Idag är igår och jag vet inte vart jag är påväg

IGÅR
Hade en mattelektion. Och jag ligger redan efter, hur lyckad får man bli ;/ (men jag har iaf tagit med mig matteboken hem över helgen, så om jag får tid över tänker jag vara duktig)
På lunchen åkte några, inklusive mig själv, hem till Jessi och åt våfflor. Gött det.
Resten av dagen skulle vi spendera i Sidsjön. Så det var ju bara att gå dit. Vilket är en sträcka på ungefär 7km. I (eller ja, PÅ) Sidsjön åkte vi bland annat båt (obserevera BÅT). Lindgren fick ta spjärn mot mina smalben när han skulle ro, så det skulle gå lite lättare. Så nu har man blåmärken på båda benen, det är till och med smärtsamt när jag går :S men det är bara att härda. Iaf, när vi var ute på sjön så skulle min grupp kolla typ hur långt ner solens strålar nådde. Solens strålar når ner till 6m, sen är det kolsvart. Nu vet ni det, man lär sig nåt nytt varje dag ;p Vi tog även plankton och vattenprov. Vi ska väl antagligen mixtra lite med det på nästa biologilektion.
När skoldagen var slut gick jag och jessi nästan hela vägen hem också. Vi kom till Höglunda, då ringde mamma. Hon skjutsade hem Jessi sedan åkte vi till vårdcentralen. Där fick jag min andra cancerspruta. Läskigt det låter med "cancerspruta". Men det ska ju förebygga cancer, inget annat. Så ni behöver inte vara oroliga :)

Det hände inte så mycket mer igår. Eller jo, jag åt pizza. Det är gott, onyttigt och.. har jag sagt gott?

Såhär fin var båten vi gled i också. Nästan iaf..




IDAG
Skoldagen är inget jag orkar beskriva i detalj. För ingenting speciellt hände. Hade 3 lektioner. Vilka var engelska, idrott och samhällskunskap. Gjorde ingen nytta på nån av lektionerna. På engelskan satt vi i grupper och diskuterade. Diksussionen i min grupp bestod mest av svenska, haha xP och på idrotten så satt vi bara och lyssnade på våran idrottslärare. Hade bytt om och allt, för han hade sagt att vi skulle ut och löpa. Men icke. Så då hade man tagit med sig ombyte i onödan. Blubb. Gjorde absolut ingenting på samhällskunskapen.

Kom hem och åt lite pizza som blev över från igår. Bytte sedan. Sedan bar det av till stallet.
Red Lage. Började med att det strulade med hans sadel. Var tvungen att vända på vojlocken och greja. Men tillslut kunde jag iaf sitta upp. Det var ju en utmaning i sig xD hade ont i benen och han är väldigt stor. Men det gick haha. Jag hann inte ens fixa stiglädrena, för då skulle vi börja rida. Stressigt när det krånglar. Vi red iaf nedre rundan sedan trimmade vi lite i paddocken. Det gick jättebra :) han var verkligen fin idag, Lagemannen :)

När jag kom hem la jag mig i sängen och kollade på tv. Först Ugly Betty, sen Junior eurovision song contest. Såg bara på slutet. Men jag kan ändå få påpeka att fel snorunge vann. aja, who cares anyway?


Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss




I believe forgiveness is the key to your own happiness

Jag stod mitt i rummet och frös häcken av mig samtidigt som jag försökte komma på vad i hela världen jag skulle ha på mig en augustidag när det är 10grader ute. Det är klurigt vill jag lova. För man vill ju inte se ut som en påpälsad eskimo bara för att det råkar vara endast 10 grader ute, men man vill ju heller inte ta på sig tunna sommarkläder. Det tog säkert 20 minuter innan jag hittade nåt som dög. Eftersom det tog så lång tid att välja kläder så var jag tvungen att kasta i mig frukost (även fast jag inte var hungrig..), sedan försöka fixa håret någorlunda, blev kaosartat iaf ;/ sprang därefter till bussen. Men det var onödigt att springa, för jag fick ändå stå och vänta 5 minuter.

När jag kom till skolan gick jag & jessi till aulan. Där vi gjorde en läsförståelse. Samma som förra året. eeeH? :S
Efter det hade vi bara en lektion kvar. Matte. Vi fick nya matteböcker och planering o hejohå. Jag & jessi jobbade flitigt. Vi kunde alla uppgifter, det händer inte ofta vill jag lova :p Så nu känner vi oss ganska stolta.

Slutade 11:35. För vi hade no english. Skoent.
Eftersom jag inte hade något bättre för mig så gick jag på stan med jessi en snabbis. Hjälpte henne att hitta en väska, som hon förövrigt köpte. När det var avklarat var jag svinigt sugen på en macka, så då gick vi till Subway. En toastad macka med sesamfrön, grillad kyckling, grönsaker och vitlöksdressing. MMMMMMMMM, mummmsigt :D
Tog en macka med sesömfrön för att känna mig lite nyttigare, än om jag skulle tagit ljust bröd. Köpte även en Bon Aqua päron istället för en dricka. Nu kan jag vara nöjd med mig själv. Kanske inte helt jätte nyttig. Men lagom nyttig ^^ eller nyttigare än vanligt kanske man ska säga, haha.


Imorrn ska vi till sidsjön med ROY RESARE. Jag längtar inte.


