finn ett fel

Gjorde ett quiz på facebook och det här var första frågan:




Hmmm...  Jag tror att två av svarsalternativen är samma bilmärke... Fail.




121,50

Idag har jag använt mitt visa-kort två gånger (en gång på h&m och en gång på hööks), och båda gångerna blev summan 121,50:-(!) Whaaaat's up with that?!






sis-talk

HEEEEEEEEEEJ!

För ca en timme sedan pratade jag med min australienska syster. Har inte träffat henne sedan januari, och kommer inte få träffa henne förrän i december. Så kan det gå. Hon vill att jag ska skicka ett paket innehållande en star wars-tisha, en dosa snus, nhl-09 ps3-spel, en sportbh och ett par koss-hörlurar. Får väl ta och göra det då. Har väl inte så mycket planerat inför imorgon (förutom att äta våfflor! våffeldagen!!), så fixar väl det dådå kanske. Snabba ryck!

Idag ska jag hem en liten sväng och droppa lite stuff. Sen styr jag iväg mot ridskolan tror jag. Kolla på lite lektioner. Det får bli min onsdagskväll det.




tom & jerry kex

Jag var jättenära att köpa ett paket Tom & Jerry kex idag när jag var och handlade. Men jag stod emot. Blev jättesugen på dom nu. Buhuhuhu. Dom är ju huuuur goda som helst!

Nu ska jag kolla på Dating in the dark och äta gurka! För det köpte jag.....




Kexfigurer i form av katten Tom, musen Jerry och deras vänner från den välkända serien, bakade i mördeg med vaniljsmak. Kexen uppskattas av både stora och små, och gör på ett lättsamt sätt vardagen lite mera glad och lekfull.

(källa: www.goteborgskex.se)




ny ridhjälm

Har glömt att berätta att jag har köpt en ny hjälm nu.
Det fick bli en sån här snygging:




Nu står mitt namn och telefonnummer i den. Kommer att informera alla om att den som rör min hjälm kommer jag att nita! Nu när jag har fått det sagt vill jag passa på att tacka min snälla morfar som sponsrade med pengar  :) Och så vill jag tacka mamma och pappa som köpte ett par asbra ridvantar till mig!
Ska inviga ridhjälmen och ridvantarna på fredag. Woooho!




blöta handdukar

God eftermiddag gott folk!

Jag har nyss tvättat klart. Passade på att renbädda också. Blev inte så glad när jag såg att torktumlaren hade fått fnatt, så jag kunde inte använda den. Just my luck! Men handdukarna torkar nog snart ändå... eh..

Ska hjälpa Carro att söka till högskola idag. Eller, hon skulle höra av sig om hon hade tid. Yeye, we'll see.

Ska kolla på lite O.C nu. Byebye


bäst före 2008

Är lite äcklad. Har rensat kylskåpet och skafferiet. Det var en hel del som slängdes. Mat som hade gått ut 2008?! Äckelpäckel! Passade på att dammtorka i skafferiet medan jag ändå höll på. Får ta och göra rent kylen någon dag också. Riktigt kul. Ser fram emot det. NOT. Men jag är ju duktig iaf :))




roberto cristofoletti

Igår var jag som sagt på en hoppclinic. Det var landslagsryttaren och italienaren Roberto Cristofoletti som höll i den. (Helena lundbäcks loverboy.) Det var den bästa clinicen jag någonsin har varit på. Jag lärde mig huuur mycket som helst. Som jag skrev så höll den på i tre och en halv timme, så på slutet var hjärnan full av ny inforation. Att han pratade engelska var inga problem, det var lätt att förstå. Mycket väl spenderade 150 kr. Jag tycker synd om er som missade den!



Idag har jag haft hoppträning (då fick jag nytta av mina nya hopp-kunskaper, hehe). Hoppade Mira och det gick ganska bra. Bättre mot slutet. Har väl en till hoppträning innan hopptävlingen. För tydligen så ska jag ju tävla henne då. Testing testing liksom.

