helg och ledighet

WHAT APP?! Här har det inte hänt så mycket sen sist. Har varit i både Sundsvall och London. Inga kontigheter. Hehe ;)

Har långhelg (för ovanlighetens skull). Ledig både fredag och måndag. Är aldrig i skolan känns det som. Borde plugga massor hemma dock. Men äääääh! Snart dags för tentaplugg också. Mäklarjuridik. Lite småläskigt. Måste kunna hela Mäklarlagen utan till och hur den används. Det är inte så många yrken som har en egen lag. DET är läskigt. Mäklare blir varnade för så patetiska grejer. "Du glömde göra uppsägningen skriftligt - Varning. Du har angett två mäklare som ansvariga - Varning." Men sån är lagen. Det gäller att ha koll på grejerna och kolla inte bara en och två gånger, utan sjuttioelva gånger helst. Menmen, 'nough said.

Igår var jag och J och betalade soffan som vi beställt på IKEA och så hämtade vi vårat nya köksbord + stolar och så passade vi på att köpa ett soffbord. Det kommer att bli sååå fint när vi får soffan :)







När vi hade skruvat ihop alla nya möbler, åkte vi till svärmor och hennes karl och åt middag. Kräftsoppa, mmmmh! Och passade på att tacka för att vi hade fått låna bilen när vi skulle hämta möblerna.

Idag har jag tvättat och J har varit och städat ur sin gamla lägenhet. Så jag var snäll och bjöd han och hans fd. roomie på tacopaj.

Ikväll blir det Melodifestival-final. Undrar vem som vinner... Ranelid? Haha.

Puss & kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback





Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0