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramhej




Det är vi som gliiiider

Hände ingenting förän klockan var typ 17:00 idag. Då gick jag och familjen till carro. Där åt vi grillat och sedan tårta. Även tårta ;p
Enligt pappa så skulle det NOG vara cruising ikväll. Så jag och carro blev assugna på att glida i buggyn. Det enda problemet var att vi inte visste vem som skulle skjutsa oss, eftersom päronen hade druckit. Det är inte lätt när man inte har körkort. För att mätta våra lustar. För att få åka buggyn så var vi tvungna att göra vad som krävdes. A man has got to do what a man has got to do, you know. Först ringde jag syrran - hon svarade inte. sedan ringde jag christian - då svarade syrran, men hon hade druckit och christian skulle dricka sen skulle dom på krogen. sedan ringde carro sin kusin johanna - hon var för trött för att köra omkring oss, men hon kunde dock släppa av oss på stan om vi ville (vilket vi inte ville, vi ville ju gliiiiida). Efter det började vi tappa hoppet. Och det sägs ju att hoppet är det sista en människa mister. Så då måste ju döden ha varit nära? Jag var då tvungen att ta fram mobilen och kolla igenom mina kontakter xP det lät ungefär såhär: "kan inte, kan inte, kan inte, kan inte... KAN!". det är jonas jag pratar om nu, som ni säkert redan förstått. inte? nä, tänkte väl det ;p Han ville iaf skjutsa oss. Han kan man lita på! :D

När vi väl kommit ner till stan så var det ingen cruising. Hahahah! yeeeey xP men inte blev kvällen förstörd inte. vi gled omkring lite överallt. då kom vi på den smarta idén att åka förbi selånger, och förhoppningsvis få skymta nån full fjortis. hahaha! men tror ni inte att dom har stängt av bron? jooohoru. så då var det bara att vända. tänkte då ringa och hälsa på någon istället. carro ringde dalle & ola. dom yrade bara, först var dom hos dalle sen var dom på OK sen helt plötsligt va dom på oscarkiosken. hahaha. vi ba: "jamen vi åker till oscarkiosken då". sen ba: "men vart ligger den då? :O" ingen visste xD men vi hittade den tillslut. den låg på oscarsgatan, såklart! men dalle & ola var inte där. fast det visste vi redan eftersom carro hade ringt dom igen, då var dom hos dalle. så vad gjorde vi vid oscarkiosken då? ingen vet :p Vi åkte iaf hem till dalle och snackade lite med grabbarna. efter det skjutsade jonas hem oss.


Våran Beach Buggy :)


Resten av kvällen spenderade vi framför datorn. Vi kollade på småsnuttar av hiphopdans. Gryyymt :D Vi är aspeppade för dans nu :D v35 så smäller det! längtar!

Det här blogginlägget blev ganska virrigt. menmen :p ni fattar säkert lite iaf. Och det var ganska många roliga citat som jag skulle vilja ta med här, men det blir för mkt att ta med alla. eftersom jag lever efter mottot Allt eller inget (?) så kan jag inte ta med något citat. Sorry folket.


Don't just look on the bright side of live; Live on it / pussar



Go Harry! Kolla killen, han är häftig!

Tonight har jag varit på bio med min älskade ANDRÉ :D år sen sist. Vi såg iaf Harry Potter. Jag vet vad ni tänker nu. Men ge er, han är cooool! Det vet alla!
När vi satt på navet och väntade på bussen så satt det vääärsta typ kinesgänget där. Småbarnkineser. Det var tydlig att dom ville ha oss! :O hahahaha. Ena killen hade långa svarta naglar, eeuw.

Tidigare idag var jag med henry. Vi såg Silent Hill. SÄMST. Se den inte. Nu kan ni inte säga att jag inte varnade er.

Det var onödigt. Men du var dum bunny :(

Det blev en kort blogg idag. Men jag känner mig fåordig. Så sry. Ni får en bild på Harry Potter som kompensation ;)

Harry Potter

ps. jag tycker inte om likmaskar. inte voldemort heller, han har ingen näsa :|


Don't just look on the bright side of life; Live on it / kramar


Tomat vs Kines

Idag har jag varit med mammsi på fläsian och solat. Det blåste ganska kraftiga vindar. Nästan kulingvarning :O eller vad vet jag om kuling? när är det kuling på richterskalan? Inte för att blåst kanske har någonting att göra med jordskalv? nej, nu har jag svävat ut för mycket känner jag :P Vidare till solning, vilket leder till bruna kroppar, vilket var mitt mål med dagen - att bli brunare. Och javisst lyckades jag! För tack vare blåsten så kände jag inte att det kanske var dags att lägga mig på magen och sola ryggen ett tag. Nejnej, jag satt där i solstolen och solade framsidan. Och ja, som ni befarar så brände jag mig i ansiktet, så nu är jag RÖD. blä. Och till råga på allt så ser jag ut som en kines på "bakkroppen" (JA ni såg rätt, bakkroppen!). Kan det bli mycket värre? Röd som en tomat i ansiktet och gul som en kines ända från nacken ner till hälarna! Men min mage blev brun ^^ Det är ju alltid nåt, eller hur? :D
Jag vill gärna att denna röda färg i mitt ansikte ska övergå i en mer brun nyans. inte sen utan NU! orka gå omkring och se ut som en tomat, NEEEH :|

Mot kvällskvisten drog jag och carro våra snygga ass ner mot kubenplan. Där spelades det förfullt. Kuben i svart/gult och Timrå i vit/blått. Kuben fick stryk med 2-1. Så kan det gå. Synd för dom, menar jag.

Efter matchen gick vi till carro och satte oss vid datorn och snackade med folk.
När klockan slog ca 23:08 var jag tvungen att gå hem i regnet (observera REGNET). Tur för mig att jag fick låna ett parrraflax av carro, som hon förövrigt köpt på granit.

Nu vet jag inte riktigt vad jag är på för humör. Sitta vid datorn och häcka utan några somhelst sociala människor eller gå och sova även fast jag inte är tillräckligt trött för att kunna somna? Svårt, mkt svååårt.

Don't just look on the bright side of life; Live on it / puss






Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0