Måste köpa en ny ridhjälm också....... Orkar inte ens gå in på det. Blir bara förbannad. Tjejen verkar ju vara utan skam i kroppen iaf. Good for her.

Aja, ha en fortsatt bra kväll!


skulle gärna gå klädd så här snart




(modekungen.se, h&m, have2have.se, ray ban)




stan är mitt andra hem

Vakna - Stan - Hem - Stan -hem. Ja, det har varit ett himla flängande till och från stan idag. Först var jag på ett seminarie och sedan har jag varit på en arbetsintervju. Nu har jag landat hemma och ska ta och fixa lite käk. Klockan 18:30 ska jag på en hoppclinic på färsta. Den ska tydligen hålla på ända till klockan 22:00. Då åker man väl hem och går och lägger sig. Typ.

Ha't bra!




middagsbjudning

Hejsanhoppsan!

Hade inga planer för dagen så jag bjöd hit Carro på middag. Hon kom hit strax efter klockan två. Vi har kollat på tv och ätit korv och stuvade makaroner. Hon åkte nyss hem.

Vad ska man göra resten av kvällen då? Dating in the dark på kanal 5 klockan 20:00 iaf! Missa inte!

Jaja, det var allt för mig. Dags att ta sig an disken..


kan det inte bli sommar snart?

Hejjjee!

Började dagen med ett samtal med Annapanna på andra sidan jordklotet. Det var så mycket störningar så de blev en ganska kort pratstund. Jag längtar ihjäl mig till sommaren! Då ska vi göra så mycket roligt! :D

Jag har varit ner på stan och fått mina närvaropapper påskrivna (9 dagar försent... oooops). Gick direkt på ica och köpte ett frimärke och postade kuvertet. Så om 14 dagar trillar det in mer pengar på kontot. Det är gött.

Har hunnit dammtorka också. Det behövdes verkligen! Imorgon får jag väl ta fram dammsugaren också.

Nu ska jag kolla på Ponnyakuten ;D


är heeeeelt...

... SLUT! En av tvättmaskinerna var trasig så det blev ännu mer spring upp och ner för vägen än vanligt... Mellan varven hann jag iaf fixa ihop lite pannkakor. För att ha varit pannkaks-stekar-oskuld så gick det ganska bra. Bättre mot slutet. Ätbara var dom iaf. Dessutom har jag lunch till imorgon. Middag ska jag äta med min mor & far innan vi ska åka till stallet och kvällsfodra. Dom är så snälla som hjälper mig :)<3

Det har varit kaos utanför mitt fönster. En bil och en buss har kört fast. Bärgningsbilen kom efter ett tag, men det tog ca en halvtimme innan den fick loss bussfanskapet. Nu är dom äntligen borta och det har blivit lugna gatan. Gruvar mig för att försöka komma härifrån med bilen imorgon. Men det tar vi imorgon :P

Nu ska jag dega resten av kvällen. Det förtjänar jag! Sådeså.


full rulle

Hallå där!

Här sitter jag och vilar. Kom hem från stallet för cirkus en timme sedan. Jag och Petra red ner till ridhuset och trimmade lite. Klantig som jag är så glömde jag att ta med mig mina ridvantar så nu har jag jättesköna köttsår och blåsor... Plåstrade om mig själv när jag kom hem. Ska ju rida både imorgon och i övermorgon också, och då vore det ju bra om jag kunde hålla i tyglarna som en normal människa. Ett ridpass imorgon och TRE(!) ridpass på fredag. Jesuskristus. Inte alls fullt upp... Haha. Men det är roligt :)

Om en halvtimme ska jag vandra ner mot tvättstugan. Har inga rena underkläder kvar, så jag är så illa tvungen. 16:00-19:00. Jobbig tid. Ska försöka hinna klämma in en middag där också. Good luck chuck.

See ya when I see ya.



...

I'm not giving up. I just need a break... För bådas skull.


</3




blah blah blah








Dude, you're fugly!


bloglovin

bloglovin







RSS 2.0