata räknas inte!)

dagens tv-program: inget! jag strejkar eftersom det inte är i huvudet på gynning!


hoppas ni njöt av min hemmagjorda dagens-lista. hehe.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pözz


la stada

tjoooo len!


idag har jag vandrat på staden med teo. vi (han) kollade på pjuxxx. jag tror han hittade nåra som va bra? ja jo det tror jag. sedan gick jag och lämnade min sommarjobbsansökan, tog en ansökan åt anna också. så vi gick och mötte henne när hon hade slutat. då bestämde vi oss för att gå och fika. efter många om och men så blev det bestämt att vi skulle fika på waynes. MEN vi gick till charm istället. det tyckte teo va kul. han hade nämligen följt med björn för att hitta filmen sound of music (som björn skulle köpa till sin far), sedan skulle han komma till waynes, MEN då var ju inte vi där. hahahah. så han gick in på waynes och såg förmodligen helt lost ut. men han kom till rätta till slut :) heh.

pluggat matte har jag gjort också. hela kapiteltest 1. jag klarade alla uppgifter utom en. duktik flikka :) måste fråga biggan om några grejer imorrn. sen får vi hoppas att det går bra på provet på onsdag :)

pizza-dax!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / poessss


go' "kväll"

oooooooooooops.. titta vem som är vaken. det är måndag och klockan är 01:56. för er som missat så är jag ledig idag, lycka :D egentligen borde jag lägga mig och sova på sötörat, för jag kommer förmodligen få ett samtal klockan 10 eller nåt. och då är det meningen att jag ska dra ner till stan? ja, det är meningen. får se om jag släpar mig upp eller vänder mig och somnar om. hehe.

jag har sett alla 3 avsnitt av andra avenyn nu. så får vänta en heeel vecka till jag får se nästa avsnitt :/ det är hårt.

slutspels-lottningen ägde rum igårkväll. timrå får (inte helt oväntat) möta modo i kvarten. blandade känslor om det. men spö ska'rom ha! om jag så ska spöa dom själv! jävla svarta vaden & co! sopeeeer.

nu måste jag nästan gå och lägga mig. annars blire väl ett jävla liv från alla möjliga håll..


Don't just look on the bright side of life; Live on it / nattinatti


do you want a piece of me?

halv 3 inatt vaknade jag av att jag fick ett sms. det stod Do you wanna piecs of ne. hahahahahah?? killen är galen, fin stavning och vad som var budskapet undrar jag fortfarande. jag tror någon var lite fuller :p jag somnade iaf om på en grisblink.

vaknade och klev upp när klockan var typ 12. åt frukost, borstade gaddarna osv. sen hade jag lite morgongymnastik med min hjärna. matematik D. mmmmmmh va kul. en och en halv timme matte D får räcka för idag. har ju hela dagen på mig att plugga imorrn, since i am ledig. en heldag med matte D</3 looking forward.

från klockan 19:00 till 23:10 ska jag sitta (alternativt ligga) i min säng  och kolla på tv3. först top model som jag missade i onsdags(!!!), sen singing bee och sen the perfect man. det är min tv-söndag.

nu får det räcka för stunden. kanske kommer en liten update senare. fårse.

just ja! ikväll är det lottning inför slutspelet! det får jag inte missa! 20.30 i sportspegeln!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kjamzz


kom ihåg mig

*knappknapp* på min telefon. smsar till jessi är vad jag gör. hon flyr landet! madrid är hennes slutstation. hoppas det regnar där!! nääää okej, hon kan väl få lite sol. men det ska fan inte få vara varmt! någon rättvisa ska det väl ändå få vara. jag tänkte att det var bäst att jag bloggade lite nu så hon har något att läsa när hon kommer hem. jag är ju trots allt hennes favorit bloggerska. eller hur då? hähähä :D

idag är det lördag. det är alltså 1..2..3.. TRE! dagar kvar av lovet (om man räknar med idag). men för er andra som har sportlov så är det två dagar kvar till ni måste tillbaka till helvetet. mohahahahaha! synd fö' er! ;)

ikväll har jag inget planerat. så om ni känner att "guuuuud vad jag vill vara med joss ikväll" så är det bara att slå en plingeling eller skicka ett litet sms :)) om jag inte svarar så betyder det att jag inte vill vara med dig. ok?

faan va kallt det är i rummet. måste stänga fönstret...

jag sitter vid den andra datorn nu och har itunes på "blanda låtar", och gissa vilken låt som precis började spelas! takida-broken, hehe, det va längesen. flera år sen...

när jag ändå sitter vid den här datorn så kanske jag kan leta fram några gamla fina bilder. haha.

image147

image148

image149

image150

image151


hahahaahhahaha. jag & hitler?? haha soooopen. sopan! xD shiiiet. det var tider det!


Don't just look on the bright side of life; Live on it / en fet puss




i'll never wake up without an overdose of you

det blev inte riktigt som vi hade tänkt igår.. om allt skulle ha varit som det brukar så skulle gårdagskvällen ha bestått av följande: mej(såklart!), anna, carro, hanna och massa skräckfilmer. men istället såg gårdagskvällen ut såhär: jag(såklart!), anna och en komedi. ba vaaaaaaaah!?? vart är världen påväg?!
jag och anna fick ha trevligt utan hanna och carro eftersom dom är två let downers. vi fick vara i gustavs lägenhet så vi träffades där. sedan traskade vi till preem och hyrde film(supersugen) och köpte drickbart, chips, dipp, gräddfil, smör. (smöret var till frukosten så ni kan sluta undra nu).
vi underhöll oss genom att kolla på film, sitta vid datorn, kolla ut i "skogen" och försöka skrämma grannarna. på tal om ingenting så var dammsugaren galen! jag svär! och anna har fetaste bacillskräcken xP (se bilder nedan)
när klockan var typ 12 skjutsade gustav hem oss.

bjuppar på lite fräscha pics:


1. anna använder reklam som skydd mot "mus-smuts" (bacillskräcken!) 2. är blomman död? 3. blomman ÄR död! 4. dipp 5. gustav hjälper till med deveden 6. vi väntar glatt 7. gustav petar annas näsa 8. invalid key??? 9. filmen! 10. pigg tjej 11. håller koll på grannarna 12. "skogen" 13. f-f-f-rulle 14. mr cool!!!




I hate living without you
Dead wrong to ever doubt you
But my demons lay in waiting
Tempting me away

ända sedan jag kom hem har jag lyssnar på skillet-låtar. så därför tänker jag bjuda på lite bra skillet-musik. här kommer låtarna helt utan inbördes ordning:


savior
comatose
whispers in the dark
rebirthing
the last night
say goodbye
looking for angels


Don't just look on the bright side of life; Live on it / baba! (byebye!)




and you're the designated driver

försöker få kontakt med anna på msn. josh kontaktar anna, hallå? inget svar. i allefall så ska jag vara med cärr och änn idag. eller rättare sagt ikväll. vi ska kolla skräckisar och om jag känner oss rätt så lär det bli en del skriiiiiiiiiiik! (Scream, at the top of your lungs, everybody's feeling right). men vart vi ska befinna oss ikväll är ännu ett mysterium. tror jag. såvittjagvetlixxxom. meeeen om ni vet nån bra och framförallt hemsk film så kan ni ju säga till :)

har varit ute och kört bil idag igen. det gick braaa. i sommar ska jag ha körkort. och då ska jag köra buggyn nanana :D FETT.

mellis-dax. mummmmmmsmummmmms fåre bli. bara för att det är så äckligtnyttigt. yeppyepp.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / pusselipuss


Visste du att...

...elefanten är det enda djuret som inte kan hoppa


image132
sooooetis va? :D



hemkommen

HOLA!

ja mina vänner, nu är jag hemma igen. för er som missat så var jag & jessi i sthlm igår. åkte ner med tåget 08:11 och kom hem ca 21:50. det blev en del shopping. hähä. men tro't eller ej så hade jag faktiskt 600 spänn kvar när jag kom hem. utan att nämna summan jag hade med mej så låter 600 spänn mycket. heh.
när vi hade shoppat klart gick och åt på subway. skabbigaste ever. kommer in och vet inte ens vart man ska stå och beställa. står som 2 frågetecken och sedan kommer en kille som pratar svenska med brytning. vi beställer, sedan säger han att det inte finns nån ost, sedan värmer han mackan så den typ smular sönder, det fanns ingen vitlöksdressing heller (men vi fick nåt som skulle smaka vitlök. yeah right!). men vi fick rabatt eftersom det inte fanns nån ost. hahahahaha. också betalade vi för macka och dricka. sedan frågade vi nåt i stil med: "vilken storlek på muggen är det då?" (det fanns nämligen några olika). han svarar: "välj själv! det här är sthlm!". hahahhaha go kille! det fulaste var när jessi sa nånting "på subway hemma blablabla.." han ba: "subway hemma? jaha, norge!" HAHAHAHAHAAHAHAHAHAH! jag höll på att dö! xD wtf norge???!

idag då? klev upp och tog bussen till körskolan. körde en litten sväng. sedan gick jag och hämtade sommarjobbsansökningspapper. (långt ord heh.) after that tog jag bussen hem. när jag kom hem gick jag ut med elvis sen satte jag mig och kollade på andra avenyn och åt karra :) (ÄR DU GALEN UFFE??)

ikväll skulle det bli fest? men det lär inte bli nått :p jag är förvirrad.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / hejhej


ord är överflödiga




första, andra, mars

godmorgon allesammans!



jag tror bestämt att jag förlängde mitt liv igår. minst 33 år. when you've said magnus betnér, you've said it all! om jag bara kom ihåg nåt kul som han sa så skulle jag skriva det här och nu. men i stundens hetta så skrattade jag så mycket att jag inte fick nåt syre till hjärnan, så ja.. jag kommer inte ihåg. om ni är intresserade så kan ni ju läsa i ST. ps han fick 4 "st-ikoner" ds

image131


och som jag skrev igår (för er som var uppmärksamma) så åt vi på chats innan föreställningen. 3-rätters. hähähä. 200 spänn. billigt skit. restaurangchansen is the shit.

jag kom hem lagom till melodifestivalens slut. finalisterna charlotte ("katt-facet") nilsson perelli såg ut som en transa och linda bengtzing såg bara allmänt ful ut. och ja, låtarna var dåliga. men det hade ni säkert redan listat ut? jag förstår mig inte på schlager. för att citera nåt som pappa skulle ha kunna sagt: melodifestivalen har överlevt sig själv.

det enda som är planerat idag är att vi ska åka till mormor & morfar. det ryktas om en liten slant till sthlm ;)


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss




sportlov

första dagen på årets sportlov och jag har en blåsa på tungan och värk i armar, ljumskar, ben och höfter (my hips don't lie).

senare idag ska jag, syrran och några äta på chats (lyxigt värre!) och ännu senare kolla på magnus betnér i tonhallen. vi kommer förmodligen förlänga våra liv ikväll. eller, magnus kommer förlänga våra liv, rättare sagt.

vaaaaaaa??! nu snöar det ute. blää! hatasnö! nu vill jag ha vår! jävla iddiväder!


nu ska jag smörja in mina knogar.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / HEJDÅ!








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0